League of Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gosu 23 SMF Earl.J.Hickey 24 AMF PassEater 22 CMF
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Trolling is a art.
Ha nem feedelik akkor is 30-40perc után simán összejön 600ap és hát 4k hp-t nehéz ugy leverni, h közben 5-6 ütéssel leverek szinte bárkit 😄
Tegnap volt egy durva meccs, az ellen is jól játszott, de annak ellenére, h szinte csak én csináltam a killeket nyertünk. 20-ig felstackelödött az ap boost, és 45. percre már volt 700ap-m 5k hp-m és ugy, h 5-en ütöttek kicsináltam simán mindenkit 3-4 ütéssel 😄
Szoval ráfér böven az a kis nerf.
hogy aztan emiatt csuszik vagy nem, azt sohasem tudjuk meg valoszinu.
Lehet már jelentkezni Tournamentre. Hajrá mindenkinek és csak ügyesen.<#ravasz1>#ravasz1>
Veszekedni meg nem kell mindenki azt rak ki amit akar és ott játszik ahol jól érzi magát.
Egy biztos...mindenhol vannak idióták, de hát srácok ezért van ignore...nekem már jó pár emberrel gazdagodott.<#nezze>#nezze>
Sok szerencsét azoknak akik indulnak a versenyen.
amugy 99%, h jövö héten jön a patch, most jött volna a fórumon már kis is volt irva, h akcio lesz a skin-re+uj hösre 14-éig, de ma vettem észre, h már átirták azt a részt vmi olyasmire, h amikor kijön a patch annak a hétnek a végéig érvényes...
Valahogy nem vagyok megelégedve a Riot probléma kezelésével, akármi probléma felmerül sose jön tölük visszajelzés a fórumon, pedig azért elvárná az ember, h ha már kiirják, h a héten jön a patch(mivel azt kiirták, h az akcio vasárnapig tart tuti most kellett volna jönnie), akkor vmit irnának a forumbam h mi volt a gond...de ez nem az elsö eset
-Nem mi linkelgettünk képeket,hogy mekkora prok vagyunk
-Nem mi közöltük, hogy az US-en csak lámák játszanak, aki komolyan gondolja az EU-n tolja
Aztán meg, hogy bebizonyítsák,hogy nekik bizony igazuk van, jött az ,hogy megpróbáltak mindenbe belekötni. Ugye ekkor volt az ,hogy Avengir közölte,hogy nincsen backdoor, és nincsenek creepek US-en, de a sok hülye EU-s biztos azok ellen játszik. Nem..nem fogalom zavarban volt, õ errõl meg volt gyõzõdve. Csupán ezért megy ez a vita még mindig, mert a lentebbi okostojás még mindig azzal érvel,hogy megéri a zhonyat stackelni, és mi mekkora trollok vagyunk , hogy ezért beszólunk.
Egyébként AP-ért tényleg nem éri meg stackelni azt a szart:
http://www.leaguecraft.com/builder/Karthus/81b9e56c9ed964fcd371501169480f3f
vs
http://www.leaguecraft.com/builder/Karthus/4f807f487b3d536c4ba92ae221d1136c
és tényleg.
Kevesebb lóvé, több AP, több manareg, kevesebb mana de 4k fölött már kit izgat.
Nem lehetne tényleg befejezni ezt a szarrágást?
NEM ZHONYAS build
ZHONYAS build
mmmm...

Alienware M17x R4 - Nvidia 780m
"nincs értelme stackelnie 125 APért azt a szart" - van vagy nincs, nem tudsz Karthusnak nagyobb sebzést kirakni olyan ellenfelek ellen. Számolgathatsz reggelig, akkor sem.
Ez a "creep" vs "mob" és "backdoor" vs "ninjázás" kötözködés pedig enyhén szólva is nevetséges. (Enyhén fogok fogalmazni az értetlenségetekhez képest😊 Nem baszott mindegy, ki minek nevezi?
Amúgy a topic -fav <#sniffles>#sniffles> Teljesen beleuntam a bugyuta, betegesen és értelmetlenül kötözködõ, a nagy büdös semmire beképzelt színvonaltalan stílust, meg az értetlenségnek és trollságnak itt bemutatott magasiskoláját. Amúgy sem tudtunk újat mondani egymásnak, a heti ingyenes championokat meg majd megnézem máshol. Inkább játszok +1 meccset 1 heti itteni tevékenységem helyett is. További jó mulatást! <#wave>#wave>
Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést
https://hotshu.wordpress.com/
Ez a ninjázás meg. Háááááát... Nem hallottam eddig róla. Illetve mmo-ban de, viszont ott teljesen mást jelent.
Érkezik majd potter is és végre elérhetõ lesz a ghost skin mind gangplank mind fiddle részére. 😛 "Soon"
NERF!!!NERF!!!NERF!!!NERF!!!NERF!!!NERF!!!NERF!!!NERF!!!NERF!!!NERF!!!NERF!!!NERF!!!NERF!!!NERF!!!NERF!!!NERF!!!NERF!!!NERF!!!NERF!!!NERF!!!NERF!!!NERF!!!NERF!!!NERF!!!NERF!!!NERF!!!NERF!!!NERF!!!NERF!!!NERF!!!NERF!!!NERF!!!NERF!!!NERF!!!NERF!!!NERF!!!NERF!!!NERF!!!NERF!!!NERF!!!NERF!!!NERF!!!NERF!!!NERF!!!NERF!!!NERF!!!NERF!!!NERF!!!NERF!!!NERF!!!NERF!!!NERF!!!NERF!!!NERF!!!NERF!!!NERF!!!NERF!!!NERF!!!NERF!!!NERF!!!NERF!!!NERF!!!NERF!!!NERF!!!
Szerintem nézesd meg magad egy hozzáértõ elmegyógyásszal. Nem az a baj, hogy nagy az arcod, hanem az, hogy a semmire.