53877
0MWkPbn.jpg
  • JLH Fans
    Róla mit gondoltok illetőleg próbálta -e már valaki ? :)

Soraka powa'

Utoljára szerkesztette: JLH Fans, 2014.09.29. 09:39:53
  • sadface #48681

• zeli
    Ja meg tilos teliholdkor, és minden második szökőévben!
  • SzirmosSzisza
    Várjá', te hétvégén rankedezel? Akkor nem szabad. Vagy ha mégis akkor csak éjfél után (illetve hétköznap is éjfél után, illetve reggel 11 előtt)
  • JLH Fans
    3 ranked game összsen 5 quitter, csodás..... pedig az utolsóba carry voltam, inhibitort is romboltunk 4 vs 5 be, de széllel szemben nem lehet...
  • SzirmosSzisza
    Ehhez képest a mostani az új game :)
  • ktomi22
    oh.. ertem.

mar azt hittem jon egy uj game :D
  • Zickler
    A Clash of Fates volt az eredeti alcíme, 4 évvel ezelőt.
  • ktomi22
    mi ez a League of Legends: Clash of Fates??
    mi a kulonbseg a sima League of Legends es a League of Legends: Clash of Fates kozott?
  • sadface #48673
  • ronihun
    Group B-ben nem volt competition, ez tény. Vagy az alulteljesítő 1-5-tel végzett TPA annak számít? Esetleg a feléig sub-bal játszó és megtört SK? TSM egy szar, és szerintem a C9 a sokkal előttük jár a practice után.
  • j0nNyKa
    én a saját szememet kaparnám ki, ha egy fnaticot meg egy alliancet szétpicsáztak, egy tsm meg actually durva eredményt érne el
  • ronihun
    Nem hittem azt, nem szoktam Alliance-szel kapcsolatban előre tippelni, inkább csak reménykedem mindig, hogy nyernek, erre nem számítottam hogy tényleg bekövetkezik, de tartottam tőle.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    White biztos hogy a döntőig eljut, hogy a TSM győzne, na ne vicceljünk... A Blue vs C9 meccs talán nehezebb lesz, de Blue nyer. A kínaiak közül nem tudom melyik, de mindkettő erősnek tűnik, ellenük meg szerintem nem fog továbbjutni egyik jelenleg továbbjutó sem, talán itt lehet, hogy a Najin jut tovább, ha first seed lesz, de én Royalra tippelek.
  • JLH Fans
    Nem hiszem el hogy kiesett az Aliance komolyan :( És 0 európai a legjobb 8 ban ? Pedig jó lett volan szurkolni valakinek a továbbiakban, igy nehéz lesz. Sajnos az Aliance olyan mint én sakkban, bárkit meg tudnak verni, de bárkitől ki is tudnak kapni...
  • SzirmosSzisza
    Nem hiszem. Tegnap is lemerem fogadni azt hitted, ma nem lesz meglepetés és ALL továbbjut :D

Bár abban igazad van, hogy a koreai csapatok tudnak tartani 1 szintet és nem egyszer fent egyszer lent játszanak.
  • ronihun

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ezek után nem lesz túl sok meglepetés, Samsung White vs Royal Club/EDG (?) döntő inc, és White world champions
  • BEAST #48666
    Igen, akkor még lenne esély. Viszont ahogy nézem ezt a C9-et, sokkal komolyabban vették a felkészülést, mint bármelyik EU csapat. A wardplayük is messze az európai csapatoké felett áll. :/
  • SzirmosSzisza
    Ahogy nézem, ha NWS nyer akkor tiebreaker lesz.

#48664: evvan :(
  • BEAST #48664
    Mindig összeomlanak amikor a leginkább számítana, meg is érdemlik.
  • SzirmosSzisza
    Most komolyan nem fog továbbjutni EU-s csapat, mert ALL kikapott a Kabumtól?:D (jó tudom tiebreaker, de így eléggé gáz)
  • Darthmushroom
    fuhh ez aztán nagy meccsnek ígérkezik (Fnatic vs Blue) még szinte el se kezdődött már 2 kill :D
  • Madix
    Köszönöm a gyors válaszokat.
  • ronihun
    Ide, és elvileg magyarul is írhatsz.
  • Darthmushroom
    Van ha magyar nyelven van a honlap, és viszonylag gyorsan is válaszolnak. Nekem segítettek már egy párszor, pl. nem kaptam meg Aniviát vagy az ingyenes Tristana a keleti szervernél nem működöt de pár óra múlva megkaptam őket.
  • j0nNyKa
    azért annyira még élünk szörnyű világot, hogy egy internacionális produkthoz ha angolul írsz levelet, hülyének néznek :)
  • Darthmushroom
    Én is örülnék ha tovább mennének, nincs kedvencem de a két európai csapatért azért szorítok. de így h leadták ezt a meccset a Could9-nak esélyt adtak és szerintem élni is fognak vele.

közbe most látom h csak esélye van a Fnaticnak még akkor is ha nyer.. ami szomorú
  • Madix
    Hol tudok írni a supportnak a Riot skin ügyben? Van már magyar nyelvú supp team is(?), mert nem szeretném hülyének nézetni magam hogy a magyaroknak angolul írok....:D
  • ronihun
    C9 szerintem nem tudja legyőzni a Najin-t, akkor viszont tiebreaker lesz a 2. helyért. És ha ez a meccs nem történt volna meg akkor azt mondanám, hogy Alliance le tudja győzni a cloud9-t könnyedén, viszont így.... Nem csak, hogy a csapatmorál borzasztó lehet jelenleg, de a C9 látta, hogy Wickd-től csak el kell venni a 4 top championt és useless lesz... Nem nagyon jut eszembe olyan top-os aki benne van a repertoárjában és viable jelenleg. Azért én reménykedem még, hogy összeszedik magukat és remélem hogy lesz tiebreaker, viszont Samsung Blue ellen ez kevés lesz.
  • Darthmushroom
    *-nekik
  • ronihun
    Másrészt olyan rosszul játszottak egész meccsen, amit rég láttam. Ez talán tényleg abból adódik, hogy bár nem akarták, de alábecsülték a Kabum-ot, azt hitték snowballozni fognak, kb semmi vision controljuk nem volt, se objective control, de mondom ezzel a team comp-pal nem is tudtak volna sok mindent csinálni.
  • Darthmushroom
    mikor a dragon környékén halt meg akkor a környéken nem voltak még a csapattársak nem h Kayle. sajnos nekik így szerintem meszeltek nekik.
  • ronihun
    Wickd-nek ha kibannolják Ireliát, Mao és Ali amúgy is banned minden game, akkor marad Ryze akit még játszik mostanában, azt meg kipickelték, így maradt neki Kayle, amivel rosszabbul játszik mint én. Nyph szerintem nem gyakorolta eleget Thresh-t, inkább Zilean, Nami stb. ami most menő, viszont Kabum-os support "nagy" Thresh player, szóval mért ne pickeljük ki előle alapon elhozták. A teamcomp borzalmas volt, és Wickd komoly gondot jelent így.
  • j0nNyKa
    nyilván azért ment be 1v5be, mert volt vele kayle, csak wickdnek nem volt kedve teamfightolni ebben a game-ben
  • Darthmushroom
    elszóltam magam h fordulni látszik a kocka :D
  • Darthmushroom
    Nekem az jött le h elkönyvelték h ez egy ajándék győzelem lesz és így elnagyképűsködik.. olyanokba bele mennek h én kezdő játékosként se mennék bele.. pl. Froggen bemegy 1v5be. na most mintha kezdenék komolyan venni és úgy látszik mintha fordulna a kocka.
  • j0nNyKa
    komolyan kérdezem, történt valami extra, vagy csak úgy simán nincs kedvük teamfightba menni, nem megenni minden skillshotot, ultit nyomni, ilyesmik?
  • Darthmushroom
    szép cumiba szaladnak bele úgy nézz ki. mondjuk olyan nagyképűen játszanak h hihetetlen..
  • j0nNyKa
    most kapcsolódtam be, miről maradtam le? nyph meg wickd miért trollkodnak? nem számít már az eredmény?
  • Darthmushroom
    am jól számolom h a Samsung Blue győzelmével nagyon jól járt a Fnatic? gondolok arra h a meccsük tét nélküli lesz a Bluenak +akármi lesz az OMG-LMQ meccs az ottani győztes is 3:3ba lesz mint ők ha legyőzik a Bluet.
  • ronihun
    Amúgy jóval másabb ez, mint a tavalyi Worlds erőviszonyok terén. A koreaiak egyáltalán nem tűnnek legyőzhetetlennek. A SSB és a NWS kifejezetten nagy hibákat csinál több meccsén. A White meg tény, hogy a legjobb a három koreai közül, de azt se felejtsük el, hogy Group A-ben nem volt kihívás. Szóval érdekes lesz a továbbiakban, bár nem mondom, hogy egy Bo5-ot nem nyernének meg bármelyik nem koreai csapat ellen, de van esélye a jobb csapatoknak.