League of Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szevasztok én most kezdtem játszani és beszállnék csapatba ha lehet meg érdeklõdnék melyik karakterek erõsek amennyit eddig tapasztaltam h a Ryze meg a Karthus elég tápos meg még Pantheon de ezek az ingyenesek ugye amiket megveszel azok közül melyikek jók?
Kösz amúgy adhatnátok játékbeli neveket nekem az ami itt😛
Kösz amúgy adhatnátok játékbeli neveket nekem az ami itt😛
Múlt hónapban volt vagy 2-3 asszem.
Ja az egyetlen magyar, persze se itt sg-n se más magyar lol vagy lollal kapcsolatos oldalon nem láttam még soha... DE azért hó érzés hogy képviseli nemzetünket a top 500ban 😛
Gosu 23 SMF Earl.J.Hickey 24 AMF PassEater 22 CMF
Az egyetlen magyar a mezõnyben:
342. skex (HUN) 1,889
342. skex (HUN) 1,889
Alienware M17x R4 - Nvidia 780m
Egyetértek, most már használható 1v1-ben is végre. Egyébként nem op. Magasabb raten most is alig látni szegénybõl.
én azért sírok hogy a betás ryze-ot reworkölték az volt az igazi 😄
Nem lett OP, csak sokat erõsítettek rajta. Úgy gondolom.
itt majd lehet lesz 3 csapat tölünk csak még nicns megbeszélve
trolling is a art
Live Fast, Troll Hard
epic
Amilyen hülyék vagytok gondolom nincs nehéz dolgotok, hogy elvegyüljetek az US server amerikai magjával, vagy az analfabéta afrikaiakkal akik szintén ott játszanak. US nek is van communityje, esetleg vesézzétek ki ott a unique stackelést, akár még egyet is értenek majd veletek.
valahogy igy képzelném el az eszmecseréteket a törzsgyökeres amerikaiakkal
igot3zhonyaamipowa???
OMFG
NERFNERFNERF
TROOOOOOOOOOOOOOOOLLLS!!!!
nice pics u own man
NERFNERFNERF
katarina!!!
thatsjustnerfed
COOOL
wtf EXHASUTED but im MASTER YI!!!!!
Trollkodás meg csak azért megy mert probáljuk felvenni a szinteteket, csak hát elég nehéz ilyen mélyre ereszkedni
na gtfo <#mf1>#mf1>
valahogy igy képzelném el az eszmecseréteket a törzsgyökeres amerikaiakkal
igot3zhonyaamipowa???
OMFG
NERFNERFNERF
TROOOOOOOOOOOOOOOOLLLS!!!!
nice pics u own man
NERFNERFNERF
katarina!!!
thatsjustnerfed
COOOL
wtf EXHASUTED but im MASTER YI!!!!!
Trollkodás meg csak azért megy mert probáljuk felvenni a szinteteket, csak hát elég nehéz ilyen mélyre ereszkedni
na gtfo <#mf1>#mf1>
Ott van,hogy mindkét csapatból bannolva vannak ezek a hõsök. Szóval igen, egyik csapatban sem lehetnek.
thx az infót, érdekes ez a "szabály". lehet hülye kérdés, de akkor egyik csapat sem választhatja a bannolt hero-kat, jelen esetben egyik csapatban sem lehet annie,mundo,poppy,teemo?
Úgy megy a ban,hogy elõször az 1-es csapat egyik tagja mond bant, aztán a 2-es csapat egyik tagja. Felváltva 😊
Ó dejó ez a fórum, hogy nem lehet módosítani, amit írt az ember. Szóval kb. így:
http://yashiro.reddawn.hu/pic/ESL_DGH_vs_RD-bans.jpg
lol.reddawn.hu fórumról lopva a kép.
http://yashiro.reddawn.hu/pic/ESL_DGH_vs_RD-bans.jpg
lol.reddawn.hu fórumról lopva a kép.
Az ellenfél választ meccs elõtt, hogy kit akar bannolni, ha jól értelmeztem.
Kíváncsiságból kérdezem: melyik championokat bannolták?
Mondjuk az alap 😊 Amilyen szerencsétlen én meg más karikkal vagyok, esélyem nem lenne 😄
Ez nem troll war, azért ahogy láttam ezt a nincsenek creepeket elég komolyan gondoltad. Aztán mostmár csak trollkodás volt, hogy kiderült, mégis vannak 😊 Ah mindegy, már megszoktuk tõled. Meg szerintem a fórumon már elegen ismernek titeket ahhoz, hogy nem kell senkit gyõzködni arról, hogy mennyire vagytok képben.
Miattam mehet a troll war, csak akkor másik forumba. Go play EU. xD
https://hotshu.wordpress.com/
Nem én, a karaktereim XD Mondjuk vicces,hogy a legtöbben azért tudjuk ,hogy ki mivel játszik, ezért kibannoljuk mindenki favorite karakterét 😊
mi alapján bannolnak? túl OP vagy? 😉
Hm..nem tudom, azért tudod itt elég nagy szemétládák vannak. 2× játszottunk ilyen 3v3 meccset próbaképpen és állandóan lebannolták a karaktereimet a rohadékok.
Ha az ellenfél csapatbol erre a 2re épitik a taktikát, ám tegyék...de ha megnézik a profilt, legjátszottab karakter ugy gondolom ott is elég látható. Ha csak nem akar vki annyi meccset nyomni elötte más karival, hogy eltakarja a legjátszottab karit 😊
Mivel ban rendszer van a bajnokságban, csaknem hangoztatnám, hogy milyen hõsökkel vagyok jó... 😄
creep...minion...ennyibõl trash is lehetne 😄 (szerencsére ilyet még nem hallottam ^^ )
A versenyt illetõen pedig buzdítok mindenkit, hogy nevezzen. Nagyon jó az ötlet, remélem sokan leszünk!
Ezzel kapcsolatban. Sajnos a csapatom hétvégenként nem ér rá, így ha esetleg vkinek kellene egy Twich/Master J a csapatba, azzal szivesen felvenném a kapcsolatot!
A versenyt illetõen pedig buzdítok mindenkit, hogy nevezzen. Nagyon jó az ötlet, remélem sokan leszünk!
Ezzel kapcsolatban. Sajnos a csapatom hétvégenként nem ér rá, így ha esetleg vkinek kellene egy Twich/Master J a csapatba, azzal szivesen felvenném a kapcsolatot!
Õõõõ lol? Elõször a backdoorral próbálsz okoskodni? Mostmeg ezzel? Creep 01 Creep 02
Ja és arra,hogy mennyire okos vagy: Creep hivatalos
Sõt még ki is copyzom neked, hogy érezd nem kéne ezeket eröltetni:
"Your creeps will not be able to pass any further up a lane until the closest turret to them is destroyed."
Ja, hülye készítõk nincsenek tisztába azzal,hogy a játékukban creepek vannak. XD Ülj le egyes, go play on US ,stack unique things! XDD
Ja és arra,hogy mennyire okos vagy: Creep hivatalos
Sõt még ki is copyzom neked, hogy érezd nem kéne ezeket eröltetni:
"Your creeps will not be able to pass any further up a lane until the closest turret to them is destroyed."
Ja, hülye készítõk nincsenek tisztába azzal,hogy a játékukban creepek vannak. XD Ülj le egyes, go play on US ,stack unique things! XDD
USen nincsenek creepek, csak minionok; de remélem az eu serveren a dota fut valójában. <#wow1>#wow1>
Pedig azthittem hogy us en olyan prok játszanak hogy creep se kell nekik és lvl 1 en tankolják a turrettet... hát nagyot csalódtam
Végre valami ami közös US-ben és EU-ban, ezekszerint creepek nálatok is vannak <#idiota>#idiota>
Én kezdõ player vagyok , sohasem dotaztam mégis kitalaltam mi az a backdoor.
Gecijovagyok?😊
Gecijovagyok?😊
Trolling is a art.
Mielõtt még vita lesz, itt US és EU között, hogy nálatok nincs backdoor és stb: Backdooros topicok közül egy
De kérlek írd be a keresõbe és ha akarod rájössz. Az, hogy a Dotába belsõ turretet is lehetett ütni így, az már más tészta. A backdoor az ettõl függetlenül mindig ezt jelentette.
De kérlek írd be a keresõbe és ha akarod rájössz. Az, hogy a Dotába belsõ turretet is lehetett ütni így, az már más tészta. A backdoor az ettõl függetlenül mindig ezt jelentette.
már megtanulhattuk volna mi buta eu sok hogy US en sok dolog más mint itt nálunk eu-n, többek között backdoor nem létezik és surrendelni is 10 perc után tudtok <#mf2>#mf2>
Na, már megint Te próbálsz okoskodni, de akkor elmondom. A backdoor az amikor creepek nélkül ütöd be a towert.
Példa: A tower amit támadtok éppen nincs a creepeitek támadása alatt, de Te odamész és beütöd. Ez a backdoor.
Példa: A tower amit támadtok éppen nincs a creepeitek támadása alatt, de Te odamész és beütöd. Ez a backdoor.
Nem azért, hogy kötekedjek, de mi az a backdoor? <#wow1>#wow1> DoTaba oké, hogy ez egy létezõ fogalom, de lolba ilyen nincs és a kezdõ playereknek fogalmuk nincs róla, mi az a backdoor a dotaba.
Nos akkor mindenkit szeretettel várunk: 1. Magyar LoL Bajnokság
Nincs olyan hõs amivel nem lehet szólozni szerintem, a szólózás nem csak abból állhat, hogy ölni kell azt akivel szembe mész. Elég ha védekezel vele és creepeket farmolsz. Aztán egy bizonyos szint után már 3 fõs csapatban mozogtok úgyis. Ergo a kezdeti hátrány elõny lesz és stb. Taktikázás kérdése az egész.
kezdõ vok itt ghogy lehet megnézni a privát üzit? ha egyáltalán küldtél😄
igen, köszönöm, ezzel én is tiszában vagyok, de még mindig nem tudom, hogy mennyit jelent egy bukott / nyert meccs .
BTW siman kiirhatnák, hogy mennyin van az adott játékos.
BTW siman kiirhatnák, hogy mennyin van az adott játékos.
Trolling is a art.
jah csak most láttam meg akor bocsi 😛
LOL-ban az Élõ-pont számítás megegyezik a mindenhol máshol használt Élõ-pont számítással, vagyis az ellenfél erõsségét összehasonlítja a tiéddel, és ennek arányában veszel el pontot. Tehát ha te mondjuk ranglista 32 vagy, az ellenfeled 667547456, akkor keveset veszel el, vagy egyáltalán nem növeled a pontjaidat. Ha õ nyer, akkor sokat vesz el tõled. Csoportokra vonatkozóan ezt nemtudom, hogy oldják meg.
http://hu.wikipedia.org/wiki/Élõ-pontrendszer
http://hu.wikipedia.org/wiki/Élõ-pontrendszer