53877
-
FreddyHawk #11987 Egyszer hopp, egyszer kopp - én speciel folyton úgy érzem hogy csak nálam vannak kevesebben ;)
-
#11986 Nem tudom mi van az East-esekkel, de most megint egy 3v5 meccs volt. Most speciel nekünk volt 5. -
#11985 Én 9 napot vártam hogy válaszoljanak, commentben leirtam utána hogy melyik champokat akarok eladni és + 2nap megjött az IP, nem fogod látni hogy ha pl. volt 3000IP-d és eladod Fiddle-t(1350) akkor 4350IP-d lenne, úgyanugy 3000 lesz, majd menj be Store-ba és vedd meg a champot amit megakartál megfogja adni -
Fallingstar #11984 de jó, idetaláltam:) -
#11983 Ma még nem volt -
Ágyúgolyó85 #11982 Valaki írt már supportnak champion refund ügyben? Nekem még nem válaszoltak, már 5 nap eltelt. Kérdés hogy kb mennyi a válaszidejük?
Nem vagyok türelmetlen, de jó lenne megszabadulni pár championtől, amit időközben szarrá nerfeltek! -
#11981 Rakd át az optionsban a shadowst bármi másra mint amin van és meg fog javulni. -
Skill #11980 shadow off nekem megoldotta :) -
#11979 videókártya driver frissítés. -
#11978 Segítség kéne,
a legutóbbi patch óta grafikai bug tapasztalható nálam, az árnyékok (ha mozgok, haladok) ugrálnak, vibrálnak.
Másnál hasonló, vagy valami ötlet, megoldás erre? -
#11977 A hős a fos nem a rúnákkal van a baj. -
gtronic #11976 Talonak milyen runákat? armor pen, fos neki. -
#11975 és jön egy enemy veiger és rád nyomja az ultiját XD -
#11974 Szerintem tök mindegy mivel kezd játszani, skillshot vagy nem, kutyát nem izgatja, ha kicsit bénázik az elején normál PVP-ben/AI-ban.
SZVSZ a játékélmény messze jobb skillshotos karikkal, a csúcs meg Lux ultija, bárki bármit mond (Ezreal ua, csak az szarabbul néz ki). Egy keresztbe futót elkapni egy lekötéssel, Gragas-szal úgy ultizni, hogy kettő berepül közétek a többi meg elfelé, azok a szép pillanatok.
Ja meg mikor Mundoval ötödszörre is mellékúrod a bárdot. ("Mundo misses when he pleases") -
#11973 Majd Dominionban :p -
#11972 Húúh, ha minden körben így indulhatnék... :p -
#11971 Ez se rossz, bár ez botok ellen van :D -
gtronic #11970 csak, 12.000IP- T sikerült össze hoznom ebből a supportos szarból . -
#11969 Most játszottam egy Swain-nel, akinek 928 AP-je volt. :o -
#11968 Elejéhez annyit szólnék, hogy bátyámnak annyira megtetszett nocturne hogy nem érdekelte hogy mondtam neki, hogy sok idő kifarmolni, nem vett semmit addig amíg össze nem jött neki a 6300, szóval a 3150 az nem sok szvsz -
#11967 Fura gamem volt tryndával most, eleinte jungleből tudtam gankelni 3-4 jót, midgame erős voltam emiatt féltek is, aztán ahogy jött a lategame ahol egyre erősebb a trynda elvileg egyre estem vissza, végül 7/7/14-ben zártam 6/2/7 körülből, mert mindig lefocusáltak és az egész enemy team tanky volt (Warwick, Morde, Talon (de ő mindig eltűnt, meg elég tanky volt ő is), Singed, Udyr). Így nem nagyon tudtam érvényesülni. Ahogy megláttak focus, levittek, 2 sec ignite. De mindegy nyertünk a végén, csak fura volt. -
#11966 veigar könnyu kari.. sure -
lordbalu #11965 Szerintem kezdőnek ezek a könnyű karik amik olcsók egyik se több 1350-nél
közel harci
Warwick
Jax
Master yi
távol
Ashe
Soroka (bár nem tom mennyire nerfelték, valaki sírt emiatt, csak azért tudom)
Veigar -
#11964 Van olyan livestream, ahol mondják, hogy mit miért csinálnak? -
#11963 Azt írta ryze nem jött be neki, amúgy én is azt ajánlottam volna be elsőnek. -
gtronic #11962 - -
#11961 ja. -
gtronic #11960 MONDOM azt jelenti? ( mert az angol nem az erősségem) -
#11959 Katt a laptop képernyőjére. Van 1-2 LoL os bevágás. Igazából engem qrvára zavarna, ha oda le kéne nézni, de akkor is faszán mutat :) -
Jammal #11958 Pont nem kellene azt megtanulnia kezdőként, hogy indokolatlanul pusholja a creepwavet az aoeval, mert "az sok pénz". -
#11957 20 alatt tök mindegy mivel mész, Morgana meg még kezdő barát is passzívja miatt, csak mana kell neki :) -
#11956 Te minek jöttél vissza? Megint olvasni kell itt a baromságaidat. Kezdőknek skillshot, persze, rögtön ezrealt meg luxot kéne gyakorolnia, nem elég figyelnie a pozícióra, a lasthitre, a térképre, az itemekre.. ráadásul a morganát kb SENKI nem használja sehol, 1-2 ember elvétve, ha már ilyen karakter legalább olyan, ami megéri az árát.. mondjuk ryze.. -
#11955 Mert az sokkal jobb hogy beajánlod neki katarinát, ami 3150 IP-be kerül (mennyi idő kifarmolni kezdőként? Nem két nap), nincs ccje, csak 2 gombot kell spammelni folyamatosan.
#11923 A legjobb ranged ami most pörög és tanulsz vele az annie. A Q spellel tudsz ingyen last hitelni (nagy előny), bazi nagy sebzése van, és tudsz stunnolni is területre.
Morgana majdnem ugyan ez, csak ott a W-t maxolod elsőnek és egy creep wave lemegy 4 sec alatt = bazi nagy pénz. A passzívjáról már nem is beszélve (minden sebző spelled gyógyít). 1350 IP, de kapsz egy jól farmoló, stunnoló, nagy sebzéssel rendelkező ranged hőst.
-
gtronic #11954 Dear David,
I can go ahead and refund Wukong, but according to our records Lee Sin and Kennen were purchased more than 30 days before you submitted this request, so I will be unable to complete your request. You can also see when you purchased these items in the “Purchases” tab in the League of Legends store. Please let me know how you would like to move forward and I will gladly proceed ;) I am sorry for this inconvenience.
magyarul nem tudja teljesíteni mert nem 30 napon belül van? -
#11953 persze ajánljunk kezdőknek csak skillshottal rendelkező karit kis szintre katarina ahogy már le lett írva. -
#11952 Akkor már Lux szerintem :)
(mondjuk árban nem vagyok képben hol vannak) -
#11951 Morganát próbáld ki, 1350-be kerül, és van mindene ami szükséges egy ranged karinak. -
#11950 Igen, katarinát, mi mást? Nyomkodd CD-re a képességeket és ultizz jókor. Semmi mást nem kell vele megtanulni. Tudja szakítani az ultit és? Persze, high elon.
Hagyjuk ezt szerintem, AP sion is szar, mert csak le kell focusálni, mégis viable, mert nem teszik az emberek soloban, főleg nem lvl30 alatt. Tankot se szabad ütni, mégis ütnek, etc. Katarinát se szakítja senki, főleg nem kis szinten. -
B52Yami #11949 Akkor már inkább brand vagy malz... szerintem legegyszerűbb brandet elfeedelni. -
B52Yami #11948 Katarinát ajánlani? Van, nem tudom, kb 80+ champion, abból 40+ szakítani tudja az ultit...