53877
0MWkPbn.jpg
  • Conqvistador
    Az előbb Sivirrel mentem egy kört ember vs Mi kezdőn (ez volt még csak a 4. játékom összesen) 16 nagykill jópár assziszt és 98 kill volt ilyen kis vackok ellen gondolom minionok :D De nagyon könnyen halt Sivir. Akit még próbáltam eddig az az Ayle a nyilazós.
    Ez most kezdésből jónak számít aranygyűjtésre jó?
  • Darthmushroom
    kicsit utána nézel akkor Alistart megkapod ingyen, csak úgy mint Tristanát meg Garent szóval rá költs/gyűjts (skinnel együtt mind3t)
  • Jani Hun
    Szerintem igy hgy mit ajánlanék kezdönek, na olyan nincs, a LoL az egyik oyln játék ahol majdnemhogy minden balanced(szerintem) és tényleg csak az emberen mulik hogy melyik champtionnel tud jól játszani. én aztmondom hogy próbálgasd mindig a heti free champeket és onnan döntsd el hogy melyik tetszik, nameg hogy melyik role(topjunglemidbotsupport) tlaán még amit tanácsot tudnék adni az annyi hogy a LoLban vagy farmolsz(ölöd a kis creepeket) vagy nem érsz semmit, szóval arra figyelj hogy próbáld meg a laneden a legtöbbet megölni, jungle bonyolultam szerintem mint akármelyik lane, arra inkább guglizz rá
  • BEAST #47994
    Kérdés, Nidalee mióta ilyen burst bajnok már lvl1-től kezdve? Nem vagyok egy sztár top játékos, ahogy Kayle sem a legjobb champem, de ilyen gyorsan még semmi sem ölt meg. A red buffot őrizgettem, amikor egy dárda és egy kis karmolgatás kíséretében megajándékoztam a first blood-dal. o.o
  • Conqvistador
    Kezdőnek mit ajánlanátok? Sokáig nem is akartam foglalkozni ilyen típusú játékkal de végül kipróbáltam és egész jó, nem épp a legjobb párhuzam de emlékeztet a diablóra egy picit :D

Vettem egy Sivír nevű karaktert. Kezdőnek az jó? Annyit sikerült megállapítani róla, hogy lövős (ranged) karakter ami fekszik a stílusomnak.
    Tank karakternek mit ajánlanátok ami aránylag jól bírja ha egy picit még bénáznék az elején :D Alistar vagy Maokai megteszi?
  • j0nNyKa
    +1 ehhez, mindenképp érdemes champselectnél sorba lolkingezni a társakat, és ha olyat pickelt valamelyik amivel balfasz (lásd a mihez van kedved példád), akkor simán jobb dodge-olni a -3 pontért, mint várhatóan kikapni -17-20ért
  • ronihun
    Ha jól emlékszem nekem eddig az első goldba jutásom óta mindig ugyanaz van tier lépéseknél. Vagyis: Elkezdem komolyan venni (kb a 3. divisionnél), egyre többet nyerek, egyre több win streak, de közbe elkerülhetetlenül lose streak is. Általában egy nagy lose streak van, amikor visszabukok 1-ből 3-ba, aztán lassabban, de visszajutok egybe, ott meg elkapok egy jó szériát és megvan. Eddig nem volt olyan tier promo ami ne ment volna elsőre, ami fura, mert a division promokat általában 2-3-szor minimum próbálnom kell.
    WARNING - Wall of Text spoilerben inkább.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Leírok pár dolgot ami nekem segített mindig és kellett idő míg rájöttem, persze másnak nem biztos, hogy így működik:

- mindig arra koncentrálj, hogy fejlődj és a hibákat amiket elkövetsz sokszor arra figyelj oda, még egy "egyértelmű lose"-t is meg lehet fordítani sokszor a megfelelő mindset-tel, tapasztalatból mondom, az emberek throwolnak, és a flamerek is nyerni akarnak, szóval ha látják, hogy van remény akkor ő kis komolyan veszik attól hogy sírnak

- válassz ki két role-t amiben jó vagy, és azokra fektess nagy hangsúlyt, a második lehet változó is, nekem az például kedv, vagy eredményfüggő, ha rossz vagyok jungle-ben, akkor elkezdek adc-zni mert azzal nyerek éppen, két szezonnal ezelőtt még egészen más championokkal tudtam feljebb jutni, meg role-lal mint most, szóval ha valami már nem működik, kell idő, míg rátalálsz az új lane-re/championre amivel jön a win streak, de amíg keresel, előfordulhat lose széria is

- ehhez kapcsolódva, hajlamos az ember, legalábbis én, elfelejteni ezeket a szabályokat, és ebből adódik sokszor ha elkezdek veszteni, főleg arra gondolok, hogy elkezdek olyanokat játszani, amihez kedvem van és ez nem mindig jól sül el, bár akad olyan is amikor pont segít, de általában kell hozzá pár defeat, hogy rájöjjek, hogy vissza kell térnem a kényelmes championjaimhoz, még akkor is ha unom őket, különben nem haladok tovább

- ha bárki olyat szól akármikor, még ha az első percben is, hogy az téged zavar, vagy negatív érzésekkel tölt meg, akkor ignoráld, mostanában többször volt olyan, hogy egy emberen kívül mindenki le volt némítva, és úgy sokkal jobban tudtam játszani, majd amikor már jól játszottunk és vezettünk adtam nekik még egy esélyt, vissza-muteoltam őket és akkor általában már nem szoktak sírni

- fontos megjegyezni, hogy sose várj sokat senkitől, viszont ne is nézd lejjebb magadnál, akár enemy akár teammate... ez azért fontos, mert
    1. ha ellened van és látod hogy statisztikailag jó, vagy feletted van nem kell tartani tőle, tényleg
    2. ha veled van és sokat vársz tőle, akkor csalódni fogsz valószínűleg
    3. ha ellened van és lenézed, akkor egy rossz mozdulattal átadhatod neki a lead-et
    4. ha veled van és lenézed, akkor az olyan mintha elkönyvelnéd a lose-t

- és utolsóként ami most eszembe jut, hogy a lose széria még a legjobbakkal is előfordul, erről részben te tehetsz, de más is elindíthatja, viszont minél mélyebbre mész benne, vagy minél tovább próbálsz egy nap nyerni, annál rosszabb lesz és egyre inkább te leszel a hibás, ilyenkor pihenj, aludj, zuhanyozz le, vidulj fel valahogy és akkor ki tudsz belőle lépni, DE soha ne add fel egy lose streak miatt, én silver 1 97lp-ről buktam vissza 0-ra, és nagyon nem volt kedvem folytatni, aztán gold 1-ben ugyanez, és most plat 1-ben is, szóval nem szabad feladni ha feljebb akarsz jutni, a szezon vége még messze, ráérsz

• sadface #47990
    hue

• j0nNyKa
    ott is megvan sajnos az aljanép, de jobb a helyzet tutira
  • JSbyMSI8800
    Elkezdődött az iskola szezon :D Érezhető a különbség, amikor iskola időben játszol :D
  • Chris
    Ok, köszi mindenkinek, ezt a preferált-időpontok-dolgot én is éreztem. Duozok általában mindig, de ennek ellenére jöttek az afk-ok.
  • SzirmosSzisza
    Nekem anno éjfél után volt a jó széria, illetve most pár hete reggel 10-11 előtt.
  • Panzeradler #47985
    Én most 1 hét alatt silver 1böl jöttem fel gold3ig, én inkább a késő estére szavazok 9-10után-tól. És igen a duo szerintem is jó megoldás, 70%-a meccsemnek douval volt.(Zyra supporttal)
  • j0nNyKa
    ami nekem bevállt, hogy lehetőségeimhez mérten hajnalban-reggel-délelőtt játszottam, meg egyébként ellentétben sok másik véleménnyel szerintem jó ha duozol, mert ha megbízható a duo partnered, akkor az már 5-ből 2 játékos, aki nem fog ragelni flamelni afkzni stb.
    és igen, én konkrétan egy hét alatt mentem fel plat 3-ból dia 5-be, ki kellett fogni egy win streaket, ami félig szerencse, félig meg az, hogy ment
    nyilván amikor lose streaken voltam, az félig szerencsétlenség, félig az én bénaságom volt, szal ja, türelmesnek kell lenni
  • Chris
    Ergo csak győzzem kivárni míg egyszer nem leszek balszerencsés. :) Ez a hozzám hasonló maximalista barmoknak csak orvosi felügyelet mellett ajánlott.
  • Morinad
    Alapvetően a többieken elmélkedni abszolút felesleges. Szard le.
  • j0nNyKa
    de, de a nagy számok törvénye alapján az enemyben is ugyanúgy előfordulhat az afk-leave-disconnect, sőt ha feltételezzük rólad, hogy te soha, akkor nálatok konkrétan kevesebb az esélye
  • Chris
    Nektek nincs problémátok az s1/g1/p1 divíziókkal? Elkezdtem újra játszani, és 20 meccs alatt ilyen 70%-os jungler winrate után már másodjára pattanok vissza s1-ből s2-be teljesen esélytelenül, mivel feljutást követően 4 meccsből 4 meccsen afk/leaver/disconnect van.

Az olyan nyalánkságokat meg bele sem számolom, mint a 40 perces meccsen 35 percig mást sem csináló, csak non-stop direkt a pinget rajtam szpemmelő top, mert elvittem 2x2 creepet 2 sikeres gank után, vagy az, aki bevallottan szándékosan elkezd feedelni, mert lvl3-on épp másik lanet gankeltem, amikor ő kérte. Az univerzum végtelenségébe fájdalommentesebb belegondolni, mint ezeknek a lelkivilágába...
  • sadface #47979
  • j0nNyKa
    It was removed due to security reasons. Account age is now one of the questions you are asked when you get your account hacked.
    meh
  • ronihun
  • j0nNyKa
    sztem csak az volt meg a freek
    fute mar... 2 eve lolozok?! hol lehet megnezni hogy mikori egy acc?
  • jazzy
    Ez egy jó kérdés, nem emlékszem már :(
  • j0nNyKa
    baszki és tényleg loál
    vettél még bármi más skint, vagy ez volt az egyetlen?
  • jazzy
    Azért emlékeztetnélek, honnan van a Zyra skin! :C
  • ronihun
    A legrosszabb amúgy ha Yasuo van a csapatunkban Ilyenkor van az, hogy a top csak azért pickel valami baromságot, hogy legyen plusz knockup és failel, de eközben a yasuo se nyeri a lanet, sőt.
  • ronihun
    Amikor decent team van, nem arra gondolok amikor mi stompolunk, hanem amikor nincs az, hogy 10 perc után valaki 0-5-be áll vagy rosszabb, akkor nincs gondom különösebben, a szoros meccseknél legalább tényleg lehet valamit csinálni és még ha vesztünk is, akkor legalább tudom hogy miket hibáztam, de amikor ezeknél a troll meccseknél tehetetlen az ember azt nem szeretem.
  • j0nNyKa
    ugyanezt végigpörgettem, sőt az említett 2. promómban konkrétan kinevetett az egyik, merthogy ő visszaesett dia4-be, és milyen jó neki hogy a dia promósokkal trollkodhat
    vicc.
    plat 3 - dia 5 az tényleg nehéz, legalábbis nekem nagyonnagyon az volt, bár van pár ismerős akiknek pikpakk meglett, úgyhogy sztem mi vagyunk bénák :)
  • ronihun
    Amúgy ja, plat 5-2 eddig nekem mindkét seasonban elég gyorsan ment, sőt most rögtön plat 1-be eljutottam amikor naponta tudtam játszani, de plat 1 eddig a legrosszabb élmény volt amit tapasztaltam... Nagyon sok olyannal találkoztam aki diamond 5 0lp-n ült és leszarta, hogy mi van, trollkodott, hülyeségeket pickelt stb. Kb minden második meccsen. Emellett ott voltak akik nem szarták le, de vagy vették az accountot, vagy boosolva voltak, mert úgy mozogtak mint a bronze videókban az emberek. Eljutottam olyan 50-60 pontig aztán nem volt időm játszani és lebuktam. Szóval nem volt könnyű bevallom, most meg még nehezebb, mert ha jól is megy, meg van időm akkor is jönnek olyan napok mint a mai, ahol 2 heimer 0-10 toplane, 1 wukong 0-4 afk toplane és temérdek flame meg 5 perc után "ff 20" komment... Na mindegy a szezon végéig még hátha lesz időm megcsinálni
  • BEAST #47968
    A köpéssel gondok lesznek, komoly hiányosságaim vannak ilyen téren. :D
  • j0nNyKa
    2. promómeccsemen az 5ből 3 feladta championselectnél, mert most "olyan a kedvük"
    hálisten azért ezek észhez tértek, gondolom te nem sűrűn tapasztalsz ilyet
    amúgy meg pislogtam kettőt és gold lettél, pislogok gyorsan még kettőt hogy platba kerülj!
    a diamond meg aztán már csak egy köpés, csak jó nagyot kell köpni
    Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2014.09.03. 16:32:52
  • j0nNyKa
    3 meccsen
    de abban igazad van, hogy úgy lifetime mentünk olyan ~12-13 meccset duoban, és 100% a winrate-ünk, nagyon ügyes az arc, meg friendly is
  • BEAST #47965
    Grat, pár év és talán én is elérem. :) Én mostanában egyre sűrűbben találkozok olyan emberekkel akik már az első percben feladják a meccset, csak mert nem tetszik nekik valami/valaki. pl. Nincs tank, miért x-et választottad és nem y-t, de a kedvencem "lolnexus szerint a másik csapat jobb, ezt elvesztettük". :D
  • sadface #47964
    kaptál astronaut teemot és egyből diamond. Nem látok összefüggést.... :D
  • ronihun
    meg Tristana Top
  • j0nNyKa
    milyen hajrá mónika, má rég ezzel csajozok a diszkóba' hogy diamond vagyok
    btw dat match history azér segített
    Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2014.09.03. 15:46:36
  • mima1017
    grat!
  • jazzy
    Hajrá