53877
-
#11587 Komolyan nem értem mi a franc van velem, zsinórban a 3. meccsemet vesztem el, csak azért, mert béna vagyok. Kezd felidegelni. -
#11586 Köcsög Hotshot egy 10essel drágább. Amugy manapság minden pro e-sportot lehet tanulni a nagyoktól. -
#11585 Solomidnél is adnak leckét. De érdekes, hogy szinte mindegyik csapatnál van ázsiai. :D -
#11584 Most vettem csak észre40-50 dolcsiért tréningeznek, wtf -
#11583 hmm koszi, raprobalok -
#11582 clg -
#11581 Ki nyert ? Mert el kellett mennem itthonról, és lemaradtam a végéről. :( -
#11580 Rendben akkor most megosztom veled minden carry szupertitkát. NE vegyél phantom dancert first itemnek. Minek? Ha kibaszott gyorsan lősz 100akat nem csoda, hogy megölnek. A skilljeiből is 2 AD alapján scalel (mint a legtöbb ad carrynél), ezekhez se ad a phantom.
Kezdj tier1 cipővel, meg BF Sworddel, utána infinity, aztán ha kell nagyon az a runspeed meg attack speed vegyél zealt, de a phantom még fölösleges. Ha sok az enemynél a CC mercury, ha nem akkor mehet a berserker. Mondjuk megvetted a zealt, utána építs egy bloodthirstert ha nem fókuszálnak mindig le. Ha nem hülye az enemy és mindig téged fókuszál a te csapatod meg nem tud megvédeni akkor most vegyél def itemet.. Banshee, vagy Guardian Angelt szoktam. Bár GA-t szoktam. Igaz GA late game item, de sokszor ha látják rajtad nem annyira támadnak.
Én spec frozen malletet nem vennék neki, van lassításod, és amúgy is kurva gyors vagy ha menekülnek. Meg ugye van zealed később phantomod, ami nekik nincs. Ha meg van akkor fusson haza.. Last Whisper fasza ha stackelik az armort.
Cipő - Infinity - BT - Banshee és/vagy GA - Phantom - Last Whisper, de LW helyett vettem már ha csak 1 armorosuk volt Még 1 BT-t, vagy akár Black Cleaver.
Szerintem Madred is fölösleges, de ha mind HP-t stackel az se rossz. -
#11579 doran, berserke cipo, phantom dance és itt vagy bloodthirster vagy infinity froyen mallet last whisper.
blood vagy infinity- mind2-t megveszem, csak enemy-től függ melyiket hamarabb -
#11578 Hogy ellopta GG a baron buffot! :D -
#11577 builded? -
#11576 miss fortune-ről mi a véleményetek? most vettem meg nem rossz de úgy érzem nics elég burst damage-, egyernlőre attack speed+damage+lifesteel-re gyurtam. nagyon halékony is, gyakorlatilag ami melee az szétütim, de ami nem az is:-p
-
#11575 Persze, hogy versenyben vannak. Tegnap hozták az összes meccsüket az A csoportban. -
Ariakus #11574 TSM még versenyben van egyébként vagy már kiestek? -
#11573 Hajrá Fnatic! -
#11572 Szarul pickeltek+ wickd meg nagyon szar volt. Megérdemeltek, hogy kiessenek. -
#11571 Jaja, GG-t hagyták, hogy Nidalee-val játszon. :D Jól tolta a dárdákat. -
#11570 SKt csúnyán hazaküldték -
#11569 Szerintem zseniális volt -
#11568 kaptunk egy male vayne-t (legalábbis kinézetre)
gáz! -
#11567 Clairvoyance -
#11566 A CV mit is takar? Többi játékbeli kifejezéssel tisztában vagyok - nagyjából, de a CV-t nem tudom mit jelent :D -
#11565 Na, most olvastam mi volt ez az epic CV, nem figyeltem előtte
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Álltak 4en a bokorban és magukra CV-ztek, Ashe meg besétált oda :D -
#11564 Szegény SK, Dreamhackre se jutottak ki, itt is kikaptak :/ -
#11563 Meh, még Baron se lett meg, remélem nincs vége :/ -
#11562 ha ocelote egyszer beindul lololol :D -
#11561 Hogy megszopatták már Candy Pandát xD -
#11560 kezdődik az fnatic vs. SK gaming. -
#11559 99% hogy 6300-as lesz szvsz -
#11558 1350-6300 ip között valahol, de ne kérdezd már meg minden karakternél -
gtronic #11557 remek! : D
Árban merre fele? vagy ez még a jövő titka? -
#11556 kedden szerintem -
gtronic #11555 nagyon szép kinézet, ilyesmire vártam : )
Várhatólag mikor kerül be? -
vajo #11554
-
gtronic #11553 biztos te is mondtad már magadba, " hogy rohadjon meg hogy leavelt" ez ugyanilyen : )
Csak nem értem hogy e-fajta emberi lényeknek mire van ilyen nagy arcuk, biztos hogy sorakával elvertem : S -
#11552 Akkor kezeltesd magad. -
gtronic #11551 Szeretem mikor 4v5be majdnem elverjük az enemyt, én sorakaval, 5/8/30 stattal 30 perc körül, irelia, skarner, caitlyn csapatom, a veigar lelépett az első perctől ugye, és úgy majdnem egy óránál late gameba elvernek, mert nem nagyon van tankunk, hát persze hogy beírják hogy gg noob, meg így noob úgy noobs, oda mennék azt az ilyeneknek kitaposnám a belét : ) -
#11550 Need:D
-
#11549 Januárban :D
De ja, smurfel mentünk. -
#11548 Evelyn = slowoló ward