53877
0MWkPbn.jpg
  • SzirmosSzisza
    TBT-nek újság!:D
  • Mazarex
    ezt valahogy nem láttam
  • Zickler
    "Players new to League of Legends will now have a static roster of free champions to play during their first few levels; after which, they will use the normal Free to Play rotation"
  • Mazarex
    volt valami változtatás, hogy a lv5ös akkomon nem a heti free champek vannak, hanem ahri, anivia, annie, ashe, garen, irelia, yi, ryze, sivir, ww? enemy csapatba normális kha, rengar, ahri, cait, trynd volt... nekik adta normálisan
  • sadface #42963
    Ez nem én lenni, Best Riven NA, Dia 1-ből 4/6.
  • Zickler
    Mennyivel jutottál be? 8-2?
  • sadface #42961

mondom kéne.
  • sadface #42960
    ja és EUNE újra laggol.

kéne szerkesztés gomb, hol a telefonom.:( pont ilyenkor jár le fu.
  • sadface #42959
    Nop, alapból nem nagyon érdekel a ranked az ICL fontosabb. :)

Csak már mindenhonnan ez folyik, szóval valami van szvsz. Engem különösképpen nem zavar, nekem mindegy hova dob be, úgyse fogok nagyon játszani az érettségi miatt.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

hogy ez mekkora kamu volt omg
  • Christian88
    Azt hiszem holnaptól inkább új accot húzok. Teemo pickrate kicsit emelkedni fog.
  • Különc
    Nem unalmas meccs
  • Különc
    Ráadásul nyerni fog
  • BoneDragon
    Végre teemo pick, ezt is megéltem...
  • Zickler
    ÓÓÓ, Jonnyka nézd kit pickelt Oddone :D
  • John Titor
    Teeeeeeeeeeeemoo
  • SzirmosSzisza
    Gondolom, ha már kifizette a a platot szeretne ott maradni
  • ronihun
    szomiarc: én azt nem értem, hogy miért van mindenki kiakadva? eddigi szezonokban is ez volt a formula nagyjából. vagy lehet hogy ennyire sok uj player van az elozo szezon ota? a resetnek ez a lenyege hogy mindenki visszakeruljon 1200hoz kozeli mmr-re. 10 meccs utan lathatod a rankodat de az nem jelent semmit. tavaly is a prok gold-plat korulrol kezdtek. ocelote ki se tudott jutni platbol egy darabig. szoval majd 100 meccs utan kb odakerul mindenki ahova valo ami sok esetben nem a tavalyi pozicio lesz, ami szvsz nem is baj.

amugy en is kiprobalnam mar egyszer a bronzot :D kene egy smurf
  • jazzy
    Régen forgivennek hívták most preventednek, ugyanaz, csak átírta a nevét a riot, így jobban hangzik.
  • Különc
    Nightblue3-ra tippelek, egy ideje nem is streamel
  • overflame
    érdekes, lerohadt alólam az eune szerver szóval loss preventet kaptam viszont a besorolós meccseknél beleszámolta, csak nem tudom hogy ez most wint vagy loset fog érni a végén O.o
  • SzirmosSzisza
    NA LCS 2 óra múlva és még mindig nem tudni ki CLG junglerje :D

"i hope whoever it is isnt even revealed for the match he will just be sitting there as ?? with a mask on so nobody will ever know who he is.
    then he will carry the shit out of every match, walk off, and never be seen again"
  • Különc
    Toltam egy placement meccset, 26 percnél ellenfél top Riven 15/3/1, loss prevented 8) Tudja valaki mi a különbség a "Loss prevented" és a "Loss Forgiven" között? És itt nem nyelvtanra gondolok, trollok kedvéért (aka Dzsáni)
  • John Titor
  • jazzy
    Ez nem igaz, ha 0-2vel esel ki promobol ~60 pont körülre rak le, ha 1-2-vel akkor ~80 pont körülre, tehát az utolsó meccsnek is van pontértéke. Ha 1-1nél nyered akkor az értéke az, hogy felkerülsz, ha veszted, akkor 1 meccs és ismét promoban vagy.

Nem is értem miről beszélünk, ha gold5ként silver5 mmren van valaki, az azt jelenti hogy kb 30-al többet bukott, mint nyert, így hát kit érdekel, hogy néha nem 0, hanem 10 pontja volt?
  • SzirmosSzisza
    Ctrl + F hung
  • TBTPumpa
    Nem is tudtam, hogy van ilyen lehetőség.
    Bár akkor is "macerás" lenne ilyen kifejezéseket fordítani: KS, FU, Cancer, Report, OMG, Noob, Wooden PC + Player.
  • SzirmosSzisza
    Ménem jelentkeztél fordítónak? Én gondoltam rá, aztán lesett, hogy attól még, hogy a magyaritasok.hu CoD csapatában vagyok, nem vagyok automatikusan fordító :D
  • Fletley9
    De nem egyhuzamban 0-án. És ezen van a hangsúly. Vagyis azon ,hogy feljebb jutni még mindig van ez az egyébként szar rendszer amit a promó meccsek takarnak. Ha teszem azt silveren belül mész felfele, de promónál 1 win 1 lose 1 még egy lose akkor a harmadik meccsett kvázi feleslegesen játszottad le, hisz pontértéke nincs. Míg a régi elo rendszerben minden meccs ugyanúgy számított. Lefele pedig ez van, hogy ha szar az mmr-ed mert volt egy lose szériád a rendszer piszkosul megbüntet a visszaeséssel és nincs az mint előrejutásnál ,hogy előbb bizonyíts.

Amúgy kíváncsi vagyok hova fogok kerülni gold V közepéről, utóbbi időben csak buktam rankedon. mmr-em tuti a béka segge alatt.
  • TBTPumpa
    Sebaj, legalább van MAGYAR nyelvű Launcher a játékhoz. Legalábbis megtalálható a Launcher nyelvi fájla magyar nyelven is a játék mappájában. Persze magyarra még nem lehet átváltani a launchert, de legalább készül valami... Valami, ilyesmi címmel: Legendák Ligája Ashe-val a hamuval!
  • SzirmosSzisza
    Azért, ha valaki nem V-ben van akkor nem kéne ilyennek lennie szerintem.
  • sadface #42937

silverben ap rengarozni akarok! Vicces szezon lesz. Kíváncsi leszek, hogy a 'pro'kat hova fogja bedobálni.
  • jazzy
    Ha gold5 ratingen silver5 mmred van már bőven elbuktad az 5 meccsből a 3at
  • Fletley9
    És gondolom lefele nem lesz "promo", hogy na akkor 5 meccs bukj 3-mat és visszarakunk....
  • jazzy
    Akali: Hextech Gunblade -> Zhonya -> GA és ezzel nyertél is kb, ha még nem akkor Abyssal és akkor már biztos :D
  • John Titor
    Ez a legjobb dolog s4-ben.
    "You can be demoted. We will say that i am Gold V. But my MMR is around Silver V (~1200). The system thinks : "Hey, you are Gold V, but you have the level of a Silver 5 player". You will have a warning, and if you still keep losing (and your MMR still decreases then), you will get demoted to Silver I. To get demoted, your MMR have to be around the average MMR of the division V of the League under yours. Here, Silver V MMR for a player ranked in Gold V."
  • sadface #42932
    Pont a minap mondtam egyik osztálytársamnak, hogy tök poén lenne silverbe kerülni legalább lehetne Diana middel stompolni. Sajnos feljebb van eszük és mindig kiszednek egy-két kill-zhonya után. :/

Valami mégse működik jól, ha ennyire visszadobálja az embereket. Értem én, hogy soft reset de ennek mi értelme? akkor legyen teljes reset és nem bassza pofán a gyereket 10/10 win után gold 2-ből egy silver 1-el....
  • TBTPumpa
  • Christian88
    Nincs ezzel semmi baj. Silver az alap, felette van gold, plat és dia míg alatta csak bronz.
  • jazzy
    Én bronzeba akarok kerülni, kíváncsi vagyok mennyi idő feljutni, akárhol voltam mindig reménykedtem, hogy fentebb jobb, de már tudom, hogy mindenhol ugyanolyan flame, trollpick, sértődés van, max az afk mennyisége más meg jobban játszanak a playerek, szóval remélem bronzba vagy silver aljára rak, akalizhatok megint kedvemre :D
  • sadface #42928
    Azért elég nevetséges ez a soft reset ha 'csak' a számokat nézzük.

2400+1200/2 - 1800 (-600)
    800+1200/2 - 1000 (+200)

Nem értem ennek így ilyen formában mi értelme van.