League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SzirmosSzisza
Karthus az szokott mûködni, csak afk farmolni kell, ezt általában az ellenfél megunja és megpróbál all-inelni ami nem nagyon szokott összejönni 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

TBTPumpa
És Karthus vagy Riven? <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

SzirmosSzisza
"Well, there are two choices; I'm OK with both to some extent;
* Rework Poppy and make her a real pick in League, balance appropriately.
* Don't rework Poppy, and never ever buff her, and nerf her if she ever sees play." - Morello

Szal ne nagyon játszatok vele, mert felkapott lesz és jön a nerf 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Mazarex
ha már evelynn

A mesterséges inteligencia nem ellenfele a természetes hülyeségnek.

j0nNyKa
poppy op, ez alap

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

SzirmosSzisza
Új Evelynn nem tetszik, mármint konkrétan silver-gold között ahol játszottam a vision change nem számít semmit 😄

jazzy
Shyvana, Mundo, Evelynn, Kassadin alap, a többi változó, Yasuo, Riven, Vi, etc..
TBTPumpa
Heimer + Temmo botlane? Az ütõs lenne.
A múltkor egy Poppy-t is láttam az ADC mellett, jól tolta.

TBTPumpa
Áhh. Itt Shyvana, Yasuo, Caitlyn és Vayne bannok vannak (azért mert õk erõsek - Facebook LoLhu csoportban olvastam). Evelynn nincs is benne a champek között, csak Cat tudja õt kiválasztani. <#idiota>

j0nNyKa
még nem is hallottad a továbbfejlesztett ötletemet
heimer teemo botlane

jazzy
Eastországban nem instaban az Evelynn? öööö
TBTPumpa
Kitûnõ ötlet! <#eljen><#taps>

TBTPumpa
Majd Evelynnel lecarryzed nekik a játékot. Amikor volt Oracle, akkor sem vették, most hogy nincs, esélytelen, hogy megállítsanak.
Vision ward pedig minek, amikor van Trinket? <#idiota>

j0nNyKa
bekerülök én is bronzba és duozunk ilyen olaf jax botlaneket, mit szólsz ? <#idiota>

SzirmosSzisza
Ha eleget veszítek kerülhetek bronzba, kíváncsi vagyok milyen az élet odalent, legrosszabb esetben ottmaradok és nem kapok victorious Pingu skint!

TBTPumpa
Miért esnél le Bronzba? Gold 2-ben végeztél, egész jó MMR-el (hisz 2x ugrottál 2 divíziót). Szerintem a Silver 2-3 meglenne.
Persze nálam más a helyzet, én tuti Bronzba kerülnék, így inkább hanyagolom az egészet.

SzirmosSzisza
Havidíj max a trollokat szûrné ki meg az olcsójánosokat. Amúgy, ha jól tudom Dotában a trollok meg leaverek külön queue-ba kerülnek és boldogíthatják egymást 😄

Nincs kedved leesni bronzba amúgy? Mindig is kíváncsi voltam mi van arra, de soloban uncsi lenne visszamászni 😄

tigeroo
silver 5-ben voltam, átmentem eastre, volt 1 placement meccs amit megnyertem és bronze 2-be rakott pár napja. oké mostmár megint besorolás van, meg nyilván szar volt az MMR-em meg núb vagyok stb de ez akkor is no comment. (anno pedig 8/10 winnel sorolt be silver 4-be westen)

szóval 3x annyit kellene nyernem mint vesztenem hogy egyáltalán egálban legyek?

#whining
TBTPumpa
Még az iskolai bizonyítványokat is + jogosítványt + önéletrajzot 10 nyelven + motivációs levelet (miért is akar ezzel játszani). <#idiota>

jazzy
Bekéred a személyi igazolványt is?
SzirmosSzisza
"That's the extra clarification? Hidden elo, hidden math, random placements... Seems legit" 😄

TBTPumpa
Egyszerû, életkorhoz és IQ-hoz kellene kötni a regisztrációt. Vagy havidíjhoz, akkor valószínûleg a buták többsége eltûnne. Leavert kiszûrni macerásabb, hisz lehet, hogy nem csak sértõdés miatt lépett le a srác (lásd: Sadface és diamondos barátai), hanem tényleg bajos a netkapcsolata.
De ha fizetõs lenne, akkor egybõl lecsusszanna a legjátszottabb játékok listájából.

ronihun
Amúgy.

Az egész reddit, meg minden fórum arról szól, hogy "mé lettem silver amikor én platinum 5 vótam". Mondjuk érthetõ, aki nem tudta mi az az MMR és úgy boostoltatta magát plat-diamondba az idegesítõ lehet.

#42982 : Senki nem mondja, hogy tökéletes, ahogy van, de néha olyanért basztatják õket, ami hülyeség, mintha csak úgy találomra csinálnák a dolgokat, meg amirõl nem beszélnek azzal nem is foglalkoznának. Szerintem bárki aki season 1-2 óta játszik látja, hogy mennyit fejlõdött a játék, meg minden ami hozzá köthetõ.

...

jazzy
Ezzel is egyetértek, de szerintem túlzás amit írtál. Viszont most jobb úton haladnak már mint tavaly, sokkal kevesebb champion és több feature-re próbálnak koncentrálni. Bár az ilyen Showdown, meg All for one (vagy One for all?) módokat nem tudom minek vették ki..
SzirmosSzisza
Én is csípem õket, fõleg azért, mert tényleg kommunikálnak a néppel (reddit ama, rengeteg red post), de azért rengeteg dologban van fejlõdniük, aki meg azt hiszi, hogy tökéletesen ami most van, az csak magát áltatja.

TBTPumpa
Yep idõvel kiforrja majd magát. De jelenleg alfa-béta állapotban van a játék. Hiába 4.1-es verzió. <#idiota>

jazzy
Tudom, hogy minden szarba bele kell kötni amit Jonny ír, de a világ legjátszottabb és legtöbbet nézett játékára ahova pl a Blizzardtól megy Lead Designer lefikázni erõs túlzásnak érzem, még cukin burkolt szarkazmussal is.

Ráadásul itt nem egy 20 éves cégrõl beszélünk, mondhatni startup.
SzirmosSzisza
Nem sok szabadidejük van, mert évek óta dolgoznak új fícsörökön, mint pl az afk és trollok elleni megoldáson, de 2 év után már sikerült elérniük, hogy, ha afk van champ selectben ne induljon a játék szóval rendkívül gyors tempóban fejlõdik a játék!

Ellenben tényleg az epsort csúcsán vannak, nekem fõleg az tetszik, mikor percekig áll a játék, mert épp valami összefosta magát és valamit ki kell cserélni!

j0nNyKa
de sajnos nem azok, ezért egy csomó szabadidejük marad, így elkészítik és fenntartják a legtöbbet játszott játékot, amely magasan az esport, mint fogalom tetején ül
de csak mert inkompetensek és kurvára ráérnek, meg mert nekik is van mézeskalács házuk

SzirmosSzisza
Mert a Riot az évek során teljesen kompetensnek és egy érett cégnek tûnt!

Panzeradler
EuNe ranked disabled.
j0nNyKa
igen ennyi, és egyébként kísérleti majmok írják az ilyen formulákat náluk, méghozzá egyetlen céllal, hogy idegesítsék a játékosokat
és a mikulás is létezik, mégpedig egy szivárványszínû mézeskalács házban él

sadface
Akármit csinálsz, Plat 1 a max. Vedd úgy, hogy -1/2 tier ha szar az mmr-ed -2/3. 😛 ennyi a riot féle formula.

I decide when I'm done.

SzirmosSzisza
Igen számít, elvileg "soft reset" volt.

JSbyMSI8800
Hogyan került gold 1-be ? 10-bõl 4 win az nem valami jó arány, vagy számít az illetõ elõzõ szezoni eredménye is ?

Asus P5Q-E|iNTEL C2D E8200 2.66 @ 3.2|2*2 GB Kingston HyperX DDR2-1066 Mhz|ASUS DK GTS250 512 Mb GDDR3|Chieftec 450W|Windows 7 RC 64-bit 4EVER-Manchester United

TBTPumpa
Szegény srác. Még nem tudja, hogy ez volt élete legrosszabb döntése! <#idiota>

SzirmosSzisza
East?

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

TBTPumpa
Instabuy! <#idiota>

tigeroo
migráltam eastre hogy szerencsét próbáljak...

elsõ winem meglett a provisional meccsbõl de én nemtom hogyan... a két junglernek nemvolt jungler iteme csak smite, dianánknak cipõje sem volt... ez tényleg brutális 9 meccs lesz még😄
SzirmosSzisza

Mazarex
ezt valahogy nem láttam

Zickler
"Players new to League of Legends will now have a static roster of free champions to play during their first few levels; after which, they will use the normal Free to Play rotation"

Battletag: Muhee#2716

Mazarex
volt valami változtatás, hogy a lv5ös akkomon nem a heti free champek vannak, hanem ahri, anivia, annie, ashe, garen, irelia, yi, ryze, sivir, ww? enemy csapatba normális kha, rengar, ahri, cait, trynd volt... nekik adta normálisan

sadface
Ez nem én lenni, Best Riven NA, Dia 1-bõl 4/6.

I decide when I'm done.

Zickler
Mennyivel jutottál be? 8-2?

Battletag: Muhee#2716

sadface

mondom kéne.

I decide when I'm done.

sadface
ja és EUNE újra laggol.

kéne szerkesztés gomb, hol a telefonom.😞 pont ilyenkor jár le fu.

I decide when I'm done.

sadface
Nop, alapból nem nagyon érdekel a ranked az ICL fontosabb. 😊

Csak már mindenhonnan ez folyik, szóval valami van szvsz. Engem különösképpen nem zavar, nekem mindegy hova dob be, úgyse fogok nagyon játszani az érettségi miatt.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

hogy ez mekkora kamu volt omg

I decide when I'm done.

Christian88
Azt hiszem holnaptól inkább új accot húzok. Teemo pickrate kicsit emelkedni fog.

http://www.twitch.tv/hegii