League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Unknow
Lehet vele jó pillanatokat kifogni ha elfeedelik. Viszont nem tudok olyan karakterrõl ami elfeedelve nem durva 😄 Szegény Katarina ettõl még a legrosszabb karakterek egyike.
Hm ez az influence pointot amúgy, hogy számolja?😄 mert 24/4/3 ért kaptam 251 -et 24/1/4 -ért meg 94-et szóval ezt nem értem amúgy most fogom rakni az eu-t
ToCsEk
jah hülyék, ha már itt járunk csak hülyékkel játszom xD
20perc után 300+ os dmg-el járkál azt öld már meg 😄

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?

Anthrax
katarina a hülyék ellen jó, olyan mint gragas hordója, csak azt sebzi aki nem tud járni 😄

ToCsEk
ez a katarina meg enchi (sry ha szarul írom) mekkora egy unbalanced fos

probáld letörölni az US et és úgy az eut lehet hogy neked bezavar

Na ezt nem érten Eu-n nem megy.. de USen meg igen😄 ez fura ... de köszi minden segítséget
nekem ezt a hibát akkor irta ki amikor új patch jött ki és rosszul raktam fel a skineket és azóta már jó mert megtudtam hogykell a skineket jól megcsinálni

Akkor megpróbálom ezt is😊 és köszi a segítséget mindenkinek
Anthrax
Rakd újra, nekem az oldotta meg

Az is megvolt😄 minden amit tudtam😄 és nem értem miért ilyen ****
ToCsEk
frissítsd az airt

Nem tudom... tüzfalat kikapcsoltam... adtam kivételhez stb... + Nod32-öm van..😊 azt is kikapcsoltam de még minding ugyanolyan..😄
ToCsEk
nekem is volt ilyesmi gondom ma, nyid meg a hont jelentkezz be, feladatkezelõbe zárd be ( minden ami lol ) aztán indítsd ujra a gamet, nekem innentõl jó lett.

tûzfalat használsz ? mert lehet hogy az blokolja az egész játékot, vagy még az is lehet hogy az ADOBE AIR-al van baj mert az nemtudja elinditani a játékot

Sziasztok! Lenne egy problémám, mégpedig az, hogy letöltöttem a játékot felraktam patcheltem stb... utána elindítom minden jól megy rá megyek Normal game ... akkor keress és amikor talál herot tudok pickelni. De mikor már 00:00 és amikor indulna a game... akkor kidob azzal az üzenettel, hogy : The launcher has experienced an error. Please restart this application. És ez folyamatosan ez megy..😊
ez ok... szóval nem így
ToCsEk
jo kérdés 😄 talán a verzió szám eltér, de nem tuti.
League of Legends 1.08.17

és akkor hol nézzem meg hogy eu. vagy sem?😛😄
ToCsEk
én 100% hogy euban tolom 😊

Nem vágom mert lol-europe.comról szedtem😊 le és havert meg megtalálta😄 és ö is eu-n tolja szóval ...😊
ToCsEk
az tuti nem én vagyok 😊

egyikõtök USen játszik azért nem talál

ToCsEk
ahaha az lol, téged sem talál 😄

Nem jó még mindig de nem tudom miért... de már idegesít😊😄
nem talál téged
ToCsEk
ok majd vegyél fel, tocsek az accnév, azon belül meg nemprau 😄

Nevem az SilentGood ... csak mert összes accom nevét kipróbáltam de semelyik nem volt jó... csak valami baj van most rakom újra:'(

mert minding kibasz gamebõl
ToCsEk
alap, te meg essencia 😄 talán még klánunkban is benne vagy nem? 😄 vagy tévedek?
"Poppy 1 nagyon jó hös😊"
most voltam vele elõször 😄

nah mai nyert game megvolt 😄 valami imba healer-el meg manaosztoval voltam 😄

m ia neved ess? felveszlek, persze ha csak euval gémelsz.

Tocsek te vagy az a tocsek😄?! Honból?
Poppy 1 nagyon jó hös😊
ToCsEk
udekirály volt az az 5v4 xD persze hogy mi vagyunk 4en xD
azért lett 3/0/5 de nem nagyon ramboztam, lvl5 vagyok jééj 😄
popyval toltam

Sziasztok! Lenne egy kérdésem letöltöttem a játékot minden jól ment. De ma újraraktam a gépemet és akárhányszor elindul a játék akkor azt írja ki, hogy: The launcher has experienced an error. Please restart this application. Megcsináltam kb. 10x de semmi légyszi aki tudna segíteni azt írja le ide: [email protected]
nekem 2külön van egyik 1,7giga másik 900mega😄

Nekem is fenn volt és semmi probléma csak mikor törölni akarod akkor gázos mer ugyanaz a neve pl a windows törlésnélXD
De amúgy semmi probléma nincs vele

nem zavarják egymást nekem mind a kettõ fenntvan a gépemen

zsakosfrodo2
Elvileg nem. De kitudja.

triplet
Hát én US-en vagyok, de lehet leszedem az eu-t is. A két kliens meg fér egymás mellett? Nem zavarnak be egymásnak?

a nap elsõ gyõzelem 260körül Ipt ad és 270körüli EXPt és azutáni winek 100körül, egy vereség 60ipt fog adni körülbelül,ha már lvl14vagy meglehet probálni a 3v3at mert énmár lvl14 óta 30asokat is kikaptam.ha kell valamilyen segitség EUs accnevem:Appled

kezdõknek 5v5 aki már olyan 20körül van azmeg 3v3 ra ajánlom ,sok lvl 10alúlival játszottam de egy 20fölöttisel semmi esélye már , bár mégcsak most gyûjtök runákra de akkoris nálam van elõny😄

zsakosfrodo2
Igen, csak ez a két térkép van. Ha kezdõ vagy én inkább az 5v5-öt ajánlom.

triplet
Még egy kérdés: Csak az a 2 térkép van? A twisted treeline a 3v3-as meg az 5v5-ös aminek nem tudom a nevét(😄)?

daemonervosa
minden befelyezett game után kapsz IPt /kard/, azokat tudod elkölteni runákra, championokre.

Az ököl az amit donationbol tudsz szerezni.

Trolling is a art.

triplet
és hogy veszek championokat? A képük alatt egy ököl van bal oldalt, meg jobb oldalt két kard. És alá írva egy szám. Gondolom az lenne a fizetõ eszköz. De olyanokat hogy szerzek?

daemonervosa
IP pontból meglehet venni akármelyiket. /Store/
Skint 99%ban csak pénzbõl lehet szerezni
Igen normális
A summonered szintje határozza meg hogy milyen summonerskilleket tudsz használni /b,f/ valamint ,hogy milyen/mennyi runat vehetsz.

Trolling is a art.

triplet
Csõ all! Én is elkezdtem játszani, nagyon tetszik. egy kérdés: Ugye vannak a meccs elõtt választható championok. És úgy is lehet kilistáztatni õket hogy tankert akarok, varázslót, stb. Na de: Észrevettem hogy az ellenfeleim néha olyan championokat használnak, amiket nem lehet választani. Ezt hogy? Megvették õket igazi pénzért? A másik: A meccs megkezdése elõtt még a karakter skineket is ki lehet választani. Kakartertõl függõen ugye 2 vagy 3 plusz skin van az alapon kívûl. Csak hogy a plusz skineknél nekem mindig locked van. Hogy lehet õket unlockolni?

A másik: Amikor kiválasztok egy championt, akkor mindig 1-es szintrõl kell feljutnom mondjuk 14-re. Holott az elõzõ játékban már 10-es voltam például. Ez normális? Viszont amikor befejezek egy játékot, akkor a summonerem szintje növekszik? Az mi lenne? Vagy ha a szintje növekszik(most azt hiszem 3-as vagy 4-es), az nekem miér jó? Mert nem vettem észre hogy valami +-t kapnék a játékon belül vagy ilyenek.

Nincs valami magyar oldal ahol leírja hogy is megy ez a játék, tippek-trükkök, leírások stb?

kell egy kis idõ míg behozza nekem is szokott lenni és én elmegyek egy solo 3v3ba és azután mindig szokott lenni

Anthrax
Pár napja elõjött megint az,hogy nem látszik senki friend listben, ez az új patch hozománya vagy megint összedõl a franciák alatt a szerver ?

avengir
penta kill <#hawaii>

https://hotshu.wordpress.com/

Zomil
Lol eddigi játékaim közül sikerült eddig a leglámább játékossal találkoznom 😄
Tank!!!! tryndamere-vel játszott, visszanéztem és elözö meccsei is 10-böl 2-öt nyert azon a 2-ön is feedelt rendesen és csak tank itemet vett neki 😄DD
De ez még semmi, Jax a csapatbol azt mondta, h azért vesz tank itemeket trynd, mert tank is kell a csapatba és azt mondta, h jax egyáltalán nem tud tankolni 😄DD Mondanom se kell, h veszetteünk 😄
Ök ketten lvl 16 voltak gondolom pre-made mindenki más lvl 30. Matchmaking rulz.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"