League of Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem az a baj, ha az ember elveszít egy játékot, de a LoL keményen támogatja az "innentõl esélyed sincs és nagyon meg leszel alázva" meccseket, ami azért nem feltétlenül tesz jót a játékélménynek.
ಥ_ಥ
Az meg hogy valaki lvl 30, ELO szempontjából semmit nem jelent. Lehet hogy baromi szar a W/L rátája, ezért berakja ellened mert neked meg sokkal jobb, hiába vagy alacsonyabb szintû. Valószínû az alacsony szintû csapattársakat is így kapod (jobb a rating-jük mint a lvl30-as ellenfeleiteknek).
Egy okosat olvastam valahol, azt írták hogy ha az eléred a skill-ednek kb megfelelõ ELO rating-et akkor ott beáll a játék nagyjából azonos W/L arányra, kisebb-nagyobb kilengésekkel persze.
Persze ez csak theorycraft részemrõl, nem tudom pontosan hogy mûködik az ELO.
és már kb. 1hete ez van 2-3 meccset kivéve nem is tudtam nyerni
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"
futás az ellenség tornyaiba
spemmelés a cseten ("THIS IS SPARTAAAA"+5000*A)
halál
respawn
loop
Mindezt 1-es szinten. Amikor 10-es lettem, akkor megbeszéltem velük, hogy ezt most élvezik-e, és hogy mennyire jó játék (közben már 3 ellen odaállt, hogy feedeljék õket az öngyilkosok, és a meccs 10. percében voltak 15-ösök), és megerõsítették, hogy szerintük ez vicces (mindig meglepõdöm, hogy egy tardnak mennyire alacsony az elvárása a poénokkal szemben, és mennyi ideig tud ugyanazon élvezkedni).
Ha nem ilyeneket kapok, akkor szimplán feederek vagy leaverek a csapattársaim, vagy olyan az ellenfél, hogy 5 stunoló dps. Most akkor vagy én vagyok retardált (hiszen ilyen csapatokba rak folyamatosan), vagy a matchmaking rendszer egy kalap #%&@ ...
ಥ_ಥ
Kaptam egy olyan jaxet aki játszani nem tud csak feedelni. 3vs1 és azt hitte gyõztesen kijöhet belõle. Folyamatosan ezt csinálta és mindezt torony alatt.
Feléledt ment torony alá meghalt, feléledt ment torony alá harcolni meghalt...
Ami a legjobban tetszett hogy ezért én voltam a hibás mert Tarical nem healeltem. Lövi a torony és 3an ütik de azért mentsem meg.
kérdésem a következõ.
MIÉRT JÁTSZIK AZ ILYEN SZARCSIMBÓK?????
MIÉRT KELL MÁS JÁTÉKÁT SZÉTBASZNI??
MIÉRT NEM TAPOSOTT MÁR VALAKI BELE AZ ARCÁBA??
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
ha valakit erdekel ilyen. most fejeztem be a toolt 20perce.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
4v5-be hoztuk a meccset <#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2>
pic
Izgalmas hét lesz <#violent>#violent>
Blitzcrank Tank
Fiddlesticks Mage
Jax Melee DPS
Kassadin Melee DPS
Malphite Melee DPS
Singed Tank
Sivir Ranged DPS
Taric Support
Twisted Fate Ranged DPS
Kennen Mage
AD: attack damage
AP: ablity power
Gosu 23 SMF Earl.J.Hickey 24 AMF PassEater 22 CMF
Kry: hát nemtudom, olvasgasd a forumot, persze nem a qq részt, de a tapasztaltabb játékosok szerint is Katarina jelenleg a leggyengébb hös.
Valóban jól játszható nekem top1 hösöm, de egy ügyesebb csapat ellen sajnos elég gyenge. Amugy eddig is az AD katarina jobb volt, nagyobb dmg, több skillel+auto attack, szoval engem nem zavar.
AD= Attack damage = Ütési erõ, AP = Ability Power ez például Veigarnak kell olyan varázserõ szerûség :d
pl:Sage's Ring,Randuin's Omen,Youmuu's Ghostblade
Ha télleg ez lesz a buff amit kap, akkor annak viszont egyáltalán nem örülök, mert ezek szerint ad-re lesz érdemes buildelni, pedig én ap-s kat-ot szeretek tolni. 😛
Gosu 23 SMF Earl.J.Hickey 24 AMF PassEater 22 CMF
Jelenleg ezek vannak tervbe véve:
Bouncing Blades
Increased bonus damage to 25/45/65/85/105 from 15/30/45/60/75.
Reduced the attack damage scaling to 90% from 100%.
Killer Instinct
Passive: Increases the damage dealt from melee attacks to enemy champions by 12/18/24/30/36. Removed the stacking component of this buff.
Active: Using Shunpo reduces ALL damage received by 15/20/25/30/35% for 3 seconds. Dodge chance removed.
Death Lotus
Increased physical scaling to 55% of bonus attack damage from 50%.
Voracity
Adjusted to trigger off kills or assists instead of a champion you've damaged within a short time frame.
Nekem annyira nem tetszik, mert ez nem nagyon változtat a karakteren leginkább minimális buff, pedig szvsz itt egy komolyabb remake kéne