53877
-
#11907 Persze az ellenfelek soha nem ilyen nyomorékok. -
#11906 Belépek, kipickelem renektont udyr instalock, aztmondja biztos nem junglezik, kayle udyr premade megy botra, és mivel nincs jungler talon megy junglebe. elkezdődik a meccs én 2v1 top egy sion+yorick ellen, de a legszebb hogy két perc után malzaharunk középen meghal és lelép, ezután jungler nélkül percek alatt szétkaptak fennt, de én még cska 1-1-be voltam mikor a talonunk már 0-5be és kb 6 perc telt el a meccsből, aztán mondta mind a három hogy hagyjuk őket nyerni, mondom wtf és ott álltak a kezdőn végig én meg egyedül harcoltam na mindegy szánalom -
#11905 Ennyi volt a LoL mára, istentelenül felbaszott. Gondolkozom, hogy átmegyek Westre, ha ugyanolyan marad mint East az se gond, nem veszítek sokat. -
#11904 egész jó lett a patch után kicsit áttekinthetőbb dominionra leszek kiváncsi -
#11903 Maradjon is ott. -
#11902 szvsz nagyon fun champion, lehet használni mind lanen mind jungleben, ő az a champ akivel a legtöbb embert felidegesítettem, mert nagyon jól lehet vele menekülni, ugyanakkor gankelni, és üldözni is. -
Licihapi #11901 trundle-ről valami véleményt tudtok mondani??? -
#11900 Két kedvenc emberetek :D
-
#11899 Nem igaz, lentre kaptunk Urgotot, és Fiddlestickset, és megesznek minket, én Xin-el, társ Shen-el. Kurvára idegesítőek. -
#11898 Ronesz visszatért a Dota 2 topikban -
#11897 20tól felfelé márpedig ez van. -
Axsys #11896 Viszonylag sokat játszottam vele,elég jó tanky dps, viszont nem könnyű vele játszani. -
#11895 Miért kell 22-esen 30-as full runázott ellenfelek ellen játszanom? Így nagyon nem jó... -
#11894 Másnak is van particle bugja? Fekete szarok vannak mindenfele. -
#11893 Megnézné nekem valaki, hogy játékban tud-e HUD Scalet állítani, mert nekem nem reagál semmit a patch óta ha állítom. -
#11892 masfelszer letoltott patch utan ugy nez ki meg ma lesz gama -
#11891 most meg pár perc alatt kész lett az egész, nem értem, de mindegy
egyébként tetszenek ezek az újítások, amiket csináltak mind a shopban, a gameben vagy akár a meccs után, jól néznek ki.
más: Renektonról vélemények? van aki játszik vele, vagy megvan neki?
erősen gondolkozom hogy megvegyem, kb ő most az egyetlen champion amelyik érdekel, talon nem annyira tetszik -
#11890 NEM -
#11889 nekem 99%-nál kiírt valami errort és most kezdi előröl zsir -
#11888 Luxon változtattak? Mintha messzebbre menne minden spellje + nagyobb területet ütne az E-je is.. -
#11887 Nekem ugye megállt, újraindítottam launchert, leléptem egy 5 percre és mire visszajöttem kész volt. -
#11886 ujrainditottam, kabe 340 mega volt meg hatra, most 640 mega van meg...fasza -
#11885 Folytatja. -
d3vilz #11884 megvettem talon-t, hát elég jó 27/10/5 meg 21/6/3 :D -
#11883 nem értem tényleg, ujrainditottam a patchelés eljutott egész gyorsan 96%ig aztán megint áll, viszont ha most kilépek és ujrainditom a launchert akkor előröl kezdi az egészet vagy folytatja? -
#11882 Jah csak az Al van Miss Fortune-al, és állandóan megöl, esélyem sincs ellene. -
#11881 marha lassú a patch, pedig a multkori 300 megás lejött egy 10-15 perc alatt max, ezt meg már órák óta szedem és még a felénél se jár... -
#11880 Megvettem Talon-t, első kör után:
-
#11879 NA szerveren most beszélik hogy bugos a patch, van valamilyen shield bug, meg előbb egy Cho'Gath egy autoattackkal one shotolt egy 70%on lévő Rumblet livestreamen -
#11878 Amúgy itt se ment még fel a patch, bár volt kis áramszünet napközben, az se segitett neki. Szerintem a P2P nem működik, kölönben nem lenne ilyen lassú. -
#11877 próbáld ki pvp-n is -
#11876 Ott bárki arat. -
#11875 Coop vs Al-l toljuk és Miss Fortune (remélem jó írtam) egyszerűen arat. Ennyire jó lenne? -
Jammal #11874 Én is leszedtem újra, de telepítés után nekem szedett egy 2-300mb körüli patchet utána meg most egy 800+osat amivel már vagy 2 órája szarakodik. Lehet inkább várok pár napot mire felraknak olyan telepítőt amiben benne van a legújabb patch, mert ez katasztrófa. -
#11873 szomorú.
jobb a healelős Nidalee. -
#11872 Neki sem tetszett hogy nem tud már akármeddig kint maradni lanen. Teljesen más szerepet kapott..jobb volt a régi nida :/ -
#11871 HotshotGG tegnap este streamen: "Nidalee is fuckin' broken". -
#11870 nekem allt 33-nal egy negyed orat kabe, azota jon lefele rendesen -
#11869 amikor megáll 33%-nál akkor várjak, elfog még indulni?
BIN_0x00000 0% complete, 0:00 remaining... előbb is megállt valahol akkor ujrainditottam a launchert és elég gyorsan eljutott idáig, de hogy most mi van azt nem tudom -
#11868 Nekem is csak csordogál lefele. :D
Egy új klienst feldobhatna a riot, hogy ne kelljen szarakodni ekkora patchel.