53877
0MWkPbn.jpg
  • böröczk
    ehhez mondjuk az is hozzájárul, hogy 6. akali játékom kb : D
  • böröczk
    jáh, azt eltosztam, tudom, általában rylai scepter+lich persze a cipellő után, és ha még tart a játék, rabadon, hextech, ilyesfélék, függően az ellenféltől is.

Jaja, ott elkezdtem a lichbane-t, csak nem adtam még el a trinityt, ha már összepakoltam rá a cuccost.. De még egy akalimmal se raktam amúgy ki, korán van még : D
  • Győri Devi
    jah igazad van nem is figyeltem :D
  • jazzy
    A trinity teljesen fölösleges, lichbanet kell építeni neki.
  • Győri Devi
    a sheen-nek nem látom értelmét trinity force után mert a 2 nem stackel se a lichbane ha arra építettél (tudomásom szerint)
  • böröczk
    soha többet nem játszom randomokkal..
    rögtön az elején kiléptek ketten egy halál után, meg miután rögtön ledöntötték a középső tornyot.
    végig 5vs3, kb 5x próbálkoztam surrenderrel, de persze, hogy nem.

ja és hozzáteszem, hogy az utolsó fél percben sikerült legyakniuk öten, gratuláltam is : D..

• böröczk
    Lecsaptam Akalival többször is : D
    És váó, 14-0-sok volt a meccs végére, nyertünk is 2x egymás után, mindkétszer 0-szor haltam, borzasztóan bejön ez a karakter, már sikerült megtanulnom Katarinával játszani, de az harmat Akalihoz képest. Alig várom, hogy elérjem a 30-as szintet (egy jó ezer év még), és rúnákat pakolászhassak neki. : )
  • gtronic
    : )
  • ronihun
    nagyon szórakoztató champion én is nagyon megszerettem
  • Sceleton
    Lee Sin tetszetős kari. Eddig még nem volt alkalmam kipróbálni, de most sikerült.
  • SzirmosSzisza
    Hotshot streamje bazzE:DDD
  • ronihun
    na ne veszekedjetek már
  • Unknow
    Miért? Légyszíves! Kérlek, mond el nekem ,hogy hol hibáztam. "Zorovpeter iskola gyerekeknek akik nem tudnak Jannázni...jól." XD
  • zorovpeter
    nem, azt hiszem, hogy ebbe most nem vágok bele.
  • Unknow
    Taníts mester XDDDDDDDD
  • jazzy
    Pont a lanen kéne shieldelned a carrydet XDDD
  • zorovpeter
    Jah..Jannával mindig teamfightolok level10-ig és véletlenül sem lanen vagyok vagy gangelek. XDDD
  • Unknow
    Jah..melyik noob pakolja a SUPPORTNAK a pajzsot+dmg buffot amit rátud rakni a carryre és a CC breaker, team saver healt? Sok noob XDDD
  • zorovpeter
    Megint nem okoskodás akar lenni, ne érts félre, de én nem pajzsot meg heal(ultit) pakolnék neki. Helyette tornádó, slow(aminek a passiveja is elég zsír). Mondjuk ha elakartok kapni valakit, akkor elég könnyű egy janna mellett, de menekülésre is kiváló. Bár igaz, hogy egyedül leölni csak a bénákat tudod vele.

Holnaptól kezdődik a suli emberek!! Ki játszik még így az utolsó éjszakán?
  • Grr1234
    LOL
  • Fpocok
  • pluhi
    Janna ultija kétélű fegyver sajnos. Ugyanúgy beszopathatod vele a sajátjaidat teamfightban, mint az ellent. Melee-k különösen utálják, nem beszélve Morgana-ról.
  • Különc
    Solo PvPben ha hülyékkel játszol tényleg nem fog bejönni
  • Saccard
    Értem. Hát akkor csak nekem nem jön be:)
  • jazzy
    Most meg aztán szerintem ismét number 1 support lett a heal nerffel.
  • Különc
    Janna tökéletes counter az Amumu köré épülő teamekre, az alsó lanen (jól) játszó AD carry babysittere, knock upol a tornádója, lassít és az ultija is knock backel.

Egyik legjobb support
  • Saccard
    Janna tényleg ennyire gyengus vagy csak én használom rosszul? Tudom, hogy support kari, de nem ér annyit a healje meg a pajzsa, hogy amiatt sebzésre viszont szinte használhatatlan legyen. Vélemény?
  • rhazid
    ez kurva jó kép :D
  • Fabio Capello
    alapszabály public pvp-ben, ha nyerni akarsz, carryt válassz :D
  • Grr1234
    Faszom, ez nem igaz. Trynda 4 percnél már kétszer halt, angolul rajtam kívül egyik sem tud, lenti turretet 11 percnél elveszítjük, Vayne 10 perc után szarrá van feedelve. Én meg Jannával lófaszt se tudok csinálni egyedül.
  • tommyknockers
    Regi (TSM) az jó arc, bírom,plusz Dan Dinh (EG) testvére, és érdekes nézni a meccseiket, egymás ellen. Rain Man no comment. Chaox-ot szintén bírom, IRC-n Amumuval hasonlítják össze, mert mindig szomorú arcot vág :D Továbá Westrice mutterját igazi MILF-nek tartják, és azt mondják, szívesen meghúznák, majd mondani Westrice-nak, hogy: "Who's your daddy?"
  • SzirmosSzisza
    A "vesztesek" vacsorája

• jazzy
    Ja az TSM-es volt, rainman, tejóég, na az mekkora homár volt :D
  • SzirmosSzisza
    Rainman a rózsaszín, szőke göndör. Saint az a CLG-s idősebb, magas.
  • [Rush]
    A gyapotra gondolsz? Az Rainman volt:D
  • jazzy
    Saintvicious az a rózsaszín pólós gyerek volt?
  • ronihun
    Doubleliftnek most mondta egy csaj hogy fura hogy saintviciousnek több nézője van mint neki.

Doublelift: How many viewers he have?
    Girl:5k
    Doublelift: WHAT? He just started streaming. He is just gay. He thinks he is a good player, because he have name.
    Girl:Shushei is the second.
    Doublelift: Oh I like Shushei, he is so fun to watch, actually I'm watching him sometimes.
    Girl:Saintvicious plays in low elo?
    Doublelift:Yeah, on stream.
    Girl:It's not good.
    Doublelift: It's fuckin retarded to be honest.
    Girl:Looks like the more shit you talk the more viewers you have.

egyébként én se értem mért nézik többen őket mint doubleliftet, most pl ireliázik és nagyon durva már megint amit csinál :D
  • Fabio Capello
    Az AOE spelljükkel volt gond, ezért szedték ki őket ideiglenesen, de már újra aktívak.
  • ronihun
    valami bugos, ezért kiszedték őket egy időre, de egyébként rákeresel a barátunkon hogy karthus temporarily disabled és voila
  • gtronic
    nekem megvannak : )