53877
-
gtronic #11347 ah, angolom 0, eltudnád nekem rövidbe magyarázni mit kell csinálni, videó alapján se értem : S
lehet csak túl fáradt vagyok : | -
#11346 A videóban is elnyomja párszor, hogy "hover" tehát csak rá kell vinned.Speciel mikor első két alkalommal elszámoltam háromig, és utána csináltam, akkor vagy túl gyors volt, vagy túl lassú.Utána én is mississippiztem, és arra bedobta. :D -
gtronic #11345 De mikor lemegy a 80 sec, csak rá "nézzel" a skines champra, vagy, rá is nyomsz , mármint 3 miszi szipi vagy mi után : D -
#11344 Teljes mértékben igazad van, jól kell időzíteni vele, hogy ne haljon meg valaki. Plusz hatos szinten undorítóan semmit nem ér az ultija, későbbi szinteken már nincs vele gond.A tauntja igaz nem tart sokáig, de ha jól elkapod vele a tömeget, azalatt a papírokat szétkapják,(kivéve ha a taunt után a maradék 4 ember nem szalad el ami valljuk be soloba elég sokszor van xD) vagy netán segíteni kell menekülni.A másik dolog sztem vele lehet a legjobban solo lanet fogni, és a legtovább lanen maradni, bár caitlyn ellen azért nem egyszerű :D ha valaki jungelezik, de javítsatok ki ha tévedek. Amumut nem is tudom miért hagytam ki, sok embert láttam vele játszani, jót is rosszat is, és elég sokat gondolkodtam rajta, hogy megvegyem-e, de aztán valamiért nem, pedig vele tényleg elég szépen el lehet kezdeni egy teamfightot. Adok szerintem egy próbát Leonának meg Amumunak is, és majd meg látjuk.
gtronic : Nem csak custom gameben lehet megcsinálni, csak a videó készítője szerintem így könnyebben tudta demonstrálni mert customba ki tud lépni, normál meccsből meg nem tud instant ki-be lépkedni, ha nem sikerül. -
gtronic #11343 imádom az olyan arranged teamot, amelyik tagja egytől egyig feeder,száj harcos, és leaver, és a végén engem akarnak reportolni, mert nem feedeltem , meg hogy nekem davidWolf a nevem spanyol vagyok, nem comunikálok velük ezért report.
mostanság egyre több ilyet kapok . -
#11342 1. Talán megnézni? Tudom, van erre topik meg lyútyáb, na de na. -
donatus13 #11341 Mordeból a legundorítóbb a hibrid, nagy dmg és a shield is kb leverhetetlen így , rohadt egy op build. -
#11340 Lehet én vagyok képzavarban, de én csak azokat a champeket nevezem tanknak akik el tudnak kezdeni egy épkézláb 5v5 harcot. Nagyjából ez ki is szűri a "tankok" nagy részét (nálam shent is, igaz én nem játszottam annyit vele mint te).
Shen support tanknak nem rossz az ultijával, de a tauntja túl gyenge ahhoz, hogy sokáig magán tartsa az ellent. Ráadásul a pajzsa sem olyan jó már, sokszor rég meghal a társ mire odaérnék.
Amumu, Rammus, Leona, Morde, Malphite lenne nálam a tankok sorrendje. Bár mordenak nincs se tauntja, se hatalmas mindent eldöntő cc skillje, de tud olyan erős lenni tank builden is, hogy vagy foglalkozni kell vele, vagy menekülni előle. -
gtronic #11339 1.customba minek skin?
2. ez nekem bonyolult, és unalmas : S -
#11338 Kíváncsi vagyok meddig marad benne ez a bug a játékban. Nekem harmadjára sikerült xD
A másik, lenne egy olyan kérdésem, hogy kinek mi a véleménye Shenről.
Nekem 400+ meccsem van eddig és kb 250 meccset vele játszottam le.
Elég sűrűn kapom mindig, hogy Shen így useless, úgy usless.Bár amikor általában ezeket bekapom a meccs végén mindig mosolygok.Ezt csak azért kérdezem, mert én kipróbáltam a "tanknak" nevezett champeket, de shenen kívül egyik champet se éreztem kimondottan tanknak(Malphot szoktam még sűrűn tanknak használni :P), sokan mondták, hogy Leona elég jó tank, de nem volt még alkalmam kipróbálni. (Rammust direkt nem említettem, mert nem vagyok vele valami jó. xD) -
#11337 Én :D Viszont 4 meccsből 4 csak retardáltakkal rakott össze eddig, sírtak, leaveltek, szörnyű. lehet visszasírom még east-et :D -
#11336 Van már valaki aki átment Westre? -
#11335 Én speciel mercuryt raknék rá, vagy ha sok az ad akkor dodgeosat. -
#11334 Ahhoz képest,hogy fun meccs volt, megpróbáltatok rendesen buildelni :P Poppynál ott a sheen, az Annie is AP-ra rak, a Trynda se éppen hybrid. Az,hogy ettől még nem vágjátok az item buildeket mondjuk más tészta. Nálunk a fun game úgy kezdődik,hogy pl mindenki tiamatot, only dorans meg ilyeneket rak. Itt sehol nem látok ennyire szélsőséges buildet, egyedül a Jannánál. Na de persze, biztos csak fun game volt XD -
#11333 poppy-ra mit tennél? csak kiváncsiság végett kérdem -
#11332 #11321 -
Scharnhorst #11331 Üdv!
Lenne olyan kérdésem, hogy a megvett championokat nem lehet valahogyan visszaváltani/visszaváltatni? Mert szerintem már nem fogok 1-2 championnal játszani többet :D és nem lenne rossz ha érte kapnék pontot vagy valamit.
Előre is köszi a választ. -
#11330 Nekem nem az a fun game, ahol nem last hitelek normálisan meg idióta itemeket veszek (Janna-ra Sheen, Poppyra Berserker cipő). Teemora nem lennének rosszak az itemek, ha 4 assa lenne odaát és nem 5 tank. -
#11329 én nem tudom, fogalmam nem volt hogy van rajtam kívül magyar azon a meccsen, szóval arra hogy most utána mi történt én nem tudom, leszólsz engem meg a "nyertes csapatomat" nem nagyon tudok mit mondani
mindenesetre én élveztem, szóval elértétek a célt, mondjuk azért annyit kérdeznék, attól fun meccs nektek, hogy direkt vesztetek, vagy csak olyan championokkel játszotok akikkel amugy nem? na mindegy, igen sajnos be kell osztanom ezt a heti egy győzelmet -
#11328 Hát az ellenfeleteknek is fun meccs volt. -
konii #11327 Én voltam az 1 10es Janna azon a fun meccsen. -
#11326 De nagy az arc, bemutatkoznál kérlek? -
konii #11325 :D:D Zsír, hogy a napi fun game-ünket valaki kilinkeli :D
Csak annyi hozzáfűznivalóm van a győztes csapathoz, hogy mikor a meccs végén kiderült , hogy magyarok megkértük őket játszunk egy normális meccset. De természetesen akiknek heti egy ilyen szerencsés meccsük van nem vállalták a visszavágó kockázatát. Szóval sok sikert a következő fun csapathoz valamikor 100 meccs múlva talán lesz még egy ilyen meccsed ha szerencséd van :D -
#11324 Nem a teljes árat adják vissza. -
#11323 Az én csapatomban is volt a héten egy dps Janna, jól játszott és Xin Zhaot bedarálta 1v1be.
Nem tudja valaki, ha a skint váltok vissza, és akciósan vettem akkor az akciós rp-t adják vissza, vagy a teljes árat ?
-
#11322 Köszönöm!!! -
#11321 http://lol-hungary.hu/index.php?option=com_kunena&func=view&catid=14&id=28361&Itemid=270 -
#11320 Ha elszeretnék adni champokat akkor mit tegyek ? Hova irjak, Mit irjak? -
#11319 SK megy Kínába, most verték el a Milleniumot 2-1re, vicces volt ahogy örültek, oce persze szokás szerint ordibált :D -
#11318 jah, a vicc az, hogy azt hinné az ember hogy először játszik Jannával, mert ingyenes, de skinje volt szóval valószinüleg trollkodott vagy nem tudom :D -
#11317 Bazki, itemeket most nézem... -
#11316 Jó kis statok voltak. 0/8 Tryda, 1/10 Janna... :D -
Elég érdekes team comp, 5 tanky dps, eléggé OP az összes, borzasztó lose sorozatom után most már jó volt kicsit nyerni is :D -
zorovpeter #11314 Jungle teemo, 8-4-12. Mondjuk ellen elég béna kellett, hogy legyen, mert 4v5 ben nyertünk. -
#11313 lehet hogy majd ezzel együtt jön a stealth-rework, nekem mondjuk tetszik ez az uj champ -
#11312 Szokásos "INSANE OMFG DMG", 2 hit a 3 szinttel kisebb top solo Veigart az új, 20 percnél 27 killel rendelkező hőssel Spotlight majd megmutatja mit is tud a hős.
Nem értem egyébként miért erőltetik ezt az assassin dolgot, nem bírják balanceolni. -
#11311 most meg laneudyrral voltunk, 1v2be persze mert ellenfél soha nem dzsungelezik, na mindegy le 1v2öztem öket stb tök jol ment az egész csapatnak, aztán diveoltuk öket többször, nemtudom mért, és elég szarul jöttünk ki belöle, aztán teemo osztotta hogy sorakát focusáljuk, miközbe a brandjük ölt meg kb egyedül mindenkit,aztán akalink leavelt folytatták a veszekedést aztán surrender... na mindegy ellenünk volt soraka,morde,brand OP. -
#11310 Frissült amúgy Dominion oldala, vannak új videók, meg helyszínek leírása, illetve játékmenet is. -
#11309 Tessék, itt mindent leírtak. -
#11308 Na összekerültem valami lengyel v tökömtudja milyen kettes premadedel és meglepő módon valami hihetetlen szarok voltak, egy Ashe mid és egy Amumu jungle volt, aztán amumu nem csak afk volt egy darabig hanem utána még feedelt is, Ashe meg borzasztoan last hitelt és szar itemeket vett, és olyan nyilakat lőtt hogy rossz volt nézni, sajnálom mert a másik kettő player jó volt, de hát mikor az Ashe ott marad védeni miközbe ace van és pusholnánk, főleg hogy mondta neki rumble h menjen pusholni, na mindegy.
Most meg champion selectig jutottam amikor is egy Ashe,Garen,Nocturne,GP pick aztán instalock.
Én(fiddles):4 ad really?
Garen: solo up
GP: me mid
Én(fiddlesticks): im mid
GP: GTFO I GO MID!!!
oké, dodge