53877
0MWkPbn.jpg
  • Grr1234
    Persze az ellenfelek soha nem ilyen nyomorékok.
  • ronihun
    Belépek, kipickelem renektont udyr instalock, aztmondja biztos nem junglezik, kayle udyr premade megy botra, és mivel nincs jungler talon megy junglebe. elkezdődik a meccs én 2v1 top egy sion+yorick ellen, de a legszebb hogy két perc után malzaharunk középen meghal és lelép, ezután jungler nélkül percek alatt szétkaptak fennt, de én még cska 1-1-be voltam mikor a talonunk már 0-5be és kb 6 perc telt el a meccsből, aztán mondta mind a három hogy hagyjuk őket nyerni, mondom wtf és ott álltak a kezdőn végig én meg egyedül harcoltam na mindegy szánalom
  • tommyknockers
    Ennyi volt a LoL mára, istentelenül felbaszott. Gondolkozom, hogy átmegyek Westre, ha ugyanolyan marad mint East az se gond, nem veszítek sokat.
  • Skypack
    egész jó lett a patch után kicsit áttekinthetőbb dominionra leszek kiváncsi
  • Grr1234
    Maradjon is ott.
  • ronihun
    szvsz nagyon fun champion, lehet használni mind lanen mind jungleben, ő az a champ akivel a legtöbb embert felidegesítettem, mert nagyon jól lehet vele menekülni, ugyanakkor gankelni, és üldözni is.
  • Licihapi
    trundle-ről valami véleményt tudtok mondani???
  • SzirmosSzisza
    Két kedvenc emberetek :D

• tommyknockers
    Nem igaz, lentre kaptunk Urgotot, és Fiddlestickset, és megesznek minket, én Xin-el, társ Shen-el. Kurvára idegesítőek.
  • Különc
    Ronesz visszatért a Dota 2 topikban
  • RedDevilsza
    20tól felfelé márpedig ez van.
  • Axsys
    Viszonylag sokat játszottam vele,elég jó tanky dps, viszont nem könnyű vele játszani.
  • Grr1234
    Miért kell 22-esen 30-as full runázott ellenfelek ellen játszanom? Így nagyon nem jó...
  • jazzy
    Másnak is van particle bugja? Fekete szarok vannak mindenfele.
  • FrostBite
    Megnézné nekem valaki, hogy játékban tud-e HUD Scalet állítani, mert nekem nem reagál semmit a patch óta ha állítom.
  • Maak
    masfelszer letoltott patch utan ugy nez ki meg ma lesz gama
  • ronihun
    most meg pár perc alatt kész lett az egész, nem értem, de mindegy

egyébként tetszenek ezek az újítások, amiket csináltak mind a shopban, a gameben vagy akár a meccs után, jól néznek ki.

más: Renektonról vélemények? van aki játszik vele, vagy megvan neki?
    erősen gondolkozom hogy megvegyem, kb ő most az egyetlen champion amelyik érdekel, talon nem annyira tetszik
  • Fec papa
    NEM
  • ronihun
    nekem 99%-nál kiírt valami errort és most kezdi előröl zsir
  • Czdano
    Luxon változtattak? Mintha messzebbre menne minden spellje + nagyobb területet ütne az E-je is..
  • Grr1234
    Nekem ugye megállt, újraindítottam launchert, leléptem egy 5 percre és mire visszajöttem kész volt.
  • Maak
    ujrainditottam, kabe 340 mega volt meg hatra, most 640 mega van meg...fasza
  • Grr1234
    Folytatja.
  • d3vilz
    megvettem talon-t, hát elég jó 27/10/5 meg 21/6/3 :D
  • ronihun
    nem értem tényleg, ujrainditottam a patchelés eljutott egész gyorsan 96%ig aztán megint áll, viszont ha most kilépek és ujrainditom a launchert akkor előröl kezdi az egészet vagy folytatja?
  • FuRiONight
    Jah csak az Al van Miss Fortune-al, és állandóan megöl, esélyem sincs ellene.
  • ronihun
    marha lassú a patch, pedig a multkori 300 megás lejött egy 10-15 perc alatt max, ezt meg már órák óta szedem és még a felénél se jár...
  • Grr1234
    Megvettem Talon-t, első kör után:

• ronihun
    NA szerveren most beszélik hogy bugos a patch, van valamilyen shield bug, meg előbb egy Cho'Gath egy autoattackkal one shotolt egy 70%on lévő Rumblet livestreamen
  • pluhi
    Amúgy itt se ment még fel a patch, bár volt kis áramszünet napközben, az se segitett neki. Szerintem a P2P nem működik, kölönben nem lenne ilyen lassú.
  • crackyS
    próbáld ki pvp-n is
  • pluhi
    Ott bárki arat.
  • FuRiONight
    Coop vs Al-l toljuk és Miss Fortune (remélem jó írtam) egyszerűen arat. Ennyire jó lenne?
  • Jammal
    Én is leszedtem újra, de telepítés után nekem szedett egy 2-300mb körüli patchet utána meg most egy 800+osat amivel már vagy 2 órája szarakodik. Lehet inkább várok pár napot mire felraknak olyan telepítőt amiben benne van a legújabb patch, mert ez katasztrófa.
  • rhazid
    szomorú.
    jobb a healelős Nidalee.
  • Czdano
    Neki sem tetszett hogy nem tud már akármeddig kint maradni lanen. Teljesen más szerepet kapott..jobb volt a régi nida :/
  • Balintrial
    HotshotGG tegnap este streamen: "Nidalee is fuckin' broken".
  • Maak
    nekem allt 33-nal egy negyed orat kabe, azota jon lefele rendesen
  • ronihun
    amikor megáll 33%-nál akkor várjak, elfog még indulni?
    BIN_0x00000 0% complete, 0:00 remaining... előbb is megállt valahol akkor ujrainditottam a launchert és elég gyorsan eljutott idáig, de hogy most mi van azt nem tudom
  • FrostBite
    Nekem is csak csordogál lefele. :D
    Egy új klienst feldobhatna a riot, hogy ne kelljen szarakodni ekkora patchel.