53877
0MWkPbn.jpg
  • SzirmosSzisza
    Megy az LCS

All vs SK (most)
    Roc vs Mill
    SHC vs SK
    Mill vs Gambit
    CW vs SHC
    Fnatic vs Gambit
  • Különc
    1 órája nem írtál, elkaptak? 8)
  • j0nNyKa
    jó lenne bazmeg ha felhívnád a csaló csapatodat, hogy adjanak ki valami statementet, hogy amúgy zileanozni akartak csak félre klikkeltek
    komolyan ha ezt a championomat is elbuzerálja a riot, felrobbantom dublint (remélem olvassák ezt a szervek, és küldik a kommandót)
  • ronihun
    Amúgy tegnap Alliance zyra supportot használt és ownoltak, szóval köszönj el zyratól
  • j0nNyKa
    nightmare zyra op report
  • sadface #46982
    dat lol
  • jazzy
    Jaja megyek Maokai meg Nautilusozni, mostanában élem a Lee Sint is mondjuk, Jarvan meg marad
  • SzirmosSzisza
    Még a végén nem az előző megnézett profil rankját mutatja majd a kliens, komoly fejlesztések vannak!
  • ronihun
    kayle még ha jól gondolom használható lesz, és elkezdek nidaleezni, mert hogy a reworked nidaleet buffolni kellett, és nem lesz op, meg nem is volt erős egyáltalán.

másrészt ha muteolsz ingame nem törölsz le a friend listedről, nice addition igy öt év után
  • ronihun
    de legalább kezdik visszahozni a maokai nautilus tank jungle metát, azt meg szereted, ellenben engem ott nerfelnek ahol tudnak
  • jazzy
    nem tudom 6-2-ben állok vele, szóval sokat nem játszottam, de az egyetlen adc akit élvezni tudok, mert inkább caster
  • Különc
    ADC az cancer solo queueban, nem tudom hogy bírod
  • jazzy
    szarrá fogják nerfelni az egyetlen adct amivel 2 év után hajlandó vagyok játszani és még nyerek is
  • j0nNyKa
    spam
  • j0nNyKa
    4.11 pöcs nóc
    el se hiszem, jax nerf
    a lucian részért pedig ismételten szeretnék gratulálni a riotnak. kurvaviccesek tényleg.
  • j0nNyKa
    nem naponta van ez elmondva, hanem minden patch előtt
  • ronihun
    jol van csak nem olvastam fórumot napokig a te screenshotodon meg az volt, sorry
  • SzirmosSzisza
    Ha az új patch október után jön ki akkor lehet.
  • j0nNyKa
    ezt jó lesz minden peccsnél leírni :DD
  • TBTPumpa
    Még nem jön.
    2014-ben várható (jelen állás szerint), de már majdnem a következő szezonban (Preseason időszakban). Novemberben/Decemberben talán.
  • SzirmosSzisza
    Why Nunu Különc why?!

Amúgy superweek van, bár nem tudom néz-e valaki EU LCS-t még, de ha jól számolom kedd-szerda-csütörtök is az lesz.
  • ronihun
    amúgy még redditen is kint van egy részlet a tegnapi hisztijéről, szóval well done

más: most az új patch-csel jön az uj SR is?
  • j0nNyKa
    gecijól működik az eune :DDDDDDD
    mindenkinek áll a játék 2-3 percet, majd megy ~10 mp-et
    az a lee joke
  • j0nNyKa
    On July 2nd at 3:00 AM PST for NA, 5:00 GMT for EUW and 03:00 GMT for EUNE, servers will go down for maintenance and the 4.11 patch will be applied.
  • Különc
    Nagyon megbántott, hogy őszinte legyek
  • jazzy
    Mondjuk ezt a felkelsz reggel és az orrodon meg szádon veszel levegőt érvelést nem pont értettem, de lehet én vagyok gyökér
  • Különc
    És aza vicces, hogy utána szinte minden meccsén ugyanúgy folytatta a társai szapulását. Nagyon kikészítettem szegény Hotshotot
  • TBTPumpa
    LOL. Beírtad a chat-be, egyből odafigyelt a srác! El is kezdte az okosítást és magyarázást, hogy miért szar a Twitch chat. Szakadok!!!
  • j0nNyKa
    :DDDDDDDDDDDDDD
    az úgy wellplayed
  • Különc
    Megtörölte a száját utána?
  • SzirmosSzisza
    Lolfoglaláson, ment ki cigizni, aztán valami csaj megszólította:

- "szia, cigizni mész?"
    - "aha"
    - "egyedül?"
    - "igen"
    - "szeretnél nem egyedül?"
    - "nem"

És elment, csaj feje priceless volt utána :D
  • j0nNyKa
    pierce jóarc, segítőkész, őt ne buzeráld
    inkább foglalkozz hegivel
  • Különc
    Most Pierce chatet trollolok
  • jazzy
    Good job sir, milyen mad lett
  • Különc
    "Meghirdetjük a legelső házi bajnokságunkat, ahol te lehetsz a világbajnok!"

Az első mondat már hülyeség, hogy lehetnék világbajnok? Mi ez, S4 Worlds balkán módra?
  • SzirmosSzisza
    http://www.leagueoflegends.hu/league-legends-magyarorszag-online-bajnoksag/
  • j0nNyKa
    what are you jackass? so stupid

fú hát amikor elővette a kislány hangját, és 23 iqval elkezdett oltani, akkor bezártam

nem gyakran mondom ezt, de well played buddy
  • Különc
    Hogy kell twitchről vodot szerezni? Vagy addig nem lehet, amíg élő? Teljesen szétesett a gyerek, elkezdte hülyézni a nézőit meg ment a flame, kurva jó volt

Engem is lehülyézett 8(

3:48:28tól
  • SzirmosSzisza
    atya gatya, linket!
  • j0nNyKa
    lol pic or didnt happen