53877
-
#48037 Meg végre leárazzák a dragon trainer lulut!
Már csak egy hónapot kell várni rá. :D -
#48036 Szeptember hónapi akciós Champion és Skin felhozatal
Pool Party skin kedvelők előnyben. -
#48035 Facebookon meg belájkolod a hivatalos LOL oldalt, akkor ott találsz a további fülön egy ingyen Tristanát is. -
Madix #48034 Éééééééééééééés aníviát.. :P -
#48033 Garent is megkaphatod ingyen csak úgy mint Alistart.
Alistar
Garen -
#48032 Szerintem elején még várj és próbáld ki az ingyenes hősöket (ezek hetente cserélődnek). -
#48031 Tök poén én 20-t végigírtam kb és egyik se volt jó.:D Mondjuk úgyis van Aether de nem lett volna rossz.
Utoljára szerkesztette: sadface, 2014.09.06. 14:17:02 -
Conqvistador #48030 Garen-ről mi a véleményetek? A sebzés és a védekezés csíkja elég magas.
450 Hp ért feloldható harcos lenne, vagy várjak míg 1350 összegyűlik Alistar (tankra) és inkább Őt? (nem találtam rá semmit, hogy tudnám Alistart ingyenesen) -
#48029 Fuck, túl hamar feladtam reggel :D -
#48028 Kód beváltva: Va2ap510gvzv -
Conqvistador #48027 Kód beváltva: yo0IvKacx378 -
Madix #48026 "Kód beváltva: F95cKvui4c76 " -
#48025 köszi, eltartott egy darabig : w30dL020ne7t -
#48024 tudom h nem drága, de én se vagyok túl nagy lolos mivel most nyáron kezdtem így ő nincs meg, most másra gyűjtök. -
#48023 Értelemszerűen, ha nincs meg a karakter, akkor a skinnel együtt megkapod.
Mint a Tristana, Alistar, Garen és Anivia skinek esetében. De a Victorius Elise is ilyen volt tavaly. Akinek nem volt meg a karakter, de járt neki a szezon végi skin, az megkapta a karaktert is. Így lesz ez idén is a Morgana skinnel (miért akarok mindig Morrigan-t írni?)
Bár Kayle csak 450IP, szóval nem egy drága champion.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.09.06. 12:32:12 -
#48022 és ha a hős sincs meg akkor mennyi az esély? :D -
#48021 Én egyet beváltottam, illetve másnak is sikerült, ha mind nem is (természetesen), de biztosan lesz még olyan köztük, ami működik.
Dolgozni kell érte, ingyen nincs skin!
Hivatalos oldalra kell bejelentkezned (a megfelelő szerverre - amin a profliod is van), az accountodhoz csak 1 kódot tudsz csatolni, a másodiknál már hibaüzenetet dob fel.
Persze ez még nem jelent garanciát, hogy tényleg megkapod a skint. Majd holnap kiderül. Egy próbát megér. Ward skin + Riot Kayle skin a jutalom.
Először azt hittem, hogy a játék Shopjában kell beírni a kódokat, de megdöglött tőle a kliens.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.09.06. 12:29:59 -
#48020 Köszi! Yc57K06ww7J -
#48019 és ezek működnek is? :D -
#48018 Köszönöm a lehetőséget! :D
KS29vaz66fu7Q
Ezt vittem, ha nem gond. -
#48017 Olvasgasd ez az oldalt.
Hivatalos útmutató magyar nyelven.
+ nézz Stream-eket, onnét rengeteget tanulhatsz. Hamar belerázódsz ne aggódj! -
Conqvistador #48016 Az meg a másik dolog, hogy hol láthatom, hogy mit fejlődött a hősöm és milyen cuccai vannak? meg amit gyűjtöttem aranyakat a játékban azok hová lettek? :D Csak RP és HP pontokat látok aranyat nem :D Hú de gáz kezdőnek lenni... -
#48015 Kódfejtés (mind Riot Kayle skin):
Gamescom 2014 kódok.
Beváltás itt!
"Ha meglátogattál minket a(z) gamescom 2014 rendezvényen, jogosult vagy a következő INGYENES kinézetekre: Riot Őrszemkinézet és Riot Kayle! Csak add meg a(z) gamescom 2014 jegyeden található egyedi azonosítót, majd kattints a „Beváltás” gombra. A kinézetek varázslatosan 2014. szeptember 7.-ig megjelennek a fiókodon."
Sok sikert mindenkinek!
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.09.06. 12:17:58 -
#48014 akkor érthetően: menjél játszál, gyakorolj, mert nem fórumon fogsz megtanulni lolozni -
#48013 nagyon okos dolog mute-olni mindenkit, könnyű úgy a csapatjáték
vagy ez ilyen műanyag 9 ahol amúgysem hallott még senki erről? -
Conqvistador #48012 ÚÚÚ ez piszok bonyolultnak hangzik.
Úgy érzem magamat, mint anno amikor pár év késéssel elkezdtem WOW-ozni és csak minden 3. szót értettem a mondatokból a fórumon :D -
#48011 waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat -
#48010 De, csak általában az ellenség nem hagyja, hogy mögé kerülj :)
Tipikus kombó amúgy Ali-val, hogy W és közben megnyomod a Q-t, így kvázi 1 helyben fog "stun"olódni az ellenfél (de erre rá kell érezni meg gyakorolni), a másik meg az, hogy ha Q hatósugáron belül van, akkor simán megnyomod, mögé sétálsz és belököd a társaidhoz. (csak itt is figyelni kell, hogy pl ne egy Amumumut lökj közéjük, akinek területre ható bénítása van :D) -
#48009 De, de az, hogy ilyen helyzet alakuljon ki, a szinted fejlődésének arányában csökkenni fog:) -
Conqvistador #48008 És mi van akkor ha én állok leghátul előttem picivel az ellen és még előlrébb van egy másik játékostárs ergo az ellen középen áll és ellököm az irányába akkor elvileg a társ hatósugarába esik és akár be is tudja fejezni a kill-t ha az enyém túlélné. Vagy ez nem így működik itt? :D -
#48007 Egyik spelljével eltudod lökni az ellenfelet(asszem a "w" betűs), nah ha ellököd messzire és nem tudják ezért megölni akkor jönni fog a flame és a rage.
Majd próbáld meg a fellökés és ellökést egyszerre beadni, akkor ráchargeolsz és fellököd majd a levegőbe. (Tudom nem ez az első dolog kezdőként, de nem árt tudni, ha már játszol:)) -
Conqvistador #48006 Ezt légyszíves fejtsd ki mire gondolsz :D nem értem (Még Noob vagyok a témában) MMO hoz meg RTS hez szoktam MOBA még egy kicsit kínai. Mért nem örülnek a társak nem a győzelem a lényeg? :D -
#48005 Ali-val majd óvatosan, nagyon könnyű olyan "play"-t összehozni vele aminek nem fognak a csapattársaid örülni:)
+Ajánlott hősök listájához még, Yi, Trynda, Olaf, Janna( ez support erősen, de könnyű és elég jó.) -
Conqvistador #48004 Köszi. Alistar jól hagzik ingyér ha tényleg odaadják :D -
Madix #48003 Szerintem is jó az amiket leírtál..Énis már egy ideje meccs kezdetén mute-olok mindenkit és úgy nyomom végig.. Ami egyedül már felcseszi az agyam, az az, hogy látom a "halási" kiírásokat, és ha mi sokat halunk azon is felcseszem nagyon minimálisan magam..Persze probálok ésszel játszani, és nagy levegő vétel után csinálni amit kell.. Mid / jungle a main-em én ezeknél érzem azt hogy befolyásolhatom a játék végkimenetelét, és mostanra már silver 5-ből eljutottem silver 1- ig,, es hétvégén jön az 5ös promó... -
#48002 :)) -
#48001 Amióta átalakították azóta ilyen.
Mint már írták próbálgasd a free championokat és vedd meg ami tetszik. :)
Lájkold a lol fb oldalát, kövesd őket youtubeon és twitteren és ingyen megkapod garent tristanát és alistart egy-egy skinnel együtt. :)
Ajánlok én is egy-két karaktert ami viszonylag olcsó és ha nem is tetszik nem buksz vele:
Annie -mage 450
Ryze -mage 450
Alistar - tank free
tristana - ad free
Ami még egyszerűbbek és olcsók:
warwick -tank
Kayle - mindegy minek építed
Ashe - ad
-
#48000 Annie és Ashe jó kezdőknek, ha tankosabb kell akkor esetleg Garen. Annienél ha Q-val last hitelsz (ha te ölöd meg a miniont, akkor goldot kapsz, gondolom a 2 tutorialt lejátszottad) akkor visszakapod a manát, emiatt imho jobb kezdőknek, mint Ryze (Ő volt a tutorialban az egyik választható). Ha még az elején vagy akkor szerintem próbáld kipróbálni az összes ingyenes hőst, aztán majd valamelyik megtetszik :) -
#47999 Neked leo jungle se tetszett, aztán mégis kijött belőle valami -
#47998 *ne