53877
-
#46987 Megy az LCS
All vs SK (most)
Roc vs Mill
SHC vs SK
Mill vs Gambit
CW vs SHC
Fnatic vs Gambit -
#46986 1 órája nem írtál, elkaptak? 8) -
#46985 jó lenne bazmeg ha felhívnád a csaló csapatodat, hogy adjanak ki valami statementet, hogy amúgy zileanozni akartak csak félre klikkeltek
komolyan ha ezt a championomat is elbuzerálja a riot, felrobbantom dublint (remélem olvassák ezt a szervek, és küldik a kommandót) -
#46984 Amúgy tegnap Alliance zyra supportot használt és ownoltak, szóval köszönj el zyratól -
#46983 nightmare zyra op report -
#46982 dat lol -
#46981 Jaja megyek Maokai meg Nautilusozni, mostanában élem a Lee Sint is mondjuk, Jarvan meg marad -
#46980 Még a végén nem az előző megnézett profil rankját mutatja majd a kliens, komoly fejlesztések vannak! -
#46979 kayle még ha jól gondolom használható lesz, és elkezdek nidaleezni, mert hogy a reworked nidaleet buffolni kellett, és nem lesz op, meg nem is volt erős egyáltalán.
másrészt ha muteolsz ingame nem törölsz le a friend listedről, nice addition igy öt év után -
#46978 de legalább kezdik visszahozni a maokai nautilus tank jungle metát, azt meg szereted, ellenben engem ott nerfelnek ahol tudnak -
#46977 nem tudom 6-2-ben állok vele, szóval sokat nem játszottam, de az egyetlen adc akit élvezni tudok, mert inkább caster -
#46976 ADC az cancer solo queueban, nem tudom hogy bírod -
#46975 szarrá fogják nerfelni az egyetlen adct amivel 2 év után hajlandó vagyok játszani és még nyerek is -
#46974 spam
-
#46973 4.11 pöcs nóc
el se hiszem, jax nerf
a lucian részért pedig ismételten szeretnék gratulálni a riotnak. kurvaviccesek tényleg. -
#46972 nem naponta van ez elmondva, hanem minden patch előtt -
#46971 jol van csak nem olvastam fórumot napokig a te screenshotodon meg az volt, sorry -
#46970 Ha az új patch október után jön ki akkor lehet. -
#46969 ezt jó lesz minden peccsnél leírni :DD -
#46968 Még nem jön.
2014-ben várható (jelen állás szerint), de már majdnem a következő szezonban (Preseason időszakban). Novemberben/Decemberben talán. -
#46967 Why Nunu Különc why?!
Amúgy superweek van, bár nem tudom néz-e valaki EU LCS-t még, de ha jól számolom kedd-szerda-csütörtök is az lesz. -
#46966 amúgy még redditen is kint van egy részlet a tegnapi hisztijéről, szóval well done
más: most az új patch-csel jön az uj SR is? -
#46965 gecijól működik az eune :DDDDDDD
mindenkinek áll a játék 2-3 percet, majd megy ~10 mp-et
az a lee joke
-
#46964 On July 2nd at 3:00 AM PST for NA, 5:00 GMT for EUW and 03:00 GMT for EUNE, servers will go down for maintenance and the 4.11 patch will be applied. -
#46963 Nagyon megbántott, hogy őszinte legyek -
#46962 Mondjuk ezt a felkelsz reggel és az orrodon meg szádon veszel levegőt érvelést nem pont értettem, de lehet én vagyok gyökér -
#46961 És aza vicces, hogy utána szinte minden meccsén ugyanúgy folytatta a társai szapulását. Nagyon kikészítettem szegény Hotshotot -
#46960 LOL. Beírtad a chat-be, egyből odafigyelt a srác! El is kezdte az okosítást és magyarázást, hogy miért szar a Twitch chat. Szakadok!!! -
#46959 :DDDDDDDDDDDDDD
az úgy wellplayed -
#46958 Megtörölte a száját utána? -
#46957 Lolfoglaláson, ment ki cigizni, aztán valami csaj megszólította:
- "szia, cigizni mész?"
- "aha"
- "egyedül?"
- "igen"
- "szeretnél nem egyedül?"
- "nem"
És elment, csaj feje priceless volt utána :D -
#46956 pierce jóarc, segítőkész, őt ne buzeráld
inkább foglalkozz hegivel -
#46955 Most Pierce chatet trollolok -
#46954 Good job sir, milyen mad lett -
#46953 "Meghirdetjük a legelső házi bajnokságunkat, ahol te lehetsz a világbajnok!"
Az első mondat már hülyeség, hogy lehetnék világbajnok? Mi ez, S4 Worlds balkán módra? -
#46952 http://www.leagueoflegends.hu/league-legends-magyarorszag-online-bajnoksag/ -
#46951 what are you jackass? so stupid
fú hát amikor elővette a kislány hangját, és 23 iqval elkezdett oltani, akkor bezártam
nem gyakran mondom ezt, de well played buddy -
#46950 Hogy kell twitchről vodot szerezni? Vagy addig nem lehet, amíg élő? Teljesen szétesett a gyerek, elkezdte hülyézni a nézőit meg ment a flame, kurva jó volt
Engem is lehülyézett 8(
3:48:28tól -
#46949 atya gatya, linket! -
#46948 lol pic or didnt happen