53877
0MWkPbn.jpg
  • j0nNyKa
  • j0nNyKa
    nincs több kérdésem
    protip: oda röhögni járj, maximum, de a legjobb az ha még azért sem

ott van Xszáz user, akiknek az átlag ligája valahol a réz 9 meg a bronz 4 között van, itt van 10-12 aktív user, akiknek az átlag ligája valahol platina alján van

ne poppyzz. :)
  • Darthmushroom
    pl. facebook lol hungary csoport. legalább is azt írta h nem rég kezdte
  • j0nNyKa
    kezdőt hol láttál poppyval büntetni?
  • Darthmushroom
    am Poppy mennyire hatékony hős? csak mert ahogy már írtam elég sok kép jelenik meg mostanában magyar lol-os helyeken. azt tudom h eleinte elég komoly mana problémái vannak de ahogy nézem kezdőtől a haladóig mindenki jól elboldogul vele a teljes játékot nézve.
  • sadface #48356
    Na inkább gyere fel aztán nyomjuk! urgot skined úgysincs még
  • j0nNyKa
    meg szerintem ő annyit olvasott, hogy "ingyen skin", mikor ugye nem igazán ilyesmiről van szó
    inkább jó drága random gay skin, meg alkalmanként egy demonblade trynd
    "ezreal jó lenne, azt még úgyse kaptam"
  • sadface #48354
    Nyugi nyugi np.:D
  • Darthmushroom
    am tényleg viccnek szántam, még ha régóta tag lennék itt meg játszottunk volna együtt egy csomót más lenne. de így csak viccnek szántam mert pont taric nálam most vétel lenne, csak most a rúnákra gyüjtök.
  • sadface #48352
    Igazad lehet, én sajnos latin amerikán vagyok. :s
  • Darthmushroom
    :S :D Tudom, és ráadásul szerintem nem is vagyunk egy szerververem mert én keletin vagyok :D amúgy is csak viccnek szántam.
  • sadface #48350
    hát de még ismerősőm se vagy. :C
  • Darthmushroom
    akkor küld Nekem :D
  • sadface #48348
    Na, ne kéresd magad.:D
  • j0nNyKa
    NEVER
    még lógsz egy taric skinnel, nemkérem
  • sadface #48346
    holnap a graves instabuy a maradékból giftelünk egyet? tryndával is jól jártál:D
  • j0nNyKa
    megint igenjó a sale

Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2014.09.15. 17:52:30
  • j0nNyKa
    technikailag nem 3 másodpercenként tolja 2 centiről is ugyanúgy, mint ~900 range-ről :(
  • SzirmosSzisza
  • SzirmosSzisza
    Ha esetleg érdekel valakit a lore akkor a régi Journal of Justice elérhető epub meg pdf formátumban.
  • Fabio Capello
    technikailag egy maxos, max ranges Ashe nyíl az 3.5 sec CC
  • JLH Fans
    Ja, és a Morgana supp meg amúgy is OP, szóval ha majd rankedet megyek, nálam tuti ban pls kategória lesz :)
  • j0nNyKa
    fú ilyen magyar izéből nem értek, de a morgana Q-ja most az egyetlen 3 seces CC a játékban (javítsatok ki ha tévedek)
    a többi mind kevesebb
  • zeli
    Majd kinövöd a rammus supportokat nyugi. :D
  • JLH Fans
    Persze Alistarnak meg Leonanak is megvannak a maga előnyeik supportként, nem vitatom :) És igen, Morgana bénitása ( bár ilyen alapon akkor már Veigart is lehet hozni az ő eseményhorizontja aszem még tovább tart) tovább tart, de Rammussal huzni is tudod az ellenfelet amig tart, mert kénytelen ütni :) + első tárgyam szinte mindig Tüskevért szokott lenni, az ellenfél ADC jének nagy örömöre, mert nemcsak +25 dmg et ad nekem, hanem az autoattackjával még csodálatosan le is öli magát :)
    Ja, és gyógyitásom ugyan nincs, de azért védekezőalakban elég masszivan birja a gyűrődést, és igaz picit még igy is gyakrabban kell boltot látogatnom, de cserében a Q val elég hamar felérek a lanere :)
  • j0nNyKa
    hálistennek, hány hónapja hisztizek hogy banolják, végre rá is szoktak
    már csak a splitpush trynda banra kéne rászoktatni a népet, és happy lennék
  • SzirmosSzisza
    Mondjuk Morgana soloq-ban mostanában olyan, mint 1-2 éve Kass/Malph :D
  • j0nNyKa
    nem értek az ilyen ingyen dolgokhoz, többieknél szerintem több esélyed van
    az a bajom a rammus supporttal... nem is tudom, mi a bajom vele, talán az, hogy pl. egy thresh sokkal több utilityt visz
    leonával egy fokkal könnyebb az arcába mászni az enemy adcnek
    egy aliastair is megcsinál hasonlót mint egy rammus, csak van sustainje
    nem beszélve arról, hogy egy morgana / zyra /karma halálra fog szivatni lanen
    stb.

persze ettől függetlenül a potenciál megvan a rammus supportban, hogy király legyél vele, és a meglepetés ereje is benne van :)
    gondolkoztam is hasonlón, de nálam voli, vagy naut játszana, ha ilyesmit akarnék
  • j0nNyKa
    ez true, csak pl. az enemy morgana root alatt még le is gyárthatod a rudit, meg felépítheted a gyárat
  • SzirmosSzisza
    Mondjuk Rammus taunt alatt ki lehet menni a hűtőbe egy túró rudiért és mire vissza érsz talán már vége.
    Utoljára szerkesztette: SzirmosSzisza, 2014.09.15. 11:51:02
  • JLH Fans
    Pedig GP el már mentem 30. szintű, mi több Silver 1-3 as ligákban játszó gamerek ellen is ( tudom nem ranked de ők már toltak rankedet megnéztem) és Darius vagy Fiora ellen is megtartottam a lanet :) nem a Q ját maxolom, hanem a W+t és igy elég sokaig tudok a lanen maradni, na meg midgame elején nagyon tetszik, hogy rengeteg ast ot tudok begyujteni a globális ultival, ha sűrűn nézem a térképet :)
    Rammus support tudom nem konvencionális de miért annyira fura ? Ott az E je, ami ugyan nem hivatalosan stun/némitás de gyakorlatilag ugyanaz, sőt még ugye magaddal is húzhatod amig tart, az adc nek meg szabad a vásár :) Sőt, pl TF ba ugyanúgy megszakitja a Katarina ultit is :)

Tudsz esetleg segiteni abban, hogy hogyan szerezzem meg az Anivia skint és a herot ingyen ?
  • j0nNyKa
    egyrész mindig, MINDIG az elképzeléseid > az amit a profiktól látsz, egyszerűen azért mert a profiknál mások a körülmények, és ha valamivel béna vagy, azon nem javít az, hogy mondjuk madlife jó vele
    másrészt gankplanket nem erőltetném a helyedben, túl sok minden tudja elpicsázni :)
    de ez csak az én véleményem, biztosan vannak godlike gpk, akár Te is lehetsz a következő
    support rammus meg viccnek is fura :D leona könnyű, és erős is, érdemes megvenni
  • SzirmosSzisza
    Szerintem amíg nem rankedezel játssz azzal amit szeretsz. Ha meg rankedre szánod rá magad, akkor előtte gyakorolj be 2-3 lanen éppen "meta beli" hősöket.
  • JLH Fans
    Őt hogyan ? Tristanát megtaláltam, de ő nem ingyenes, ( meg már mindegy is mert megvettem....) csak ha Eu West serveren játszol. Aniviát viszont olvastam, hogy ingyenesnek kéne legyen, ha Eu Easten sőt a skinek is, de hol ? Mert én nem kaptam semmit :(
  • JLH Fans
    Kb 2 hónapja kezdtem, lassan elérem a 30. szintet, igazából a gondom az, hogy tavaly törprement a tök jó gépem, szóval csak laptopom van, de az meg mindössze 12 éves, szóval a game ilyen csodálatos 10 körüli FPS el fut, igy meg...Persze normalon jókat tudok funolni, de rankedet menni lehetetlennek tűnik. Azért a nagyok meccseit nézegetem addig is, a Poppy féle Vizicsacsi... khm :)

Egyébként mit gondoltok, tartsak ki az elképzeléseim mellett akkor is, ha profiktól nem látok ilyet, vagy váltsak és próbáljam meg azt jól csinálni amit ők ? Értem ezalatt, hogy pl kutya se játszik Gangplankot, gondolom nem véletlenül, de én meg imádom egész egyszerűen, és sokkal jobban megy vele topon, mint bárki másal. Hasonló a helyzet support téren is, ott meg Rammust "fedeztem fel " úgymond és még más suporttal katasztrofálisan teljesitek (talán Leonával menne de ő még nincs meg) vele szép kis nyerőszériában vagyok, és gy érzem megy is picikét a játék, főleg egy jó ADC társsal :) persze tudom normál, de akkor is :)
  • Darthmushroom
    Kösz. Poppy rework témán röhögtem :D

am vicces a LoL Hungary csoportba már kis millió Poppys kép van :D
  • sadface #48325
  • Madix
    Nekem se, havernak se.
  • Panzeradler #48323
    Support azt írta, hogy majd szept. közepe fele kapjuk meg.
  • ronihun
    Amúgy ez a Riot Kayle skin csak nekem nem lett elérhető? Vagy ezzel kell még valamit csinálni?