53877
-
#53397 Ha valamelyik játékba észre lehet venni mikor van nyári szünet az biztos h ez.. a meccsek minősége a hihetetlen mennyit csökken egy pl. tavasz délelőtthöz képest. -
Wikingragnar #53396 Van egy uj game paragon a neve olyan mint a lol csak 3rd person . Meg csak beta de szerintem nagyon jo, aki akarja kiprobalhatja -
Wikingragnar #53395 Buntetesnel mindig kiirja az okot miert kaptad -
Java33 #53394 Sziasztok.
Kérdéssel fordulok hozzátok.
A kislányom elkezdett játszani a játékkal. Nem komolyan, csak botok ellen.
Rendesen végigjátsza a party-t, mégi állandó büntit kap, most már 20 percnél jár szegény.
Vélemény? -
Wikingragnar #53393 A mostani honor systemben a honorszinted felmegy ha premade honorol? Mert mar honor szinthez van kotve a kulcs meg a láda. -
Wikingragnar #53392 In game nevem H4RC0S HUN silver 5 be rakott most kezdtem el jatszani. Leginkabb nautilus supportolok, meg majd egy topos buildet akarok majd csinalni. Ha van kedved felvehetsz azt jatszhatunk. -
Wikingragnar #53391 In game neved mi? Felveszlek azt megnezheted a profilom. Szerintem egyszerubb -
#53390 Egy op.gg-t csapj ide kíváncsi vagyok! :D -
#53389 :DD -
Wikingragnar #53388 Üdv valakinek lenne kedve rankedezni velem? Main support vagyok, de sok meccsem a fos randomok miatt megy el -
#53387 csak szeretném itt jelezni, hogy a lengyel játékos sztereotípiának is van rácáfolója, épp ma találkoztunk vele. :D
Srác ellopta a baront, erre beírta, hogy "don't worry, im polish, i know how to steal." :D
-
#53386 Ez igen :D
Amugy egesz kreativ mostansag a Riot, csak a balanszolason kene kicsit dolgozniuk.
Xayah&Rakan is vegre valami ujat hozott a jatekba, ez a hos is nagyon kiralynak tunik, csak majd jatszani nem lehet vele, mert permaban lesz :D -
#53385 ja.... -
#53384 ööö ugyan
-
#53383 Majd ha látjuk a számokat és akcióban, okosabbak leszünk. Talán nem tolták túl. -
#53382 szerintem olyan OP lesz mint Camille, majd pár hét után szétnerfelik és használhatatlan lesz, profi szintéről meg végleg eltűnik :D
Utoljára szerkesztette: Darthmushroom, 2017.06.28. 08:31:19 -
#53381 Kíváncsi leszek ki csúszik le a banlistáról miatta. Nekem első blikkre bullshitnek tűnik (nem Zac/Fiora bs csak yasuo, galio bs.. :DD) -
#53380 Ez igazán kreatívra sikerült így elsőre. -
#53379 Az utolsó 20 lee sin meccsem: 20G 17W 2L
89% (17W 2L) 2.85 KDA
6.7 / 6.7 / 12.5
2.85:1 (56% Kill participation)
-
#53378 SKT nyertes csapatot kéne látni a képen (SKT T1 Ekko, Jhin, Nami, Olaf, Syndra, Zac)
Tristana az a ward skin, és az edzőjüké
részletes infók itt
Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2017.06.20. 10:23:42 -
#53377 zac, jhin, nami (janna) syndra, ekko, olaf? és mér 6?:D -
#53376 -
#53375 Wukong pls -
EnxTheOne #53374 Szerintem volt egy meccsem az egyik loltv-s taggal :D
-
EnxTheOne #53373 Azt lehet tudni hogy az urgot és evelyn uppdate mikor lesz? -
#53372 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#53371 leak
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#53370 Már ez se történik meg. -
#53369 Végre mutatott valamit a G2 a nemzetközi porondon, innen az se számít ha 3:0-ra veri őket a SKT -
#53368 balanced most a játék
-
EnxTheOne #53367 Végre meglett az első pentám :D:D
Rendesek voltak a csapattársaim, amikor meglett a quadra ketten is ott voltak és meg se próbálták ellopni. ^^ -
#53365 áhh, csak nem ezért vagyok még midnig goldba :D Bár észrevettem mostanság hogy egy jó support (ami elég ritka sajnos) többet számit mint gondolná az ember, nagyon sokszor megy el meccs azzal hogy nem kezdeményez, vagy rossz embert fokuszál mondjuk egy leona, vagy az ap karma support sightstone nélkül a tankot rootolja és tolja rá a mantrás q-t :D
El is gondolkoztam hogy visszatérek a main supportra, main adc helyett, elmult fél évbe amugy is kin szenvedés lategame ha nem lucian vagy caitlyn vagy. -
#53364 ahogy a profik is mondják és csinálják .D -
#53363 Az item set nekem olyan mint a mastery page-k, bevan állitva 18 mastery page, de mindig 1et resetelek és állitom be csemp szelektbe :D -
#53362 én a mai napig használom, bent maradt még régről a zyrás, hülyét kapnék nélküle
jó kis fícsör az -
#53361 hát, az item settet sose használtam még :Dviszont a ping mute tényleg hasznos lehet mindekinek -
#53360 ouris10 -
#53359 úristen úristen úristen úristen úristen úristen úristen úristen úristen úristen úristen úristen úristen úristen úristen úristen úristen úristen úristen úristen úristen úristen úristen úristen úristen úristen úristen úristen úristen úristen úristen úristen
PBEn 2 dolog:
- visszatértek az item setek
- mute-olható a pingrage
úristen úristen úristen úristen úristen úristen úristen úristen úristen úristen úristen úristen úristen úristen úristen úristen úristen úristen úristen úristen úristen úristen úristen úristen úristen -
#53358 az a leona hova tűnt, de komolyan?
-
imádom, imádom, imádom