League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zomil
ö csak témainditó házigazda nincs a topikban szova egy mod-ot kell megkérni, bár sztem valahova ki lehetne irni a képre h league of legends 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

na végre egyszer
lvl 7 ashe az ellenfél csapatában XD
mondjuk még õ volt a legjobb 😉
daemonervosa
Megérett a topik egy bannerre, gondoltam összedobok egyet gyorsan.

Valaki elõ tudja keríteni muki100at vagy marad a mod-help?

Trolling is a art.

ToCsEk
mi 5-6an, eu-n lvl30sokat is simán verjük, néha ugyan lsoe van, de mi még közel sem vagyunk 30sok, pl nekem rúnám sincs még 😄
kell 1 nem noob csapat, egy perfect teamwrok és gg 😄

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?

Az utóbbi idõben én ugy tapasztaltam h egyre ritkább h nem mind a 10 ember 30 as szintû csak akkor szoktak kisebb szintuek is lenni ha arrangedbe vannak egy 30 assal
Ha jól értelmezem akkor ez a változás csak arra vonatkozik hogy az ELO rating mellett megpróbál veled hasonló summoner szintû arcokkal összerakni. Viszont ahogy egyre többet állsz a que-ban, ez a szintkülönbség is egyre nõ.
Magyarul ha sokat állsz a que-ban, akkor ugyanúgy összerakhat lvl10es vérpistivel. Én azért gondolom hogy nem kell majd több ideig sorba állni, mert akkor ennek a változatatásnak nem lenne semmi értelme. De ezt majd peccs után meglássuk.
Szeretnék 20-25ös embereket látni a saját és az ellenfél csapatában is, nem azt ami eddig jellemzõ volt: ellen csupa 30 esetleg 1 kivétellel, nálunk meg az én lvl23am mellett ott egy tizen-x szintû nab.
avengir
high elo eddig is sokat kellett várni, k***k be.

https://hotshu.wordpress.com/

Matchmaking will now attempt to match you with players that are of similar level in addition to ELO, although this window will expand the longer that you are in the queue
Én ennek örülök a legjobban 😊
Yay, remélem Kat megint OP lesz<#idiota>
Kry
Ez végre egy nagyon kis patchnek néz ki. Sok dolgot javítanak, katarina buff, jax-et nerfelik, betöltö képen mutatja majd ha vkinek skinje van 😄 Új assist rendszer, új aktiválható itemek... stb stb 😊

Gosu 23 SMF Earl.J.Hickey 24 AMF PassEater 22 CMF

Zomil
US-en most jön ki a patch, a Youmuu's Ghostblade és a Randuin's Omen ezzel együtt jön 😊

Katarina
Base Health increased to 478 from 460.
Health per level increased to 83 from 75.
Damage per level increased to 3.2 from 2
Bouncing Blades bonus damage increased to 20/40/60/80/100 from 15/30/45/60/75.
Killer Instinct (Passive): now increases damage from abilities and melee attacks by 8/12/16/20/24 each hit.
Killer Instinct (Active):
Using Shunpo reduces all damage received by 15/20/25/30/35 percent for 3 seconds.
Using Bouncing Blades remains unchanged.
Fixed a tooltip error with Shunpo where the damage listed was lower than the actual damage dealt.
Death Lotus physical damage scaling increased to 55% of bonus attack damage from 50% of bonus attack damage.
Voracity has been adjusted to trigger off kills or assists instead of a champion you've damaged within a short time frame. This should result in more consistent behavior, but not impact most cases.

Ideje ujra elövenni a kedvenc hösömet 😛

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

nekem tetszik garen tuti megveszem csak azt nemértem van már pár item leaguecrafton de az még nincsen megcsinálva USre meg EUra azokról nemtudtok valamit? szerintem akkor jön amikor lesz a következõ heti hõsök

zsakosfrodo2
A héten fog jönni, szerda-péntek között, és valószínûleg 1350-3150-es kategóriába esik.

valaki tudja Garen mikor jön ki és mennyibe kerül?

"Please keep it to yourself as we don't want to be flooded by ELO requests." gondoltam ebbol eleg egyertelmu a valaszom 😄

thx az infót 😊 Csak a kérdésemre nem válaszoltál... <#vigyor4>
ensem tudom miert nem publikus. Tecumsehel dumaltam meg regen, akkor azt mondta, h ha RIOT berakja profilodhoz, h latni lehessen benntlesz, ha nem akkor nem, szoval GOA ezzel nem tud mit tenni.

Top500at meg szerintem kezzel irjak...

Legalabbis par helyezes utan lemaradt a .
ketlem, hogy barmelyik program csak ugy random lehagyna 😄

ehe <#idiota>
hogy sikerült megtudakolnod?
btw nem vágom hogy miért nem publikus...
Hello,

Your ELO is 1752. Please keep it to yourself as we don't want to be flooded by ELO requests.

^^

ha nemtetszik akkor csináljatok premadet és ne itt sirjatok hogy a solo milyen szr ...

Zomil
nekem kb. 30-al több win-em volt, nem emlékszek pontosan és most 1-el több van -.-
nah ez a durva vesztes sorozat

detto...este utolsó meccsen összedobott engem 10es szintûekkel, persze az ellen meg 30as. Nem értem ez hogy sikerült. Már csak 20al több winem van az elmúlt napoknak köszönhetõen.

Nem bírtam idegekkel és 5percen keresztül chetben csak szapultam a csapattársaimat. Síri csönd volt, sõt még a jaxünk be is írta hogy tényleg noob.

1-2 hónappal ezelõtt még nekem is 10-15-tel több gyõzelmem volt, ez mostanra 5-re apadt le. Tegnap is egyszer egy lvl13as mordekaisert, a következõ meccsen pedig egy lvl10es fiddlet kapok magam mellé.
Ez van 😊
Az én megoldásom hogy nem minden nap játszom, nem is nagyon lenne rá idõm. Ha meg leülök akkor 2-3 max 4 meccs. Abból már csak összejön 1 win, meg volt a napi 1 gyõzelem +ip/+xp azt ennyi.
Anthrax
Kezdem unni ezt a játékot, elmúlt 3 napban összesen van 2 gyõzelmem, 45-tel több winem volt mint lost és most kb. járok 20nál, kezd gecire szánalmas lenni,hogy mennyi fasznyomorék csapattársakat kapok mindig

Unknow
Olyan fightban ahol meg kell állni és püfölni, valóban nem...de 5v5ben, ha netán mozogni is lehet, nem csak állni, az már más tészta. Akkor bizony egy elfeedelt Kassadin,Ezreal,Ashe, Twitch képes erre. Fiddlestickset nem is merem megemlíteni 😄
Eddig csak egy team volt TT-n amitõl kikaptunk és jax is volt benne: morde jax shaco (mellesleg a mordejuk nyerte meg a meccset számukra), szerencsénkre miután vége lett a meccsnek és ujra beálltunk a sorba megint velük dobott össze a gép 2. ik menetben viszont már kikaptak, kb 20-25 winünk van TT-n shen shaco ezrael felállással, és összesen 3 szor kaptunk ki, számunkra ez bizonyult eddig a legtutibb felállásnak

egyszóval jax nem annyira jó mint ahogy itt beállitjátok még 3v3 ban sem
picket
"5v5-ben jöhet jax ott rendesen falloszra lehet húzni" - Legutóbbi játékot úgy nyertük 5v5-ben, hogy tátott szájjal nézte a csapat, ahogy Jaxre ráront az 5 ellen, fél percig püffölik, majd "Jax has scored an ace" (komolyan, oda se értünk, kinyírta mindet), tornyok, inhibitor, gg... Szerintem nincs még egy olyan karakter, ami akármennyi feeddel 5v1 kompatibilissé válna <#idiota>

&#3237;_&#3237;

picket
Lehetek a barátod? <#idiota>

&#3237;_&#3237;

picket
Ja, természetesen 5v5-rõl beszélek, pont azért, mert 3v3-ban "megvannak azok a karik akik mindent visznek". Hadd játsszak már azzal, amivel jólesik, nem azzal amivel kötelezõ.

&#3237;_&#3237;

*valaki valami
késõ van már na😊

pantheon-hoz tud nekem valami jó kis buildet?

jaja, az SR build amit irtam, en nemigazan szeretem TTt. mideloban kassa jolehet TTn, de feljebb mar nemigazan er semmit, ahogy mondtad, lvl6 elott nemigazan tud mit hozzatenni a dolgokhoz, es ugy igazabol a damaget sem birja annyira.

Aha, értem, majd meglesem így. Mivel én mostanában kb. 95%-ban TT-n játszom, általában a Ruby-val kezdek, mivel így kb. tuti túlélem a kezdeti 3v3-at. És nem is kell messze mászkálni a mana miatt. Utána Catalyst, ami kb. biztos, a többi pedig szitu függõ, de nálam is rush a Tears általában.

Zomil: azért Kass elsõ 5 szinten nem annyira dominating, mivel nem ranged, 2-3 skill teljesen felzabálja a manáját, alacsony szintû (lvl 2-3) skilljei pedig még nem sebeznek eleget kb. senkire. Csak ha megvan az 1-2 core item, akkor élvezi az ember a 0.7-es AP szorzó kedves hatását.
Anthrax
Ma is kifogtam egy fogyatékost ,Korpi volt a neve, ha meglátjátok nyugodtan leave, nem bírta kikerülni Blitz fistjét és utána elkezdett rinyálni,de ez nem volt elég neki, ahányszor feléledt ,csak futott elõre és meghalt, szép feed volt

eloszor is ami kassadinnal a legfontosabb, hogy legyen rengeteg manad.
ugy szoktam inditani, hogy sapphire meg ugye hppoti. aztan mikor osszejon 580 gold, vagy ha esetleg firstblood, vagy egypar kill is sikerul a lanen, akkor 930gold, akkor visszamegyek gyorsan, hogy megvegyem sapphire -> tears of goddess (580), meg boots (930). a tears hamar meg kell, hogy legyen, hogy minel elobb elkezd gyujtogetni a + manat.

na ez mar igy kezdetnek oke, utana ha jol megy minden, tudsz olni parat, olyan 20-25 perc korul ha meg tudod venni a rod of agest akkor oke. ha ugy nez ki, hogy nemigen jon ossze addig a rod, es nem is nez ki hosszu jateknak, akkor nem erdemes. inkabb veszek rylait. HP fontos, mivel anelkul nemigen el sokaig az ember 😊 ha mar van valamennyi HP, foleg, ha van ROD, akkor kezdem stackolni az APt. mejai, ha jol allunk, void staff, ha enemy stackolja a magicresistet. zhonya, ha sok penzem van. ha mar van valamennyi AP, es meg van penzem, foleg ha ROD is van, akkor tearsbol szoktam archangelt csinalni. de az nem letfontossagu, inkabb tear csak mana miatt kell, viszont ha elhuzodik game, akkir is hasznos, mert archangel is eleg jo item.

sry, hogy regenyt irtam ide, ha esetleg meg erdekelne valami, msnen is megkerdezheted akar: [email protected]

PS: bootsrol annyit, hogy mivel magicpenes runam van, es kassadin skilljei eleg magas sebzessel rendelkeznek alapbol, enemyben sok stun, vagy slow silence van, merc threads, ha meg alazzuk oket, akkor sorc shoes.

remelem tudtam segiteni.

Azért a tegnapi mana potis kennen odabaszott <#nyes><#nyes><#nyes>
Zomil
Kassadin szvsz eléggé durva ha van melletted valaki de egyedül is 😄
eleve a silence skillje akkorát odabasz, h lvl1-en is eltünik egyböl a fél hp-d szinte, aztán ott a lassitása a teleportrol nem is beszélve menekülni csodálatosan tud ahogy chase-elni is... 😄
Szvsz ha vki ért hozzá brutális.

Milyen build? Most kezdtem el Kass-al játszani, kb. 1 hete, és elég jól is megy, de nem vagyok benne biztos, hogy jól csinálom. Shotot tudsz mutatni, vagy valami?
kassadinos statom:
46win 39loss
759kill 424death 813assist

mostanába elég sok jax lett de eddig õket lazán bevertem egy guardian angelsal már 2v3at behoztam a társammal<#vigyor><#vigyor>

daemonervosa
addig örülj amig nem janna+jax combo jön szembe. 😊

Trolling is a art.

kassadinnak érdemes abyssal sceptert venni hogy kevesebb legyen az ellenség magic resistje?

nemtudom hogyvagytok vele de én felfedeztem egy jó herot Kassadinnal eddig 6mecs 5win 1lose 😄 elég brutáll vagyok vele fõleg magek ellen

Kry
Az elöbb egy oan komboval néztem szembe laneemen hogy ashe+janna. Blitzel voltam, úgy kezdõdöt lvl 1-en hogy ashe 2 lövésbõl és egy volleyvel leszedte a 3/4 hp-m... mellettem meg szerencsétlen kassadin úgy halt turret mellett hogy kapott lövést, és reagálni sem tudott 😛. Iszonyat op -.-

Gosu 23 SMF Earl.J.Hickey 24 AMF PassEater 22 CMF

Meg kell venni és játszani kell vele, ki kell próbálni.
Azt a legutóbbi 5v4-et is úgy sikerült megnyerni hogy volt egy blitz aki pöttyet abuse-olta a pull-t. Minden adandó lehetõséggel behúzott valakit a bokorba és általában sikerült a kill.

Néhány Jax-el játszott játék után úgy látom hogy egyedül úgy lehet meg/visszafogni, ha lane phase-be rommá harrassolják. Melee lévén közel kell menjen ha last hitelni akar, itemeken kívül semmilyen regen skillje nincs amivel a HP-ját vissza tudná tölteni, ezt kell kihasználni.
Persze a harrass sem egyszerû ha egy stun/snare partnerrel lane-el, de minden adódó alkalmat meg kell ragadni hogy érezze a törõdést. Nem szabad élni hagyni.
Persze idõvel úgyis megveszi a tabi+rageblade kombót de ezt késleltetni kell amennyire csak lehet. Itemek nélkül illetve ha szintben le van maradva õ sem "annyira" táp, de még így is talán a legerõsebb melee dps.
Igen "Mörfi" bácsi gondoskodik a jax,blitz jelenségrõl...
5v5-ben jöhet jax ott rendesen falloszra lehet húzni de 3v3-ban egy szar op,nonskilles hõs....aztán meg verik a mellüket hogy milyen jól játszanak...lol mintha olyan bonyolult lenne...

ToCsEk
fail, sorközt, entert<#nyes>

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

ToCsEk
nem látod a szóközt?

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

ha 3v3 akkor hogylehet 5v3 ???XDDDD

ToCsEk
3v3 map egy fos, 1x próbáltam de soha többet 😊

én a leaver + feeder párost szeretem, aztán 5v3ban ha bevernek beírják hogy gg, én meg ettõl a falnak tudok menni...
marha nagy tudás kell 3 embert beverni...
aztán még itt van a jax jelenség, ha velünk van akkor 0/20ig meg sem áll, de ha ellennél van akkor meg úgy telifeedelik hogy 5en sem tudjuk megölni...

Én majdnem mindig premadel megyek. Hetente 1-2õt játszok random arcokkal és bízok abban hogy csak egy kicsit is tudnak játszani a társaim de úgy látszik nagyon naív vagyok.

Ami engem zavar nagyon azaz amit már több fórumon is leírtak hogy sajnos ha tényleg nyerni akarunk az eszünkre kell hallgatni a szívünk helyett.

Van egy olyan jó pár karakterem amit szeretek de teljesen felesleges ha ütõképes csapatot pakolunk össze.

3v3om pályárol ne is beszéljünk...ott megvannak azok a karik akik mindent visznek...