53877
0MWkPbn.jpg
  • TBTPumpa
    Mondjuk a kissrác toporgásán én is besírtam, de én sem értem miért kell félezer/kétezer mémet csinálni belőle.
    A két Riot-os emberke baromi jófej és szimpatikus volt. Azt meg nem is tudtam, hogy lehet velük közösen is játszani.
    Amúgy nagy respect nekik! Teljesen vállalhatóan szervezték meg és vitelezték ki az egészet, nekem nagyon tetszett. Csak a Twitch chat-en lévő negatív viselkedés, illetve a show-n szereplő LoL játékosok sötétsége rontott az összképen.
    Vagy csak sikerült színpadra hívni a hülyébbeket... Itt a kvízes emberkékre gondolok, nem a Cosplayesek-re vagy a kommentátorokra.

Komolyan ezek azt sem tudják, hogy mennyi és milyen lehetőségek vannak a játékban, csak "játszanak". Nem tudják, hogy mennyi a maximális szint a játékban, sem a Summoner képességeket, sem hogy mennyi karakter van összesen. Sem azt, hogy Elise vagy Thresh milyen szigetről származik. Még Ashe-t és Sejuanit sem sikerült eltalálni, pedig ők játék közben még el is mondják honnét jöttek. Ez nekem így hatalmas csalódás...
    Nem várom el, hogy mindenki képben legyen a teljes Lore-val kapcsolatban, sem azt, hogy valaki megfejtse Katarina és Garen szerelmi viszonyát, de aki 1-2 éve folyamatosan játszik ezzel, annak egy minimális ismerettel már rendelkeznie kéne a játékkal kapcsolatban.
    Persze lehet azért volt eddig para a dolog, mert angol volt - és most hogy már van hivatalos magyar verzió, jobban átlátják majd a dolgot a hazai játékosok és legközelebb kevésbé lesznek ilyen tájékozatlanok.
  • Különc
    EU LCS majdnem olyan jó, mint a Lolfoglalás volt, KAPPA

Sjokzt dugnám
  • jazzy
    köszi a linket

bár ennek ellenére nem értem mi annyira vicces abban, hogy 1 embernek el kell mennie wcre hogy 400 mémet csinálnak róla
  • SzirmosSzisza
    MF mit kapott volna Twitch chattől :D
  • sadface #46659
    Nem volt rossz, aztán Rómeó helyett felhívták. :D Bár az Ashe is tetszett. :)
  • SzirmosSzisza
    Riotos volt aki a PC-ket összerakta meg ezért felelt (azért ment el segíteni, mikor nem ment a TS :D), az utolsó meg valami fórumos srác volt aki sokat segített PBE-n, aztán Riot felvette.
  • SzirmosSzisza
    Cosplayerek meglepően színvonalasak voltak amúgy. Pierce hangja meg tényleg kurvaerős volt, de az első meccsen nekem a skilleknél a dobhártyám is majdnem kiszakadt.

Szomorúarc meg remélem örült a Fiora cosplaynek :D
  • ronihun
    SK rekt
  • sadface #46655
    printscreennel lehet, visszaírják, hogy megnézik és ennyi. Többet úgyse látod.

http://www.twitch.tv/riotgameshu/b/540485124
    3:30:30
  • Különc
    "BabisVovos: nocturne gg mate but i wish cacner to you and everyone u love"

Lehet sírni valami supportnak, ha ilyet kapok?
  • Különc
    Felhívták a színpadra, erre 2 perc múlva eltűnt, mert kiment szarni
  • jazzy
    mi történt itt valójában
  • zeli
    Nemár ebből már meme lett? :DDD
  • sadface #46650
    Erre emlékszel? :D
  • Különc
    Cső, én Különc
  • TBTPumpa
    Szia. Mi a neved?
    DrímhántörÖtven vagyok. Debaz+ a polgári neved kellett volna, nem a játékbeli neved.
    Durva, hogy milyen sötétség van itt 2000-ért.
  • TBTPumpa
    Allstar-ban volt:
    Arwyll, Wizard, Vizicsacsi
    A másik két tag nem tudom ki volt, de azt írják chat-en, hogy Riotos arcok voltak.
  • ronihun
    mert kik ezek akik játszanak?
  • Különc
    Amikor felhívták a színpadra szétflamelték a tagot, bár én nem tudom ki az
  • TBTPumpa
    Megy azért a Poppy oltás chat-en. Jó lenne, ha Wizard eldobná ezt a meccset (is).
  • ronihun
    Aztakurva de idegesítő ahogy ez a majom ordibál fight közben és nem is lehet érteni mit beszél, aztán woohoo-zik.
  • sadface #46642
    Én ott röhögtem fel amikor a lee kihúzta a zsebéből a wardot.
  • zeli
    2:52 Gerimaster: Pierce miért az állán hordja a haját?

kiégtem. :DDD
  • Különc
    Igen, Twitch chat nem nyelvfüggő ^^
  • zeli
    Szerintem zseniális. Twitch chatet mindenképp olvassátok mellé, zseniális.
  • TBTPumpa
    Amúgy tényleg. Bár számomra fáj, hogy ennyien játszanak vele és képben sincsenek a dolgokkal kapcsolatban. Már értem miért vannak szép számmal magyarok Bronzban.
  • ronihun
    Ez kurva vicces amúgy :D megvan a programom LCS-ig
  • Különc
    Itt

De viccen kívül a cosplayek minősége szerintem nagyon jó volt
  • TBTPumpa
    Linket, hadd röhögjek!
  • Különc
    Nagyon gáz xD
  • ronihun
    Eunen vagy lolhungary scene-ben a gold 2 az menő? Ez a stream és ez a rendezvény új szintre emeli az awkward fogalmát.
  • Különc
    Rágót kitehetné a kis köcsöggyerek
  • Különc
    Ki ez a kisgyerek aki pofázik streamen, és kit érdekel amit mond?

Twitch chat kurva jó
  • ronihun
    rip kayle
  • Különc
    Rip Jax
  • j0nNyKa
    nerf feszt
  • TBTPumpa
    Majdnem jók ezek a leárazások.
    Nekem az orosz Sejunai skin kéne féláron. De látom akciós lesz a Sand Storm Katarina is. Már csak úgyis az és a High Command skinje hiányzik a felhozatalból.
  • sadface #46626
    Csak az rp csökken. :/

akkor ez nekem való
  • Lokker
    nem is figyeltem ilyenkor a leárazott csempiont kevesebb "hatás pontért" cserébe is meg lehet venni vagy az maradni szokott az eredeti árán?
  • j0nNyKa
    lustaknak kattintos link