League of Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
20perc után 300+ os dmg-el járkál azt öld már meg 😄
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
League of Legends 1.08.17
mert minding kibasz gamebõl
"Poppy 1 nagyon jó hös😊"
most voltam vele elõször 😄
nah mai nyert game megvolt 😄 valami imba healer-el meg manaosztoval voltam 😄
m ia neved ess? felveszlek, persze ha csak euval gémelsz.
azért lett 3/0/5 de nem nagyon ramboztam, lvl5 vagyok jééj 😄
popyval toltam
De amúgy semmi probléma nincs vele
Az ököl az amit donationbol tudsz szerezni.
Trolling is a art.
Skint 99%ban csak pénzbõl lehet szerezni
Igen normális
A summonered szintje határozza meg hogy milyen summonerskilleket tudsz használni /b,f/ valamint ,hogy milyen/mennyi runat vehetsz.
Trolling is a art.
A másik: Amikor kiválasztok egy championt, akkor mindig 1-es szintrõl kell feljutnom mondjuk 14-re. Holott az elõzõ játékban már 10-es voltam például. Ez normális? Viszont amikor befejezek egy játékot, akkor a summonerem szintje növekszik? Az mi lenne? Vagy ha a szintje növekszik(most azt hiszem 3-as vagy 4-es), az nekem miér jó? Mert nem vettem észre hogy valami +-t kapnék a játékon belül vagy ilyenek.
Nincs valami magyar oldal ahol leírja hogy is megy ez a játék, tippek-trükkök, leírások stb?
Tank!!!! tryndamere-vel játszott, visszanéztem és elözö meccsei is 10-böl 2-öt nyert azon a 2-ön is feedelt rendesen és csak tank itemet vett neki 😄DD
De ez még semmi, Jax a csapatbol azt mondta, h azért vesz tank itemeket trynd, mert tank is kell a csapatba és azt mondta, h jax egyáltalán nem tud tankolni 😄DD Mondanom se kell, h veszetteünk 😄
Ök ketten lvl 16 voltak gondolom pre-made mindenki más lvl 30. Matchmaking rulz.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"