53877
0MWkPbn.jpg
  • j0nNyKa
    na ezaz, dianaval meg 6ig gankelni elég wtf
    más, ez TPA shen akar lenni, vagy tényleg műfasszal hadonászik?
  • Különc
    Második buffodat ölöd lvl 2-n, de már spamolja a pinget meg a chatet, hogy miért nem gankelsz már, mikor neki 50 hpja van és 0 CS-je mert egy orbitális idióta, az ellenfél meg full hpn

Ismerős
  • j0nNyKa
    ugye? viszont kayle, midlulu alap item, bár feltételezem, hogy ők direkt kapták így impliciten a nerfet
  • sadface #44567
    ja amin jót röhögtem. Sose építettem neki.:D
  • j0nNyKa
    jaaaaaaaaj a lich bane nerfes cumó, tényleg
    most hogy mondod, valszeg tudatalatt ezért ugrott be a diana jungle
    na majd ha lesz lelkierőm a 4 emberes flame-hez, megnézem
  • sadface #44565
    Passive - Moonsilver Blade

ABILITY POWER RATIO 0.6 ⇒ 0.8
  • j0nNyKa
    mer mi, változott valamit diana mostanság? vagy wat, nemértem
  • sadface #44563
    Az, hogy hol a helyed relatív. Nekem egy preseason kellett ahhoz, hogy fejlődjek (eddig) annyit, hogy meglegyen a plat.

A Diana junglehez meg annyit, hogy szerintem sokkal jobb mint volt a passive buffnak, szóval hajrá.
  • sadface #44562
    Vannak meccsek amik már a champselectben eldőlnek.. ez ilyen. Amúgy énse vagyok ideges sose, mert amíg halott vagyok addig nyomkodom azt a vackot és elgondolkodom, hogy mit rontottam el. Nekem az az egy bajom van, hogy a skillshotok betalálnak de túl gyakori, hogy rossz megoldást választok.. pl flash burn minden ok nélkül és akkor 2 perc múlva belehalok a gankbe azért mert nincs flash és/vagy ward. Ha meg javítani akarnám ezt a hibám, akkor túl későn flashelek stb.. Ezt próbálom most kiküszöbölni a barrier használatával, de mindig trollnak neveznek, de bezzeg amikor diveolnak és pont megment.... :D
  • j0nNyKa
    nem kell szivacslabda, nem vagyok soha ideges, csak bután másra fogom mindig, akármi történik :)
    szar duonak meg eszembe nem jutna beszólni, attól nem lesznek jobbak
    hidd el, én most itt megálltam, akármilyen jó tanácsod is van, perpill nincs fentebb keresnivalóm

egyébként pont a napokban akartam elővenni a diana jungle-t megint, csak félek hogy leflamelnek
  • sadface #44560

Ajánlom a szivacslabdákat.:D Nem is ez a legnagyobb probléma a duo bottal. ha ki mered jelenteni, hogy szarok akkor 2 reportod fixen van. :D én csak solozok.. Duoban nem tudok érvényesülni. Ott van az a bizonyos szorongás, hogy ha elbaszok valamit, nem csak a saját játékom rontom el. Osztálytársammal 8 meccsből 3-at bírtunk megnyerni, F3livel is duoztam most ővele is csak 4/1 win az arány.. amint elkezdtem solozni, előbbi után 8 win zsinórban és ugye feljutottam míg utóbbi után 5 meccsből 4 win és most 78 ponton vagyok...
  • j0nNyKa
    nyomtam más champokat igen, shennel valami 5:1-ben is állok, de ettől függetlenül akkorsincs helyem fentebb
    egy oka van, amint szarul sül el bármi, ragelek a társaimra, igaz csak magamban, de akkoris - ezen úgy tűnik, nem tudok változtatni, és ezzel a hozzáállással nem fogok fentebb jutni
    nem is baj, jó vagyok én itt, majd ha úgy alakul, hogy komolyabban akarom / tudom venni, akkor esetleg fentebb mászok

edit: most találtam ezt a képet, na ekkor még tryhardoltam, meg máshogy álltam a játékhoz (+ valszeg duoztam a jazzyvel, az is nagyon sokat számít)
    azt vettem egyébként észre, hogy a duo botlanek hatalmas %-ban bukják a lane-jüket - mikor anno duoztunk, ez a faktor ki volt lőve, könnyebb is volt haladni
  • j0nNyKa
    nyomtam más champokat igen, shennel valami 5:1-ben is állok, de ettől függetlenül akkorsincs helyem fentebb
    egy oka van, amint szarul sül el bármi, ragelek a társaimra, igaz csak magamban, de akkoris - ezen úgy tűnik, nem tudok változtatni, és ezzel a hozzáállással nem fogok fentebb jutni
    nem is baj, jó vagyok én itt, majd ha úgy alakul, hogy komolyabban akarom / tudom venni, akkor esetleg fentebb mászok

edit: most találtam ezt a képet, na ekkor még tryhardoltam, meg máshogy álltam a játékhoz (+ valszeg duoztam a jazzyvel, az is nagyon sokat számít)
  • sadface #44557
    csak vicceltem.:D Amúgy szerintem próbálj más champeket. Én is belefásultam már a rengeteg leona gamebe (lolparse-n néztem már több meccsem van vele mint Dianáva) és tanulgatok egy-két új champet (nami-snydra) ami új színt hozott a játékba és nem azzal kezdődik a ranked, hogy "na már megint leona..." hanem "Jaj de jó, meghagyták a supportot és tudok Namizni!" :d
  • j0nNyKa
    AZAZ!! lényeg hogy jó kifogás legyen.
    és még a netem is szar!!4
  • SzirmosSzisza
    Azt hittem azt mondod, hogy annyit áll a játék, hogy esélytelen játszani :)
  • j0nNyKa
    bocs hogy westen nem nyomik vannak :(
    de amúgy gj a plat4, én magamon érzem, hogy plat5nél megállt a tudásom, nincs helyem fentebb
  • sadface #44553
    nab plat5
  • Maak
    flappy bird-el hogy allsz?
  • SzirmosSzisza
    Pedig úgy hallottam LoL-al akár 2000 forintot is lehet keresni!
  • jazzy
    ja hogy rohadnának meg, még azért összekapartam valami alamizsnát kiegre ebben a pár hétben
  • laca95
    lehet már tudni a magyar lol rol megjelenési dátumot ?
  • Különc
    Nem lehet már zsebpénzből felöltözni a lurkóknak, el lehet verni LoL-ra vagy Heroes of the Stormra később
  • j0nNyKa
    = kivették az RMAHt diabloból
  • jazzy
    Ja, az itthon ülésért nem adtak már pénzt, fak :|
  • Különc
    Dolgozol? So '90-es évek
  • jazzy
    Ehhez hozzátenném, hogy soloqban, 5v5 fasza lenne, csak 3 műszak odabasz :(
  • j0nNyKa
    hát ez :DDDDDDDDDDDDD
  • jazzy
    1 játék per hónap elo clamping ellen bőven elég nekem jelenleg, durván meguntam, abban az 1ben is SAY PLZ OR I TROLL YOUR GAME topot kapok és tényleg splitpushol all game mert nem kértek tőle bocsánatot. Viszont a diablo kieg valami kurvajónak ígérkezik, elvileg wildstar nem olyan sokára, wow kieg is lesz még idén, sounds nice. Ja és persze hearthstone is jó elfoglaltság néha.

Amúgy van erről valami statisztika mennyi az aktív játékos? Nekem a friend listemen anno 15-20 ember mindig online volt, 1 ideje akármikor felmegyek 1-2 a max.
  • Különc
    lol-hungary, rendkívül nívós oldal lol
  • SzirmosSzisza
    http://www.lol-hungary.hu/hirek/tudastar/faq-kezdknek

Elején amúgy inkább rendesen játssz, más se fog érteni a játékhoz. Meg a tutorialt mindenképp told végig (mindkettőt)
  • DarkHorSe
    Jo hat alap hogy nincs fogalmam arrol hogy mit csinal, de jol nez ki amikor low hprol bedaral valakit akinek full hpja van mondjuk :D
  • j0nNyKa
    úgyúgy, részletesebben, most kb. az X. metagame-hez közeli akármi történik, de eléggé változik patchről patchre akár
  • Különc
    Mindig középen játszik és mindig az aktuális metában a legerősebb hősökkel, mert a srác profi, próbálhatsz a videókból tanulni tőle, de én sokszor követni nem tudom mit csinál, nem hogy utánozni
  • DarkHorSe
    En nem szoktam leavelni, mondjuk eddig csak botok ellen jatszottunk, bar ott nyertunk asszem. Hosoknel szamit hogy ki hova megy? Tegnap neztem vmi faker moviet, o azert mid mert mindig kozepen jatszik vagy azert mert csak olyan hosoket valaszt ami kozepre jo es ezert jatszik kozepen?
  • Különc
    De azok nagyon stationaryk, és kezdő a srác, ha Heimer instalockol, akkor tuti 2 nap és felakasztja magát, de előtte ír ide egy búcsúlevelet, hogy miért hagytuk, hogy azt a championt pickelje. Ki fogják flamelni az életből

Szóval én felőlem a donger egyelőre nem alternatíva
  • j0nNyKa
    ha már pet idézés, akkor a donger!
  • SzirmosSzisza
    Ha jól játszol, jókkal dob össze, ha nem akkor nem, legalábbis az elején biztosan. Ellenben gyakran flamelnek, leavelnek, etc. Bár észrevehetően kevesebbszer, mint pl DotAban.
  • Különc
    LoL-ban lehetsz istencsászár, ha a csapatod nem kooperatív akkor veszíteni fogsz, és csak a végkifejlet számít rankeden.

Egyébként Malzaharnak van petje, igaz nem konstans és nem irányíthatod, de talán ő áll legközelebb a pet idézéshez, meg ugye Annie
  • j0nNyKa
    itt van, és elvileg kb szét is vannak szedve - de nyomorékok mindenhol vannak, mindenhol vannak játékosok, akiknek szar napja van, mindenhol vannak bebaszott beszívott trollok, etc.
    a legnagyobb baj azzal van, hogy mire feljutnál olyan szintre, ahol a fenti példány már ritka, addig beleőrülsz abba, ami "lent" folyik