League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

j0nNyKa
btw kurvajó ez a kép <#eljen>

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

sadface
Igazad van, én is szívesebben lennék katarina melleinél... i mean oldalán.

I decide when I'm done.

Panzeradler
Csak akkor számolja ha ti öltétek le, ha ellenfél és nem látszott, akkor csak annyit ír, hogy "DEAD". Egyébként jó kis program lesz, ha fogják használni, nagyon hiányolom a voipot lolból.
TBTPumpa
Pedig van különbség a két szerver között. EUNE a lúzergyûjtõ. EUW pedig a luxusszerver, néha mûködik, néha nem, de amikor igen akkor mindenkinek folyamatos Win-je van.
Amúgy már az arabokat is EUNE-hez csatolták. Mindegy, maradok a lúzer szerveren. <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

SzirmosSzisza
Minimapot nézi és az alapján állítja be. Bár asszem ausztrál szerveren már tilos használni.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

TBTPumpa
Igen? Én még nem láttam élõben, csak olvastam róla. Amúgy tényleg sok helyen kunyerálnak hozzá kulcsot.

Fabio Capello
ha akkor is visszaszámol ha nem ti pucoltátok ki a nestet, hanem a másik csapat, akkor úgy érzem ez a funkció nagyon gyorsan ki lesz véve <#idiota>

sadface
Én úgy jöttem át, hogy direkt csináltam egy ugyanolyan accot és így kaptam free névváltást is. Ilyenkor írni kell support bácsinak, õk azt fogják mondani, hogy csinálj egy lvl1-es accot és "belemásolják" az elõzõ accodból a dolgokat. Így viszont minden win ranked/normal reset olyan mintha csinálnál egy friss lvl 30-as accot csak megvannak a rúnák a champek+ skinek blabla. Ha sima transferrel jössz akkor elv az mmr marad de a ranked kapja a resetet szóval le kell játszani a 10 meccset.

Gondolom a Dia 1 50+ pontra gondolt. Ez meg, hogy easten több a noob ez komplett hülyeség már csak annak a fényében is, hogy euw-n kétszer annyian rankedeznek. Minden népcsoportnak van megfelelõje lást pl-franciák stb Ezzel nincs értelme takarózni, eune-euw kb ugyanolyan stabil, nincs semmilyen különbség a két szerver között.

I decide when I'm done.

TBTPumpa
Itt van leírás róla. Olyan, mint a Teamspeak, csak ez beépül a LoL-ba.

Nameg van ulti + Jungle (dragon, baron, buffok) visszaszámláló.
Minimális elõnye van annak, aki ilyet használ.

Mi az a Curse voice key amiért annyira könyörög mindenki 1-1 nevesebb streamer-nél?
j0nNyKa
mi számít high elonak, és mi a különbség ?

zeli
Szerintem egyébként high ELO-n kívül nincs nagy különbség a két szerver között, de különösebb ok nélkül én sem váltanék.

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

j0nNyKa
ok köszi srácok, ennél jobban meg sem gyõzhetnétek, hogy maradjak a seggemen westen <#idiota>

TBTPumpa
Nekem is rémlett valami 10 besoroló meccses dolog, de másra gondoltam. Akkor ide tartozik az is.
Mindent összevetve, csak annyit tudok mondani, hogy semmiképp se gyere át East-re!
Én is átmennék West-re, de ahhoz RP kéne, azt meg nem fogok venni (kb 6000 Ft lenne a transfer), amíg ilyen balfaszokat ad mellém a matchmaking/Riot. Tudom, geci vagyok. <#idiota>

SzirmosSzisza
Mondjuk reporttal nem sokra mész, mert már hónapok óta nem megy tribunal 😊

#45301: Bjergsen mikor átjött NA-ba 1 nap alatt challenger volt, szal sztem marad, de 10 promot biztos le kell játszani újra. Amúgy
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
én nem jönnék át EUNE-re, ha komolyan akarsz játszani (gold+), de nem tõlem hallottad <#idiota>

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

TBTPumpa
Sadface egy éve jött át westrõl. Majd õ megerõsíti mi is van.

j0nNyKa
lehet ingyenes igen
most azon agyalok, hogy nyilván a friend list tûnik még el, de akkor elvileg tényleg semmi más
cat: ranked rank nem mind1, hogy marad-e, ezt jó lenne 110%ra tudni

Mazarex
valahogy eszembe jutott a "1 hitelt a pálya másik végérõl 1-es szinten"-rõl:

nekem euwrõl eastre, a match history törlõdött, névváltás, referálok resetletek, de a normal win/aram statok megmaradtak, és igen ingyenes volt

A mesterséges inteligencia nem ellenfele a természetes hülyeségnek.

TBTPumpa
Öö, csak a match historyd törlõdik, a többi (rúna, masteries, név, skinek, reportok <#idiota>) megmarad. Név is megmarad, ha nincs használatban, ha használatban van, akkor kapsz ingyenes névváltást.
De westrõl ingyenes az átjövetel nem? LoLHun írták, hogy a magyar verzió miatt ingyenes az átjövetel (bár lehet, hogy a magyar support segítsége kell ebben).

SzirmosSzisza
Summoner név, meg minden history, böröczk ment át talán westre és 0 normal winje volt, de a ranked rank mintha maradt volna.

j0nNyKa
jaj baszki tényleg, transzfer
mi történik akkor? elveszik bármi, vagy csak a summoner név, ha már van olyan?

SzirmosSzisza
Most jön a hétvége, ilyenkor kezdõdik csak a móka!

Amúgy transzferre gondoltam 😄

j0nNyKa
egyébként -most kiabálom el- de már néhány hónapja stabil az euw, az égvilágon semmi probléma nincsen
néha van hogy kiírják, hogy javítanak valamit, és nincs ranked, de általában ilyen max fél óra
elkiabáltam, mi? :C

u.i: olyat is rég láttam már, hogy kivettek egy championt ~1 hétre, mert 1 hitelt a pálya másik végérõl 1-es szinten mindenkit
ezt is elkiabáltam, mi?

TBTPumpa
Polák, cseh és most már magyar is. Rengeteg magyar jött át az utóbbi idõben. <#idiota>
Amúgy jó nagy faszság volt a Riot részérõl ketté osztani az EU szervert, miközben az egyik úgy ahogy stabil, a másik pedig még annyira se.

j0nNyKa
úgy hallottam hogy easten sok a polák nigger, nem kérem köszönöm 😄
meg ha már ilyen anti-smurf nézetem van, ne kezdjek már smurf-öt, az olyan.. na.
+ 2 egyénibb oka van még annak hogy nem húzok másodlagos accot:
- ezt az accomat is jazzy húzta 30ra, én hálisten kimaradtam ebbõl, amit leírsz, nem is kérek belõle ha nem muszáj 😄
- k* sok pénzem elment skinekre ezen az accon, még1x ennyit nyilván nem költenék rá, skin nélkül meg olyan.. más játszani :C

gyertek ti westre (illetve te már jöttél, többiek!), nagyon fun, nincsenek trollok, mindenki kedves, és lag / szerver problémák sincsenek soha!!4

SzirmosSzisza
Nem is azért mondtam, de ez sajna benne van. Játék elején (<20) amúgy ugyanúgy szar, mert akinek a csapatában van nemsmurf az fog veszteni, bár az ugye csak normal és a kutyát macskát nem érdekel, 20 felett meg úgyis 30-asokkal dob össze, ott meg a mastery/rúna talán kiegyenlíti.

Amúgy gyere Eastre, ott szinte biztos kevés a smurf 😄

j0nNyKa
na jó de gondolom fogtad a postom mondanivalóját, nem volt az olyan nehéz
az ilyen diamond teteje játékosok pikpak megcsinálják a 30as szintet, aztán meg a platina tetejét / diamond alját ilyen 30-40 meccsbõl - és ezekbõl BAROMI sok van, néhány meccsen több, mint elsõdleges acc
nekem az nem smurf, hogy valaki silver eloból ranked játék nélkül felhúz 30ra egy másik accot - azzal nem hiszem, hogy rombolod a veled, vagy ellened játszók élményét
amikor a diamond player egyedül megnyer egy rankedet platinában, azzal simán rombolja 9 játékos élményét - de minimum 5ét

j0nNyKa
ja elsõnek? nem szóltam 😊
randuinal az a bajom, hogy locket + talisman + mikáel + ward + trinket már ígyis 5 aktív item, nincs nekem bazmeg 3 kezem hogy még randuint is nyomkodjak 😄

TBTPumpa
Minek neked West, amikor EUNE-n sem játszol! <#idiota>
Amúgy az igazi férfi EUNE-n Rankedezik, miközben filmet néz. Ez az igazi kihívás. <#idiota>

SzirmosSzisza
Westen nagyon komolyan tolom az ipart, már 23-as vagyok (ezért nevettem tegnap János posztján, neki a smurf az a jó platinát jelenti, nekem meg a 20-as karaktereket 😄)

TBTPumpa
??? Mivan?
Te csak Aramozni szoktál, ott meg csak 1 lane van. <#idiota>

SzirmosSzisza
Mi tegnap nem pusholtuk midet közösen (sztem kb 15 killel mentünk), szóval Katarina berágott és elkezdett feedelni és sikerült kikapni, pedig ilyen 99% volt a nyerési esélyünk.

TBTPumpa
Az rendben van, de elsõ "komolyabb" itemnek?
Nálam az a Sightstone szokott lenni + az ajánlott supportos cucc (Leona - Relic Shield, Thresh - Ancient Coin, Lulu, Nami, Zyra - Spellthief's Edge).
Én azt a végén szoktam, de mostanában inkább csak Randuint építek helyette. <#idiota>

Én meg életem legmázlisabb win streakjében vagyok, silver 2-tõl gold 1-ig repültem kettesével 😊 Talán meglesz a platinum még idén, sose voltam ilyen magasan 😄
j0nNyKa
csak beleolvastam a végébe (sorry), és én is szoktam sunfire-t építeni elég sûrûn 😊
azért van értelme, mert ligától függetlenül ha meglátnak egy leonát / thresht / stb-t az arcukban az ellenfelek, nem úgy reagálnak, hogy akkor õk meg szépen a te carry-jeidre ugranak, hanem nekiállnak téged csapatni ezerrel 😊

TBTPumpa
Akciós skinek:

jazzy
tldr, tegnap én is visszafele haladtam, de nem baj mert én jól teljesítettem, így csak idõ kérdése.
TBTPumpa
Hát az borzalmas volt. Ha veled játszom, akkor kapok ilyen balfaszokat. Már-már elsírtam magam, hogy rakhat össze a matchmaking ilyen szerencsétlenekkel. Elsõ meccsen volt valami premade páros, akik AFK-k voltak úgy 10 percig, mert akkor jöttek rá, hogyan kell a Skypeban beállítani valamit.
Utána LVL1-en mentek ki és feedeltek is, mert ugye baromira le voltak maradva. Majd beírta az egyik, hogy Nvm its lost. Cya és leléptek... Fel is adtuk 20-nál a meccset, mert a top/mid faszán be volt pusholva. Csak a botlane állt egy darabig, amíg rá nem cuppantak öten. Egy élmény 3v5-öt játszani rankeden. Baromira felhúztam magam. Másik meccsen megyek megint supportolni. A srác ADC-zni akar, mert szerinte az jó buli. Azt már nem közölte a kedves, hogy 22 perc alatt csak 58 creepet tud megölni (LoLking szerint Plat2-es a srác. És jungle volt a mainje elõzõ szezonban. Oké, de jungleban is kevés 22 perc alatt az 58 creep). Agyba-fõbe lõtte a minionokat, de a számláló nem növekedett. <#idiota>
Na, fasza. Komolyan, ha be lennék baszva és Elise-vel jönnék farmolni, akkor több creepem lenne, mint neki (pedig ADC-vel a legkönnyebb farmolni tapasztalataim szerint). Akárhányszor behúztam az ellenfelet, az ADC ott táncolt a torony alatt. Bementem midre, hogy legalább ott szerezzek már valami assist félét, de ott is túl passzív volt a játékos. Mint kiderült, filmet nézett a mides (Ronin 47). A jungler meg kifagyott/dc-zett. Rá már nem haragudtam, mert ilyen mindenkivel megeshet és amúgyis az az ADC eléggé kiégetett. És ilyen játékosokkal hozz le egy meccset, ha nem tudod, akkor szar vagy és örökre low elo-n maradsz. <#idiota>
Tanulság: EUNE elon tiltani kéne a rankedet, de komolyan. Ezután inkább játszottam mással, mert idegekkel ezt nem lehet bírni.
Késõ délután, adok még egy utolsó lehetõséget ennek a szarnak.
Harmadik meccs, beírom, hogy mennék ADC-nek vagy supportnak. Az elõzõ kettõnél csak jobb lehetek. Nem lehet, mert megint premade van. Menjek mid-re. Rendben, behozok egy Syndra-t (az idén kb. másodszor játszottam vele, Katarinát akartam, de azt bannolták, nem értem miért), az enemy pickel egy LB-t. Na, LB és Kassa azok, akik ellen utálok játszani. Fel is hívtam rá a figyelmet, hogy elfeedelt LB incoming. Srác visszaírta, hogy nem hinné.
LB eléggé passzív volt, már kapásból 20 creeppel többet farmoltam, mint õ. Az õ cuccai nem találtak be, az enyémek igen. First blood megvan. Visszajön kék buffal, mondom, ez kell. Rámnyom mindent a srác, még ignite-ot is, mondom mindjárt meghalok. Aztán heal + stunnoltam és belenyomtam mindent. Meg is halt. Free blue buff. Utána lementem botra, kapásból mind a két versenyzõt stunnoltam, meg is haltak. Aztán mentem topra. Ott is kaptam egy assistot. Jött valami enemy jungler féle is, az is megkapta a magáét. Aztán elhúztunk. A meccs végén még valami triple killt is elkövettem, bár nem tudom hogyan. 9-1-9-ben végeztem, mindezt úgy, hogy az idén most játszottam harmadszor Syndra-val. 40 perc alatt 288 farmom volt. Komolyan, ha a farmolásért adnák az Elo-t, már diamondba lennék. Az elõzõ ADC-hez képest biztosan. <#idiota>
Ami feltûnt, hogy ha nem én supportolok, akkor egy baszott ward/trinket nincs a térképen. A support is Sunfire-t épít, mert az fun. WTF
Másik két meccsen, meg tudtam supportolni és nem volt agyhalott az ADC. Nyertük is a lane-t, meg úgy az egész meccset. Még be is írták nekem, hogy WP + honort is kaptam. Merõ véletlen az egész...
Viszont baromira elment a kedvem az egésztõl.

sadface
egy napig nem vagyok.... lets play ranked just for yolo

hát nem tudom nekem a smurf kb arra jó, hogy néha bemegyek feedelni és mégis nyerünk <#idiota> de legalább játszhattam FNC Cyanid -el!!!!!!!444nnégy

I decide when I'm done.

zeli
EUW smurf-ömnél volt egy ilyen:

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

SzirmosSzisza
😊

j0nNyKa
btw ritoéknak a flamen / trollkoldáson / etc.-n kívül _szerintem_ nagyon erõsen tennie kéne a smurf ellen is
most pont a jó oldalán álltam a fasznak, de így a 4 társamból 2nek kerete se volt, egyiknek meg silver keret, ráadásul még a nevében is benne van hogy smurf
éshát így teljesítettek
nem tudom, hogy lehet bepakolni a match makingbe, hogy a smurf accokat valahogy szétválassza a "normális" játékosoktól, de.. szal ez gáz

j0nNyKa
múltkor ment a szekér leonával, mondtam hogy nerfet kap, nerfet kapott
thresh next ?

SzirmosSzisza
Elõször azt hittem esportsexpress, de komolynak tûnik http://www.esportsheaven.com/news/view/64347. Remélem Alex marad 😞

SzirmosSzisza
Kicserélhetõ, ha van rá igény, de nekem is jobban tetszik, hogy a 2 piros keretezi õket 😊

Zickler
Én maradnék ennél a verziónál. A 2 piros kép, keretet ad neki.

Battletag: Muhee#2716

ronihun
mindkettõ király, de látom cat már betette, szóval maradjon ez <#smile>

...

NagyiBMX

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

SzirmosSzisza
Utolsóra ha tippelnem kéne, akkor Kha és Mord elõbb lenne, mint Panth 😄

ronihun
jól néz ki, csak egy ötlet, mi lenne ha a nemek felváltva lennének, lehet, hogy a kék-piros-zöld-piros jobban nézne ki

...