53877
-
Conqvistador #48077 Csak tudnám mire fel akkora az arcuk. Az eddigi pár nap bogarászásból kiderült, hogy Vizicsacsin kívül egyik játékos se igazi PRO gamer. Hiszen a nagy pénzek közelében sincsenek.
Mert pl Pokerben lehetne pár arc nagyképű ott legalább van teljesítmény.
Koroknai András vagy Traply Péter (Bélabácsi) velük pl egyszer volt szerencsém egy asztalnál játszani és mégsem játszották az agyukat pedig nyertek már nem egy nemzetközi nagyversenyt. Szóval kösz a tippet kerülöm a Magyarokat, mint a pestist.
Egyébként az hogy Még nincs barát nem azt jelenti, hogy nem szednék össze pár havert más game-kből ha van értelme egy közös játéknak. Gondolom az első 2 napban nektek se volt 150-200 aktív barátotok pláne néhány hozzászólónak aki még a meglévőit is elkergeti ha a fórumon ilyen milyen lehet játék közben, jobb bele se gondolni. Neked azért kösz a választ.
Utoljára szerkesztette: Conqvistador, 2014.09.08. 17:57:32 -
ktomi22 #48076 vagy még ők se :D -
Plata #48075 Ha vannak barátaid meg tudod őket hívni közös játékra,egyébként meg ne csodálkozz róla hogy ilyenek,szinte az összes magyar LOL játékos ilyen bunkó.Jobban jársz ha kicsit tudsz angolul,és nem írod bele a nevedbe hogy HUN.Jobban jársz ha csak a barátaid tudják hogy magyar vagy. -
ktomi22 #48074 +1 ide +1 oda.. szal 1:1..
nade.. leven, hogy ennyi ido alatt mar valaszolhattatok volna neki.. ez is magyar viselkedes XD
a kerdezot viszont nem ertem miert kerdezi, hogy lehet-e ha nem is akar (nicns ismerose)..de amugy LEHET.
meghivod a barataidat es attol fuggoen hanyon indultok neki.. a matchmaking keres hozzatok jatekosokat hogy meglegyen a team.
-
Conqvistador #48073 Na ide se jövök többet kérdezni. Inkább kibogarászom külföldi fórumról ahol nincsenek ennyire elszállva maguktól. -
#48072 hisztit privibe légyszives, nem akarok moderátort hívni, azok mind köcsögök
köszi -
#48071 Az is tipikus magyar viselkedés, hogy kipróbálás és utána járás helyett fórumot szemeteltek tele hülyeséggel, ráadásul úgy hogy maga a játék még magyar is és írja, hogy hívd meg barátaid. -
Conqvistador #48070 Amúgy nem csodálkozok. Te voltál itt az egyetlen ilyen aki már a hétvégén is beleböfögött valamit az egyik kérdésemre és másokéra is. Büszke lehetsz magadra. -
Conqvistador #48069 Lévén, hogy még nincs senki a barátlistán, Pláne nem Magyarok akiknek a vakerját is érteném így elég nehéz.
Néhány alapmeccsen túl vagyok de még elég szokatlan a játék ezért is kérdeztem.
De látom itt is szeretitek tolni az atyaúristen vagyok effektet. Tipikus Magyar viselkedés. -
#48068 komolyan, volt akit streamelés közepén vittek el ilyen okból
egyébként próbáltad már például.. you know, kipróbálni a dolgokat? mivel lennél messzebb a megoldástól, ha belépnél, és indítanál egy játékot a barátaiddal? -
Conqvistador #48067 De msot komolyan :D -
#48066 nincs, rátok küldi a kliens a kommandót és addig kínoznak, amíg be nem valljátok hogy nem vagytok ismerősök -
Conqvistador #48065 Van lehetőség olyanra, hogy 5 ismerős kerüljön egy csapatba? Akár gyakorló pályán akár élesen? -
#48064 Este 10-kor sorsolás, hogy ki kivel kerül össze. -
Madix #48063 Feljutottam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :DDDD Silver 5-ből gold 5-be... :D promo meccs 2 lose, aztán 2 win és utolso meccs, nálunk 2 adc, náluk 2 jungler... kb "retard vs "retard" team, de szerencsére volt nálunk egy fed kata, aki kiegyenlítette az állandóan reconnectelő Evelyn-t...El se hiszem...:D -
Madix #48062 Megkapta már valaki az aktivált "kódosok" közül a skint? -
#48061 http://www.solomid.net/guide -
#48060 googlizz rá buildekre, pl Alistar tank top ott minden ilyet leszoktak irni, plusz tanácsokat is, meg hogy mit vegyél neki -
#48059 hős függő (azon belül is mire szoktad építeni), szóval érdemes minden fajtát csinálni. de szerintem az elején nincs túl nagy jelentősége. -
Conqvistador #48058 Mesterségeknél mire érdemes tenni?
Gondolom ez a fa is olyan, mint a wow-os ergo nem célszerű összevissza rakni a pontokat :D
Utoljára szerkesztette: Conqvistador, 2014.09.06. 19:17:34 -
#48057 -
Conqvistador #48056 De a másik kettő rögtön megjött a kód után 1-2 perccel. -
#48055 Még ilyen ingyen skint sose próbáltam beszerezeni(amiket te most) viszont most ugye volt itt fenn riot kyle kód, na ott kiirtá 07.-án kapom meg, gondolom éjfélkor van ajándék osztás, lehet h neked is akkor lesz jóváirva -
Conqvistador #48054 Nem érkezett meg. Hát ez van. -
#48053 Ha most se kaptad még meg, akkor az oldalon a támogatásnál írj egy kérvényt. Nálam anno a Tristanás a keletinél nem működőt és írtam egy kérvényt utána megkaptam. -
#48052 ott nincs kód csak aktiválódik, én pár hete csináltam és simán megkaptam a keleti szerveren szóval nem csak az amcsiknak jár. -
Conqvistador #48051 Nem jött semmi.
Garen is megvan de Alistar pont nem. Pedig kíváncsi volnék rá. -
#48050 Lépj be a játékba és nézd meg, szerintem alihoz nem járt kód, csak kiváltódott. -
Conqvistador #48049 YOU'VE SUCCESFULLY UNLOCKED UNCHAINED ALISTAR
De nem ad kódot vagy semmit, és a listán sincs. Lehet, hogy csak észak amerikai szerverre jár. -
Conqvistador #48048 Alistar-t nem adja :S -
#48047 Külföldi játékosok solo akkountjai koreában. (ugye ALL, SK, TSM, C9 kiutazott gyakorolni) -
Conqvistador #48046 Igen így jó sima eu-t próbáltam na helyett de az meg nem működött :D
Tristana megvan :D -
#48045 bár alapból sem egy drága skin, de én Royal Guard Fiorára fogok benevezni :D -
#48044 http://youtube.eune.leagueoflegends.com/en/youtube# -
#48043 akkor google, beírod free garen vagy free alistar akkor meg kéne tudnod oldani. vagy youtube-n nézd meg. -
Conqvistador #48042 Ez valamilyen észak amerikai szerverre visz és nem enged belépni a bejelentkezési adataimmal. -
#48041 C4L87t505v74 köszönöm! -
MitsuMishi #48040 Fw05dj50127K köszi vittem (a papíron Fw05dj50127L volt a kód, de félrenyomtam, és ezt elfogadta lol :D) -
#48039 League of Legends néven megy, és több mint 11 millió lájkoloja van. -
Conqvistador #48038 Jó és melyik a hivatalos? Egy Lol Hungary oldal van bejelölve ahová felvettek 28000 tagos.
Feltételezem egy offical oldalon legalább 1-2 millió tagnak kéne lenni.