League of Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
lvl 7 ashe az ellenfél csapatában XD
mondjuk még õ volt a legjobb 😉
Valaki elõ tudja keríteni muki100at vagy marad a mod-help?

Trolling is a art.
kell 1 nem noob csapat, egy perfect teamwrok és gg 😄
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Magyarul ha sokat állsz a que-ban, akkor ugyanúgy összerakhat lvl10es vérpistivel. Én azért gondolom hogy nem kell majd több ideig sorba állni, mert akkor ennek a változatatásnak nem lenne semmi értelme. De ezt majd peccs után meglássuk.
Szeretnék 20-25ös embereket látni a saját és az ellenfél csapatában is, nem azt ami eddig jellemzõ volt: ellen csupa 30 esetleg 1 kivétellel, nálunk meg az én lvl23am mellett ott egy tizen-x szintû nab.
Én ennek örülök a legjobban 😊
Yay, remélem Kat megint OP lesz<#idiota>#idiota>
Gosu 23 SMF Earl.J.Hickey 24 AMF PassEater 22 CMF
Katarina
Base Health increased to 478 from 460.
Health per level increased to 83 from 75.
Damage per level increased to 3.2 from 2
Bouncing Blades bonus damage increased to 20/40/60/80/100 from 15/30/45/60/75.
Killer Instinct (Passive): now increases damage from abilities and melee attacks by 8/12/16/20/24 each hit.
Killer Instinct (Active):
Using Shunpo reduces all damage received by 15/20/25/30/35 percent for 3 seconds.
Using Bouncing Blades remains unchanged.
Fixed a tooltip error with Shunpo where the damage listed was lower than the actual damage dealt.
Death Lotus physical damage scaling increased to 55% of bonus attack damage from 50% of bonus attack damage.
Voracity has been adjusted to trigger off kills or assists instead of a champion you've damaged within a short time frame. This should result in more consistent behavior, but not impact most cases.
Ideje ujra elövenni a kedvenc hösömet 😛
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Top500at meg szerintem kezzel irjak...
Legalabbis par helyezes utan lemaradt a .
ketlem, hogy barmelyik program csak ugy random lehagyna 😄
hogy sikerült megtudakolnod?
btw nem vágom hogy miért nem publikus...
Your ELO is 1752. Please keep it to yourself as we don't want to be flooded by ELO requests.
^^
nah ez a durva vesztes sorozat
Nem bírtam idegekkel és 5percen keresztül chetben csak szapultam a csapattársaimat. Síri csönd volt, sõt még a jaxünk be is írta hogy tényleg noob.
Ez van 😊
Az én megoldásom hogy nem minden nap játszom, nem is nagyon lenne rá idõm. Ha meg leülök akkor 2-3 max 4 meccs. Abból már csak összejön 1 win, meg volt a napi 1 gyõzelem +ip/+xp azt ennyi.
egyszóval jax nem annyira jó mint ahogy itt beállitjátok még 3v3 ban sem
ಥ_ಥ
ಥ_ಥ
késõ van már na😊
Zomil: azért Kass elsõ 5 szinten nem annyira dominating, mivel nem ranged, 2-3 skill teljesen felzabálja a manáját, alacsony szintû (lvl 2-3) skilljei pedig még nem sebeznek eleget kb. senkire. Csak ha megvan az 1-2 core item, akkor élvezi az ember a 0.7-es AP szorzó kedves hatását.
ugy szoktam inditani, hogy sapphire meg ugye hppoti. aztan mikor osszejon 580 gold, vagy ha esetleg firstblood, vagy egypar kill is sikerul a lanen, akkor 930gold, akkor visszamegyek gyorsan, hogy megvegyem sapphire -> tears of goddess (580), meg boots (930). a tears hamar meg kell, hogy legyen, hogy minel elobb elkezd gyujtogetni a + manat.
na ez mar igy kezdetnek oke, utana ha jol megy minden, tudsz olni parat, olyan 20-25 perc korul ha meg tudod venni a rod of agest akkor oke. ha ugy nez ki, hogy nemigen jon ossze addig a rod, es nem is nez ki hosszu jateknak, akkor nem erdemes. inkabb veszek rylait. HP fontos, mivel anelkul nemigen el sokaig az ember 😊 ha mar van valamennyi HP, foleg, ha van ROD, akkor kezdem stackolni az APt. mejai, ha jol allunk, void staff, ha enemy stackolja a magicresistet. zhonya, ha sok penzem van. ha mar van valamennyi AP, es meg van penzem, foleg ha ROD is van, akkor tearsbol szoktam archangelt csinalni. de az nem letfontossagu, inkabb tear csak mana miatt kell, viszont ha elhuzodik game, akkir is hasznos, mert archangel is eleg jo item.
sry, hogy regenyt irtam ide, ha esetleg meg erdekelne valami, msnen is megkerdezheted akar: [email protected]
PS: bootsrol annyit, hogy mivel magicpenes runam van, es kassadin skilljei eleg magas sebzessel rendelkeznek alapbol, enemyben sok stun, vagy slow silence van, merc threads, ha meg alazzuk oket, akkor sorc shoes.
remelem tudtam segiteni.
eleve a silence skillje akkorát odabasz, h lvl1-en is eltünik egyböl a fél hp-d szinte, aztán ott a lassitása a teleportrol nem is beszélve menekülni csodálatosan tud ahogy chase-elni is... 😄
Szvsz ha vki ért hozzá brutális.
46win 39loss
759kill 424death 813assist
Gosu 23 SMF Earl.J.Hickey 24 AMF PassEater 22 CMF
Azt a legutóbbi 5v4-et is úgy sikerült megnyerni hogy volt egy blitz aki pöttyet abuse-olta a pull-t. Minden adandó lehetõséggel behúzott valakit a bokorba és általában sikerült a kill.
Néhány Jax-el játszott játék után úgy látom hogy egyedül úgy lehet meg/visszafogni, ha lane phase-be rommá harrassolják. Melee lévén közel kell menjen ha last hitelni akar, itemeken kívül semmilyen regen skillje nincs amivel a HP-ját vissza tudná tölteni, ezt kell kihasználni.
Persze a harrass sem egyszerû ha egy stun/snare partnerrel lane-el, de minden adódó alkalmat meg kell ragadni hogy érezze a törõdést. Nem szabad élni hagyni.
Persze idõvel úgyis megveszi a tabi+rageblade kombót de ezt késleltetni kell amennyire csak lehet. Itemek nélkül illetve ha szintben le van maradva õ sem "annyira" táp, de még így is talán a legerõsebb melee dps.
5v5-ben jöhet jax ott rendesen falloszra lehet húzni de 3v3-ban egy szar op,nonskilles hõs....aztán meg verik a mellüket hogy milyen jól játszanak...lol mintha olyan bonyolult lenne...
én a leaver + feeder párost szeretem, aztán 5v3ban ha bevernek beírják hogy gg, én meg ettõl a falnak tudok menni...
marha nagy tudás kell 3 embert beverni...
aztán még itt van a jax jelenség, ha velünk van akkor 0/20ig meg sem áll, de ha ellennél van akkor meg úgy telifeedelik hogy 5en sem tudjuk megölni...
Ami engem zavar nagyon azaz amit már több fórumon is leírtak hogy sajnos ha tényleg nyerni akarunk az eszünkre kell hallgatni a szívünk helyett.
Van egy olyan jó pár karakterem amit szeretek de teljesen felesleges ha ütõképes csapatot pakolunk össze.
3v3om pályárol ne is beszéljünk...ott megvannak azok a karik akik mindent visznek...