53877
0MWkPbn.jpg
  • Fletley9
    A wardok -azok hiánya- miatt viszont igen. Nulla visionnal betolta torony alá gragast aztán 3-szor belehalt ebbe.

Amúgy ki nyert? végéről lemaradtam.
  • SzirmosSzisza
    Na, következik a visszavágó!
  • zeli
    Szép comeback-et tolnak.
  • SzirmosSzisza
    Vi-hez hasonlítva jobban áll, Alexet meg nagyon durván campelték (top és bot is midre ment párszor), szóval szerintem nem lehet hibáztatni emiatt.
  • Fletley9
    Egyébként ajánlom figyelembe úgyis téma volt a WE Leonáját insane play ahányszor felmegy midre Alex meghal...
  • Fletley9
    Alex meg Eve elbukja.
  • SzirmosSzisza
    Genja lehozza!
  • sadface #44403

de elhitte.
  • daemonervosa
    KTB too op, többi verhető :)
  • SzirmosSzisza
    Na, most nyerjen Gambit is 2-t és EU újra topon lesz!
  • j0nNyKa
    fnatic
  • j0nNyKa
    na még a jannára azt is mondom, hogy el tudom róla képzelni hogy veri
  • SzirmosSzisza
    Fiddle!!!
  • sadface #44397
    szia tesó
  • sadface #44396
    Lanen olyan kari kell ellene ami életben tartja az ad-t (nami>ali) és le tudja fogni/ellökni az ad-t (ali>nami). Teamfightban pedig olyan ami ki tudja EGYMAGA védekezni a leona shur+ulti engaget. (nami>>>>>ali) Erre pedig Nami és az ultija egy mikaelsel+gyorsítóval(+locket) tökéletes. Amikor az egész enemy teamcomp engaget kiröhögöd egy nami ultival az felbecsülhetetlen. (leona-sivir-akali-lee-jayce) Janna is hasonló de őt annyira nem merem próbálgatni, mert ha egyszer elbaszod a tornádót annyira papír... ICL-en az Aurorage supportja egy sorakával szopatott le mindenkit. Szerintem skillfüggő is leona ellen játszani.
  • j0nNyKa
    egyrészt nem látom, mivel lehet egy leonát counterpickelni (ali meh, van healje, de nézd már meg a 2 ultit..), másrészt.. well, nami jó, de leona hosszú távon csak jobb
  • sadface #44394
    juj azt kihagytam, hogy lvl 6 után lelki terror mert az ultival is indíthat.
  • sadface #44393
    Amúgyis annyira nem op, csak nem tudnak ellene játszani. Ha meg épp counterpickelnek nem értik a karakter mechanizmusát. Imádom amikor rámhozzák alit, ráugrok a carryre és engem lök el.:'D Az ad-m meg vígan lövöldözi. Sikongatják, hogy fuu leona op így meg úgy. Hozz be ellene egy namit, és amikor ráugrik a carrydre bubit az enemy ad-ra. Egymagában szinte 0 dmg-t tol (bár a w... -.- :D) ha nincs aki procolja a passzívot. Ali se azért counterpick mert ha rádugrik leo visszalöki hanem meg tudja az enemy ad-t akadályozni a dmg kiosztásában. Ezt kellene felfogni és nem nerfelni. :/ Morgana se akadály leonának. LCS így meg úgy csak egy emberre tud spellshieldet rakni míg neked 3 cc-d van.

tldr Nem op, tudni kell ellene játszani. és mivel nem tudnak, soloba kb free elo a karakter pláne ha nem hoznak rá thresht morganát. Szerintem sokkal jobb mint a többi support nem kétség. Morg Thresh fő cc-jét még egy bölcsödés is kikerüli mert fél órával előtte látod ha lövi. Ha meg ellenem van egy leona, könyörgök magamnak, hogy misselje az e-t vagy ki tudjam kerülni....

ja és wp, lb support op. énis próbáltam 0/18 lett a vége
  • SzirmosSzisza

• SzirmosSzisza
    30 perc és kezdődik a móka.
  • j0nNyKa
    hja jogos
  • sadface #44389
    Azt mondod? :D

Lich Bane-maszk-zhonya-abyssal-roa

ezt próbáltam egyszer mert afkolt a mides, hát earlyben op mint a kurvaélet de lateben annyira nem jó.. ha nem feedelődsz el nem leszel annyira tankos, dmg meg nincs ap tanként a kicsi szorzók miatt. :/ és már annyira nem fun mióta armorból meg mr-ből sebez. Inkább full tank. :P

• j0nNyKa
    nerfszagot érzek továbbra is
    mondták a társaim hogy toljak ap buildet, valaki próbált már valami elise-hez közeli ap tank buildet leonán? akár supportként, akár topon, vagy .. dzsungelben?!
  • SzirmosSzisza
    lol

• jazzy
    ne fényezd magad diabloban is useless voltál!!11 :(
  • j0nNyKa
    hja mondták is a kommentátorok a meccsen többször, hogy aki szopik ott, az megy haza
  • Különc
    Millennium azért van kihúzva mert ők már ki is estek?
  • j0nNyKa
    én arra utaltam, hogy ők tényleg nem koreaiak, ellentétben mi.. well..
    nem folytatom mer késsel a hátamban ébredek
  • TBTPumpa
  • sadface #44381
    http://imgur.com/a/UcVDc
  • Különc
    És kajak, lol 1 év és 1 hét, főiskolásnak mindennap péntek
  • SzirmosSzisza
    1 éve írtam utoljára :(
  • Különc
    lol Én nem kötöttem bele, nekem mindegy minek hívod, magam tisztáztam ^^ Én is simán keverem, de nem megyek bele, má Szirmos mindjárt ír egy ejnye bejnye privátot megint
  • jazzy
    #37803 de ezentúl húzottszeműnek hívom őket, mert akkor műveltnek tűnök :( most pedig indulok szegedre és a nyakadba ugrok bye
  • TBTPumpa
  • SzirmosSzisza

pumpának
    [spoiler]

• Különc
    Én tudom hogy kínaiak, utaltam rá #44360-ban, nem vagyok olyan hülye mint jazzyke 8)
  • jazzy
    veszek majd különórákat manától vagy válinétól, kétezerér
  • j0nNyKa
    az a baj hogy ők valójában nem koreaiak. 'nuff said :|
  • Különc
    Sose bánd, nekik meg mi cigányok vagyunk ^^