League of Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ez az udy-r elég imba, aki jol játszik vele kb halhatatlan
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
en mutattam tenyeket, de meg ahhoz is kicsit gyengek vagytok, hogy felfogjatok egyaltalan mirol szolt.
a felinfoitok meg elegge egyertelmuen mutatjak a szinteteket mindenkinek aki egy kicsit is tud a dolgokrol.
PS: plxplx utaljatok ki innen, es dontsetek romba az eletemet 😛😛😛
Egyébként szerintem kb 10-20 magyar játszott már ellenük akiket ismerek (köztük mi is), szóval ezen semmi meglepõ nincs. Csak akkor még nem volt smurf accountjük tudtommal.
Ettõl függetlenül nem hiszem, hogy olyan magas ELO-n játszana mert a TOP 500-ba õ sem volt benne. Wickd meg vele volt, nem ellene, szóval valszeg premade és kapott egy ELO boostot tõle. Ergo, majd ha enemybe kapja a main accountokat és ezeket a neveket, majd akkor beszélhet. 😛
El kell hogy szomoritsalak, mert ha mar addig nem terjed ki a tudasod, hogy tudd ki az a Supertotor pl, akkor egyszeruen nincs miert irnom ide tobbet 😄
Szoval pajtas, lehet hogy itt a kis haverjaid nagyra tartanak, csak hogy tudd, vannak olyan emberek, akiknek a szemeben igencsak sokat kell meg fejlodnod, hogy kioktathass barkit is.
Szoval ezek fenyeben irkalhatsz ide barmit. Edes keveset tudsz te a dolgokrol, na mindegy, en befejeztem a szajkaratet.
Akkor mutasd kérlek szépen TE mit értél el?
PS:Arcbol vissza kéne venni, de nagyon gyorsan, mert igy hamar kiutáltatod magad innen.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Ps2.: Biztos ezekkel a statokkal akarsz itt villogni? Szerintem nem kéne 😛
PS: unknown papa, majd engem akkor oktatgass ki a jatekrol, ha legalabb felet el birod erni annak, amit en elertem ^^
Ha meg mar annyira itt tartunk, mi ertelme volt a rageblades temaba behozni a lich banet? na de mindegy, ez az ertelmi szinvonal mar nekem egy kicsit magas 😄😄😄
PS2:
<3 ashe 1
<3 ashe 2
<3 shaco
<3 zilean
Btw mondtak itt nekem egy új bugot, nézte már valaki? Állítólag ha Olaf killing spreejét saját maga szakítja meg , azzal,hogy kinyírja magát a skilljével, akkor megkapja magáért a pénzt.
btw EZ-rõl volt szó úgyh ezt te nézted be
még1x csill, itt a nyár, igyál egy kólát <#vigyor2>#vigyor2>
Csupán arrol van szó, Ez q-skillje physical attack, ezért proccolhatja az lb-t 😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Btw, ugye tudod ,hogy Karthus Q-ja teljesen más mint Ezrealé?
És itt igenis, a Lich Bane a következõ Q-ra akarna procolni, ha az elsõ triggerelné. Nem értem mit nem lehet azon felfogni,hogy az Ezreal Q skill bizony procoltat mindent mert abilitynak és auto-attacknak is számít. Itt ugyanis Ezrealról volt szó, és nem Karthusról, vagy egyéb casterrõl. Esetleg nem voltam elég érthetõ?
Na most ezt elemezni fogom, es talan majd igy te is megerted:
"100% chance when an ability is used" mikor egy kepesseget hasznalsz (q w e r amelyik nem passive meg hasonlok), tehat ezreal Q -ja egy kepesseg, remelem eddig tiszta.
"that your next physical attack deals" a kovetkezo fizikalis tamadasodhoz ad, tehat a sima autoattack, plusz az ezreal Q skillje fizikal damaget tol, tehat fizikalnak szamit, remelem igy mar ez is ertheto.
"an additional 100% of your Ability Power in damage." az ability powerednek megfelelo mennyisegu sebzest, tehat 500ability powernel egy 500 damaget ad meg hozza az alap sebzesedhez.
Szoval ahol te nagyon csunyan eltevedtel, az az a resz, hogy a lich bane egyaltalan nem a kovetkezo skilledre akar procolodni, hanem azt csak siman egy skill procolja, es a kovetkezo fizikal attackhoz mukodik. szoval ha neked a karthus Qja, ami magic skill, rendelkezik 1sec cdvel, eltolod, lichbane aktivalodik, es elnyomsz meg1 Qt, akkor nemlesz semmi, mivel a kovetkezo fizikalra megy csak.
A masik kerdes, miert 2ragebladet stackel rad, pontosan azert, amit az elobb leirtam: Rageblade: +35 Attack Damage +45 Ability Power Passive: On attack or spell cast, increases your Attack Speed by 4% and Ability Power by 6. Lasts 5 seconds (stacks up to 8 times).
"On attack or spell cast", tehat ezreal Qja egy spell cast. majd maga a Q sebzese egy fizikal damage, tehat attack. itt is van a 2 stack
(teszem hozza, soha nem toltam ezrealon ragebladet, tehat nem tudom, hogy az volt-e a problema, amit leirtam, hogy egy Q 2 rageblade stackot ad, a postjaitokbol en ezt vettem ki.)
Aki eddig eljutott a postomban, attol elnezest kerek a regeny miatt.
maga a q nem használja el egybõl az lb proc-ot is egyben? lol wikin azt olvastam hogy a sheen proc egybõl el is megy a q skilljére.
igazából csak azt nem értem, hogy a q-ja miért ad 2 rageblade stack-et, de valószínû amiatt mert egy spell és egy attack is egyben vagy valami ilyesmi.
btw még szerencse, hogy nem kell vele meleebe menni, mert raged 😛
ergo nem értem amit mondasz, de biztos többet játszottál EZ-vel mint én úgyhogy valószínû neked van igazad.
sivirnél a 2 stack attól még bug imho
Sivirnél meg aztán végképp. Inkább azért ad kettõt mert oda vissza sebez nem? <#idiota>#idiota>
techo viking
<#taps>#taps>
@Eftörsokk: 2 stacket rak fel 1 spellre/attackra, jól gondolod. Ennyi.
@Zomil:
dodge talán a "legjobb" sárgából, jó tanknak meg melee dps-nek is, ranged/caster-nek én mp5/lvl-t vennék, olcsó és hasznos
esetleg még hp/lvl-t érdemes
ezt buildeltem vele most:9/0/21 clarity/teleport,berzerker csimma,rageblade,nashor, utána meg az új pisztolyt akartam kirakni csak nem jutottam el addig mert nyertünk😊
csizmának valszeg jobb a sorci, annyit nem dob a berzerker as-en sztem
szvsz sokkal durvább nem lett, maradt support, csak most már sebez is😊
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Gosu 23 SMF Earl.J.Hickey 24 AMF PassEater 22 CMF
talán a dodge a legjobb, de azért megkérdezem.
Bár nem igazán értem, h ha már rögzitik a leavek számát miért nincs valami szankcio ellene...eddig a legdurvább amit láttam: gyereknek 400 valahány gyözelem mellé 250 valamennyi leave-je volt...Most nem akarok flame-et inditani, mert nagyon imádom a játékot, de pl. hon-ban van értelme, mert lehet "no leaver" játékot inditani ahol x leave után nem lehet belépni. Ezt itt is meg lehetne csinálni. Vagy egyéb megoldást találni. Az nem büntetés, h nem fog ip-t/xp-t kapni, föleg, h lvl30-tol már csak ip-t bukik.
Komolyan mondom mostanában minden tf egy rakás<#lama>#lama><#duhos2>#duhos2><#lama>#lama>
Mondja kör elején h afkol 3perci...mondom ez még belefér, erre odaáll a torony mellé morgana meg szépen lesebzi és megöli, miután meghalt visszajött tf ismét...ezt 3szor játszotta el szépen fel is feedelte morganat, majd kb. 10percet afkolt a kezdön...ezek után Janna mondta(mikor még jobban áltunk mint az ellen, mert panth meg én feedelve voltunk), h ö megunta és kilépett...Persze a végére reconnectelt, h azért leave-et ne kapjon...Szánalmas az ilyen és az ilyen kis pöcsök miatt nem lehet rendesen játszani. Remélem, h riot kezd is valamit azzal a report funkcioval és nem csak disznek rakta be...