53877
0MWkPbn.jpg
  • SzirmosSzisza
    Miért ne adjunk Hotshotnak Nidaleet...
    Érdemes amúgy 1 perctől figyelni Salce HP-ját is, szépen ki healelik :)

• SzirmosSzisza
    Bannerban hasznos oldalak és leaguecraft / mobafire. Vannak buildek leírva, hogy hogyan építsd a hősödet.

Amúgy kattints a profilodra ingame, champions fül és válaszd ki, hogy recommended. Ott vannak azok amik kezdőknek ajánlottak.
  • jazzy
    Nem jön ma, delayelték, majd írnak.
  • FuRiONight
    Srácok, kezdek talán picit belejönni, tippeket írhatnátok, és azt hogy ti milyen karival toltátok az elején, milyen cucc való, ajénlott neki. Most master yi-vel nyomom egész jó, a cuccok terén nem vagyok járatos.
  • SzirmosSzisza
    49 perctől
  • Fabio Capello
    ez jön talonnal, várhatólag ma.
  • Chris
    Ez a patch mikor üt be? Vagy azóta már fel is került?
  • ronihun
  • ronihun
    Renegade Talon tetszik, kiváncsi volnék már egy spotlightra
  • lordbalu
    Nem tudom rég volt, de ha igen akkor hirdetik a bejelentkező képernyőn annoó még ott láttam.
  • FrostBite
    Ezek se unatkoznak.
  • Fabio Capello
    még mindig meg lehet kapni a facebookos tristanát.
  • szucsy89
    ja, meg chogatot is
  • lordbalu
    Nem is vettem amíg nem értem el XD
    Eszembe jutott valamikor ingyen megkaptuk Tristana-t ha regisztráltunk a facebookon lehet most is él s egész jó kis hős az is.
  • Fec papa
    játékban elég szarul fog kinézni
  • Grr1234
    Nekem Teemo a 2. kedvencem (csakis Brand után), és én E skillt szoktam húzni, az ajánlott itemekkel, max 1-2-t cserélek. Remélem ez nem núbos. :D
  • SzirmosSzisza
    lvl 1-20on nem is érdemes rúnát venni :)
  • SzirmosSzisza
    Többi se rossz!
  • lordbalu
    Ha hozzászólhatok 1 jó tanács az elején érdemes olyan hősöket venni ami egy rúna fajtát használ (AD/AP) rúnát meg level 20-tól tier 3-mast sok sok ip-t megspórolhatsz. Én így vettem a hősöket
    Annie
    Nidalee
    Mordekaiser
    kennen
    S egyiket se bántam meg, mindegyikük másban jobb s AP-s mindegyik De arra figyelj hogy rankeden banolni szokták Annie-t, Mordekaiser. Legalábbis a haver azt mondja én még csak 25-ös vagyok
  • SzirmosSzisza
    need :D

• Különc
    Teemot alapból hasztalannak tartom, a random nyomorékok meg főleg nem tudnak vele játszani, azért (blabla Rainman azzal húzta az ELOját, ok de ő más szintet képvisel)
  • Győri Devi
    amilyen jó teamek voltak délelőtt most kapásból 3 meccs 4v5el indult természetesen az ellen javára... még jó hogy egyet így is megnyertünk
    amúgy valami ördögi gép lehet a csapat kreálásnál mert a nyerő sorozat után fail sorozat jön mindig
  • FuRiONight
    Végignyomtam a toturialokat, most 5vs5-öt tolok, Coop vs Al-t.
  • SzirmosSzisza
    Shop, narancssárga ikonja van. Ashe olcsó és egyik legjobb AD (attack damage) carry (ő öli az ellenfeleket :-D). 2 tutorialt mindenképpen játszd végig!
  • FuRiONight
    Hogyan tudok karaktert vásárolni?
  • ronihun
    Ashe jó
  • Grr1234
    Mert?
  • FuRiONight
    nekem inkább a távolsági harcosok jönnek be, azokból mit ajánlanátok?
  • Maak
    Minden meccsert IP-t kapsz amibol a shopban tudsz venni championt/runat, yi 450ip-be kerul, ha megcsinalod a battle traininget az kabe meg is van belole.Szerintem probalgasd a free hosoket es az alapjan donts /minden heten van 10 hos akit kiprobalhatsz/ , hogy melyikuk jon be.
  • FuRiONight
    bocs, veigar a karakter neve
  • FuRiONight
    és melyik szinten kapom meg master yi-t? Igazából ashen és wergil (remélem jól írtam) kasztok jönnek be inkább. Ajánlat esetleg?
  • Fabio Capello
    én, csak jól titkolom :D

amúgy Geo még ismertebb, számontartott játékos SC2-ben, illetve SC1-ben is voltak sikeres játékosok kishazánkból.
  • Különc
    Én egyetlen embert ismerek, aki ilyen helyzetben van (magyar), az Draintrainy bár a financiális hozamai a versenyeken kívül nem ismeretes.

Van más magyar, aki ilyen helyzetben van? (Jó Calebv, de ő nem él a wowból gondolom)
  • ronihun
    Eleinte senkinek nem ment, legalábbis én amikor elkezdtem körülbelül fogalmam nem volt mi hol van, mit kéne csinálni, szerintem a leglényegesebb a gyakorlás, játszol (szvsz normalt) és tanulsz a hibáidbol ellenfél hibáibol, rájössz mit hogy kell csinálni, és mire 30as leszel már lesz fogalmad elég sok dologról. Kezdőként én a Master Yi nevű championnel játszottam nagyon sokáig, de próbálj ki többet, aztán lesz egy vagy több bajnok aki megtetszik. A minionok, a kis szörnyek fontos tényezők öld őket, amiért kapsz XP-t és goldot, aztán igy fejlődsz egyre erősebb leszel, egyébként ajánlom hogy ha nagyon nem megy akkor csináld meg a tutorialt és akkor már legalább elkezded érteni.
    Nem tudom hasznos volt e amit mondtam, de remélem valamit segítettem.
  • Fabio Capello
    baromi jónak és ismertnek kell lenni hozzá.

Nem tartom kizártnak hogy itthon is meg lehetne élni belőle, de hosszú idő, nevet kell szerezni versenyeken, rááldozni a szabadidőd, stb.
  • Czdano
    Igen, csak nem Magyarországon. Németország/USA/Svédország/Korea, ezek a fő ESport "hatalmak".
  • FuRiONight
    Hali

Új Lol játékos vagyok szívesen megtanulnék játszni ezzel a játékkal, de egyenlőre nem igazán megy. Valaki esetleg tudni segíteni?

Előre is köszönöm!
  • tommyknockers
    Szerintetek csak LoL-zásból meg lehet élni? :D Múltkor írta Dyrus, hogy 250 $-t keresett a streamen egy nap alatt, plusz, ha hozzá vesszük, hogy leckéket ad, no meg szponzorálják...:D
  • jazzy
    Sajnos ezek meg annyira idióták, meg azt hiszik jók, hogy mindegy mit írsz nekik :(
  • FrostBite
    Ilyenkor bánom, hogy nem veszem fel a meccseket.Igazad van abban, hogy nem megyek vele semmire, HA olyan embernek irkálom akinek tényleg nem megy(bár ezt elég nehéz kiszűrni, hogy suta vagy tényleg nem megy neki), de a "Premade" bot creep nélkül megy neki a creepekkel védett enemyhez, akkor fél élettel kezdik el a fightot, a skarner nekimegy a 2 full hp-s eneminek, egyedül nekimegy 5 embernek stb...
    Épp ezért a "nem megy nekik" kicsit enyhe kifejezés, én legalább is úgy gondolom.Ezzel egyáltalán nem azt akarom éreztetni, hogy én mindig hú de faszán játszom, de ha érzem, hogy nem tudok érvényesülni az ellenem lévők ellen, akkor inkább nem is pokeolom őket meg nem megyek ki a torony alól, ha meghalok halljak meg az alatt,de ne abból álljon 5-10 perc, hogy a torony és a nexus között rohangálok folyamatosan.