53877
-
#11867 6 órába tellett, de győztem :D -
#11866 Talon vélemény:
Earlyben kurvanagy zsugás, jól harassol, és kombózva veri simán a squishyket, mid-lateban ha nincs hozzá kellő mennyiségű AD, akkor kicsit gyengusznak érzem...
Q - jó kis ability, extra damage, plusz tudod követni egy darabon
W - a legjobb képessége, maxolva őrült damaget osztanak
E - ultizó fiddlere, amura kurvahasznos, amúgy meg azért nagyon jó, mert könnyen az ellenfeledhez kerülhetsz
R - Ez az, amit a legjobban be kell gyakorolni, ha jól helyezkedsz, egy teamfightban az ellen csapat hp-jának a felét le lehet simán kapni
Passziv - egy Frozen Mallet mellett kurvajó tud lenni, ami btw. Talonnál musthave, nem csak a HP de a slow miatt is, amit a W-ddel tudsz kombinálni.
Amúgy eldurrantasz egy Q-E-W kombót, és a fél hp-ja lement a squishynek, ha ezt még egy jól célzott ultival is meg tudod spékelni, akkor biztos a kill.
Kivételesen úgy tűnik Rioték alkottak egy kibalanceolt championt. -
#11865 Nekem 10 óta megy az update folyamatosan, 33%-nál megállt... -
#11864 saintvicious éppen jungle sorakázik, előbb ölte meg rumblet egy gank alatt -
#11863 Nem nerf volt hanem kicsit átalakították hogy ne a healje legyen a döntő hanem dobálózzunk sperrel :) -
#11862 Jó ez a nidale "nerf". Első meccs legendary..9-0-14
Ha valakit érdekelné :
-healje miatt gyenge early-mid gameben, nem tud annyit lanelni, eléggé manahungry, 40 percnél chalice of harmony + blue buff mellett néha kellett a manapoti
-lategamere a spear viccen kívül 1100-nál többeket üt a carryken, és erre van egy 3 seces CD, köszönjük RIOT! Vayne megvolt 3 dobásból falon át. (mindez ugye kevesebb mint 15-10 másodperc alatt)
Egyébként eddigi legjobb patch, meccs végén kiírja az összeszedett goldot + jobb a fragek kijelzése is, és van ingame ignore a TAB lenyomásakor (nem kell /ignore-t írni). Ezenkívül van fall back parancs is amit hozzá lehet rendelni egy toronyhoz, így nem kell brb-zni. -
#11861 Gondolom amugy nagyon nehéz nekik csinálni egy kurva torrentfájlt vagy valamit aztán adni egy linket hozzá, meg hogy hova rakd, vagy esetleg egy telpítőt kreálni hozzá. Nekem most is lejött hamar, de pár haver még mindig baszakodik vele délelőtt óta... -
#11860 de kell, mindíg kell -
#11859 Ááá...
Ha újrarakod, akkor egy launchert kell elindítani, ami letölti az addigi patcheket, meg a mostaniakat is. Na márcsak 500mb kell :D -
#11858 Ha ujrarakod, mármint leszeded, akkor a friss patchel együtt szeded le? szóval nem kell akkor már patchelni a launcherral? -
#11857 -
zorovpeter #11856 jó, hogy szóltatok most már van tristanám elvileg, nem kellett megvenni höhö. -
#11855 Nekem 5k-val jött. de lentvan! -
#11854 Scannel bzmeg egész nap. Ha meg nem scannel, akkor 20kval jön. -
#11853 Fixen tölti 16kb/sec -el 2órája :D -
#11852 kella kart lenni -
#11851 Próbáltam már mindent, fejenállva megnyomni a launcher gombját, meg ezt is.
Na ez érdekes... eddig kellett 67mega... most kell 150mega. 97%-nál volt. Most visszaugrott 33%-ra. Nem tudok mit csinálni, lehet hamarabb meglesz, ha újrarakom ezt a fost. -
#11850 azt hogy kekk?:P -
#11849 Próbáltátok átrakni nem P2P-re ? -
#11848 Még 100 megát kéne letölteni, minden mega után megáll, és applying patchet nyom. Ami kb tovább tart, mint a mega letöltése. -
#11847 Nem lehet launceheren kívül más módszerrel patchelni? 50mbit es nettel 18kb/s. Csak úgy süvíít..... -
#11846 Reggel 10 óta próbálkozom. Még mindig ugyanott vagyok. Fasza kis patcher. -
#11845 Egy kibaszott patchet nem tudnak kiadni hiba nélkül. Reggel óta próbálom...
Most épp scannel egy órája, már 5ször újraindítottam... -
#11844 Nekem hamar lejött a patch 1,5megával jött. De első meccs... töltő képernyőn 3 ember kibe ugrált.. és végén 4v2 volt fukkje riot jó game volt -
#11843 Nem sajnos, nekem is lassú, 50kb-al jön :S -
Rogerke #11842 csak nekem patcheli lassan? : S -
#11841 Sokszor level 30-on sincs meg az alap felállás (bár west szerveren minden 2.-3. meccsen van jungler). Amit tudsz csinálni lvl 17 felé, az hogy rájössz mi az erősséged, és később rankeden mit játssz. -
#11840 azt írja hogy menj be a storebe egyszer
én tegnap csináltam meg szóval biztosan megy -
#11839 passz ilyesmire nem emlékszem én úgy egy éve csináltam már ezt a dolgot... -
#11838 Az összes Leauge of Legend-et like-oltam és semmi.
Utoljára ezt kaptam:
You must have visited the store in PVP.net at least once before redeeming the Riot Girl Tristana Skin.
Ezt h kéne? -
FreddyHawk #11837 Ez egy alap setup amit leírtál. a 2-1-2-őnél messze jobb, egyrészt az xp eloszlás miatt - top full xp-t kap a mobok után, jungle is fejlődik, alul a support nem last-hitel a carry aki a supporttal viszi bot-ot fejlődik normálisan ; másrészt a jungle-es kiszámíthatatlan módon gankelgeti a lane-eket ha ostoba az ellenfél - low elo-n nyilvánvalóan nem raknak wardot és szabad a gazda.
-
#11836 Felmész a facebúkra megkeresed a lol-t és like-olod előbb, aztán csinálod ugyanezt. -
#11835 Kérdés: Meg akarnám szerezni a TRISTANA SKINY-t, beléptem, beírtad id-pass-t, rámentem hogy connect to facebook és ezt adta be: You are not currently our fan on Facebook. Értem, hogy mit ír, de hogyan oldjam meg? -
#11834 Mondjuk lehet, hogy csak erdőzésbe jó DanDinh, mert szinte mindig erdőzik, és úgy gankel. Amúgy Közel a 30hoz már kezd kialakulni ez a felállás, hogy 1 erdő, 1 top (ha jól tudom ide a tank kerül, vagy a melee dps, vagy mi), 1 mid, 2 bot, és azok közül az egyik support? Az a gond, hogy csak lvl 17 vagyok, és itt ugye össze-vissza pickelnek az emberek, mint én, és nem tudom mikor fog ez megváltozni. asdasd -
#11833 Ja most én is övét néztem, hát Hotshot szokás szerint elég szar volt :D mármint mindig az uj champekkel nagyon béna, meg általában a sajátjain kivül senkivel nem tud játszani, viszont Dan Dinh jól játszik tényleg -
#11832 Én DanDinh-el "nézem" a meccset :D Előbb Talonnal erdőzött, mondta, hogy nem annyira jó arra, de végül megnyerték a meccset. -
#11831 hotshot éppen talonozik btw -
#11830 én leginkább saintvicious,sydtko,voybob,jiji streamjét szeretem, mondjuk nagyon jó volt mikor voyboy a rank 1re pályázott és el is jutott 2530 körülre, egy két meccsel behozta volna jiji-t, de aztán 2500ra lebukott, nem nagyon látom streamelni, pedig nagyon jó player és érdekes championokkel játszott -
#11829 Khurrak -
#11828 EU EN leállás: CEST 1:30
EU W leállás: GMT 3:00/CEST 2:00
Az update holnap reggel 10-ig tart.