League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Millenium ellen Rekkles Legendary lesz NEM TIPP.
j0nNyKa
tipp hogy hány meccs múlva lesz hajlandó meghalni a fnatic botlane-je? <#idiota>

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

SK Disband plz
daemonervosa
29 😊

----

faszkalap nrated

Trolling is a art.

TBTPumpa
Ahri cosplay!

Very boobs! <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Zickler
Én Shookert azért szidtam, mert õgy gondolom hogy a jungler az early gameben a shotcaller. De szegény még azt sem vette észre amikor az SHC ELKEZDETT dragonra készülni, aztán meg elmentek leszedni. Nem szólt rá Wickd-re, aki miden volt, hogy menjen már oda a bot lannel, mert akkor ott hiába lett volna 3 vs 4, a drag úgyis már nagyon lesebezte az SHC-t.

Battletag: Muhee#2716

ronihun
1. Shooknál jobb lenne Shacker? wat, ha már bûnbakot akarunk keresni, akkor nyph és froggen az akik sokkal rosszabban teljesítenek a tõlük elvárhatótól
2. SHC nem amatõr, attól, hogy egy csapat most került be az LCS-be nem szar, CW SHC és Roccat is erõs csapatok, nem kell õket lenézni.
3. Alliancenek nem a játékosaival van a baj, hanem a csapatmunkával, Froggen úgy játszik, mintha soloq-zna, folyamatosan bokorból akar kiszedni valakit, nincs a csapattal. A shotcaller meg nem tudom ki, de borzasztó a rotáció. Másrészt a teamcompok amiket eddig játszottak nem az igaziak, mind három meccsen a másik csapaté tûnt az elejétõl erõsebbnek. Ez a mai, ez olyan "bejött párszor scrimeken be kell jönnie most is". Meg úgy az egész teljesítményük olyan, mint akik csak azon dolgoztak, hogy early snowballból megnyerjék a meccseket, scak ez eddig nem fordult elõ. Ezen a héten nem várok túl nagy változást, de én még hiszek benne, hogy összeszedik magukat, mert bármennyire is szidja õket mindenki, bennük van a potenciál.

...

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Különc
Most jön egy uncsi 31 perces Fnatic win

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Zickler
Ez a SoloQ (azt pickelek amit akarok) mentalitás nagyon felb*szta az agyam.

Különc
Sose tolnék Kha junglet, szóval igen ^^
De vennék, mert solo queueban stompolok Trinity Malphitetal, akkor a hétvégén bejutott, noname senki SHC ellen is menni fog... oh wait

#42846 A játékuk nem tûnt annyira amatõrnek, meglepetéscsapat lehetnek még

Ez jó szar game volt.
Alliance egy fos úgy fest, ha már ezek az amatõrök is elverik õket.
j0nNyKa
hallod jobb vagy mint shook
más: te is vennél trinity-t malphite-ra, és nem vennél rá armort? de persze ezt csak legendary feka ellen

Különc
Megint Lucian nerf lesz /kappa

Alliance disband inc

jazzy
Froggen vagyok, 2 éve nem játszottam olyan meccset amit 40 percnél rövidebb idõ alatt befejeztünk, úgyhogy azt hiszem elkezdek LeBlancozni, mert az nem early game champion!

Malphite buildhez hozzá sem szólok, Nyph semmi extrát nem nyújt, Shooknál Shaker sokkal jobb lett volna, de lehet még Különc is, Tabzzban csalódtam kicsit eddig, pickelhetne valami értelmes adct :/
j0nNyKa
lucian tolja a triplákat, ezreal meg ugrabugrál a pályán
"said so"

Zickler
De szerintem a legnagyobb baj, az hogy nem tudnak depusholni, nincs waveclear, eddig mindegyik meccset azért vesztették el. Meg az sem segít sokat hogy Froggen a kritikus chain-eket(lefogása) vagy miket mellé lövi.

Zickler
Az Shaker volt. De egyetértek veled

semmi javulás :/
Zickler
Tudom hogy hülyén hangzik, de indítsd el elõször az Internet Explorert, és úgy indítsd el a LoL-t

j0nNyKa
mer ugye javították a minion követõs bugot
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

ma frissítettem a lolt és nem indul el... addig jut a luncher , hogy bevillan a lol logo a képernyõ közepén és kilép, ha rámegyek 100x, akkor 100x lép ki, mi a teendõ? -.-
jazzy
Ennél a Shooknál 500x jobb volt az a srác aki Snoopeh helyett volt elõzõ lcsen nem tudom már ki volt az..
j0nNyKa
ezreal pickkel mi más történne

Különc
Alliance zakó

TBTPumpa
Elvileg nekünk magyaroknak nem, mert a Riot rasszista. <#idiota>

NagyiBMX
Most van Január 28.ig free transfer a két EU szerver között. Ha gondolod, hogy esetleg menekülnél. 😄

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

TBTPumpa
True story, de kiegészíteném!

East logic:
Nem kell wardokat venni, mert van trinket.
Nem kell trinket venni, mert vannak wardok.
Trinketet nem kell használni, mert fölösleges.
Lulu ultija sebez.
Thresh-nek 5 másodpercenként van Death Sentence képessége.
Thresh lámpása semmire sem jó a plusz armoron kívül, így nem is használják (magyarán nem kattintanak rá, inkább odébbflashelnek, ha gáz van).

Persze vannak kivételek, de nagyobb arányban ezek a jellemzõ tünetek.

sadface
correct.

btw csak meguntam, hogy nonstop rengar-rengar top van állandóan.

I decide when I'm done.

SzirmosSzisza
ehh, háttér marad ilyen egy ideig, nem vagyok képszerkesztõ közelben😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Különc
Nekem nem volt bajom azzal a champpel, csak annyi hogy ADCként 1 hitelt folyamat, ugyan nem Rengar hibája hogy szaros easten nem vesz senki pink wardot, de mégis NREF WRENGRAR, RITO OMG NABS FK YO!

j0nNyKa
tehát egy nerfelt, emiatt nem sûrûn pickelt championt pickelsz, és még nem is a megszokott módon buildeled -> nem hívnak trollnak
east logic

sadface
Nerfeljék csak Rengart. Ne pickelje soha senki legalább nem hívnak trollnak ha AP Rengarozok.😄

I decide when I'm done.

ronihun
Renektonoztam régebben sokat, de valahogy vele sosem voltam jó, bármennyire is szeretnék, de majd lehet, hogy bepróbálom újra. Rengart kipróbáltam nerf után, mivel én amúgy is béna voltam és soha nem triple q-ztam ezért eddig nem tûnik sokkal rosszabbnak nekem. Lane-en gyengébb lett, de junglebe jónak találom.

...

j0nNyKa
renektonozz, õt valahogy soha nem akarják nerfelni ezek a geciek

jazzy
Shyvana Riven kombóra egyértelmûen ráfért, Rengart én nem találtam annyira erõsnek, nyugodj bele ha Peke továbbra is Ziggsezik lesújt a nerfbunkó oda is.
ronihun
Igen, ez így is volt, csak az nem számít semmit az a baj.
Nem tudom, hogy az izgalom miatt csináltak-e ilyen nagy hibákat, hát a FNC elleni inhib az tényleg nagyon rossz call volt, bárki is felelõs érte. Remélem tudnak javítani ezeken a hibákon, mert a kommunikáció rossz volt nagyon.

más: 4.1-nek nagyon örülök, végre valahára megvettem Rengart, tegnap el is kezdtem vele játszani, és tök fun, meg erõs, meg nyertem, erre azt mondják az okosok, hogy useless lesz nerf után. Riven is halott, Shyvana még talán használható, de kb az összes topot akivel játszottam mostanában nerfelték. Legalább a midlanerekhez még nem nyúltak.

...

SzirmosSzisza
Nem volt normális vezetõ (shot caller vagy mi a neve), látszott mikor inhibet beszopták :/

Különc
Azért is volt nagy az elvárás, mert az a hír terjedt el, hogy scrimeken nagyon odavágtak

j0nNyKa
én a nem-is-tudom-melyik-team nunu pickjénél mute-oltam le a streamet és raktam át kis monitorra kis méretben
nincs az a pénz hogy megértsem, mi a f*sznak. de tényleg minek.

ronihun
A tegnapival kapcsolatban: Az Alliancetõl senki nem várt volna 0-2-es kezdést, ezért sokan csalódottak lehetnek, például én is. Viszont az elsõ két meccsük után korai lenne õket lenézni. Fõleg mivel mindkét meccsen voltak jó és rossz megmozdulásaik, az ellenfeleik pedig jobban játszottak. Viszont összehasonlítani õket bármelyik NA teammel, vagy azt mondani, hogy szarok hülyeség lenne. Elsõsorban azért, mert nem csak a fanok vártak/várnak nagyon sokat tõlük, de a pro playerek is azt mondják, hogy az Alliance jelenleg a legerõsebbek között van, gondolom õk meg nem csak úgy a levegõbe beszélnek. Másrészt meg a szezon még épphogy csak elkezdõdött, és én már ott megijedtem, amikor az elsõ meccs elõtt Froggennel interjút csináltak és látszott rajta, hogy nagyon izgul. Sok nagy hibát követtek el mindkét meccsen, a pickek se voltak a lehetõ legjobbak részükrõl, de én még mindig hiszek bennük, elvégre ha jól emlékszem a Gambit csinálta ezt valamelyik, ha nem mindkét splitbe, hogy szarul kezdett, aztán a split végére mindig 1-2. lett.

...

SzirmosSzisza

Különc
Na azért a Wolveson eléggé átment a Gambit steamroll henger

j0nNyKa
maradjunk annyiban hogy azokban sem tévedtél <#idiota>

Mindet eltaláltam 😄 Kivétel amelyikre nem tippeltem.
SzirmosSzisza
Alliance az új Dignitas?!

j0nNyKa
waaaaaaa ez a fnatic tetszetõs lesz idén megint

jazzy
unexpected nap
SzirmosSzisza

Metalmilitiakid
The Lee Seen some shit 😄

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417