League of Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én saját taktikát használok de us-en a haverommal úgy csináltuk én ryze õ sion és mindenkit aláztunk, kár hogymég eu-n ezt nemtudjuk megcsinálni:S.
Mindenkinek más lesz a main kari én azthittem elöször ashe lesz nekem de kiderült nem mert csak a jó team miatt voltam erõs de ryzeval még noob teambe is sokat tudtam ölni
Mindenkinek más lesz a main kari én azthittem elöször ashe lesz nekem de kiderült nem mert csak a jó team miatt voltam erõs de ryzeval még noob teambe is sokat tudtam ölni
Én mostanában Ashe-t tolom (haha ééééérteeeed? 😄), és egész szép statokat hozok ki vele, persze elsõ pár játékban még szenvedtem, mert nem tudtam rendesen játszani vele. Ajánlom a League of Legends Community oldalát, ahol olvashatsz Guide-t, Strategy-t (megfelelõ témát keresd), ezen belül van egy olyan topik, hogy Comprehensive list of guides vagy valami ilyesmi. Én ha kinézek magamnak egy hõst, akkor mindig innen nézek hozzá taktikát. (Persze nincs benne minden hõs, és régiek is a leírások, nem feltétlenül hasznosak.)
egyik kedvencem, mármint ha mellettem van lanen 😄
Taric/Ashe/kaylet akarok Taric erös hös?
De amúgy azok közül amiket venni lehet mi erõs mer ezzel az IP duplázóval kezd lenni egy szép összegem pedig csak pár órája játszom😄
Most poppy van freebe kb ezt még nem probáltam erre most probáltam ki és még vége sincs de már 10-0-3😄 kezd tetszeni
Próbálgasd végig a free õsöket, és szerintem az elején majdnem mindehol jók a ajánlott cuccok a shopban. 6 lose magas szinten se ritka, ezen ne kapd fel a vizet 😄
Live Fast, Troll Hard
Nem igazán vanank erõsek, és gyengék. Kezelés kérdése a dolog. Javaslom Teemot, hogy vele játsz, õ talán a legegyszerûbb.
Akkor bocs az elõbbiért csak egymás után 6lose elég idegesítõ volt elmondanátok mik most az erõsek és náluk meik tárgyakat kell venni hogy még erõsebbek legyenek?
Nem olyan rossz az szerintem. Csak nehéz vele jól játszani.
Általában Warwickal a taktika, hogy nem lanen kezd el fejlõdni, hanem az erdõben. És ezt nem szereti a playerek 90%-a, mert túl sokan hiszik azt, hogy jól játszanak Warwickal (közben nem), illetve ha egyedül hagysz valakit egy lanen, akkor azt jó eséllyel bedarálják, fõleg magas szinten, legyen akármilyen jó játékos, ill. fejlõdje túl akárhogy, akik vele szemben vannak. Amúgy Warwick fasza kari, balanced is, csak nem szeretik.
Nem, csak nagyon gyenge hõs. Most õ a legrosszabb , Katarina utána. Nem ajánlom,hogy vele játszál mert csak elmegy majd a kedved.
tuti lesz valami balanceolás de nekem bejön az a frána vérszivó
mer?miért lép ki? oly imba?
Hurkans: megvan az oka, hogy miért nem vesz fel senki. Vagy nemsokan. Mi a többség már igencsak 20+ (sokan 30-as) játékosok vagyunk, és sem neked, sem nekünk nem lenne jó, ha együtt lennénk egy kezdõvel. Nem bántásból, de azért bele kell tanulni a játékba, ennyi. És kevesebb rage.
Roy4l: a hétvégén ip boost van, szóval toljad. Alacsony szinten nagyon lehet alázni, igaz, nem leszel egy-kettõre 20+, de a sok ip azért mindig jól jön.
DAK3: Warwickot felejtsd el, mert ha meglát vele valaki, egybõl kilép még a lobbyban 😄
Roy4l: a hétvégén ip boost van, szóval toljad. Alacsony szinten nagyon lehet alázni, igaz, nem leszel egy-kettõre 20+, de a sok ip azért mindig jól jön.
DAK3: Warwickot felejtsd el, mert ha meglát vele valaki, egybõl kilép még a lobbyban 😄
nunixDD erös champion??:d Tarick/Warvick(legingább ez jönn be)/kayle-t akarok 😄😄 Warvicket leginkább😄😄
én eddig usen játszottam ma átjöttem eura borzasztó nézni milyen szinten vannak a kezdök borzaszto lesz felvinnem 10-15lvlig min a szintemet:S
View summoner profil és abból nagyjából leszûrhetõ, hogy az ellenfél mikkel játszik a legtöbbször.
nunut akartam irni csak elírtam<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
hát egy jól összerakott tank az hasznos lehet 1teambe én általába nuni/rammust/taricot használom mert számomra ezeket könnyü kezelni és csak ezeknek tudom normálisan az item listeket😄
Pontosan
a netem 120 kb al tud max szedni CB 3 mas kliensem van és hát 30 kb/secel updatel ezt nemlehet gyorsitani?
Hurkans... te ennyire pöcsgyerek vagy?? tudod másopknak van valami dolga... és mivan hacsak épp kezdök böngészik msot az oldalt és pl csak holnapra jönn válasz? akk már mindenki megbaszhatja???
Nem igaz h senki nem képes adni egy rohadt nevet meg segíteni ebbe a csicska játékba ahol az összes kurva ellenfél mindig kibaszottul jobb hihetetlen basszátok akkor meg mi a fasznak jártok ti ide?
és honnan lehet tudni hogy am ásik milyen hösöket használ?
Nem tudom, a héten rakták fel a teszt szerverre. 1-2 héttel utána szokott élesbe jönni.
Live Fast, Troll Hard
ez jövõ héten fog kjönni?
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
értem és gondolom lehet hösöket választani és mivel még uj vagyok 1 kérdés ez 1v1 nél is van vagycsak 3v3??
"A játék kezdete elõtt mindkét fél köteles 3 - 3 hõst bannolni a játékból."
Live Fast, Troll Hard
ennél a Ban dolognál minden csapat csak 1 höst bannolhat?
mmorts😊😊
A tankok szivos karik gondolom itt is mint más mmoba?
Van csapat amibe csatlakozhatok?
amugy az a célom hogy egy nagyon jó játékos legyek aki a top 500 ba bent lesz😊😊
sziasztok😊😊 ma szeretném elkezdeni a gamet már töltöm is😊😊 valami infot irnátok:milyen?? és sok a player(és a magyar) az eu szeron?
Dupla IP hétvége. Zsírkirály.
Children of the Grave; ez jónak nézni, de összességébe én valahova poppy szintjére tenném ezt a hõst.
https://hotshu.wordpress.com/
Mi Rennel tuti utolsó pillanatig halogatjuk (meg amíg összeszedünk megfontoltam egy 3. embört), csak sûrû a program, kb. az utóbbi 1 hétben átlag napi 2 meccset HA össze tudtam hozni random fickók ellen. Renn annyit sem.
Közben nem ártana hogyha jelentkeznének a csapatok a Vasárnap délutáni Magyar bajnokságra, eddig 2 csapat jelentkezett, pedig csak itt sg-n nem tom hány team mondta hogy majd jön persze jön... L I N K
Gosu 23 SMF Earl.J.Hickey 24 AMF PassEater 22 CMF
Mondjuk pályákat 😊
Alienware M17x R4 - Nvidia 780m
Az új hõs: Mordekaiser
Mace of Spades
On next hit, Mordekaiser swings his mace with such force that it echoes out, striking up to three nearby targets, dealing his attack damage plus bonus damage. If the target is alone, the bonus damage is doubled.
Creeping Death
Unleashes a protective cloud of metal shards to surround an ally, increasing their armor and magic resistance, and dealing damage per second to enemies in the cloud.
Siphon of Destruction
Mordekaiser deals damage to enemies in a cone in front of him. For each unit hit, Mordekaiser’s shield absorbs energy.
Children of the Grave
Mordekaiser curses an enemy, stealing a percent of their life each second. If the target dies while under the effect of the curse, their soul is enslaved and will follow Mordekaiser for 30 seconds, unable to attack. During this time, Mordekaiser gains half of their ability power, attack damage, and health.
Iron Man (passive)
20% of the damage dealt from abilities is converted into a temporary shield, absorbing incoming damage.

Mace of Spades
On next hit, Mordekaiser swings his mace with such force that it echoes out, striking up to three nearby targets, dealing his attack damage plus bonus damage. If the target is alone, the bonus damage is doubled.
Creeping Death
Unleashes a protective cloud of metal shards to surround an ally, increasing their armor and magic resistance, and dealing damage per second to enemies in the cloud.
Siphon of Destruction
Mordekaiser deals damage to enemies in a cone in front of him. For each unit hit, Mordekaiser’s shield absorbs energy.
Children of the Grave
Mordekaiser curses an enemy, stealing a percent of their life each second. If the target dies while under the effect of the curse, their soul is enslaved and will follow Mordekaiser for 30 seconds, unable to attack. During this time, Mordekaiser gains half of their ability power, attack damage, and health.
Iron Man (passive)
20% of the damage dealt from abilities is converted into a temporary shield, absorbing incoming damage.

Live Fast, Troll Hard
Blitz is vicces. 😊
Live Fast, Troll Hard
epic thread:
How to play every character in the League in a paragraph or less :
https://www.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=61660
Kedvenc:
Gangplank: Find which vent the enemy team is using, get into their vent, set your microphone to echo your speakers, and blast this song: http://www.youtube.com/watch?v=3AzpByR3MvI
You are a pirrate... <#idiota>#idiota>
How to play every character in the League in a paragraph or less :
https://www.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=61660
Kedvenc:
Gangplank: Find which vent the enemy team is using, get into their vent, set your microphone to echo your speakers, and blast this song: http://www.youtube.com/watch?v=3AzpByR3MvI
You are a pirrate... <#idiota>#idiota>
Na , közben megnyílt mostmár a regisztráció is. Mármint lehet jelentkezni mostmár a topicba, nincs már zárva. Akkor tehát mégegyszer: LoL Bajnokság