53877
0MWkPbn.jpg
  • Madix
    Hát ezt beb@szva végig visítottam! x"D
  • SzirmosSzisza
    Őőő, még párszor kikapsz és veled egyenrangúakkal dob majd össze.
  • Conqvistador
    Hát ez asszem nem az én játékom. Maradok fun fokozaton gépek ellen az teljesen megfelel, ez a PVP olyan esélytelen...
    Mintha kihívnám Tysont boxolni. Pedig ezek a nem rangsorolt PVP-s ellenfelek is tök bénák az LCS csapatokhoz képest de még Ők is túl erősek. Ráadásul többnyire összeszokott csapatok ellen sorsol a gép mert túl jól mozognak 3-4en a randomokhoz képest. Az meg nem poén hogy pl 5kill vs 37kill nél feladjuk a meccset. Ennél még nézni is 100x érdekesebb és szórakoztatóbb :D
  • Jani Hun
    Énis de csak westen, legalábbis eune- nekem jó, mondjuk játszottam már összesen 2 meccset patch óta, de akkor nemvolt smemi baj, euw re most be se akar jelentkezni
    Utoljára szerkesztette: Jani Hun, 2014.09.13. 17:01:14
  • SzirmosSzisza
    Hátha valaki olyan figyelmetlen mint én: az ikonokat nem kapjátok meg magától, itt kell beváltani.
  • jazzy
    ANGRY PEPSI FANS :DDDDDDDD

Utoljára szerkesztette: jazzy, 2014.09.13. 12:07:10
  • Zickler
    Először én is erre gondoltam. De a Starcallnak statikusan 2.5 sec a CD-je.
  • Christian88
    Csak én laggolok az új patch óta? főleg két lee sin q között.
  • Jani Hun
    valóüszinü h közbe szintet is pakoltál a q-jára ergo abbol is csökkent a cd(ha joltudom, de nem vagyok main soraka)
  • Zickler
    A CD Reduction tényleg nem lépheti túl, a 40%-t. A Starcall-nak azért tudott lemenni 1.5 secre a cd-je, mert azon alapból 2.5 sec a CD.
  • Conqvistador
    "Cooldown csökkentés stack additívan. Például, ha 5% cooldown csökkentés a mastery és 10% cooldown csökkentés a Stinger , akkor 15% cooldown csökkentés. Hűtés mértéke nem lépheti túl a 40% " (A google chrome fordította ezért fura picit a nyelvezet :D)

Ez mennyire valós? Tegnap Soraka-ra rápakoltam cuccokból 65% CD-t és +5 még jött a mesterségből és a 4mp-es csillagbigyója cd-je 1,5mp-re lement.
    Utoljára szerkesztette: Conqvistador, 2014.09.13. 10:39:12
  • sadface #48310
    Textúrák.
  • SzirmosSzisza
    Hm, amit pumpa linkelt az tényleg csak magyarul van.
  • j0nNyKa
    ja de kéne közéjük egy kis flame, úgy legit csak
    edit: waiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiit i get it
    de ez.. ez másik!
    Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2014.09.13. 10:07:13
  • SzirmosSzisza
    Előző is kétszer volt, legyen ez is?
  • j0nNyKa
  • j0nNyKa
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD be van baszva az adc srác akivel néha duozunk, és nami adczik
    itt nézhető, mit alkotunk
    dia 2-5 ranked btw
  • sadface #48304
    Visszanézhető már! :)
  • Jani Hun
    fnatic janna
  • SzirmosSzisza
    Sikerült aktuális képet találni a csapatról
  • j0nNyKa
    tristana winrate
    Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2014.09.12. 18:35:31
  • TBTPumpa

• TBTPumpa

(Magyar felirat is van!)
  • SzirmosSzisza
    oh, most olvasom :D
  • SzirmosSzisza
    Remélem akárki is kapja az utolsó meccsen lockolja Siont
  • j0nNyKa
    alliance
  • 4Teebee4
    "Most Soraka-ról néztem videót remek supportnak tűnik de szinte alig creepelt a videón (akkor honnan jut lóvéhoz?)..."

Ha a játékban szeretnél jobban elmélyedni és magasabb szinten is akár folytatni, akkor ajánlom ezt az írást. Bár már nem mai, sok dolog alakult azóta a játékban, de mindezek ellenére szerintem kezdők számára az egyik legjobban összeszedett, leghasznosabb írás egyike.

Meta
    Utoljára szerkesztette: 4Teebee4, 2014.09.12. 13:40:51
  • sadface #48294
    Na találgassunk. Ki kapja az idei CS skint?
  • Darthmushroom
    és nem ráér a 18 hős? messze vagy még a 30tól is nem hogy a ranked meccsektől. am attól h van pontod nem muszáj megvenni az összes 500s hőst. helyedbe inkább nézegetném a drágább hősöket és sportolnék és szép apránként megvenném őket.

Nekem 20s szinten van 9 hősöm ebből ugye 4 ingyen volt. (alistar,anivia,evelynn,fiora,garen,karthus,master yi,tristana,tryndamere)
    Mellette fel van írva csomó amit szeretnék megvenni de majd idővel rákerül a sor arra is.
  • Conqvistador
    Igazából a közelharcos meele karakterek számomra eléggé problémásak. A ranged az aránylag bejön a lövősek is pl Ashe és a mágusok is pl Annie. De a support is érdekel Alistar nem tűnt benne rossznak és aránylag creepelt is.
    Most Soraka-ról néztem videót remek supportnak tűnik de szinte alig creepelt a videón (akkor honnan jut lóvéhoz?) ellenben gyönyörűen felhealelte és manázta a csapatot. De mivel szólóban tolom még max 2en egy haverral nem feltétlen tudnám a support előnyöket érvényesíteni másokon akikkel összesorsol a gép így problémás lehet. De mint karakter nagyon szimpatikus és volna is rá pontom.
    Nameg azt is olvastam valahol hogy idővel legalább 18 hősnek kell lenni szóval így is úgy is kell még szerezni hősöket...
  • zeli
    Lel igen, skin helyett champion.

#48290: "vagy ő lesz a boltos " :DD
    Utoljára szerkesztette: zeli, 2014.09.12. 13:00:32
  • j0nNyKa
    zyra pl megközelítőleg sem op a mostani metában (profik szerint legalábbis), én diamondig mentem vele
    lehet 2 hét múlva olyat alakítanak a játékon, hogy anyám is zyrát pickel
    lehet 4 hét múlva reworkölik ad bruiserré
    lehet 2 hónap múlva a champion nevét is elfelejtik a játékosok
    lehet season 5-ben minion lesz zyrából, vagy ad hypercarry, vagy ő lesz a boltos

btw season 5, anno én is egy season váltás előtt picivel kezdtem, pont így mint most te - mire a legalapabb dolgokat megtanultam, jött a season váltás, és tanulhattam újra szinte mindent, annyira átalakult a meta - már csak ezért is fölösleges perpill bármiben gondolkozni

tldr tökmind1 mit veszel, egyrészt hosszú távon az számít, hogy isten legyél az adott championnal, másrészt túl gyorsan alakul a játék mindenféle irányokba ahhoz, hogy egyértelműen "mindig erős" championt lehessen javasolni

+ úgyis hetente (az elején még sűrűbben) - havonta - 2 havonta új kedvenc championod lesz, azt meg nem mi fogjuk neked megmondani, hogy az éppen kicsoda

+ tegnap óta tudjuk, hogy poppy a legjobb champion a játékban, őt viheted topra > jungle-be > supportnak > midre (most.. aztán.. lásd a hszem eleje)
    Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2014.09.12. 12:45:26
  • BEAST #48289
    Ez nem feltétlen jó hozzáállás. Sokszor olvastam már fórumokon és ingame is, hogy sokan írogatják másoknak mit KELL pickelniük, mert az internet azt mondta nekik az egy counter champ. Ennek általában iszonyat nagy bukás és flametenger lesz az eredménye.

Szerintem sokkal fontosabb, hogy egy champion stílusa passzoljon hozzád és jól érezd magad miközben játszod, mint az hogy papíron erősebb, vagy menőbb legyen másoknál.
  • Darthmushroom
    mind hatékony, mivel arra próbálnak figyelni a készítők, még ha van is egy kettő erősebb. olyat megvenni ami meg nem tetszik meg hülyeség úgy se fogsz vele annyit játszani, főleg nem bele tanulni.
  • Darthmushroom
    nézem vissza tegnapról a 3. meccset, mekkora meglepődés volt h pickelte Poppyt :D közönség meg ujjongat :D
  • Conqvistador
    Hiába tetszik valami ha nem jó. Inkább olyannal játszanék ami még ha nem is tetszik de hatékony. :D
    Pl van már olyan karakter ami hiába tetszik de nem megy vele igazán a játék.
  • Darthmushroom
    de nem értem h kérdezhetsz ilyet :D azt vedd meg ami neked tetszik, a honlapon meg a játékon belül is meglehet nézni mit tud, +még ott a youtube h megnézz róla pár meccset.
  • Zickler
    skin = champ
  • zeli
    Kezdőknek a 450-es skinek, 1-2 kivétellel, jók szerintem. Meg minden free rotában próbálgasd ki azokat, amikkel még nem játszottál, és vedd meg azt amelyik tetszik.
  • Zickler
    Már kb. 3 hónapja követem a UoL-t, és ez idő alatt minden meccsüket megnéztem. Hylissang valóban thresh kb. only Thresh player. Namival és néha Morganaval is tud alakítani, de a legerősebb formáját egyértelműen Thresh-el hozza.