League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Christian88
Sziasztok! Nem igazán jött be ez az S4. Mi volt az oldal, ahol el lehetne adni az accountot? Mennyit érhet egy Gold 5 euw és egy plat 4 eune?

http://www.twitch.tv/hegii

sadface
Rávettem magam. Az egészet átírtam magyarra, ahol maradt angol szó arra nem tudok magyar megfelelõt ami illene oda (cooldown stb.). A matchupokat kibõvítettem, jogos volt. A helyesírást is igyekeztem itt ott foltozni. Ezenkívül beraktam a rúnákat, és amit Különc igényelt profil dolgot. Mára offos vagyok. Ha valaki talál benne valami elírást marhaságot ( ~30 órája nem aludtam yolo) tessék szólni.

I decide when I'm done.

sadface
Középtájon ott a kép.

Apró.

I decide when I'm done.

Különc
Én beleírnám, hogy hány meccsem volt vele, hol vagyok jelenleg ladderen vagy egy lolking linket, mert így csak egy Doge nevû valaki vagy, akinek miért higyjek hogy jó a guideja, ha nem tudom kicsoda?

#41803 Nincs lag, vagy mi?

#41805 Tényleg, sorry, biztos Galio vonta el a figyelmem

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

sadface
Na igen, egy teljes újraírás lesz rajt, ha felkelek holnap.

úúú de szeretem ezt.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Dodge everything joined the room.
Dodge everything: mid pref
K1DD: top
LasmenWWO: ttop
LasmenWWO: top
FLaME aRRoW54: adc
Evenemen: adc
LasmenWWO: i was first
Dodge everything: mid
K1DD: first
LasmenWWO: i am top
LasmenWWO: 😉
LasmenWWO: i said first
K1DD: u werent
K1DD: u didnt
LasmenWWO: u wooden fcking ****
K1DD: bro
K1DD: dont ******* lie
LasmenWWO: suck my ****
K1DD: LEL
LasmenWWO: u fcking slaave
Evenemen: i adc

I decide when I'm done.

Na akkor kritika:

- Oktató/építõnek/komolynak szánt buildbe nem írunk olyat, hogy "leszopat".
- "Ha eltolta a spelljeit farmra menj rá." és ehhez hasonló teljesen invalid indokok, hogy miért is könnyû ellene játszani. Ha ez az ok akkor azért könnyû ellene játszani mert az Brand béna. Spellel nem farmolunk (csak kivételes esetekben pl: hard push/ rá vagyunk kényszerítve ststb)
- Dönts milyen nyelven írod a buildet. Ha magyarul akkor legyen magyar (nagyon kevés szónak nincs rendes megfelelõje, többit simán lehet: early gameben =a játék korai szakaszában máris mennyivel jobban hangzik nem?!)
- Valamint a helyesírás ha valamit kiadsz a kezeid közül figyelj oda rá. (bár nagyon szembetûnõ hibával nem találkoztam)

Ami viszont mindenképp pozitív, az a felépítése és az egész szerkezet látszik rajta a beleölt idõ. Elsõnek nem is rossz.
sadface
Értem persze.😄 De nem ugyanaz ha lane közepén elkezdesz harcolni és elcsapkod.. többet kell futnod a torony felé, ráadásul Diananak nincs menekülése ha topon hátulról gankelnek. (max ráultizol HA VAN.) Miden azért könyebb megúszni.. + ugye a wardok. Na mindegy alszok szerintem.😄
ja és én általában értettem a topot, nem pedig most egy champre. Vannak topon jó matchupjai de akkor se vinném be.

I decide when I'm done.

jazzy
Topon ugyanolyan Riven ellen, mint miden, érted 😄
sadface
Ezt tudjuk be annak, hogy mindig bannoltattam mordét amikor játszani akartam vele. 😛

btw.

lemaradt: Van életképes taktika, a zhonya. De ettõl még életképtelen marad topon. Ha van valami jöhet akár ide, akár privátban végülis nem chat.😊

ja és ha cirmos ideér törölje az elõzõt hüle eszgé.

I decide when I'm done.

sadface
Ezt tudjuk be annak, hogy mindig bannoltattam mordét amikor játszani akartam vele. 😛

I decide when I'm done.

jazzy
Ez a lényege a 2W-nek, hogy told a lanet, mivel ha nem tolod letol a pályáról és nem tudsz farmolni.
sadface
Nem nagyon lehet rakja a w-t a minionra, és akaratlanul is tolom a lanet ahogy lasthitelek (passive) amikor ki akarom védeni shieldel a harasst. De köszike a kiegészítést, ha lehet beletenném, névvel persze.

Az riven mid. Írtam, hogy only mid a matchupok.
SE most látom elírtam. Köszike, mondom aludnom kéne. Shyvanat akartom. 😞

I decide when I'm done.

jazzy
Mordekaiser Ne pickeld Dianát

AZ A SHIELD ASLDSKLDASKDASL. Verhetõ, jungler help 6 elõtt.

Hülyeség, farmolj mint az ökör, 2 a shieldre, vegyél dfg-t, profit, bármikor megölöd dfg + ignite + q + w + r + r kombóból.

"top lanen a mostanság felkapott champek ellen (Rene-Riven-Nasus) életképtelen." <-> "Riven Medium Seeker first item. Earlyben erõsebb, nem használ manát szóval ha kifutsz a manából free kill vagy neki. Ha kap killt/hagyod farmolni vadállat lesz."

Ellentmondás, ha életképtelen ellene az nem medium, ha medium akkor van ellene taktika ami életképes.
sadface
NewmxyDS

Dasistálmos vagyok. Cat a helyesírási hibák jöhetnek nem húzza alá ez a szarcsi.:s

#41791 papa tudom, hogy mindet kiszúrod de azt mondd, hogy hol és akkor ki tudom javítani. (L)

átfogalmaztam.

I decide when I'm done.

TBTPumpa
Jakszról is csinálsz ilyen leírást?
Tudok adni videót, ami segít a guide elkészítésében. <#idiota><#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

SzirmosSzisza
A safe magyarul biztonságos.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

j0nNyKa
"passival"-ig olvastam <#idiota>

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

sadface

I decide when I'm done.

😄😄😄😄

jazzy
kérhetek autogrammot? JA VÁRJ PLAT3 TETEJE VAGYOK ÉN ADOK NEKED
SzirmosSzisza
big plays

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Maak

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

😄😄😄😄😄😄😄

és mindezt beírod egy fórumra...
/facepalm
Legjobb, ha az embereket a tetteik és nem a szavaik alapján ítéled meg!

j0nNyKa
pbe update - pici is, meg work in progress is

Különc
Nem mindenkit nézünk le, csak téged. Hátha ha így kertelés nélkül leírom, akkor könnyebben megérted.

és azért nem egy zippo szint vagyok,mert semmit nem akarok rátok erõltetni,de ezt a utáljuk ezt mert ezért meg azért,már unalmas,és gyerekes,túl lehetne lépni akár ezeken

amúgy ha majd lesz 1v1,páratok ellen szívesen játszanák 😊 mert itt mindenki annyira le tud mindenkit nézni a semmi alapján,mondjuk szerintem itt közületek még senki nem játszott velem/ellenem,de én már vagyok minden,buta mentalitástól kezdve boostol szarig,azért kíváncsi lennék mit szólnátok az után miután játszanánk,együtt vagy egymás ellen,de igen én biztos buta vagyok és majd most mindjárt jön az ész osztás ( amit köszi már meguntam ) amúgy is ... úgy se értek meg semmit mert olyan mélyen buta vagyok 😞

j0nNyKa
én próbáltam ráhagyni, mert nem fogja abbahagyni 😊
nyilván ezzel amit leírtál, mindenki tisztában van (csak õ nem), de ha úgy gondolod, hogy egy... nos, õ majd miattad lesz okosabb, tévedsz 😊

SzirmosSzisza

ronihun
A "platinum szintû" játékos milyen? Mert pár napja kb csak platinákat kapok, de ma például két platina 3-as leavelt, mert meghalt valaki, ez a platina szint? Másik példa ma, két platina volt a csapatomban, és lám, a két "platina szintû" csoda, 5 perc után a kurvaanyjába küldte el az egyik csapattársunkat, mert meghalt 2-szer. Tény, hogy platinába eljutni nem könnyû, meg némelyik player mechanikailag jobb mint mondjuk a goldosok, félreértések elkerülése végett, de egyébként te vagy az élõ példa arra, hogy ugyanolyan toxic playerek vannak ott is. Bár nem tudom, hogy ingame hogy viselkedsz, de amennyit itt látunk belõled, azt hiszem három év lol után el tudom képzelni. A lényeg az, hogy attól, hogy most te platinába jutottál, nem kell erre hivatkoznod minden hsz-ednél, tudjuk, sokkolt, de tudjuk, ugyanakkor nem érdekel szvsz senkit, mivel a legtöbb player aki itt aktívan ír platina vagy gold tetején áll épp, szóval attól nem lesz hihetõbb a hülyeséged, hogy te odaírod mellé, hogy btw plat vagyok.

...

j0nNyKa
pocak megnyitott tabjai azért adják

NagyiBMX
Fenti ablakok megnyitva 😄DDDD

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

zeli
Nem értem miért nyitom le a hozzászólásaidat.

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

sadface
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

I decide when I'm done.

biztos azért vagyok platinum szintû játékos mert olyan buta mentalitású vagyok,proved shit

j0nNyKa
nézd, te is válaszoltál
proved your own point.

biztos csak téged találnak meg a buta mentalitású playerek,csak téged !!!

NagyiBMX
Úgyis visszarakod, túl sok idõt és pénzt basztál már erre... 😄

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

j0nNyKa
most nem állok neki a szokásos hisztinek, de komolyan ha a mai napot láttad volna
adta.

Különc
Nerdrage

TBTPumpa
A múltkorira gondoltam, amikor a West-en voltak durva laggok és EUNE hibátlan volt.

jazzy
Nem kell õket megérteni, a west nem lagol
TBTPumpa
Riot elõ-mikulásnapi ajándéka:
EUNE megint haldoklik.
Laggol a játék, miközben a ping mégis alacsony (40).

Szomorú, hogy szinte minden nap estefele ez van. Teljesen meg tudom érteni a West-eseket is. Riot pls szedd össze magad!

ronihun
Ha Lane Singával Renekton ellen kellene mennem egy nap sokszor én is kiakadnék

...

j0nNyKa
jóhát a mai napom összefoglalva:
ebbõl volt nagyon sok, majd ebbõl egy

sadface
mai elise jungle: bot help me and at 500 hp gtfo <#idiota>

I decide when I'm done.

sadface