53877
-
#44370 aki húzottszemű az mind koreai, tököm se különböztetgeti meg őket, ugyanúgy néznek ki -
#44369 :DDDDDDDDDD most azér jót röhögtem ezen a koreán
szerintem 2000ér kapsz egy fasza atlaszt a könyvesboltban -
#44368 Taipei Assassins
Taipei
Taipei -
#44367 korea, nuff said -
#44366 jóhát a ziggz 22 percnél rabadon voidstaff sorc boots athene, goodluck gambit -
#44365 ja amúgy nem lett volna rossz late-jük egy normális earlyvel, dehát ezek 10 percen belül buknak -
#44364 Hozzá kell szoknunk, hogy eu/na csapat szokoevente egyszer fog megverni vágottszemueket... -
#44363 lategame, de el se jutnak odáig, ha így folyatódik. -
#44362 Szerintem ez eldőlt -
#44361 Egyelőre eléggé nem jól állnak :( -
#44360 Nagyon squishy az egész, Gambit feladja a meccset a TPA-nak politikai okokból ^^ -
#44359 Csak kár, hogy a Karthus és az Evelynn useless, hiába op az Annie és a Lucian! -
#44358 ahahah pont rár gondoltam a karth picknél
ha kikapnak eve-vel meg karthussal, akkor nagyon szomorú leszel? :( -
#44357 Kiváló csapatja lett Gambitnek, két op hőssel! -
#44356 http://na.leagueoflegends.com/en/news/esports/esports-event/all-star-2014-heads-paris-france
-
#44355 negatív vagy ma, pont ugyanolyan dugnivaló mint mindig :D -
#44354 sjokz-nak nem áll jól ez a jó minőségű kamera és sok fény :D -
#44353 Élő nincs, de pár régi fent van YouTuben. -
#44352 uncsiiiiiiiiiiii? outrage
hosszú volt, de uncsi? meh -
#44351 Csak Twitchen van sajnos, biztos van valami szerződésük.
#44349: szerintem uncsi volt :( -
#44350 Cat te profi vagy, találd már meg nekem élőben youtuben ezt az IEM cuccot, mindjárt mennem kell és bent nem tudom nézni a twitchet :D -
#44349 volt az idei lcsn ilyen jó meccs? -
#44348 baze kifér egyáltalán a 100k gold a ui-ra? :D
mármint látom hogy kifér, de.. én így sose láttam még annyit -
#44347 Feltehetőleg végső harc megy? Jobb lesz, ha megmutatjuk az ágrajzot! -
#44346 Millenium próbál itt dobálni. -
#44345 Fnatic drukker, mostanában nem sok babér termett neki akkor ilyen téren -
#44344 Nem nyitottam le.:D
btw ő streamel itt. -
#44343 Cirkusz és kenyér
Befejezhetnék már, mert mindjárt átkapcsolok a NiP vs comp CS:GO meccsre -
#44342 waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat és nyerni fognak beszarsz
a majmot meg minek nyitogatjátok le? -
#44340 Mesélj még. -
#44339 /ásít
Szerk: Failnatic strikes again -
#44338 Török szerón is van ingyen Garen skin bár tudom itt nincs olyan aki azon játszana pedig nincsenek se boostolt noobok se polákok :D
A szerver színvonaláról csak annyit hogy 44 lejátszott ranked meccsel kerültem be G1be, igaz ebből 30 nyert volt. Mivel szociális érzékenységem már már legendás :) ezért nem szoktam a társaimmal beszélni, de mikor egyetlen egyszer flame-eltek gugli translate fordítással közöltem hogy magyar vagyok és nem tudok törökül csak angolul, onnantól kussba voltak. Gondolom az volt a bajuk hogy nem válaszoltam de nem csetelni járok LoLba arra ott a teve klub .. :D :D
EUN-n egy tipikus G1-es ranked meccs: mid feed-el top flame-el, botot babysit-elem (hátha leesik pár kill hogy tudjak carryzni ha már másnak nem megy) 15 percnél az állás 2-10 és mindenki reportol amiért 20 percnél már nem jövök ki a bázisról (basszam el a K/D ratio-m feeder noobok miatt)
Törökön egy tipikus G1-es ranked meccs: babysit-elem azt a lane-t ahol gyengébbek vagyunk az ellenfélnél, a meccset az dönti el ki ölte le többször a sárkányt vagy állított jobb csapdákat. Igaz 35-50 perc egy átlagos meccs, nem 20-35. Flame szinte nincs mert mindenki egy nemzet tagja, report felhívást 2x láttam eddig de akkor télleg nagyon elvertük őket és béna is volt akit reportoltak :D
EUW-ről nem tudok nyilatkozni, ott S1 voltam preseasonban (EUN G5) és a besoroló meccsek közül eggyel kevesebbet nyertem mint EUN. Így G5 helyett B !!! 2-be tett ezért még csak S3 vagyok rajta. Mindenesetre Bronze-ban kaptam a legnormálisabb csapattársakat, lehet ennyi a boostolt fasz? :D Jah és lengyelek nincsenek. Ez hatalmas előny. Bár a magyarok se sokkal jobbak de legalább kevesebb van.
Jah EUN egyszer volt egy 9-es killstreakom akkor egy lengyel boosterrel duóztam, TR-en kb minden 5.-et vesztem csak el. -
#44337 Rekkles rekt. -
#44336 lol -
#44335 Voltak sok IEM-en már, de ahogy látom megint csúsznak. -
#44334 -
#44333 EU legrosszabb LCS csapata mit keres egy ilyen tournamenten? -
#44332 Istenem de jó megint Krepot és Froggent egymás mellet látni. -
#44331 Fnatic triple AP rajongó, de nem nagyon jön össze nekik. Ellenben egész szépen tartják magukat. -
#44330 akkor ott is maradnál.
a polákokhoz szoktam, nem menne. :s