League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Különc
Nem unalmas meccs

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Különc
Ráadásul nyerni fog

BoneDragon
Végre teemo pick, ezt is megéltem...

Zickler
ÓÓÓ, Jonnyka nézd kit pickelt Oddone 😄

Battletag: Muhee#2716

Teeeeeeeeeeeemoo
SzirmosSzisza
Gondolom, ha már kifizette a a platot szeretne ott maradni <#nezze>

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

ronihun
szomiarc: én azt nem értem, hogy miért van mindenki kiakadva? eddigi szezonokban is ez volt a formula nagyjából. vagy lehet hogy ennyire sok uj player van az elozo szezon ota? a resetnek ez a lenyege hogy mindenki visszakeruljon 1200hoz kozeli mmr-re. 10 meccs utan lathatod a rankodat de az nem jelent semmit. tavaly is a prok gold-plat korulrol kezdtek. ocelote ki se tudott jutni platbol egy darabig. szoval majd 100 meccs utan kb odakerul mindenki ahova valo ami sok esetben nem a tavalyi pozicio lesz, ami szvsz nem is baj.

amugy en is kiprobalnam mar egyszer a bronzot 😄 kene egy smurf

...

jazzy
Régen forgivennek hívták most preventednek, ugyanaz, csak átírta a nevét a riot, így jobban hangzik.
Különc
Nightblue3-ra tippelek, egy ideje nem is streamel

érdekes, lerohadt alólam az eune szerver szóval loss preventet kaptam viszont a besorolós meccseknél beleszámolta, csak nem tudom hogy ez most wint vagy loset fog érni a végén O.o
SzirmosSzisza
NA LCS 2 óra múlva és még mindig nem tudni ki CLG junglerje 😄

"i hope whoever it is isnt even revealed for the match he will just be sitting there as ?? with a mask on so nobody will ever know who he is.
then he will carry the shit out of every match, walk off, and never be seen again"

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Különc
Toltam egy placement meccset, 26 percnél ellenfél top Riven 15/3/1, loss prevented 8) Tudja valaki mi a különbség a "Loss prevented" és a "Loss Forgiven" között? És itt nem nyelvtanra gondolok, trollok kedvéért (aka Dzsáni)

<#banplz>
jazzy
Ez nem igaz, ha 0-2vel esel ki promobol ~60 pont körülre rak le, ha 1-2-vel akkor ~80 pont körülre, tehát az utolsó meccsnek is van pontértéke. Ha 1-1nél nyered akkor az értéke az, hogy felkerülsz, ha veszted, akkor 1 meccs és ismét promoban vagy.

Nem is értem mirõl beszélünk, ha gold5ként silver5 mmren van valaki, az azt jelenti hogy kb 30-al többet bukott, mint nyert, így hát kit érdekel, hogy néha nem 0, hanem 10 pontja volt?
SzirmosSzisza

TBTPumpa
Nem is tudtam, hogy van ilyen lehetõség.
Bár akkor is "macerás" lenne ilyen kifejezéseket fordítani: KS, FU, Cancer, Report, OMG, Noob, Wooden PC + Player. <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

SzirmosSzisza
Ménem jelentkeztél fordítónak? Én gondoltam rá, aztán lesett, hogy attól még, hogy a magyaritasok.hu CoD csapatában vagyok, nem vagyok automatikusan fordító 😄

De nem egyhuzamban 0-án. És ezen van a hangsúly. Vagyis azon ,hogy feljebb jutni még mindig van ez az egyébként szar rendszer amit a promó meccsek takarnak. Ha teszem azt silveren belül mész felfele, de promónál 1 win 1 lose 1 még egy lose akkor a harmadik meccsett kvázi feleslegesen játszottad le, hisz pontértéke nincs. Míg a régi elo rendszerben minden meccs ugyanúgy számított. Lefele pedig ez van, hogy ha szar az mmr-ed mert volt egy lose szériád a rendszer piszkosul megbüntet a visszaeséssel és nincs az mint elõrejutásnál ,hogy elõbb bizonyíts.

Amúgy kíváncsi vagyok hova fogok kerülni gold V közepérõl, utóbbi idõben csak buktam rankedon. mmr-em tuti a béka segge alatt.
TBTPumpa
Sebaj, legalább van MAGYAR nyelvû Launcher a játékhoz. Legalábbis megtalálható a Launcher nyelvi fájla magyar nyelven is a játék mappájában. Persze magyarra még nem lehet átváltani a launchert, de legalább készül valami... Valami, ilyesmi címmel: Legendák Ligája Ashe-val a hamuval! <#idiota>

SzirmosSzisza
Azért, ha valaki nem V-ben van akkor nem kéne ilyennek lennie szerintem.

sadface
<#mf2>

silverben ap rengarozni akarok! Vicces szezon lesz. Kíváncsi leszek, hogy a 'pro'kat hova fogja bedobálni.

I decide when I'm done.

jazzy
Ha gold5 ratingen silver5 mmred van már bõven elbuktad az 5 meccsbõl a 3at
És gondolom lefele nem lesz "promo", hogy na akkor 5 meccs bukj 3-mat és visszarakunk....
jazzy
Akali: Hextech Gunblade -> Zhonya -> GA és ezzel nyertél is kb, ha még nem akkor Abyssal és akkor már biztos 😄
Ez a legjobb dolog s4-ben.
"You can be demoted. We will say that i am Gold V. But my MMR is around Silver V (~1200). The system thinks : "Hey, you are Gold V, but you have the level of a Silver 5 player". You will have a warning, and if you still keep losing (and your MMR still decreases then), you will get demoted to Silver I. To get demoted, your MMR have to be around the average MMR of the division V of the League under yours. Here, Silver V MMR for a player ranked in Gold V."
sadface
Pont a minap mondtam egyik osztálytársamnak, hogy tök poén lenne silverbe kerülni legalább lehetne Diana middel stompolni. Sajnos feljebb van eszük és mindig kiszednek egy-két kill-zhonya után. :/

Valami mégse mûködik jól, ha ennyire visszadobálja az embereket. Értem én, hogy soft reset de ennek mi értelme? akkor legyen teljes reset és nem bassza pofán a gyereket 10/10 win után gold 2-bõl egy silver 1-el....

I decide when I'm done.

TBTPumpa
<#eljen><#taps>

Christian88
Nincs ezzel semmi baj. Silver az alap, felette van gold, plat és dia míg alatta csak bronz.

http://www.twitch.tv/hegii

jazzy
Én bronzeba akarok kerülni, kíváncsi vagyok mennyi idõ feljutni, akárhol voltam mindig reménykedtem, hogy fentebb jobb, de már tudom, hogy mindenhol ugyanolyan flame, trollpick, sértõdés van, max az afk mennyisége más meg jobban játszanak a playerek, szóval remélem bronzba vagy silver aljára rak, akalizhatok megint kedvemre 😄
sadface
Azért elég nevetséges ez a soft reset ha 'csak' a számokat nézzük.

2400+1200/2 - 1800 (-600)
800+1200/2 - 1000 (+200)

Nem értem ennek így ilyen formában mi értelme van.

I decide when I'm done.

Volt akit diamond 3-ból bronze 1-be tett 😄
TBTPumpa
Hmm. Közben EUNE-n is letiltották a Rankedet. Végre egy értelmes lépés a Riot részérõl. <#idiota>

ronihun
nem csak ott, euw-n is nagy lag van, ranked disabled, szerencsére nyertünk, de valami horribilis lag volt, az enemy meg kapott loss preventedet

...

TBTPumpa
Na, már látom mi értelme volt a Free transfernek EUW és EUNE között.
Jelenleg 20 perces sorbanállás van EUNE-n bejelentkezéskor.
Játékban a játék nem reagál a billentyûparancsokra, térkép és chat használhatatlan. Játék játszhatatlanul laggol, holott 50 pinget ír ki.
Nemsemmi, és azt "akarják", hogy így rankedezzen az ember? <#idiota>

Ty Rito!

ronihun
Azért ezeknek szerintem rendesen el volt baszva az mmr-jük, mert sok olyat olvasni, aki feljebb, vagy egész tûrhetõ helyre került akár 5-5, 6-4 után is. Kíváncsi vagyok hova dob be, de eddig csak 4 meccset játszottam és holnapig nem is lesz meg a 10

...

Christian88
NA forum: "SaintVicious 4-6 Gold 1" 😄

http://www.twitch.tv/hegii

j0nNyKa

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

j0nNyKa
mondjuk ha mindenkit lentebb dob, akkor igazából platosokkal leszel silverben, és akkor hogy haladsz felfelé? <#idiota>

ronihun
és ha nem játszol akkor jobb, mert akkor nem vagy silver 3-ba, de legalább nem is játszol

btw nem szabad félni a rankedtõl soha, nyilván nem dob vissza ugyanoda 10 meccs után, ezért volt reset, de ha plat 2 voltál akkor elõbb-utóbb eljutsz oda. mondjuk én se akarom silverbõl kezdeni újra, de ez van.

...

Zickler
Szegény 😄

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Zickler
Én ezért félek lejátszani. Plat II (1921 MMR) után félek bedobna Silver III-ba.

ronihun
LOL, gold 2 volt az egyik srác, 10/10 win után meg silver 1be dobta be 😄 De jól megvan csinálva, az se rossz aki platinum 4-bõl került 7-3 után silver 4be ...

...

TBTPumpa
Ráérsz. Októberig van idõ, úgyis a Gold 5 a cél a rewardok miatt. <#idiota>

SzirmosSzisza

BoneDragon
Ez inkább mátrix.

j0nNyKa

ronihun
nem tudom, végre olyan team compjuk van ami illik hozzájuk, tabbz jinx-szel ügyes volt mikor láttam

...

SzirmosSzisza
""seeing her face every morning"
LCS doesn't start till in the evening.
Xpeke sleeping with sjokz confirmed"

uhoh

SzirmosSzisza

Különc
Alliance 0-4 inc