53877
-
#11627 Hú gyerekek, nagyon király lett a fórum! -
#11626 magic sztem... -
gtronic #11625 Jaxnek magic pen, vagy armor pen inkább? -
#11624 Az a 2 kennenes frag nagyon durva, a többi csak faszmak -
gtronic #11623 még hogy swain gyenge, meg az ultija már szinte semmit nem tölt vissza, DE IGEN IS HOGY JÓ :) -
#11622 #1 milyen durva :D
-
#11621 Leona milyen lett? -
#11620 Szarul bannoltak, szarul játszottak, nem meglepő, hogy kikaptak. -
#11619 Azt mondta, hogy a TSM sokkal jobban ismeri őket, ezért lenne jobb a Fnatic. Mellesleg a Fnatic láthatólag rosszabb formában van a split miatt. -
#11618 Sajnos Fnatic ellen Gragas mostantól instaban, bár Alistart játszhatott volna, mindegy, majd köv versenyen. -
gtronic #11617 pedig már bizonyítottunk(TAK) párszor érted ..
fnatic lose, mindjárt behányok -
#11616 Csak nem értem, úgy lenézik az EU teameket nekem ez fura:) -
gtronic #11615 + 1 csak felidegesítenek az ilyen kijelentések .. -
#11614 Ez a Zenon arról beszélget, hogy a CLG jobban örülne, hogyha a Fnatic menne ellene, mert sokkal könnyebb ellenfél mint a tsm? Ember, te a Dreamhack győzteséről beszélsz. -
#11613 De mondjuk igaz, mert az a Brand, 373 AD !! urgot meg karthus elég durván pumpál :D -
gtronic #11612 nice match fnatic : )
Így tovább -
gtronic #11611 Én se értem hol a damage, szerintem offtanknak készül, vagy valami ilyesminek . -
#11610 Milyen fura ez a QSS, Ninja tabi, sunfire, wriggles build nocturnen sose láttam ilyet még :) -
gtronic #11609 Csak nem értem mire van annyira magával, arra hogy egy undorító kocka, és a nő jelentése számára egy kieset tényező ?!
És +1 jazzy,teljesen igazad van.
HAJRÁ FNATIC ! -
#11608 Elég homokos ez a dupla wriggle, nem rossz ötlet.
Sajnos nem lehet, nem bírom ezeket az embereket. -
Ariakus #11607 +1
Undorító az az ember a folyamatos nigger majmoló stílusával meg főleg. -
#11606 Aha, szerintem meg ezzel a stílussal le kéne állni. -
#11605 Amikor szétownolták a hónapok óta szarrá lagoló Európaiak a hülye amcsi fejüket dreamhacken akkor miért nem volt ekkora arcuk a patkányoknak?
Lehetne mostmár 1 nagy verseny előtt amerikát is szopatni, nem csak eut. -
gtronic #11604 +1, de aztarohadt hogy milyen undorítóak . -
gyakorlatilag ugyanezt akartam írni de visszatöröltem, mert még a végén túl agresszívnek néznek.. -
#11602 Legalabb arca legyen, ha mar egy biologiai hulladek koreai nigger -
#11601 Ez meg hogy Reginald befut az enemy spawnba mikor már majdnem nyertek, arc van, paraszt. -
#11600 Ez egy fos különben, mert a Fnatic nem tudott együtt játszani a szaros EU kettéválasztás miatt.. Meg is látszik, jól játszik az US, de ez inkább ismét az EU szopatása. -
#11599 Végre itthon vagyok, nézem is a Fnatic TSM-et.. -
gtronic #11598 - már semmi : D -
#11597 Lényeg, hogy lesznek még olcsóbbak, illetve új csomagok is (remélem nem RP-ért). Amúgy lassan kezdődik a meccs !: D -
gtronic #11596 Ezt nem igazán értem, leírta hogy eddig kit redukáltak olcsóbbra...
and next ? -
#11595 http://na.leagueoflegends.com/news/champion-pricing-reduction-plan -
#11594 -
#11593 Az ESM az más, ha jól tudom az neten indult, és csak a döntőt játsszák Gamescomon. -
Ariakus #11592 Kiesett SK? ESM Final match SK vs. TSM most a streamen. Vagy elírták? -
#11591 Nem semmi, hogy pár másodperc tétovázás Baronnál és elúszott a meccs. Persze attól még lehozhatta volna a CLG, de az volt a fordulópont, óriási mák volt az Ashe arrow Fiddle-re mondjuk. -
#11590 Ezt csúnyán elszúrta a Millenium, simán jók voltak. Rendes teamfight helyett, ahol Amumu előnyt jelentett volna, összevissza kóricáltak és kinyiratták magukat, Anivia-val az élen.
Mindenesetre a balansz patchek használtak valamit, picit változatosabb felállások vannak most. -
#11589 Hogy ő-e a legjobb nem tudom, de a CLG most nagyon jól játszik, szerencsére az SK kiesett már, a többi csapattal semmi bajom -
Ariakus #11588 Hotshot-ot jobban sztárolják most mint Dreamhack-en (bár úgy néz ki jobb formában is van). A német rokkerfejű kommentátor már ki is kiáltotta a bajnokság legjobbjának. Még jó, hogy nem akarja befolyásolni a szavazást...
TSM vs CLG meccsre lennék kíváncsi.