League of Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Fél hp-n vagyok megvárom amig közelebb jön, aztán ulti>villám futás(bocs nem jut eszembe a neve 😄), utána rányomom a w skill-t és utána dobok egy shurikent kb. 80%-ban halál a vége 😄
Nagyon megszerettem 😊
És hát igen 5v5 fightokban is simán stun-ba tud rakni 5emberböl 4-et
ToCsEk 1290es postjara: nem kell elkeseredni egybol, nem bantasbol mondom, de annyira te sem lehetsz jobb a tobbieknel, nyilvan jobb vagy marcsak stat miatt is, viszont, uj accounton az rlso 5-8 meccset gyakorlatilag egyedul is tudom hozni az esetek 90%-aban.
a lenyeg, hogy olyan championt valassz, amivel lehet carryzni durva, pl most a free championok eleg hulladekok az teny, de egy gangplankal egesz jol lehet teljesiteni. nyilvan egy uj playernek egeszen mas meg a jatek, szoval tenyleg nem bantasbol mondom. csak lehet a tobbi meg tenyleg eleteben sem latott ilyen jatekot. kesobb, magasabb szinten ez valtozik, habar mindenhol vannak gyengebb jatekosok, meg top100ban is nem is keves.
Kicsit late game-ben jobb lehetne az AP skálázodás, de igy sem rossz, szépen be lehet stunolni egy egész team-et is ha ügyes az ember.
Ráadásul ez a gyors futása is nagyon geci nem csak elkapásra, de elfutásra is tökéletes. Nagyon tetszik a hös.
rúnákat érdemes lesz csak lvl30 után venni?
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
ezt nem értem? mire gondolsz? elején azt választasz amit akarsz. vagy én tudok keveset?
áh kezd elkeseríteni a tény hogy Unknow-nak kurvára igaza volt a katarinás dologban, elõbbi meccs.14:0 állok természetesen a csapat atomfaszláma, de annyira hogy ilyent már két hete nem láttam...télleg...kész...ellen elkezdet elég jól eggyüt mozogni...mi sehol semmi...mondom magamba hát volt már ilyen... úgy hogy csak szép ovatosan mozogatam hogy még véletlenül se huzzák ki belölem az 1000goldot... hát... a lényeg anyi volt 2 bloodthirsterem+ bf.sword-om, de voltam olyan faszhogy mertem venni egy frozen mallet-et...hát nem sok értelme volt... jön a teemo 5:10 stat még minionba is szarabbul áll mondom oké nézzük... puf-puf meghaltam ASDASDASD wtf, Nézem itemeit 1bloodthirster,1 malady...ööö oké... jóh lenyeltem 19:1 re haladok,nem olyan rossz igyse, jön evelin persze stealthbõl...számoltam 3 ütés voltam...õõõõ ok...innentõl kezdve kezdett átmenni az egész röhejesbe. kezdem fontolgatni a cserét valami más karakterre, mert ez így elég aggasztó,csak annyira szívemhez nõtt már, mint anno karthus... 😞
mind1 már euban elkezdtem maradok itt 😄
Hurkans felvettelek
nah nyomtam egy noob mentes 1 órás menetet 😊 nem volt rossz 😊 ráadásul nyertünk is 😄 ( 9/0/10 ) végeztem 😄
Hurkans a nevem bárki jöhet ha fenn vagyok invelem feljön ts/ventri vagy amin épp vagyunk és játszunk sokkal jobb mint random nyomorékokkal...
Bocs a dupla posztért.
merre találok us klienst?
Live Fast, Troll Hard
rá kelett jönnöm hogy mivel ingyenes ez a game, sok a nyomorék, akik azt sem tudják mi van, mit merre hogy, az egy dolog hogy 3játékom volt ( mind3 los ) de érdekes én tudok játszani.. mások miért nem???
most is játszottam egyet, mondom mi a fene ez ilyen fos unbalanced gamet még soha az életben nem láttam, mikor vége lett a játéknak a következõ fogadott:
5en voltunk ugye, nos én statom 2/3/2, egy másiknak 5/2/3 jo mondom oké, nézem a másik 3at 0/13 0/14 0/16 hát mondom gg, úgy felfedeltek a csapatot hogy lestem, mégis honnan kerülnek elõ ilyen retardált nyomorékok?
esetleg van itt sgn egy csoport, akivel lehetne normálisan játszani?? mert elegem van a sok nyomorékból...
kérdés: vannak ugye a mastery point-ok, 3 talent fa van ahogy látom, melyik-et érdemes fejleszteni? és azon belül mit?
Jött ellenünk egy 4-es lvl 30-as premade, az 5. random emberük is lvl 30.
Mi haverral 2-en voltunk lvl 30, a csapat további 3 föje igy nézett ki: Shen:lvl 3, Eve: lvl 3, Jax: 22. Most mégis ez mi a fasz???? Ugynis Shen-nek és Eve-nek kb. köze nem volt a játékhoz, nem értettem miért ilyen balfaszok egészen addig amig megláttam a meccs végén, h mind2 lvl3.
Egyszerüen az ilyenek elveszik az ember kedvét a játéktól.
kep1
kep2
Ha valaki akar az megtalál Dream69-néven a játékba. bye
https://hotshu.wordpress.com/