53877
-
#10987 Jaja ott, Irelia meg solo. Múltkor mideztem is vele, az is jó :D -
#10986 Nekem is +fav Udyr, de inkább jungelbe -
#10985 Most kb a 2 fav championom Udyr és Irelia.. Eszetlen erős mint a kettő.. nerfgyanús.
Mondjuk ma ahogy lanewick ellen mentem, én azon a healen valami átdolgozást várnék, nerf nem kell, nem OP a warwick, de az az undorító lanestaying.. ugyanilyen volt a vlad, azt helyrerakták, ráférne a ww-re is. Persze úgy, hogy a dzsungelezésbe (szép magyarul leírva) ne szóljon nagyon bele. -
#10984 megvettem Udyrt, első meccsen kicsit elrontottam az elején, aztán végére elég erős lettem, de már nem tudtunk nyerni, viszont másodikba jókat gankeltem, aztán elég rossz helyzetbe kerültünk, de meglett a trinitym és olyan imba lett, hogy meg se tudtak szinte ölni -
#10983 Nem baj vadkan kicsit el volt keseredve de majd helyrejön :D:D -
#10982 bocs a dc-ért, valami vezetéket szétkurt a vihar szerintem -
Fletley9 #10981 meg egyébként is lekapcsolták pár hete.... -
#10980 nem működik, mert azt még nem sikerült kettészedniük a szerver szétválasztással. -
tréj #10979 sziasztok nem tudja valaki hogy a Tribunal miért nem működik vagy csak nekem nem működik? -
B52Yami #10978 És több 4v5. -
gtronic #10977 szerintem jobb lett a szerver : D
-
#10976 juk -
#10975 odalya -
#10974 idelye -
#10973 Update-re gondolsz? Az jónagydarab, EU nordic east pedig a split miatt van. -
gtronic #10972 EU nordic & East, 30 minute remaining, ez mi? és már jó idelye megy . -
gtronic #10971 oh, nekem nagyon tetszik,gyűjthetek rá : ) -
#10970 Nőtt a benzinár, romlott a forint, Kati néni elesett a piacon, lezárták az űrsikló programot.
6,3k. -
#10969 6300 -
gtronic #10968 na emberek 2 hétig nyaraltam, valaki röviden egy mondatban, foglalja nekem össze mi történt .
monkey king mennyi ip? -
deensii5 #10967 Hali
valaki tudna nekem segíteni?
Regisztrálni akarok de nem sikerül. Mindig egy hibát ír ki... Minden adat mellet zöld pipa van!
Ezt: "There was a problem submitting the form" -
#10966 Tudom már, hogy nem nálam van. Csak azokat a repeket játssza le, amik a monkey kinges patch után keletkeztek. Nekem meg van régiekből vagy 500mb replay.
Hivatalos lolr. oldalon már két újabb verzió is kijött, de még mindig nem csinálták meg -
#10965 Többen is panaszkodnak, hogy nem működik a lolreplay.. szóval a probléma nem nálad van, vagy lehet már olvastál róla azóta. -
#10964 Minden, csak nem véletlen -
#10963 Vajon miért? Törd egy kicsit a buksidat... -
#10962 az am érdekes, h mind a LoL-ban mind a HoN-ban új kari a Monkey King -
#10961 ehh -
#10960 588 megas volt,gondolom legfrissebb...es az 1 megas netemnek a 100 mega is orokkevalosag sokszor, mar ami a peccset illeti :s -
#10959 Frissen szedett hon kliens nem szokott sokat peccselni. -
#10958 en ma szedtem le, patchalestol fugg, hogy mikor, de kiprobalom...illetve mar jatszottam anno beta alatt de akkor nem jott be,mondjuk lol sem de aztan most megis lolozok,meg sc2t is felretettem azota :D -
#10957 -
#10956 most a többiek ddosról beszélnek, úgyhogy lehet nem ez a legmegfelelőbb pillanat a kipróbálásra -
#10955 nekem itt úgy tűnik, hogy már most is lehet. -
#10954 Mikortól lesz ingyenes? Volt egy hétig f2p, próbáltam, szokatlan nagyon. Dotából átvett tiny copyval mentem (nemtudom honban mi a neve), azzal toltam egy stunt lvl 1-en a társam meg megölte az ellent Fingom sincs mit csinált, de akkor könnyű játéknak tűnt. -
#10953 "és nem azon, hogy mennyit fizettél érte" -
#10952 nehezebb játszani, de pörgősebb, többet kell benne gondolkodni, balancosabb (bár vannak az early access herok... azokról nem tud senki még semmit gyakorlatilag - szerintem ez kb ugyanaz, mint amikor a lolban kiadnak egy új championt, akkor 2 hétig OP, és ha már sokan megvették, akkor visszanerfelik. De ez is csak találgatás. Meg itt nincs ugye ez a rúnázás, meg masteryzés. Ha van egy herod, akkor az teljesen a tiéd, csak rajtad múlik, hogy játszol vele, és nem azon, hogy mennyit fizettél, vagy hogy mióta játszol, vagy milyen buildekre vagy rúnázva.
De szerintem próbáldd ki te magad, játszd vagy 1-2 hétig, és utána döntsd el, ne a fórumos nubokra hallgass -
#10951 thx, maradok LOL-nál akkor :) -
donatus13 #10950 Én honba is letoltam vagy 1000+ meccset meg lolban is már elég sokat , hon sokkal balanceoltabb én a lolt az ability power miatt szeretem nagyon de nagyon jók a hősök is. Dota 2 is nagyon várom de én most a lolra szavazok. -
Jammal #10949 Én is lehúztam vagy 2 évet dotával és egy kicsit honoztam is a beta alatt, de vissza nem mennék. A lol sokkal átláthatóbb nem egy nagy paca felismerhetetlen hősökkel. Éa az egész rendszere is sokkal előrehaladottabb az ilyen apróságok miatt, mint pl az ap ami miatt lategameben nem leszel useless casterrel. A shop is használhatóbb lolban és még lehetne sorolni. -
#10948 Hát LoL után kurvaszar, ranged karik ellen meleevel nem lehet lanelni rendesen , a skillek oneshotolnak, a manád 2 skilltől elfogy. Nagyon más, én Dota-HoN-ból jöttem át lolozni, de vissza nem mennék.