53877
-
#48281 Minden 2. LCS support Thresh god, meg kell nézni többi hőssel, hogy tolja, bár állítólag Braum-mal is jó volt (bár az megint op-cska) -
#48280 na jó de late game lett, mint nasus, az azért mindenképp buff (passzívja)
uolban egyébként én az adctől tartok picit, vannak brutál pillanatai, de hülyeségeket is bőven csinál (viszont a supportja meg nagyon imba, kérdés hogy más championnal is tud-e így játszani) -
Conqvistador #48279 Ti hogyan döntenétek ha új (nektek már nyilván nem kezdő) accotok lenne? A még fentmaradó Ashe, Kayle, Nuru, Poppy, Soraka, Warwick hatosból vennétek 3 hőst és melyiket? Vagy egy 1350Hp-s hőst választanátok? -
#48278 AFAIK nem volt buff, a Q-ja gyengébb lett pl, de nem tudom, kb kétszer játszottam cassio-t, és azt is 3 éve
Amúgy az UOL-ra válaszolva, eleinte kétlem, hogy sok esélyük van a top 2-3 team ellen, de a bottom 3-nál sokkal jobb a játékuk szvsz. Ami most kell nekik, hogy gyakoroljanak végre LCS teamek ellen, a top teamek ellen is, és akkor sokat fognak fejlődni. Csacsi szvsz az egyik leginnovatívabb toplaner, ha csak a nyugati scene-t nézzük. Amit nem szabad megváltoztatniuk az viszont ez az agresszió, meg proaktivitás, mert ez teszi őket egyedivé a pickek mellett, meg kiszámíthatatlanná.
Ezzel csak arra céloztam, hogy amióta Froggen berobbant 2011-be a pro scene-be azóta követem, mint kedvencemet. Ráadásul az első komolyabb csapatában az AL-ben , ami később a CLG.EU, majd EG, benne voltak a számomra eddig legszimpatikusabb pro playerek ezért azóta követtem őket, a tavalyi szétválásukig. Szóval nem hiszem, hogy Froggen kilép az Alliance-ből, mivel nagyon jók és fanboy maradok mint anno mert ez a roster is nagyon szimpatikus. -
#48277 ja, buffolták, logikus! -
#48276 Annyira jól nyomta Cass-szal, már reworkölték is! -
bár nekem ez az UOL midlaner most olyan fanfaktoros mint anno alex volt, kurvára imádom a játékát, és akarom látni ahogy pl. egy froggen vagy egy peke ellen mit művel -
#48274 de ha megnyerik minek váltana csapatot? :D -
#48273 " végre van MÉG EGY csapat LCS-ben aki érdekel és szórakoztató"
Alliance favorit, amíg froggen nem vált cspaatot -
Conqvistador #48272 Felejthetetlen meccs volt.
Pláne újoncként végignézni hát kb olyan eltérés, mintha a Területi 2es bajnokság csapatával lennék és az ellenfél a 2011es Barcelona :D
Most már nem kérdés a világbajnokságot is nézni fogom hihetetlenül látványos. -
#48271 az szép, na majd felkerülnek youtubera a meccsek bepótolom a másik 4 meccset. -
#48270 Jah... volt vele valami. Csacsi megint elővette Poppyt -
#48269 halál nélkül hozta a bulit -
#48268 Nagyon örülök nekik, utoljára talán még az ősGambit (amikor még tudtak/akartak jól játszani) játékát élveztem ennyire. Végre egy újabb friss csapat az EU LCS-ben. -
#48267 am ez a Poppyst történet mi? csak h arról kérdezték az interjúban, gondolom nem egy megszokott pick azért is.. ha jól értettem akkor 3. meccsnél volt vele valami. -
#48266 Amúgy Kerp-et sajnálom, jó sok pontot hozott nekem
Bár lesznek még megint meccsek a maradék 2 helyért. -
#48265 mi történt az alliance-szal móni?
de ja, nekik már én is tudok szívből szurkolni -
#48264 Remélhetőleg megtanulják kimondani a nevét végre, így, hogy bekerült. -
#48263 Wizard van ott, úgyhogy tuti, hogy búvalbaszott a hangulat! -
#48262 Megérdemelték teljesen, végre van még egy csapat LCS-ben aki érdekel és szórakoztató. -
#48260 És megcsinálták!!! Csacsit most láttam elsőnek játszani, de itt az utolsó meccsen csapatja egyik ha nem a legjobbja volt. többi meccset meg majd utólag pótolom :D -
#48259 csacsi maokai skin pls
edit: lófaszt. csacsi poppy.
Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2014.09.11. 23:47:49 -
#48258 Volt valaki moziban nézni? Fasza lehetett ott a hangulat :D -
#48257 AZTAKURVAFASZBADEÍGYEGYBE! GGWP
Jöhetnek az UoL skinek! Instabuy!
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.09.11. 23:45:45 -
Conqvistador #48256 Csaccsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiékkkkkkkkkkkkkkkkkk jeeeeee -
#48255 ÉDES ISTENEM. -
#48254 XCASSIO -
#48253 Az a baron :( -
#48252 Nem éri meg nézni, mindjárt nyernek és baszott jól játszanak -
#48251 Remélem is, mert reggel korán kelek. :D -
#48250 MIL 20 min ff -
#48249 még mindig -
Conqvistador #48248 Brutális, hogy csacsiék micsoda produkcióval rukkoltak elő.
Öröm nézni ezt az elképesztő játékot.
Hajrá UOL és Csacsi -
#48247 Igaz, Mundot valahogy mindig megtalálták. -
#48246 de néha mundot -
#48245 Holy Moly mit tol az UOL! A Milleniumosok már kiégtek, látni rajtuk!
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.09.11. 22:54:15 -
#48244 Kár, hogy az első két meccsben, kb még véletlenül sem kapott el semmit. :D -
#48243 Az a thresh ebben a gameben eddig godlike -
#48242 nekem kurvára bejön a karthus meg a j4 -
#48241 legalább olyan csúnyák mint amilyen feleslegesek