League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

valaki mondja hogy este 10 körül nem csak nekem van rengeted dc-m plz...

Anthrax
Cipõ ellenféltõl függ, ha sok a stun-s silence-s akkor mercury

kassadinal szoktam eleg sokat jatszani, es gyakorlatilag soha nem veszek sorc shoest, void staff viszont alap. gyakorlatilag egyik championon sem veszek nagyon mast, mint mercury. mondjuk en eleg kemeny playerek ellen tolom szar csapatban, szoval lehet, hogy ez a magyarazat 😛

magen markbol magicpenetration, physicalon meg armorpenetration, seal glyph manareg / level / 5, quint meg hpreg / 5 ami nekem legjobban bejott.

Anthrax
Morgana inkább AP ajánlott, magic pen cuccból összehozod ,cipõ void staff ,ami alap nála

Zomil
én nem igy gondolom, sztem tankként elég jol megállja a helyét föleg az ultijával amivel 2 embert(saját magát/akire elnyomja) kb. hallhatatlanná tesz 😊
Persze ezt csak ugy mondom, h max 3-as premade-el játszok, könnyen lehet, h egy 5v5 premade-nél már valóban nem jó 😊

Egy kérdés: Morganaval/Ezriel-el, meg Katarinával játszok mostanában, runákat nekik érdemes magic pen-eset venni ugye?

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

akkor bizony engem csunyan misinformaltak 😛

Anthrax
nem, Norgi néven vagyok megtalálható 😄

most lattam valami streamet, remelem nem te vagy a nightwulf, mert ha igen, akkor szegyent hozol az egyik kedvenc championomra :"/

Anthrax
minket BYM vert el 😄

hat jah, azert varhato volt, h how megpakol titeket
mindenesetre eleg sokaig eljutottatok, gratz

Anthrax
Shen jó nagy használhatatlan fos lett

nálam nem

Anthrax
Ma másnál is fagy folyamatosan a PVP.net?

Anthrax
Twisted Tournament, http://lol-europe.com/board/showthread.php?t=23248

Zomil
gz 😊
amugy ez milyen verseny? link hozzá?

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Anthrax
És igen megvan legjobb 8 között vagyunk !!!

Anthrax
Nálam csak honlap nem megy

Kry
Mi van hogy pár óránként leáll a szerver??

Gosu 23 SMF Earl.J.Hickey 24 AMF PassEater 22 CMF

Kry
3150

Anthrax
Mennyi lesz az új hõs ?

Zomil
végre minden facebook-os megkapja a tristana skin-t 😛

Zomil
arranged team chat-ben mit keres 24 ember? 😄DDD

Az hogy te postoltad!!!
AnarchoiD
Na mi a baj a keppel ? 😊

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Anthrax
Köszi, legjobb 16 eddig, remélem jó messzire jutunk 😄

zsakosfrodo2
gz, és hajrá!

Anthrax
TT 4. meccs won !

Anthrax
Tud valaki valamit,hogy ESL-n lenne tournament vagy valami ? mert nézem practice listát van pár esl-es meccs

twistedet 5v5re?<#idiota><#idiota><#idiota>

Zomil
twisted treeline már elég régóta ott csücsül, nem értem miért nem rakták még be a matchmaking-be

Kry
Sztem holnap, ja. Mostmár viszont igazán jöhetnének új mapok vagy iesmi, az új herok nem elegek ahhoz hogy 1000 meccs után is lekössék az embert.

Anthrax
EU-ra holnap jön az új hõs ?

Zomil
Nah most jön ki az uj patch. Sztem Ezreal buff totál felesleges volt, igy is egy elég erös hös volt annak aki ráérzett, igy csak azt érik el, h op lesz.
Heimer remake-re nemtudok mit mondani. Az uj hösre meg kiváncsi vagyok 😊

Csapatot keresek EU szerveren karaktereim😄MG-s Shaco,Hp/DMG Tryndamere,Attack Speedes Yi,Attack Speedes Pantheon ezek amikhez úgy ahogy értek kedvencem Shaco eléggé csapatjátékos vagyok de ez random teammel lehetetlen.
Na szevasztok

Anthrax
3. TT meccs is gyõzelem, de sajnos magyarok ellen kerültünk össze

végülis a szöveg a lényeg nem a kinézet!!!<#idiota>

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

Játékban úgyis megtalálod angolul, akit meg érdekel, hogy valójában mit is jelentenek, azok megtalálják nálunk 😊.

http://lol-hungary.hu http://pckfeliratmuhely.blog.hu

Zomil
" * Kísértet Gangplank
* Kísértet Fiddlesticks
* Hegyvidéki Tyrandamere"

Ezt nem nagyon kéne eröltetni 😄 Jó az angolul.

Na végre megvan a domain: http://lol-hungary.hu
Már van egy kis tartalom is rajta, szívesen várunk mindenkit, van TS szobánk, fórum, cset.

http://lol-hungary.hu http://pckfeliratmuhely.blog.hu

Anthrax
TT második meccs gyõzelem 😛
Magyarok közül részt vesz még valaki TT-n ? Jó lenne minél több magyar jutna tovább.

rájöttem hogy azért nemengedte felrakni mert nekem voltak egyeni skinek bennt és azok blokolták

nem fut még 1x akkor megprobálom reinstallálni hátha ugy felrakja:S

zsakosfrodo2
Lehet hogy a háttérben még fut, vagy csak egyszerûen tényleg hibás. Azt javaslom, hogy nézz be a feladatkezelõbe/folyamatok ablakra, ha ott nem látod, akkor azért még1x indíts újra, és ha akkor sem indul, akkor telepítsd fel még1x.

remélem mostmár berakja-.-

miért van az hogy bármennyiszer elinditum ezt írja ki?:S:S

eu-s patchet nekem nem tölti le vagy csak a szerverrel van valami?xOO

Igen kicsit viccesnek tartom én is, a koncepció hogy energyt használ elég jó de hogy egy tank ninjának hát kész röhej...
Zomil
Olvasgatva a test realm fórumot az uj hösröl(Shen) elég pozitiv vélemények vannak, jó tank/support és balance sincs gond.
Bár számomra akkor is vicces, h egy ninja legyen tank karakter 😄

Anthrax
Elsõ TT gyõzelem megvolt, többiek hogy állnak ?