53877
0MWkPbn.jpg
  • SuLtAN17
    Köszi szépen megy!
  • jazzy
    Nem gondoltam, hogy csak ennyi, irány az Idézők szurdoka!
  • jazzy
    Ennyi? Megyek is magyarul! :D
  • j0nNyKa
    ott vannak a linkelt cikkben :)
  • zeli
    Ok, SG kiescapeli a visszapert. :D
    League of Legends/RADS/System
  • zeli
    A League of LegendsRADSSystem mappában lévő locale.cfg fájlban írd át a locale értékét így:
    locale = hu_hu
  • Fabio Capello
    Lissandráról egy pár screenshotot tudnál lőni?
  • SuLtAN17
    Szevasztok! Valakinek van pontos guide/info hogy lehetne euwestre implantálni a magyar nyelvet? Ránéznék :D
  • j0nNyKa
    pppppporooooooooooooooooooo (PBE-n fent van, a skilljei számokkal - emellett van 2 új skin, dragonslayer panth, meg blade slayer liss)
  • SzirmosSzisza
    Jánoséknak: http://eune.leagueoflegends.com/hu/news/riot-games/announcements/ingyenes-atvitel-az-eune-szerverre
  • Mazarex
    Megjött Pista bá' a pajzsos
  • SzirmosSzisza
    http://na.leagueoflegends.com/en/news/champions-skins/champion-reveal/braum-heart-freljord-revealed
  • Mazarex
    sg főoldal játék részen:
  • j0nNyKa
    aztán meglátnak téged, és majd jól átmenekülnek westre, meglásd!
  • TBTPumpa
    Stream a magyar verzióból
  • TBTPumpa
    LOL. Videókból is van/lesz magyar verzió?
  • TBTPumpa
    Amúgy a magyar nyelv miatt elsősorban EUNE-re fognak regisztrálni a magyarok és nem West-re, szóval nálatok kevesebben lesznek a kezdő magyar tinik.
  • Lokker
    csak opció/lehetőség magyarul játszani, nem kötelező
  • j0nNyKa
    én ezzel tisztában vagyok, és így ahogy leírtad, ez engem 100%-ban taszít is
    de persze tudom, hogy alapvetően ez egyrészt egyéni szocprob, másrészt objektíven nézve egy pozitív dolog, jó húzás
  • TBTPumpa
    Szerintem pont az a cél, hogy még több játékost vonzzanak be. És ezzel elérhetik ezt a célt, hisz sok hazai játékost eddig pont az taszított, hogy lófaszt sem értettek a játékból (a másik az, hogy szerintem elsősorban ez egy tini korosztályt megcélzó játék). Így legalább ez ki van pipálva. A karakterek történetét érdemes elolvasni (rengeteg magyar játékos nem is tudja, hogy a karaktereknek vannak leírásai) és a hivatalos (magyar) weboldalon az Idéző kódexet is! Írnak benne hasznos dolgokat.
  • j0nNyKa
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • TBTPumpa
    Arany Teemo jön nem?
    Csak el ne tűnjön! Majd jönnek az újmagyarok és magukévá teszik: jájj, dikmá rézbűvane.
  • Madix
    Csávónak Quadra-ja volt, én nekem meg annyira nem esett még így le a dolog, hogy kergetettem a pentáját Nasus Q-val..:D

Lehet csak nekem furcsa ez az egész, de majd kiderül..adok neki egy hetet, hátha... :D

Csak reklámot ne! :D
  • j0nNyKa
    (egyébként a kedveskedés részt hagyjuk már), de az biztos, hogy pozitív abszolút, hogy csinálták, még ha pl. engem taszít is
    piros pont ritonak! (bár teszem hozzá, nem örülök, hogy mégtöbb magyar kamaszt fognak ezzel bebaitelni a játékba)
  • SzirmosSzisza
    LCS jöhetne Pestre!
  • TBTPumpa
    Ne szidd, hisz ingyen készült. Nem kért tőled a Riot pénzt erre.
    Csupán ezzel is népszerűsíteni akarják a játékot/kedveskedni akartak a magyar játékosoknak.
    Készülhetsz a magyar LoL TV reklámra! Dübörögjön az aszél! oh wait, ez a WoT reklámja!
  • Madix
    ötös gyilkosság... Angol verzióba valami kis beleélést is vittek a Penta (meg az összes többi) kill-be, most ezt egyiknél se érzem. Hát az az "ász" , meg jajjj :D:D
  • TBTPumpa
    Majdnem stream a magyar verzióból.

Kedvcsinálónak talán megteszi, jobbat hirtelen nem találtam!
  • SzirmosSzisza
    Valaki nem akar streamelni magyarul? Nincs kedvem LoL-ozni, de tökre hallgatnám :D
  • TBTPumpa
    Szerintem tök jó, így magyar szinkronnal és a chat eltüntetésével nagyon élvezem a játékot. Vicces lett a szinkron, de jó értelemben.
    A srác megy, Lulu-val ultizik az egyik csapattársra, Lulu elkezdi magyarul: Nagyobbosítás. Hát ott besírtam.

Ötös gyilkosság - Pentakill
    Ász - Ace
  • SzirmosSzisza
    :D
  • Zickler
    Mundo: Gyúrunk vazze?

ÁHHHHHHHHHHÁHÁÁHÁHÁÁÁÁÁÁÁÁÁHHÁÁÁÁ
  • TBTPumpa
    Jinx: Lúzer, lúzer, mindig sír a szája!

LOL. Kiégtem! Ez baromi jó!
  • TBTPumpa
    Ideje Ahri-zni. Király lett a magyar szinkronja. FAP time incoming
  • jazzy
    Lissandra
  • Mazarex
    Mit is írtunk annó, videók alapján kinek lett a legjobb hangja?
  • Madix
    "medencés buli Leona" x")

Csak megszokja az ember...
  • j0nNyKa
    ja ez jónak tűnik, akkor tényleg lehet hogy el van írva
    írni kell george-nak skype-on, gondolom nagyrészt ő felügyelte a fordítást (riotdaedalus)
  • elitehun
    Hááát, nem tudom mennyire megbizható de ezt találtam
  • sadface #45098
    megkérdeztem a googlet hátha okosabbak leszünk

1
    2

Banshee

A mythological, female, magical creature that flies all night looking for prey. They feed on people's sadness. They kill by screaming in such a high pitch that it breaks glass and the arteries of its victem's body so that they drown in their own blood.

You don't want to be a banshee's prey.

szvsz lehet van, de hát basszákmeg.:D