53877
-
#45537 3/3 champselectnél nem tudok midre menni, mert valami gyökér folyton instalockol. Még egy negyedik próbálkozás, ha most sem jön össze megyek trollkodni. Kíváncsi vagyok hányszor lehet meghalni egy játékban, illetve hogy hogyan boldogulnak a "csapattársaim" egy 30-0-ás Master Yi ellen.
Komolyan ez a játék már csak arra jó, hogy másik négy emberrel kibassz, de legalább az ellenfél csapatnak jó napja lesz (easy win). -
#45536 megjött a namis videjó
-
#45535 Frozen Syndra pls SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#45534 Mibaj van a logómmal? -
#45533 Csak az első meccs állatság, a többi az normális. -
#45532 Kikérem magamnak az utóbbi 1 hét normálnak meg lett az eredménye! Alsó hangon közelítem a 40%-os winratet. -
#45531 Egy idióta Hexakill fun showmatchből mit tudok meg? -
#45530 ahogy érzed, én biztos nem foglak meggyőzni az ellentétéről, de lehet érdemes lenne azt az 1-2 hetes pihit megejteni, aztán legrosszabb esetben akkor uninstallálni :)
addig valahogy felevickélek diamondba, azt fogom egész nap spamelni zippo style-ban, és akkor majd úgyis megjön a kedved, deal? -
#45529 ha lecserélnéd a logódat esetleg lenne esélyed silverre, de így
inkább találj nekem kridershotot plz -
#45528 Ööö nem ragelek és flamelek Ranked játék közben. Nagyon a csapattársakhoz sem szólok. Illetve, ha valaki negatívot ír be, akkor mute-olom és ennyi.
Csak itt jegyeztem meg, hogy bekapták a Nidalee dárdákat, meccs közben beírom nekik a dragon/baron várható felbukkanásának idejét és ennyi.
Köszönöm a jótanácsot és a biztatást, de azt hiszem így lassan 2 év után véglegesen abbahagyom a játékot. Számomra nem szórakoztató az, hogy egyes játékosok csak azért jönnek játszani, hogy trollkodjanak/mások játékát elrontsák. Ezekre értettem a balfaszokat. Aki kevésbé ügyetlen, de igyekszik, azzal nincs különösebb bajom. Akkor sem kívánom a halálát, ha minden Nidalee dárdába belemegy, de akkor legalább ne flamelne... Szinte minden második meccsen kijut belőlük 1-2. -
#45527 Hát nekem még nem volt ilyen tapasztalatom eddig, de ez most kellemes volt, míg ment a laning phase megbeszéltük, ki milyen nemzetiségű, hány éves stb, ilyen alap dolgok. Meg az se rossz azért amikor csinálsz valamit, és nem csak ott ülsz egymagad a szobádba és reméled, hogy más is látta, hanem ilyenkor egy idegen azt mondja szép volt, és hallod a hangján hogy őszinte, szóval jó dolognak tartom, bár ha official játékba lenne voice chat ott csak ugatás lenne.
Különc: Pantheon viable szvsz még mindig -
#45526 http://youtu.be/CheHOc6dFuw -
#45525 Redditen azt írták, hogy voice chaten kevésbé ragelnek az emberek, mert személyesebb, de xbox live után fene se tudja :D -
#45524 Pantheon viable még? -
#45523 Nem tudom bálint, vannak játékosok, akik medzsik módon felfelé másznak, én felfelé mászok (1,5 éve játszom, diamond promot mondhatjuk eredménynek, nem?), és bármennyire is szeretném neked azt mondani, hogy én soha nem kaptam balfaszokat magam mellé, és azért jutottam fel silver aljáról idáig, mert ügyesek voltak mellettem - nem tudom ezt mondani, mert nem ez az igazság. Az az igazság, hogy amikor ilyen -neharagudj- bután rageltem a világba, egy kurva lépést nem jutottam fentebb (lentebb igen, sokat), amikor meg nekiálltam teljesen más fejjel leülni lolozni, ugrottam 4-500 elot ~2 hét alatt.
Ezt tudom neked is javasolni, elég a hiszti, pihentesd pár napot (egyébként én is ezt teszem most, kb. 1 hét pihi, mert iszonyat durván tilten vagyok, nem tudok nyerni), majd tiszta fejjel ülj le az általad legerősebben játszott role-ba az általad legerősebben játszott champion(ok)al, a flamet ha tudod, szítsd el, ha nem tudod, ignoráld, és élvezd a játékot. Ha tényleg helikopter vagy ebben a balfasz közegben, fel fogsz jutni alsó hangon platináig. Legyél te az a nidalee, akinek a spearjeibe mindenki beleáll, ne az a ragekid, aki emiatt fröcsög a társaira. Az ellenfél nidalee-ja is meg tudta csinálni, akkor te is meg tudod. Így állj hozzá szerintem.
Rakj te tiltre másik játékosokat, találj be minden hookot, találj be minden speart, ölj double-t minden gankkel, lopj el minden buffot, zónázd rongyra az enemy toplane-t, pushold fosra az enemy midlane-t, farmolj 4x annyit mint az enemy adc, meglátod, nem lefelé fogsz haladni.
Ha nekem nem hiszel, merhogy kiafaszom vagyok én itt, akkor olvass challanger / d1 player guide-okat, ezt tettem én is, tanultam belőlük pár hasznos dolgot. Főleg a fentieket írják le egyébként, de ők mégiscsak profibban fogalmaznak, jobban vágják a dolgokat. Reddit ofkorsz rogyásig van ezekkel, szerintem a héten is linkelt valaki ide egyet. -
#45522 way to go pumpa
Egyébként nálam is ez volt tavaly mielőtt platinumba jutottam, hogy korábban gold 1-2-ből lebuktam gold 3-4-be és ott aztán csak úgy játszottam, hogy körülöttem aztán mindenki szar, mert én gold 2-be voltam, kb egy hét után rájöttem, hogy amíg nem fogadom el, hogy rosszul játszok és nem én vagyok a legjobb a meccsen addig nem fogok feljebb jutni. Ezután pár hét alatt meglett a platinum 4-2.
Más: Ma soloq-ba champ selectbe spammelte egy srác a curse voice szobája linkjét, én meg joinoltam, kíváncsiságból. Két német 16 éves srác volt premadebe és beszéltünk közbe voice chaten, egész fun volt, mondjuk ha nem 13-1-15-be végeztem volna akkor nem tudom hogy milyen lett volna a hangulat, de így fasza volt. És rájöttem, hogy miután koreaiakat nézek játszani, azután lee sinnel pro leszek két meccs erejéig. -
#45521 Ha ott maradsz 5 ember ellen egyedül az a te hibát, legközelebb majd jobban pozicionálsz!
#45520: life steal Sion most nagyon meta, próbáld ki! Illetve holnap lesz megint all-stars, nézegesd mit pickelnek. -
#45520 Inkább azt írjátok mi OP most és milyen itemeket kell venni -
#45519 De én Wizard vagyok, szeretem ha carryzik a picsámat.
Amúgy nem. Nem várom el, hogy carryzzenek, mert a csapatjátékhoz nekem is hozzá kell tennem valamit, de olyan esetben nem tudsz mit csinálni, amikor a csapatod fele átmegy teljesen passzívba, mert egymást szidják és csak te maradsz az ADC-vel az 5 ellenfél ellen. Akkor így fejlődj és juss feljebb. Ha nem sikerül ott rohadsz ahol vagy.
Ezt nem lehet élvezni, ez inkább csak kikészíti az embert... -
#45518 Őőő, így lehet fejlődni. Ha lecarryzik a picsádat attól nem leszel jobb játékos :) -
#45517 Nem. Vannak ügyes játékosok is, mert a múltkor is kaptam ügyesebb játékosokat is, de az esetek többségében olyanokat kapok, akik elszerencsétlenkedik az egészet és már a 10. percben fel akarják adni. Ha nincs surrend, pedig beállnak AFK-nak. Na most így hogyan fejlődsz és jutsz feljebb? -
#45516 nemjó mert aramban is balfaszokat fog mellé rakni ez a gonosz mm!
egyre fogynak itt a normális playerek :C -
#45515 Amúgy ez nem volt már párszor megbeszélve, hogy az ilyeneket le kell szarni? Nem azért játszunk, hogy nagyobb legyen az epénisz, hanem, hogy jól érezzük magunkat, ha most ez mellett sikerült platba kerülni akkor grat, ha bronzba akkor is Ha meg a játéktól csak frusztrálsz leszel, akkor menj ARAM-ozni (tavaly februárban én is ezt csináltam, gondoltam lenyomom a promóimat és milyen jó lesz, de 2 nap után inkább hagytam az egészet) -
#45514 Ok. Ott legalább a csapattársaim nem mennek bele minden Nidalee dárdába.
Komolyan, ha be lennék baszva, akkor is ki tudnám kerülni őket. Elképesztő, milyen low playerek vannak EUNE alján. -
#45513 diablozzál pempa -
#45512 Számítsatok sok -ra amíg újra tanulom mit kell venni
#45513 burma -
#45511 Őőő, mikor írtam a kommentet még nem volt ott a link, végül is felét eltaláltam :D -
#45510 Ilyenkor be kell rakni valami képet, amin normál játékban 5+ kdr-ed van és akkor le tudunk szólni, hogy ez nem ranked :( -
#45509 Inkább ne! Töröld a játékot!
Diablo 3 mérföldekkel jobb! -
#45508 Visszatértem -
#45507 ember, jesus, chillelj már, ez nem te vagy :)
ha nem ezek közt a "béna hülye szerencsetlének" közt lenne a helyed, akkor fentebb lennél, nem? :)
egyébként én komolyan mondtam, hogy tolnék pár meccset az accodon, hátha goldba jutok -
#45506 Nem, de egyszerűen elképesztő mennyire bénák itt az emberek. Az összes olyan hülye, hogy belemegy mindenbe, egyenesen torony alá megy. Komolyan, mintha valami papír eloban lennék. Kurvára kikészíti az embert, és ilyen szerencsétlenekkel hozz össze egy győzelmet...
Hagyom is a faszba ezt a szart. -
#45505 Sadface is olvassa a topikot, ne írj ilyeneket róla :( -
#45504 most poénkodsz ugye? márhogy neked nincs ilyen hozzáállásod, hogy mindenki balfasz, akit melléd rak, és mindenki pro, akit ellened, ugye? -
Lokker #45503 nekem az a drága udyr skin tetszik, de drága :( -
#45502 Jah, nemrossz, bár megvenni nem fogom, mert ahhoz RP kéne és akkor már támogatnám a Riot-ot, azt pedig nem fogom.
Amíg ilyen balfaszokat ad mellém a matchmaking, addig pedig főleg nem... -
#45501 "remélem az ingame modellt nem cseszi el a riot"
nope.
-
#45500 gyön megint 1et fizet 2t kap rúna page akció -
:^) -
pimppi #45498 Mindkét szerveren játszok, szóval ez sem segít.