53877
-
#45177 Ez egy jó kérdés, szerintem csak LCS-ben van a korhatár, selejtezőkön nem. -
#45176 Azt hittem itt még játszani fog, és sub lesz ha bejutnak, hát akkor így sad, ettől függetlenül erősnek találom őket. -
#45175 Na erre nem számítottam, ennyit az NiP-ről, clg zorozero inc -
#45174 Legutóbb is ez volt valamikor, aztán Chaox nagyon tryhard volt, Maknoon meg Teemo :D -
#45173 Az biztos, de valószínűleg az egész meccs lényege a fun lesz, szóval nem hiszem, hogy bármelyik team tryhardolna, de azért érdekes lesz látni mit csinálnak egymással :D -
#45172 Weixiao hátrakötött kézzel becsukott szemmel elbassza doubleliftet -
#45171 Egy kérdés: véleményed szerint Freeze csinált valamit a 650cs-jével? -
#45170 Ez a NiP... én ilyet még nem is láttam, hogy egy profi csapat nem tudta mit kezdjen 20k gold leaddel és a bokorban ácsorogtak, ahelyett hogy split pusholtak volna vagy bármi, örülök hogy a Millenium megfordította, bár kétlem, hogy nyernének még akár egy meccset is, de ez gáz volt a niptől.
-
#45169 Nekem is ez volt az első reakcióm, redditen meg mindenki a dlift + madlife botlanere van ráizgulva :( -
#45168 Fire erősebbnek tűnik -
#45167 ez epic lesz, Froggen vs Bjergsen -
#45166 The two teams that will battle at All Stars on May 8th have just been announced:
Team Ice: CLG Doublelift, ALL Froggen (Captain), CJ Frost Madlife, WE Caomei and SGJ Archie.
Team Fire: GMB Diamond (Captain), TSM Bjergsen, CJ Frost Shy, WE Weixiao and SGJ QTV. -
#45165 Birthday: September 28, 1997 (age 16)
Bjergsen 2 -
#45164 Ja és amúgy a C9 Eclipse-re nagyon kíváncsi vagyok, szerintem simán bejutnak, k0u pedig kurva jó, szóval őket érdemes figyelni. -
#45163 Részemről is hasonló a magyar kommentátorokról alkotott kép, egyébként is az eu castereket szeretem, szóval maradok az eredetinél.
Amúgy ma NiP bejut LCS-be, mit szólsz hozzá Különc? -
#45162 Holnaptól érvényes akciók:
-
#45161 Asszem itt van néhány elvakult Pierce rajongó. Kapásból 3 mínusz!
Kövezzetek meg, de nekem kurvára nem hiányzik az egy kommentárból, hogy "elszívom a cigimet, benyomok egy kis balázspalit, megvakarom a tököm/seggem stb." -
#45160 Nincs vele különösebb bajom, csak kommentár közbe nekem annyira nem jön be a "bunkózós" stílus. Játék közben a haverokkal oké, de egy kommentár közben szerintem élményromboló.
Persze lehet, hogy azóta már sokat változott, hozzászólásom még a tavaly őszi kommentár élményeket tükrözi. -
#45159 Én magyar klienssel játszom mert fun, tehát nem vagyok hater, de a magyar kommentár számomra hallgathatatlan, élvezhetetlen, alternatívaként inkább az ordibáló Demant hallgatom. -
#45158 Van alternatíva?:) -
#45157 írj a supportnak, ilyenkor engedélyezik általában az ingyenes névváltást. -
#45156 nem tudom mi a bajod Pierce-el, Arwyll mellett messze a legértelmesebb magyar kommentátor akivel eddig találkoztam. Nyilván, kell egy hozzáállás, hogy tudd értékelni a stílusát, de még mindig jobb mint bármelyik alternatíva. -
Lokker #45155 Sajnos nincs. Vagy RP-ért vagy IP-ért engedi csak. E-mailre se jött semmi, játékon belül is megnéztem mindent. :( -
#45154 Hajjaj. Szegény Riot. Ha megtudja, hogy ezek fogják kommentálni a meccseket.
Report Hungary/Pierce for noob commentary -
#45153 pierce fogja nyomni :)
ha nem baszott volna fel az SK azzal a majomkodással, és nézném ezt a sz*rt, lehet belekukkantanék, hogy mit alkot, becsülöm a munkáját -
#45152 Hát. Egy fokkal jobb, mint a Pierce vagy a Wizard féle epic kommentár. -
#45151 Elgondolkodtatok már azon, hogy milyen jó lenne magyarul nézni az #LCS mérkőzéseket?
Nos a tegnapi magyar kliens bejelentése után ma délután ez is valóra válik. A WiLD TV ugyanis engedélyt kapott a Riot Games-től a mérkőzések magyar nyelvű közvetítésére, amit már 17 órától az #LCS kvalifikációk alkalmával el is kezdünk.
17:00 - http://www.twitch.tv/wildtv -
#45150 ilyenkor ingyé van, shopban megtalálod szerintem az otherben -
Lokker #45149 Átvittem a west-es accomat eastre. Ugye most ingyen megtehettem, de most olyan nevem lett mintha kétszer rátenyereltem volna a billentyűzetre. Ingyen meg tudom változtatni vagy vennem kéne névváltoztatós cuccot? -
Plata #45148 Köszi az infót,de épp tegnap költöttem el az összes IP-m pedig kéne rúnaoldal nagyon. -
#45147 Illetve a 4.7-es javításnál változni fog a Team builder is. -
#45146 Dupla IP a hétvégén + 2 rúnaoldal 1 áráért
Minden szerveren. -
#45145 pickeltünk udyrt, ziggs-t, lulut és teemot
and the fun started
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Eloryn joined the room.
HolyHeartbreaker joined the room.
Maths Teacher joined the room.
per1an joined the room.
Lostblue joined the room.
Lostblue: hi
per1an: support
Lostblue: pref jgl sup
HolyHeartbreaker: hey guys, im gonna go jungle :)
per1an: ban or pick udyr pls
HolyHeartbreaker: x)
per1an: Is that "yes"?
HolyHeartbreaker: yups
Eloryn: hai, top here
HolyHeartbreaker: other abns?
per1an: yi
Lostblue: can't adc
Lostblue: i sux at it
Eloryn: so go mid then ?!
per1an: if maths can u go adc, I will take mid
Lostblue: well not my pref but ok
per1an: Maths
per1an: can u go adc?
Eloryn: hm, can i play teemo, or would that make you unconfortable ?
per1an: Im fine with that
Lostblue: me 2
per1an: we now need tristana
Eloryn: ahahahah
Eloryn: yordle team lead by udyr
Eloryn: epic
HolyHeartbreaker: 4 yordles and one bear
HolyHeartbreaker: is like rape time
HolyHeartbreaker: rapeh
HolyHeartbreaker: :S
Eloryn: lolol
HolyHeartbreaker: pedobear inc :D
per1an: oh u
HolyHeartbreaker: rawr
Eloryn: lolol
Lostblue: soraka mid
Eloryn: start with lulu, she's the cutest
Eloryn: !!!4
Eloryn: and i'm a f*cking superteemo so u cant catch me
HolyHeartbreaker: ill save the best to the end
Eloryn: ahahahahah
HolyHeartbreaker: first the evil
HolyHeartbreaker: *devil
Eloryn: anyway lets invade their bot tribush
HolyHeartbreaker: teemo <3
-
#45144 lol? :D -
#45143 akkor jó. -
#45142 -
#45141 Kicsit más hangvételű írás, a szokásos dejóariothoz képest. -
#45140 Nagy kár, hogy a kvalifikációban volt olyan csapat aki ovis módon viselkedett és ujjal mutogattak a DMF-re mert jobban náluk. Easten mind a négy kvalifikációt a DFM nyerte és a harmadik után már sírtak, hogy mi az, hogy a DFM ennyi csapatot indít. Utolsó kvalin meg 'véletlen módon' az iNstation csapatából folyamatosan fagynak ki 2 ember akik csak legendákból ismerik a dc-t lepausolják a gamet és a másik csapat gusztustalan módon elindítja és nyernek 3v5-ben. Jó LENNE ha LENNE színvonal és el tudná némely csapat viselni, hogy jobbak náluk. De hát a nyereményért bármit.:D -
#45139 Egész korrekt díjak, de szerintem már nincs nevezés :c -
#45138 Na akkor magyar felirat, angol hanggal hogyan? Trollianna glados hanggal inkább, mint az a hülyén fordított taunt.