53877
-
#11947 7-10 perces. -
#11946 mekkora?
nekem is volt tegnap de csak 4-5 perces -
FreddyHawk #11945 Pofám leszakad. Login queue az easten ;(
-
#11944 -
#11943 nálunk 3v5 volt rankeden, fasza, instalose, persze a két leaver, cho 0-5, brand 0-9 volt amikor leaveltek 12 perc után... -.-" -
#11942 Újaknak nem tudom miért nem Katarinát ajánljátok. Legegyszerűbb champion a játékban. Szóval azt vegyétek meg év ownoljatok lvl30ig. -
#11941 Végére 2v5, remek. -
#11940 Hozzá teszem én is fos vagyok. -
#11939 Ezt nem hiszem el, törlöm ezt a fost a picsába, elején simán hoztuk a meccset ,erre 1 leaver...most megint 1. MI A F*SZOM TÖRTÉNIK ITT? -
#11938 nem úgy értem :D
hanem az "sg játékos listán" öntelt vagyok ezért kétszer beírtam magam aztán kicsit vicces így azt hittem így tudom majd javítani de nem jött össze :q -
#11937 ranked meccseket játszol, ha nyersz, elot kapsz, ha vesztesz, elot veszítesz. -
#11936 procelote -
#11935 -
#11934 hogyan javítok elo statot a játékos listán vagy az már úgy marad? -
#11933 Lux is jó. -
#11932 Szép is lenne, ha patch függő lenne a leaverek száma... -
#11931 Most nem tudom, hogy az új patch miatt van-e, de most 3v4-ben vagyunk, és mi vagyunk 3-an...lol. -
Morf #11930 ok, köszi, akkor megnézem tristanat, ha meg lesz elég pénzem, akkor megsasolom a drágákat :) Az unlock kamera volt az első :)) -
#11929 Ha nem jön be a ranged, próbáld Garent. Tanky és az ultijával könnyű killt csinálni. Amúgy a legfontosabb dolog: unlock kamera, ha még nem tetted meg!
-
#11928 tristanat szerezd be ingyenes ha facebookon likeolod őket
kezdő rangednek még morgana jöhet szóba szerintem
-
#11927 Caitlyn mindent visz, Q-val messze tudod tartani az ellenséget, ha mégis közeljönnek E-vel elugrasz, + Flash és ennyi, ha valakinek kevés HP-ja van akkormeg R-el beméri és hiába menekült el vége, W-s csapdát nem nagyon szoktam használni, max ha turet közelbe vannak akkor oszlopba rakok 3-at aztán csak beleakadnak, de persze ő is 6300-as kari -
#11926 Most játszottam egyet, 21-5-4 statom volt Talonnal, vesztettünk. Csapattársaim szerint én basztam el. Lehet. :) -
#11925 Hát igazából mindegyik karival ellehet baszni... Vayne esetleg, de ő drága. -
#11924 Tristana egész jó pl. -
Morf #11923 Sziasztok, tanácsot kérek. Mit ajánlotok ranged kezdő karinak magas HP-van? Most kezdtem a játékot, próbáltam Ryze-t, Ashe-t, nem igazán jöttek be. Melyik az a kari, amit könnyű játszani, nagyon nem lehet vele elcseszi a csapatot, és jól bele lehet tanulni a játékba? Segítségeteket előre is köszönöm :)
-
#11922 Épp a minap volt egy jó kép hogyan hangzik a brit angol egy amerikainak és fordítva, épp idevágó majd megkeresem, de a lényeg annyi, hogy sokat használnak relatíve csúnya szavakat, amik jelentése vulgáris, de (magamból indulva ki) én is sokszor mondom, hogy "szar" "óbazdmeg" stb. Szerintem nincs vele baj, ha nem kóros (annak van valami neve is) -
#11921 Rain Mant ne nézd akkor inkább :DD -
#11920 Pedig Elementz korrektül streamel. Ha igazi úriembert szeretnél nézni, akkor ott van Guardsman bob :) -
#11919 Nyilván én is felszólalok egyszer kétszer, de hogy az egész stream abból áll ki, hogy káromkodik... Most pl Elementz játékost néztem és egy fél percen keresztül WTF holy s*it, ezek mennek. Én nem várok semmit, de lehet hogy csak nekem sok. Mind1, csak megkérdeztem, hogy csak én fogok ki ilyeneket? :) hallgatok zenét közbe inkább :) -
#11918 Ez neked már kultúrálatlan? He? XD Te most komolyan azt várod, hogy mindenki fapofával, és max "a kutyafáját" felkiáltásokkal játszon? Az azért nem semmi :P -
#11917 Nemrég kezdtem el a játékot, tetszik, noob vagyok még, ezért is nézek streameket, hátha akad aki olyannal játszik mint én, és tanulok belőle. De azt nem hiszem el, hogy ezek ilyen kultúrálatlanok, egyfolytában azt hallom, hogy WTF OMG WTF WTF f*ck me és még sorolhatnám... És nem senkiket nézek, hanem akit több mint 9 ezren néznek. Komolyan ilyen az összes nagy játékos? Másból nem állnak ki? -
#11916 Annie-nek milyen cuccokat ajánlotok? -
#11915 Törölve lett xD -
#11914 Hol? Nem látom ^^ -
#11913 :DDD -
#11912 Jobban jársz, én is így tettem. -
#11911 velem: zsinórba 5. gamem erdőzöm, mert semelyik fogyatékos nem képes rá. Olaffal tolom, minden lanet pusholják, jólvan erdőzöm tovább. Beindul az akció gankelek mindenfele 6-1es statom van, teamstat: 9-10, csapattárs caitlyn 0-7. MOndanom sem kell kikaptunk. Utóbbi 4 meccsem 4 defeat, és azokból 1en lett minuszos statom. Most ilyenkor nehéz megmagyarázni hogy nem az olyan seggretardáltak miatt kapok ki mint pl: soraka üldözésre használjha a flashét, az említett caitlyn minden nidalee dárdába beleáll, feed, leave, anyázás felsőfokon. És persze arról ne beszéljünk amikor instalockolnak 4 solo hőst. Az meg a másik hogy nem értem az ilyen feeder vérpistik ezen mit élveznek? Ha ekkora szar lennék tuti letöröltem volna már rég a játkot. -
#11910 észreveszed* -
#11909 Azt csak észre veszed ha 3 ellenfél eltűnik. :D -
#11908 de azok is szoktak, csak nekik nem látom a chatjüket :D