53877
-
#12149 jajaja, de karthust már visszatették, a többit nem tudom, mivel nem ingyenesek.. -
gtronic #12148 nem enged normál gamen, karthusra, cassiora, és vladire nyomni, szürke .. MIÉRT?!?!?!?!
Valami temporarliy disabled ... nem értem -
#12147 -
#12146 Hány mondatot írtál most egybe? -
tréj #12145 Sziasztok Cho'gath és galio milyen karit érdemes megvenni hasznos a csapatnak? -
#12144 -
#12143 És még hogy a norvégok a hülyék... -
#12142 Kennen:mid
LeBlanc:a kurva anyád mid
LeBlanc: te fasszopo nyomorek geci
Kennen: umad?
Leblanc: /ignore all
Garen:It's only works ingame, not in champ select
...
LeBlanc: you f***n piece of sh**t
Kennen: értettem elsőre is ^^
LeBlanc: orvendek
-----
de végül nyertünk ja én voltam Kennen -
#12141 -
#12140 Jaja, a backdoor az pont nem az. A backdoor az amikor creep wave nélkül ütsz be valamit. -
#12139 őket alatt a gép által kisorsolt ellenfeleket értem
#12136 így már jobb?:D -
#12138 igen, irta h gg akkor vettem eszre hogy bent van :/ -
#12137 -
#12136 Nem vagyok mindig teljesen biztos benne, hogy az ellenfel a másik csapat... -
#12135 őket alatt az ellenfélt értem. :) -
#12134 back door sztem :D -
#12133 backdoor. Akkor ütöd be a tornyokat, amikor a csapatod másik fele "lefoglalja" őket. -
#12132 Backdoor -
#12131 bd mit jelent, nem minden roviditest ertek meg:) -
#12130 Yi bd ? :) -
#12129 Ezek után kikaptunk.
-
#12128 Na kaptam valami király premadet megint, szenvednek champion selectnél hogy valaki junglezzen miközbe egyikük egy Nocturne, de ő nem, aztán mivel Leona-Talon-Noct-Kennen instalock volt mondom választok rangedet, Ashet. Persze én vagyok a hibás, miattam fogunk veszteni mert nem mentem erdőbe stb. Elkezdődik mondtam hogy Leonaval lemegyek, erre ASHE U GO TOP, és egy Kennen! egy Nocturnenal megy botra, én felmegyek Leonával Cho ellen, midre megy Talon, last hitet alig kapok, Cho mivel gyorsabban fejlődik ezért megölni nem tudjuk, lent és miden pedig természetesen feedelnek, 6 killt kap az enemy Kennen, aztán elbukjuk mindkét tornyot lent és miden, majd ezután fentit is, ekkor jött a premade agya Talon, hogy mekkora fail 1v2be nekem hogy elver egy Cho'Gath, persze ezalatt tovább feedeltek, folytatták a baromságaikat oltogattak én írtam a másik csapatnak hogy borzasztó, persze ők is premade voltak, egy fullos és jól is játszottak, aztán végén persze én voltam a troll, hogy én sírok közös chatbe miközben én elbuktam fent stb. hát a faszom az ilyenekbe... -
#12127 Lol
-
#12126 Regrowth Pendant+1 Hpot/Cloth Armor +5 hpot kezdésnek aztán Philo,( néha HoG is). Ezután kezdem építeni a Trinityt vagy Sheen-nel vagy Phage-dzsel kezdem, innentől kezdve attól függ, hogy megy a game, ha jól akkor befejezem minél előbb a Trinityt, ha nem annyira akkor a Phage-ből csinálok egy Forzen Malletet a hp+Ad miatt, ha megvan az alap buildem Trinity-Ninja Tabi/Merc's Treads-Frozen Mallet, akkor Atma,Force of Nature,GA vagy más def item az enemytől függően, de mondjuk elég drága build, és pont ezért meg a Q-ja miatt Nasus-szal nagyon jól kell farmolni, és általában ha kapok egy solo topot akkor sikerül is mindenkinél többet farmolni. Azért szeretem nagyon mert a Q-ja ugye nem csak hogy leszedi mid-late gameben a carry fél hpját hanem még az épületekre is 500-1000ig üt ha jól farmoltál vele, teamfightba Ultijával halhatatlan, W-je nagyon OP 1v1be és teamfightba is, szóval nagyjából ezeket veszem, de változó egyébként. -
#12125 Nasus-ra miket veszel? -
#12124 Hirtelen azt hittem, hogy valami nagyon durva Friday paródia ez. -
#12123 Édes jó istenem, 2 leaver, és 3v5... -
#12122 Erről nekem azok az okostónik jutnak eszembe, akik beszaladnak egyedül 3-4-5 közé (vagy jó esetben teamfightban) elnyomom még az ultimat is hogy segítsek, erre miután meghal beírja hogy: Heal? -
#12121 -
-
#12119 Az a baj, hogy szar az egerem és emiatt nem nagyon merek rendeset játszani :) -
#12118 Kayle és Morgana meg Lux és Garen is tesók. Egy játék az egész családnak. :D -
#12117 coopra boostot pazarolni... :/ -
#12116 Co-opban próbálgasd. Ha meg nem vagy benne biztos, írd be magad listába, én napi 1 coop-ot fixen szoktam nyomni IP boost miatt és általában lehozom :D -
#12115 Tudtommal, ha mindenki más bot, akkor nem. Legalább is nekem régen nem adott, én is csináltam már ilyet. -
#12114 ha csinálok magamnak custom game-t full botokkal, akkor a leave-ér ilyenkor nem jár semmi, ugye? próbálgatni szeretném a karaktereket -
#12113 Jaja, tegnap egyszer bebugolt a rota, megmutatta a hősöket, aztán egyszer csak visszadobta a múlt heti bagázst. : ) -
#12112 Ugye tudod, hogy megjelenés után KÉT HÉTTEL szokott ingyenes lenni új hős?
-
#12111 Én Nocturne-t próbálnám ki szívesen, de nem nagyon akarják ingyenessé tenni :D -
gtronic #12110 SZURKOLTAM hogy ne legyen talon ingyenes, és YES : )