League of Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az viszont tény, h early game-ben elég gyenge, ovatosan kell vele játszani
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Szegény télleg elég gimped lett. Azt nem értem miért nerfelték le ennyire az ultiját amikor egy jól sikerült fiddle ulti jóval tápabb, beugrik, még silence-el is közben a buzi madaraival aztán csinálj ellene valamit.
Tegnap egy elég kihegyezett meccset nyertem így. Egy fiddle ulti+silence döntötte el az utolsó team csatát, no meg egy közben jól sikerült cho feast a zhonya+lichbane+15 soulstealer stackes ryze-re aki bután futkorászott silencelve a fiddle ultiban. Onnan meg sem álltunk a heart-ig és gg
Amugy nem értem miért fikázzák sokan Katarina-t, én imádom nagyon lehet osztani vele a triple killeket 😄
AD katarina szvsz nagyon is erös még, persze sajnos csak endgame-ben bontakozik ki. Tegnapi meccs nagyon durva volt én voltam a csapat carry-je 22-4 lett végül a statom elég nehéz meccs volt, én egy 5-ös premade-el voltam, meg az ellenfél is elvileg. Persze nem szabad ész nélkül játszani vele, szépen meg kell várni mig az ellenfél elnyomja a cc-ket és akkor berobbanni az ultival.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
nemprau lennék én
<#crazya>#crazya>

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Még a tower mellett se lehetek mert rune prison+pull és utána stun máris eltünt a fél hp-m ryze még utánnam nyom 2 skillt és már halott is vagyok
persze lehet creep-ek mögött bujkálni csak nem ugy,h ryze spell flux-al eltünteti öket 2 lövésböl majd utána mikor futnék vissza towerhez behuz blitz
Hiába maradtam tower mellett 3 halál után már ki se mentem mellöle, semmi esély nem volt, a többiek meg basztak jönni segiteni...solo que...de szeretem
Annyi probléma van a fordítással, hogy nem támogatja a kliens az "Õ" betût, az "Ö"-t viszont igen, szóval azzal kell helyettesítenünk. Még olyan bökkenõ akad, hogy új patch-nél, problémázik a kliens, de azt írta a Custommer Supportos csajszi, hogy majd elküldi a Riotnak a fordítást és akkor jó lesz.
http://lol-hungary.hu http://pckfeliratmuhely.blog.hu
egyáltalán lehet vmi csinálni pull+stun+rune prison és nyomi ryze még 2 skill-t elnyom és már halott is vagyok?
azon kivül, h tartozkodjak a pálya másik felén? 😄
2 lap amúgy kevés: 1 AP-s, 1 tanker, 1 melee, 1 ranged. Ezeket kilehet rakni és ehhez bizony max akkor lett volna elég ipm ha folyamatosan CSAK rúnákat veszek, és nem költök IP-t herokra soha.
a lenyeg, hogy kb az a 2 page kell, ami lehet, az a fontos majdnem mindenre tokeletes, ha tobb runad van, az mar csak unalomuzo, vettem full dodge quint + sealt mert ki akartam probalni jaxet kb 3 meccsre, aztan annyi, azota sem hasznaltam oket.
Live Fast, Troll Hard
Viszont a többivel semmi gond nincs, képességek lirása, hösök lore-ja, itemek leirása jöhet. Bár abban se vagyok biztos, h jó 5let a life steal, armor, stb. kifejezéseket leforditani az itemek leirásában.
Viszont, ha esetleg lesz lehetöség egy magyar announcer hang poén lenne(mint anno ut-ban) 😄DD
Hivatalos engedélyt kaptunk a játék kliens magyarításához. A véleményeteket szeretném kérni, hogy kinek tetszik és kinek nem az ötlet.
Ide várjuk a válaszokat: http://lol.mediacenter10.hu/component/kunena/5-altalanos/154-magyar-lol-kliens#154
http://lol-hungary.hu http://pckfeliratmuhely.blog.hu
Meg szerintem ha hõsöket is veszel IP-bõl..na akkor sok sikert. 😊
\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"
Gosu 23 SMF Earl.J.Hickey 24 AMF PassEater 22 CMF
Full rune page meg azért elég ritka. Nekem kb 700 game után lett full a rune pagem.
valaki tudna egy kis infót adni hogy mi a különbség hon-hoz képest?
mik ezek a rúnák? tárgyak ugyan úgy mûködnek mint dota/hon-ban?
Live Fast, Troll Hard
Már kb. 2hete lvl 30-as vagyok és hát nem sok emberre tudnám rámondani, h ez tuti full runázott volt és még jól is játszott
számítanak a spellek, számítanak a rúnák, kétségtelen. viszont lvl30on is lehet noob az ember rúnák-spellek ide v oda. és ha noob akkor egy lvl 5-10es csapat el fogja picsázni ha jobban játszanak.
nekem ez a véleményem.
azt nem irtam de a 3-bol 2 dc épp 3v3-nál volt és hát 3v2 nagyon izgi ám...
Amugy haverral játszunk általában 2-es premade-et, sajnos 5v5-höz is kevés meg 3v3-hoz is, ezért nem is nagyon játszok support hössel, hanem vmi erösebb dps-el igy legalább ha vki szar a csapatbol van esély, h felfeedelnek és akkor talán sikerül nyerni 😄
Nekem jobban bejön 5v5 mert kilehet bontakozni, de ha 1edül vagyok akkor általában 3v3. Csapatban meg 5v5 és szépen összepakoljuk a teamet (2-3tank, 1stealth-es és 1akármilyen dps..lehetõleg ranged).
Random csapatnál rosszabb nincs...csak a noob random csapat.<#nevetes1>#nevetes1>
Tehát 5v5öt random játszani=halál.<#bdead>#bdead>
Egyébként szeretem a 3v3-at, fõleg így többszáz lejátszott 5v5 után, fõleg hogy sokszor csak fele annyi idõ, és ugyannyi ip jár érte 😛
Gosu 23 SMF Earl.J.Hickey 24 AMF PassEater 22 CMF
az elmúlt 8-10 játékom nekem is siralmas volt, valahogy mindig az az érzésem hogy az ellenfél csapata jobban játszik mint a sajátom. mindig jókor vannak jó helyen, a saját csapatból meg mindig hiányzik 1-2 ember így 3v4 meg 4v5 szituk alakulnak aki amibe 1-2 ember mindig belehal. nekünk meg a legtöbb esetben nem sikerül legankelni senkit, illetve ha ki is alakulna 3v4-5 4v5 a mi javunkra az ellen csapata legalább reagál és odaérnek még idõben és az így kialakuló 4v4 5v5öket sorra beszopjuk.
persze ez biztos az én hibám is, nem gondolom azt magamról hogy különösebben jó játékos lennék. nagyjából tökmind1 mi van lane phase-be a lvl8-10 körül beinduló gank-eket, teamfight-okat sorra beszopjuk (ha meg jól alakul akkor meg utána nem sikerül push-olni) és onnan már nincs visszaút, úhgyhogy most én is arra jutottam hogy pihentetem egy kicsit a dolgot.
Azt hiszem pihentetem picit a játékot.
http://bugi.ph33r.hu/epicfail.jpg