53877
0MWkPbn.jpg
  • NagyiBMX
    Oh God
  • TBTPumpa
    SplashArt áradat!

New banner pls!
  • j0nNyKa
    Between April 11th and April 14th, you'll be able to pick up Gangster Twitch for 487 RP, High Command Katarina for 375 RP, Chosen Master Yi for 260 RP, Lissandra for 487 RP, Nocturne for 440 RP and Xin Zhao for 395 RP.
  • jazzy
    Why don't you suck my dick instead of sucking my dick? :D
  • ronihun
    :DDD
    -Why do you take blue?
    -It's my favourite colour.
  • SzirmosSzisza
    :^)

• j0nNyKa
    csak egy fanmade art sajnos, archlight thresh néven
    nem néz ki amúgy rosszul
  • tigeroo
    lawd jeesus dat skin
  • sadface #45007
  • Mazarex
  • ronihun
  • SzirmosSzisza
    eu lcs, na lcs, tökre jól néz ki ez a forma szerintem.
  • Mazarex
    csak egy kicsit hamarabb játszottam, mint ahogy berakták a bannokat
  • Mazarex
    Az új urf auto bannoknak nem kellene bent lennie? Nekem kellet kiszedni sorakát meg hecát is a fizzel együtt (ő mért nem autoban...)
  • JSbyMSI8800
    Így az a baj szerintem, hogy sokkal tovább tart egy meccs. 25-30 perc meg valamikor több, én pont azt szerettem, hogy kevesebb mint 20 perc alatt lement. Az volt, hogy vagy kikaptál 15 perc alatt mint a szar vagy te daráltál mint a szar és win 15 perc alatt :D IP-t meg annyit ad mint sima normalt vagy legalábbis majdnem. Rekordom 11 perc alatt win, boton Ezreal-al voltam meg egy Sona mellettem :D és kaptam 71 IP-t most is annyit ad és van olyan meccs így ami 30 perces.
  • SzirmosSzisza
    Marad még egy picit URF, picit élvezhetőbben: http://na.leagueoflegends.com/en/news/game-updates/features/ultra-rapid-fire-rockets-further-future
  • j0nNyKa
    diamond véleménye a jungle mostani helyzetéről
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Hello everyone again! I observed people are interested in my opinion about jungle changes in patches, so belatedly I want to share my thoughts with you.
    Let us start by considering the facts. First of all its the rune modifiactions. It is true that junglers don't earn much except some extra AD from changing places of Attack Speed Marks and AD Quints (which used only on not the most popular junglers like Xin Zhao and Nocturne). However it will affect on other lanes much harder: ADC will now use AS Quints instead of LS, in consequence of this they will have more damage, but less sustain and supports can find more synergy from combining HP with armor runes. Thus, botlane ganks on one hand become more dangerous, on the other, if you succeed, more effective. The game on other lanes changed only because of switching Armor Runes on HP, but this won't have much impact.
    Another good thing about patch is that some of summoner spells were reworked. In the current situation junglers must take flash, otherwise the risk of feeding grows incredibly. On the other hand other lanes will gladly use buffed summoner spells against us. Especially bot lane, which could use 2-3 of them simultaneously.
    It is clear from these observations that junglers efficiency, relative to other roles, reduced but not globally.
    Slight nerfs of the most powerful junglers (Kha and Lee) and minor nerf of the Lizard in combination with Glacial Shroud (he was too expensive for junglers before) and Lantern buffs made planty of junglers much closer to be useful like the strongest junglers.
    The greatest problem of utility jungle champions is their mana costs and inability not to waste resources to clean jungle. Also some of them have low clearspeed(sejuani, maokai, etc.). If this lack gets offset – such junglers will start to appear on the proscene.
    Also mastery Feast got buffed so there is an opportunity for some champions to start use it instead of something less valuable. Variability – is a great pleasure.
    In conclusion, Renektons early game nerf should be noted. He was the only champion who sometime stops people from picking others on top lane. Though he still is one of the strongest 1v1 toplaner, if jungler helps you - it becomes much easier to stop him and thus returns Irelia, Jax and other MANMODE champs who can assist on top lane ganks greatly. And since I am the jungler who got tired of immortal Trundle vs Renek fights there, I am insanely happy to see the return of top lane ganks.
    P.s. dragons now are very strong, what also makes solotop ganks a bit easier due to less chances of enemies immidiately doing it right after they see you at the top lane. great change, especially the lategame part of it. but solonashors @ 15 minute with 2 jungle items or just duo are a little bit annoying.
  • SzirmosSzisza
    :)

• TBTPumpa
    Free sampion rotáció:
  • j0nNyKa
    blizzard óta tudjuk, mi az a soon :D
    addig még kijön vagy 3-4 champion simán
  • TBTPumpa
    Mozifilmeknél is mindig Coming Soon-t írnak, miközben fél évet/egy teljes évet kell várni a premierig. Ez ilyen!
  • j0nNyKa
    aszongya soon :)
    "Ao Shin is still a long way out", mint ahogy legutóbb is ígérték: jó, ha idén kijön, de simán sanszos, hogy nem
  • TBTPumpa

Ao Shin coming soon
  • j0nNyKa
    zippo mode on
  • SzirmosSzisza
    XDG elverte TSM-et, lassan ott is bárki kikaphat bárkitől.
  • Zickler
    ?
  • SzirmosSzisza
    NA megint EU-ról másol :/
  • j0nNyKa
    valami magyar liga megy éppen
  • SzirmosSzisza
    Elvileg ma kiveszik!

Mi ali + blitz ellen voltunk boton, mókás volt.
  • tigeroo
    az előbb volt valami 20-5ös statom ww-vel (meg killben vezettünk is), de 4v5-ben elbuktuk az egészet. ja és azért lépett le tőlünk valaki, mert ww-t pickeltem. szóval fifa12343-nak küldeném a soha ne add fel c. dalt. na mindegy
  • ronihun
    Mentünk párat duoba URF-fel, hát elérte a legalsó szintet, ennél kevésbé nem is lehetne antifun, már már menthetetlen.
  • sadface #44984
  • SzirmosSzisza
    Emberek nagyon komolyan veszik ezt az urfot, pedig 2/12/2 ad malzzal nekem volt a legtöbb goldom :D
  • sadface #44982
    Még vedd le a 20% cdr-t a talismanról 10% a locket. és ha nem tanknak építed akkor meg nem fogsz 5 ember között futkozni so. :) Lehet vele peelelni az ad-nak elég keményen főleg ha van mikaelsed is szóval van értelme annak amit csinált csak nincs akkora lategameje mint egy tank leonának. és persze gold hiányban ezek az itemek olcsóbbak mint egy teljes tank item set és ha jól emlékszem eléggé kikapásra álltak.

• ronihun
    Végülis NA LCS olyan izgalmas, két csapat van, abból az egyik egyre gyengébb mert Bjergsen már nem tudja őket carryzni úgy mint eddig.
  • SzirmosSzisza
    https://www.facebook.com/events/275103399325816/ - League of Legends NA LCS Döntő az Uránia Nemzeti Filmszínházban!!

EU, ha jól látom nem lesz :/
  • zeli
    Ja most nézem te azt írtad, hogy W-t húzod, akkor az utolsó rész lényegtelen.
  • zeli
    Ebben pedig tényleg neki van igaza, Leonán szerintem se a legoptimálisabb a z E-t maxolni, és ha az az érved, hogy te tankra építed , akkor pedig végképp nem, azért az a +60 armor és magic resist nem szar ha korán megvan. Cooldown meg E-n lemegy 13-ról 9-re. Nabumm.
  • SzirmosSzisza
  • SzirmosSzisza
    Régen a 3v3 coop volt, de úgy emlékszem megváltoztatták. Próbáld ki, hogy játszol egy 5v5-öt, leméred az időt meg mennyi XP aztán ugyanezt 3v3 coop-pal.