53877
-
#49333 javaslom nyisd le :/ -
#49332 nem is a hsz tartalmán nevetek (végig se olvastam, nyitogasson le annyi spoilert akinek 6 anyja van), hanem azon az abszurd tényen, hogy hunter kapja
no mind1, sztem úgyis le fog ülni a dolog, vagy már leült :( -
#49331 ez true, én is örülnék ha inkább értelmes lenne, mert régebben az volt, de láthatod, hogy ez már sok, hunter húzza ez meg teli szájjal fröcsög mint egy ovis
egyébként hááát, én elhiszem neked, de azért nehezen, hogy te azon a hszen nevetsz, a pár év alatt rájöhettem, hogy nagyjából ami nekem nem vicces az már neked se
Utoljára szerkesztette: jazzy, 2014.11.06. 17:55:26 -
#49330 Tini problémák! Fiatalság, bolondság! -
#49329 sorry srácok töröltem, tényleg lagolt :)
tessék ez ati kompatibilis
na anyway nemtom, reptettem már kevesebbért is embert, de most wat, kibaszom, aztán 2 nap múlva rájön hogy nyomorék volt, és egyébként meg hasznos tag lehetne itt.. nem tudom
meg egyébként nekem ne mondja már meg senki hogy mikor banoljam, az milyen már tudod hogy van ez jazzy, ha már kéri akkor nem is izgi :(
meg úgy mellesleg neked nem vicces, én teli torokból röhögök, aztán ha neadjisten oda jutunk, hogy már én sem nevetek.. nem szalad sehova a kitilt gomb
Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2014.11.06. 17:45:34 -
#49328 Valamiért nekem is lagol a gif, biztos EUNEről linkelte -
#49327 Mi ez a gif te jó ég? Ledöglik tőle az R9 280X kártyám. Honnét szedsz te ilyeneket? Vagy csak megint szar az AMD driver...
Nem tudom görgetni ezt a topikot.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.11.06. 17:23:42 -
#49326 Én megértem, hogy haverság, de ilyenért kurvára járna legalább büntetőpont, azonkívül ekkora balfaszokkal nem szoktál te haverkodni, ez már nem is a vicces verzió, ez már kibaszott szánalmas, mi ez a retardáltság
Utoljára szerkesztette: jazzy, 2014.11.06. 17:21:04 -
#49325 Innen látszik mennyire ismersz. Jó az plat 2-nek is de sebaj! ennyire ismered talán az árfolyamokat? csak szólj és ingyen is megcsinálom. Nem kell kezeltetni magam. Miért kellene? Szándékosan használtam ennyi trágár kifejezést, arra reagálva, hogy én csak ezeket ismerem. Ezt kérted? Megkaptad. -
#49324 "Igenis sértőnek találom meg, magamtól felmentem majd' diáig, letettem teamben is valamit a képzeletbeli asztalra és te még mindig ezen csámcsogsz. Lépj tovább és ignorálj végre. "
:DDDD arra gondolsz amikor plat 5-be felcarryztek kétezer forintért? az close enough. egyébként ez beteg, kezeltesd magad -
#49321 neked komoly önértékelési gondjaid lehetnek, ha #49315 ennyire megbántott és sértőnek találtad, de whatever, tanulj meg vitázni, vagy érvelni vagy bármi és akkor komolyan is fog venni valaki, ne csak az anyád, balfasz, baszd meg legyen a szótáradban -
#49320 ja és eléggé bajok lehetnek nálad ha ezt így lementetted/akármi. Ez már a csak azért is belekötök kategória. Ki a faszom kérdezett téged itt? Hányingerem van már tőled meg különcmekistől. Szánalmas amit művelsz. :) és akkor én generálom a flamet megint, amikor hozzád sem szóltam.
ui: amolyan last word: edit* zippo A LEGértelmesebb itt*. basszátok meg. jonny. amit írtam üzenetben kérlek.
Utoljára szerkesztette: sadface, 2014.11.06. 16:16:58 -
#49319 nyugodj meg jonny bácsitól már kértem a permám, nincs kedvem veled itt szarakodni. -
#49318 bár hazudnék ha azt mondom értem ezt a hozzászólást, mi az a ranked szint? és mi az a csak "játszani"? lehet hogy tényleg nem tudok szöveget értelmezni, de ez nekem nonszensz -
#49317 A szomorú az, hogy szokásodhoz híven össze-vissza beszélsz, és ahogy valaki rámutat, hogy nyafogsz elkezdesz személyeskedni és anyázni. Engem speciel nem zavar, sőt én remélem, hogy nem törli senki a hsz-d mert made my day. Nem tudom, hogy ez a szellemi próbatételeid miatt van, vagy csak 15 éves lányok közt élsz és szeretsz picsogni, vagy a középiskola ennyit adott hozzá a személyiségedhez, de mindenesetre vicc tárgya vagy az ilyen megnyilvánulásaiddal.
BTW to prove my point, egy éve sírsz rísz a reset miatt, szerintem te vagy aki nem fogja fel a season jelentését. -
#49316 Látom nem sikerült a diskurzusunk lényegét felfogni. Ki sírt amiatt? Akkora probléma, hogy már nem akarom ranked szinten játszani a játékot, hanem csak "játszani"? Ha már olvasni nem tudsz, BALFASZ ne legyél. Balfasz. -
#49315 én még azóta se értem, hogyha valaki biztos magában hogy odavaló/feljebbvaló mint ahol most van, akkor miért ekkora érvágás egy teljesen új szezonban az új alakításokkal "nulláról" kezdeni? évi 2k nem olyan sok pénz szvsz
azt meg ne mondja nekem senki, hogy platinumba jobb/kedvesebb emberek vannak, mint lentebb -
#49314 pupák wat -
#49313 jólvan este van. -
#49312 dehát ha oda dob, te is ott lévő ember vagy
meg egyébként ha mindenkit normálisan a mostani divje alá rak 2-3-mal (és ezt feltételezhetjük), akkor ugyanazokkal fogsz játszani, akikkel eddig is te pupák :)
akiktől te félsz, azok méglentebbről indítják a köv szezont -
#49311 nem a mászással van bajom, hanem az ott lévő emberekkel -
#49310 nabaszki akkor hülye vagyok, mind1 értsed
pedig esküszöm még el is gondolkoztam hogy melyik a tier meg melyik a div, de ja igazad van :|
jaj hagyjál már, goldból is pikpak felmászol plat közepére - tetejére, te is jól tudod - emlékezz már vissza a goldra, hogy mekkora tudás kell onnan felmászni :) -
#49309 Reaper Soraka skin elérhető korlátozott ideig:
1350 RP (On sale for 975 RP through November 10th)
Legacy Availability - leaving shop on November 21st -
#49308 Félreértettünk egymást :D tier = bronze etc, amire te gondolsz az a division. Vakartam is a fejem, hogy mi a faszra gondolsz, mondom csak nem dobott vissza téged silverbe. én úgy vagyok vele, hogy idén egész elfogadható szezonom volt, igaz dia nem lett meg szvsz letolom jövőre a tíz meccset ha platban maradok megpróbálom a diát, ha goldba dob átnevezem magam "no more ranked s5"-re. :D -
#49307 tavaly azért voltak ilyen hatalmas visszaesések, mert az azelőtti szezonban ugye XY 5-ből nem lehetett visszaesni, és sok húzott acc volt annyival lentebb eloban a tierjénél
a tied teljesen normál, 3 tier visszaesés, pont amennyit írtam, nem értem a problémát
macseknak is annyi volt, nekem is szerintem pont annyi volt, és nem is húzott accunk volt (khm, 2000) -
#49306 plat 4 -> gold 2 6/4-el. Mondjuk kezdés után kb 1-2 hónappal toltam le. Tavaly ment a sírás a rengeteg gold -> bronze 4-5 miatt.:D Kíváncsi leszek mi lesz idén. Sok jóra nem számítok ha még mindig a plat 1 lesz a plafon az első 10 meccs után. Oda bedobálja a challangert a többit meg beömleszti bronze/silver/gold-ba a rendszer. és mindenki happy #riotlogic -
#49305 Engem Silver1-ből Bronz1-re dobott szezon elején pedig 6 meccset még meg is nyertem a 10-ből. :D
Kíváncsi leszek hova tesz majd plat5-ből. -
#49304 Engem Gold 2-ról Gold 5-re rakott 5-5-tel :) -
#49303 engem tavaly is vagy 2 tierrel rakott le, téged jobban? -
#49302 ha olyan lesz mint tavaly fogsz te még örülni a goldnak is -
Madix #49301 "én pl. most vagyok diamond 5,".... Tetszett tetszettt : DDDDDDDD -
#49300 most november 11-én vége lesz a season 4-nek, mint olyannak
itt van egy rankod, az annak megfelelő jutalmakat megkapod az elkövetkezendő időszakban, ami az előszezon
előszezonban nincsen rank szerzés, pont szerzés, illetve a következő szezonban várható nagy változásokat megkapjuk tesztelésre (új jungle itemek, új jungle szörnyek, új torony mechanika, stb.)
a tesztelésnek (és az előszezonnak) valamikor év végén - jövő év elején vége lesz, ekkor elindul az új szezon 5, amikor is játszanod kell 10 besoroló meccset, aminek kb. semmi értelme, mert ugyanoda fog visszadobni a besorolók után, ahol most jársz, illetve talán egy picivel lentebb
én pl. most vagyok diamond 5, arra számítok, hogy valahova plat 2 - plat 3-ba dob be, függetlenül a 10 promó meccsem eredményétől
ezen a ponton minden megy tovább jövő november közepéig a normál kerékvágásban -
mima1017 #49299 Köszi... :) és az mit foglal magában? -
#49298 előszezont. :) -
mima1017 #49297 és a pre season az mit jelent?
-
mima1017 #49296 S4-ben kezdtem el játszani, szal nem tudtam :) -
#49295 Az a lényege. Januárig pedig Pre-season. -
mima1017 #49294 Sziasztok,
Olvastam ma egy olyan dolgot hogy season enddel mindenki unranked lesz újra? Igaz ez? -
#49293 http://euw.leagueoflegends.com/en/news/game-updates/patch/patch-419-notes hivatalos oldalról
Janna amúgy úgy néz ki mint 1 férfi, Zil meg megkomolyodott :( -
#49292 Az a Voli skin 10/10 :DD