53877
-
Conqvistador #48401 Elmúlt pár hétben :D Úgy 10-12 napja foglalkozok a játékkal. Emlékeim szerint nem volt elérhető de ha lett is volna a héten futottam csak bele Fiddle és Veigar videóiba azt se tudtam hogy mifélék. 120 hős van biztos akad még vagy 30-50 akit csak névről hallottam és gőzöm sincs mit tudnak :D -
#48400 ezért kellene nézni a heti ingyenes hősöket, mind2t lehetőséged lett volna az elmúlt pár hétbe kipróbálni és simán tudnál dönteni h melyik tetszik/fekszik jobban neked. -
#48399 De gáz, hogy ilyet csinált a játékos, a döntés jogos. Candy Pandát sajnálom picit, többit úgyse ismerem onnan :D -
JLH Fans #48398 +1 nálam pl az van, hogy olyan herokkal megy tűrhetően a játék mindig, akiket kb senki sem ajánl meg játszik :D ÉS ha majd nemsokára rankedezek, ott sem fog nagyon érdekelni, hogy XY a többség véleménye szerint kb legszarabb adc, amivel nekem jól megy és jól érzem magam és szeretem azzal vagyok, mig más meg hiába lenne akár OP, ha nem szimp és/vagy nem tudok vele nagyot alkotni, akkor teszek rá ki mit ir /mondd róla/játszik vele :) -
#48397 Mostanában mennyi Poppy top fail van rankeden Csacsi miatt? Vagy Diamondban van elég ész ahhoz, hogy ne? -
JLH Fans #48396 Még csak 29. szintű vagyok, tudod jól :) De tény, hogy ahhoz képest milyen borzalmas voltam Poppyval az első 3-4 meccsen amkor próbáltam, szignifikáns javulást mutatok (mondjuk van vagy 12-13 lejátszott meccsem vele összesen) és nagyjából tudom és érzem mit kellene csinálnom már utolsó 2-3 meccsen, az más kérdés, hogy nem mindig sikerül még :) Nem könnyű hős valóban, de én pl csak ajánlani tudom. -
#48395 Sose bírtam az SK-t, főleg nem Svenskerent, de hogy valaki ekkora kretén legyen. A csapatát sajnálom kicsit, hogy elúszik az esélyük egy ilyen gyökér miatt. -
#48394 csinaljunk anomaliat
SEMMIKEPP ne vedd meg ahrit! -
#48393 Ahrit vedd meg! -
#48392 Próbáld már meg elindítani a játékot is néha, nem csak a youtube videókat nézni -
#48391 erre irtam mar le parszor, hogy egyreszt az szamit soloQ-ban, hogy te jo legyel egy championnal, nem az ilyen fiszfasz tier listek, masreszt hetente valtozik, hogy ki az op
az SOHA nem fog teged elorefele vinni, ha mi itt megmondjuk neked a frankot, mer mindenki csak a sajat hulyeseget tudja ugyis hajtani, az a legjobb ha a sajat hulyesegedre hagyatkozol
bar hogy garen miota godlike tier, azt azert megneznem :D -
Conqvistador #48390 Az a baj, hogy minden youtube-os video mást mond.
A különböző top 10es lane videókon minden lane-n mást mást írnak az adott kategória legjobbjainak de mindig változó.
Top on pl vagy berakják top5 be Garen-t, Iv Jarvant, Trynda-t, Jax-t, Darius-t Irelia-t vagy be se kerülnek máshol a top 10be se.
Miden is ez van. Vagy istenítik a Leblanc, Katarina, Fiddle, Veigar négyest vagy be se kerülnek.
Talán egyetlen poszton nincs vita a Tresh supportot mind erősnek tartják. Nehéz így bármit is kisakkozni :D -
#48389 Nem gáz, teljesen jogos, Svenskeren, meg Fredy122 ugyanolyan toxic seggfej mint Nukeduck meg Mithy. Már korábban is ráfért volna valami eltiltás, de ha ekkora kretén, hogy Worlds participant-ként se tudjon viselkedni, akkor megérdemli. Egyébként se jutottak volna szerintem ki a group stage-ből, bár ki tudja. Mindenesetre én nem sajnálom őt, jól kibaszott magával. -
#48388 http://pickem.lolesports.com/#series/1/user/184967/my-picks, most ahogy nézem nem lehet közvetlen egymás ellen :( -
#48387 http://na.lolesports.com/articles/league-legends-competition-ruling-dennis-%E2%80%9Csvenskeren%E2%80%9D-johnsen
Azért ez nagyon gáz, remélem találnak valakit a helyére :/
szerk.: UoL \o/
Utoljára szerkesztette: SzirmosSzisza, 2014.09.17. 10:44:54 -
#48386 jungle veigar?
mhm -
#48385 Én Ahrit venném meg és azt mainelném 1 évig. Se Fiddle, se Veigar. -
Conqvistador #48384 Kettőre nincs keret. Ezért kérdezem alapesetben hogy döntenétek? Fidd vagy Veigar?
Ti mégis csak többször találkozhattatok velük akár ellenoldalon is. -
#48383 Hagyjuk már ezt, ami tetszik megveszed ami nem tetszik nem, ha én, egy akárki azt mondom ne vedd meg, nem veszed? -
Conqvistador #48382 Mi a véleményetek Fiddlestick-ről? Érdemes megvenni? Mid és Jungle re keresnék egy mágust.
Vagy inkább Veigar legyen a sok stackkelt Ap ja miatt?
Ha volnátok szívesek megosztani a tapasztalataitokat (néztem Fiddle-ről videót) de van aki szerint csak jungle-re jó inkább...
Utoljára szerkesztette: Conqvistador, 2014.09.17. 10:02:53 -
#48381 Sorry, nem követem már az eseményeket. :) -
#48380 csak Ezreal* -
#48379 ez olyan 2012 ^^ -
#48378 Már Thresh-ből is kiszeretett. Most Zyra, Ezreal és Azir imádat van. -
#48377 Jonnyka egy ilyen? Vagy már ki szerettél Diana-ból? :)
-
#48376 random, skineknél is észrevehető ez, leona pl. minden hónapban van kb ^^
thrundle egyébként nem is lesz -
#48375 Érdekesek ezek a heti ingyenes hősök, mióta játszok azóta valaki már másodjára van pl. Graves vagy Lucian, de pl. egy Yorick vagy Thrundle véletlen se voltak egyszer sem, nehogy kitudjam próbálni őket mielőtt megvenném őket. -
#48374 -
#48373 elnézést hogy tanácsot kért, és tanácsot adtam, szívesen olvasom a te véleményedet is a poppy hatékonyságáról
ott challangerben milyen? -
JLH Fans #48372 Miért ne Poppyzhatna ? Mindenki azzal játszik szerintem (kezdőként meg normalt meg főleg) ami tetszik neki :) -
#48371 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ez a gifting rendszer
"ne legyen ezreal"
-
#48370 gaaay -
#48369 Így hogy szinte minden Ezreal skined megvan, ideje elkezdeni játszani vele, nem?
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.09.16. 18:30:44 -
#48368 Ez esküszöm jobb, mint Phreak spotlightja, de komolyan. -
#48367 hányás
bemutatom én: op as fuck
vége -
#48366 Magyarul:
-
#48365 -
#48364 ez az új zyra, nekem már most a kedvencem, alap vétel supportnak
más:
-
#48363 Ez bonyolultnak néz ki.. de tetszik, végre 1 ötletes midlaner. -
#48362 jók ezek a 3.szintű rúnák, érezhetően jobbak a hősök (főleg az elején), főleg h páncéltörést vettem elsőnek.