53877
0MWkPbn.jpg
  • SzirmosSzisza
    thefuck

• jazzy
    Namost ez a ne feedelj ez olyan amikor egy full ideges embernek mondod, hogy ne legyen már ideges.. Nyilván ő sem akar feedelni, csak épp rossz játéka van, tehát ez a kijelentés teljesen fölösleges és még fel is idegesíti az amúgy is ideges embert mert nem megy neki.
  • Különc
    Megint ingyenes Teemo is, 1 hétig nem tolom
  • FrostBite
    Miért nem tudom megállni, hogy mikor jönnek az új heti hősök 2-3 napig ne is játsszak ? Pro premade Skarner/Cho 0/9 0/7 20 percig... és még én vagyok a retard, mert meg mertem említeni, hogy ne feedeljenek már.
  • SzirmosSzisza
    A lila kis hátránnyal indul, de balancolják :o
  • SzirmosSzisza
    Luxot szeretem egyedül, hozzá meg összes skin gáz :)
  • ronihun
    még azóta nem költötted azokat el? :O
  • SzirmosSzisza
    Nekem is akörül van, bár lehet 1860 :)
    Ingyen RP + "meghívottak"
  • ronihun
    egyébként miután már irtam neki hogy mit mennyiért vettem, utána vettem csak észre hogy már van olyan fül a shopban hogy purchases, és ott még én is visszatudom nézni mit, mikor, mennyiért vettem, szóval tényleg szerencse, és elég jófej volt akit kifogtam
  • szucsy89
    igen, elvileg ilyet nem lehetne csinálni, mert megvan nekik hogy mit miből vettél, de te jelen esetben bemákoltad mert lusta volt utánanézni :)
  • ronihun
    nem, leírta nekem a kollega hogy: "three items, in which you can get RP or IP back for said item, for what ever you purchased the item with."

vagyis elvileg azt kellet volna odaírnom amivel vettem, de mivel én ugy gondoltam nem kell nekem annyi ip meg nem is tudok olyat visszaadni amiért sok ipt kapnék odaírom hogy pl Shaco(975 RP) ha megkapom érte akkor jól járok, ha meg nem és valamit ír h lecsekkolta stb akkor meg elkezdek neki magyarázkodni, szar az angolom stb, de szerintem nem érdekelte különösebben, csak lecsekkolta hogy ez meg az mennyibe kerül rp-be és mivel a normális árát mondtam ezért odaadta.

Szóval ha alapból ugy intézed hozzá a kérdést (persze mulik azon is hogy kihez) ,hogy xy-t megvettem 3150 ip-ért de nekem az rp kellene inkább, szerintem valószinüleg leirja hogy sajnos csak azt tudja adni amiért vetted.
  • pluhi
    Mivel egyéni "elbirálás" van, gyak attól függ szvsz, hogy melyik droidhoz kerül az ügyed...
  • gtronic
    UH, szóval ha én is leírom hogy wukongért rpt,swainiért rpt,és lee sinért ip-t kérek, akkor úgy adják vissza? : D

• crackyS
    de viszont olyan nincs, hogy de viszont, de viszont rp-t adtak olyanért amit ip-ért vettél?
  • ronihun
    úgy hogy kettőért RP-t kértem, mivel ip-t össze tudok szedni bármennyit, de viszont rpt nem
  • gtronic
    rpd? azt hogy? : D

nekem is válaszolhatnának már ..
  • ronihun
    na visszaadtam Shacot,Tryndát és Xint
    most meg van 5500 IP-m és 1680 RP-m
  • gtronic
    oh kár : S
    most vettem meg azt tök jó : D
  • Fabio Capello
    nerfelik mivel amióta 1.0 ratiot kapott AD-re a leap strike, azóta akkorát csap mint a ház.
  • gtronic
    Jaxel mit csinálnak? : S
  • RedDevilsza
    Végre heal nerf, úristen ez mennyire hiányzott. Egyedül nidalee buffolása baromság, de amugy jó lesz.
  • SzirmosSzisza
    Az a volt a baj, hogy Nidalee qrva sokat healel, talán CLG-nek volt olyan meccse ahol nem banolták és még volt mellette egy Soraka és folyamatosan pokeoltak, mert nem vissza healték őket. Simán meg gondolom nem akarták nerfelni, ezért adtak neki egy kis cd reductiont spearre.
  • pluhi
    Jó ez összességében, csak egy dolgot nem vágok, a spear buffot Nidalee-n. Elég lett volna a formát buffolni szvsz és a healt nerfelni.
  • jazzy
    Taric ezelőtt is ütögetett ha lower cd-ket akart, ez nem változás, meg a taric amúgyis support tank, sona nem volt erős, taricnál szerintem ez nem igazán nerf, soraka tényleg nerfelni való, idegesítően nagyokat healel és túl sokat, ilyen idióták is 1 jó sorakával simán tudnak nyerni, nem véletlen volt csomószor a versenyen is firstpick.
  • Czdano
    Rengeteg komment szól arról minden patch vidi alatt (többek közt ennél is) hogy kéne morde nerf, most is ez szúrta ki a szemem

Support változtatások nem zavarnak be szerintem, annyival lesz másabb az egész hogy még agresszívabb játékot kapunk (ettől függetlenül ugyanúgy megmarad a szerepük). Ha nagyon sírnak fórumba meg úgy is variálnak még rajta.

Nidale pedig eddig is OP volt solo lanen, nem értem az egészet o_0.
  • Különc
    Milyen Morde nerf? Hogy jön az ide?

A probléma azzal van, hogy a support/healer karakternek a lényege, hogy hátul marad és healel, nevében is benne van: támogat, nem megy oda ütni 50-ket mint ahogy a videóban is mutatják Taricnál.

Nidalee változtatások szerintem nem is nerfek hanem buff. Lvl6-tól még erősebb lanen a macska miatt, teamfightban a kisebb CD dárda még jobb poke.

Sonát, Taricot, Sorakát meg tényleg nem értem miért kell bántani
  • Czdano
    Morde nerfet akar mindenki csak nem értem miért...

Egyedül a nidale spear furcsa, veszek neki egy deathcapet + kérem a bluebuffot és kb szarrádobálok mindenkit...
  • SzirmosSzisza
    lol keci

• Különc
    Commentekben le van írva, amikkel furcsa, de néhánnyal egyet is értek
  • Czdano
    Ezzel mi bajuk van őszintén?
  • SzirmosSzisza
    Van egy olyan érzésem, hogy jövőhéten Nidalee nerf lesz. Amúgy az a vicces, hogy Sona kb annyit healel mint Alistair ...
  • jazzy
    Lehet én vagyok nyomi, de ezen nincs mit dislikeolni. Ezek szerintem teljesen helyes változtatások.

Elrontotta a játékot ez a mennyiségű heal.
  • jazzy
    :D

Nekem amúgy a supportos neve tetszett: Casual Carrot
  • Fpocok
    Több dislike, mint like van YT oldalon... kiváncsi vagyok, mikor tiltják le megint...

• Axsys
    http://www.youtube.com/watch?v=hEVEl-sr9C4&feature=player_embedded
  • gtronic
    linket :s
  • tommyknockers
    Kinn van az új patch preview. Érdekes lesz.
  • ronihun
    nekem kb. három napra rá írt, csak mivel nem voltam itthon nem válaszoltam, de azért jót nevettem a levele végén:

"Please let me know if you have any further questions or feedback. Good luck on the Fields of Justice!

Good Hunting,
    Lextonian"
  • tommyknockers
    Megvettem Mordekaiser-t, 3 meccsből 2-t nyertem, bár lehet azért, mert szerencsénk volt, nem tudom. Mindenesetre Dyrus buildját használom. Ti mit gondoltok róla? (Dyrus szerint minél több az AP, annál jobb, ezért szerepel olyan itemek, mint Hextech Revolver, Lich Bane, Rabbadon's Deathcap)
  • gtronic
    nekem még nem : (