53877
-
#44249 Hát nem szaroztok. Szép kis eredménnyel zártátok a kupát! Gratula! -
#44248 Panda Annie féláron! Sadface most be tudod húzni!
Jó kis skin, főleg a Dominion mapon van egy aranyos animációja. -
#44247 -
#44246 Ezért láttam ICL-n kb 5 lányt ja.:D -
Madix #44245 Hát még a barátnő keresésnek... -
#44244 http://na.leagueoflegends.com/en/news/esports/esports-event/all-star-2014-heads-paris-france
tl;dr: minden régióból nyertes csapat játszik egymással + minden régióból lesz szavazva 2 ember.
imho eléggé wtf ez a 2 emberes dolog, már csak az egymás megértése miatt is (ázsiaiak nem nagyon tudnak angolul), de legalább van valami értelme spring split első helynek. -
#44243 agreed -
#44242 1. Dobja már el az iPhonet
2. Dobja el az idióta effekteket a képeiről
3. Dobja le magáról a ruhát
4. ???
5. Profitálok -
#44241 inkább napi sjokz, annak több értelme van SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#44240 Keress rá arra, hogy macro, esetleg rakd elé, hogy elitpvpers és LoL, de ezek nem igazán legálisak, bár szerintem nem nagyon tudják kiszűrni. -
Madix #44239 Vmibe csak bele kell kötni..Jó akkor arra gondoltam amibe beleirsz egy rakat szöveget, ráteszed mondjuk a "4"re, és leütve a szöveget adja vissza..Szalérted :D -
#44238 a keylogger dolog az logolja a billentyű leütéseket, nem látom az összefüggést :)
egyébként meg amit írtak a többiek, smart cast + gyors reakció idő -
Madix #44237 Hát ez jó. :D Akk ez ilyen keylogger dolog.. Én már próbáltam mindent..:D Sípolt, pittyeget a laptop..:D
De tényleg rohadt idegesítő egy jó lee sin, főleg mikor ez menti meg az életét. -
#44236 hirtelen beírtam hogy lee sin ward hop youtube-ba
-
#44235 smartcast?:D -
Madix #44234 Én csak azt nem tudom hogy bír egy azonnal lerakott wardra "rámenni" :D (Nemtom melyik skillje )
Johni, ne gyere azzal hogy a két gombot egyszerre nyomja meg.. :D -
#44233 Nem csak wickd, sok-sok pro player, coach, caster, streamer, mindenki azt mondja, hogy bullshit, mert az is. Nem tudom láttátok-e a nagy tervet de valami nevetséges. Amióta kijött Lee 2011-ben azóta játszom vele, nagyon sokat változott azóta, többször nerfelték, eleinte tényleg op volt nagyon, aztán az évek során egyre gyengült, de eljutott oda ahol már több mint egy éve van, hogy balanced. Lee a kevés championok egyike, akivel sokat kell játszani, hogy:
1. megértse az ember hogy nem csak az early game gankekről szól, hanem late game is nagyon hasznos tud lenni
2. megtanulja a mechanikáját és a különböző trükköket, mert ha valakivel akkor lee-vel lehet playeket csinálni
Lee lategame nem a damageről szól, ez a change, hogy lategame plusz attack speedet kap a passivejából, ez aki játszott már akár egy meccset is lee-vel tudja, hogy mekkora baromság. Én szerintem egy teamfight alatt lategameben kb max ötször autoattackolok. Mert lategameben lee sin dolga a peel, vagy egy jó kick, plusz cripple minnél több targetre. Legalábbis eddig az volt, ezután semmi sebzése nem lesz, mert az AS egyszerűen semmit nem fog hozzáadni. Szóval ha ezek a változások, vagy bármi ehhez hasonló nem áprilisi tréfa, akkor lee sin megy a kukába, és akkor félő hogy a riot egy olyan úton indul el ami nagyon rosszat fog tenni a játéknak lásd: skarner rework. Ugyanis már most is arról szól minden patch, hogy a legutóbbi FoTM championok lenerfelve, senki nem használja őket, és jön a maradékhoz pár új. Engem pl zavar, hogy 15-20 championből áll a játék, és nincs is más választásunk, mert a többi szemét ezekhez képest. Én értem, hogy nagyon rá vannak izgulva erre a LoL már nem is eSport hanem Sport témára, csak közbe arra vigyázzanak, hogy ne felejtsen el játék maradni.
-
#44232 öhm, dehát le is írtad, hogyha lcs alapján nerfelnek, igenis számíthatok rá -
#44231 Lee Sin szerintem nem fog kimenni élesbe, legalábbis redditen mindenki sír miatta, Wickd is írta, hogy Lee az egyik legjobban balanceolt karakter. -
#44230 A rito most kb az lcs alapján balanceol, szóval hacsak nem vagy még lcs player akkor ez még nem most lesz. Amúgy btw strange hogy kb Annie,Thresh,Leona a három support most ami nagyon megy, és a többit elég ritka látni ezek mellett, szóval most ilyenkor a hármat nerfelik vagy a többit buffolják? Egyébként Leona nálam is favorit support amióta megvettem még tavaly, mindig 60% körül volt vele a win ratem, szóval sajnálnám ha uselessre nerfelnék. Ráadásul a drága Lee Singámat is megbuherálják hamarosan, szóval nagyon sad leszek. -
#44229 leona nerfre számítok ~1 hónapon belül -
constellus #44228 Ha tudtuk volna kipróbáltuk volna spannal, ö top Nasus én jungle Lee sin-ként joinoltunk, vagymi. 15 perc várakozás után ugy hogy mides join-leave-join-leave, alatt egy support vagy adc SE jött, szerintem elég béna lett -
#44227 Állítólag jó az ötlet, de nagyon furán oszt össze, olyasmit olvastam, hogy a laneket matcheli, szóval simán lehet, hogy mid és adc között ég és föld a különbség, meg Silver ismerőst ilyen lvl 20-asokkal osztotta össze :D
Én Gambitot küldeném CandyPandával, esetleg Alex és EdWard helyett mást még. -
#44226 Sajnos a korábban "kivett" teambuildert nem tudtam kipróbálni, pedig nagyon dicsérte mindenki, aki innen kipróbálta mi a véleménye?
Más: Nemsokára lesz All Stars vote, ti kiket küldenétek LCS-ről?
én:
top - wickd/darien
jungle - svenskeren/diamond
mid - froggen
adc - candy panda/tabzz
support - edward/vander -
#44225 Biztos elszaporodnak majd a Varus-ok, mondjuk én is megvenném, ha lenne RP-m. :D -
#44224 Faker, nuff said
-
#44223 Varus, the Winter Soldier -
#44222 -
#44221 fasza a vágás
-
#44220 http://www.twitch.tv/saltyteemo low MMR meccsekre lehet fogadni :D -
#44219 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#44218 the fack did i just see
-
#44217 Én is felordítottam a győzelem előtt, de kb tátott szájjal néztem.
Egyébként Alliance megérdemli ezt a 4-0-t amit csináltak, elképesztően jól játszottak a héten, mindannyian. Froggen hozta a szokásos godlike formáját, Shook még lesz jobb is, de már elég stabilan jól játszik, Wickd kb minden lanet nyert és nagyon erős volt, Nyph hookjai gamechangerek voltak szvsz all week long, Tabzz meg szerintem top3 adc eu és annyira nem kap creditet, pedig én figyelem őt és minden meccsen nagyon jól teljesít, a roccat is lehet, hogy felismerte ezt, csak mondjuk adc-t kibannolni elég merész, főleg Froggen ellen. Remélem tudják tartani legalább ezt a formát és fejlődni tovább, mert egyre jobb őket nézni. -
#44216 Fnatic kikapott: pipa
Alliance megverte Gambitet: WTF
Mindenki Evelynn junglet játszik: WTF
SK nyert: pipa -
#44215 8( -
#44214 SK master race -
#44213 Én mint egy 10 éves kiscsaj a Bieber koncerten sikítottam a végén -
#44212 Néztétek a GMB vs Alliance-t? oh wow -
#44211 Between March 7th and March 10th, you'll be able to pick up Ninja Rammus for 487 RP, Junkyard Trundle for 375 RP, Outback Renekton for 260 RP, Jayce for 487 RP, Maokai for 440 RP and Taric for 292 RP. -
#44209 Nők...