53877
0MWkPbn.jpg
  • Ariakus
    Spanyolokat ki ne felejtsd.
  • jazzy
    Francia német se jobb :(
  • Balintrial
    mióta átjöttem westre nem láttam oroszt :d
  • SzirmosSzisza
    Ez, ha tényleg Westriceé.
  • böröczk
    Akkor mi kő Akalinak, írjátok már le légyszi, kezdő itemek, midgame, és finálé
  • ronihun
    ja és én haltam legkevesebbszer trololo
  • ronihun
    most komolyan 4 orosz van a csapatomban mindenki feedel, mivel brandjük oneshotol ezért énis szánalmas 0-7be vagyok de nem adják fel, hanem oroszul beszélgetnek...
  • ronihun
    elegem van az ukrán-orosz bánat tudja milyen agresszív hülye béna premadekből...
  • jazzy
    Elég lesz, legalább gondold át az oltást mielőtt marhaságokat írsz.
  • Unknow
    Figyelj, engem ő tanított játszani, akkor csak vágja a témát ^^
  • Különc
    "Pályán kívül" lehetnek jó barátok, sok sportágra jellemző
  • daemonervosa
    En biztosan beleorulnek ha napi 6-8 orat kellene csak loloznom
  • tommyknockers
    Igen, én is nézem, hogy az "ellenséges" csapatok milyen jól elvannak egymással. Külön vicces lehet, hogy Háj elón, egymással játszanak szinte mindig.
  • ronihun
    Most néztem Dyrus youtube videóit, MLG-n kamerázott, jó lehet azért ezeknek a top teameknek/playereknek, hogy fizetnek nekik hotelt, pénzt is keresnek, jóba is vannak és csak játszaniuk kell, esténként meg berúgnak együtt
  • Jockey
    scepter szerintem siman elfer akalinal, a tobbivel meg egyet is ertek, bar lattam mar ad akalit is nem szerepelt rosszul az sem, de en ap parti vagyok
  • Jockey
    lol szoval ugy magyarazol bele akaliba hogy fingod nics mi a jo, csak mutogatsz valaki masra aki jol tudja, de te nem...
    onallo velemenyed is van vagy csak a cimbide?
  • ronihun
    Voyboy #1 megelőzte jijit
  • Morf
    Köszönöm a tanácsokat!! :))
  • ronihun
    lol
  • ronihun
    Ashe:doran's blade ebből minimum kettőt szoktam venni, mivel ad early game sustaint az AD meg lifesteal mellé, cipőből Merc's Treads, Berserker Greaves azért nem jó, mert AS meg lesz később a Phantomból, szóval még ha nincs is sok cc és sok az ad inkább egy ninja tabi, vagy a swiftness de én kb mindig Mercuryt veszek. Ha jól megy a farmolás és nem kell hamar visszamenni, akkor dorans és cipő mellé veszek egy BF swordot InfEdge-hez, ha nem olyan jól megy akkor 3xdorans blade,kiscipő,zeal és ezután építem az infinityt.

Infinity Edge-Phantom Dancer-Banshee-Bloodthirster nagyjából ezek a legjobb itemek Ashenak és mondjuk más carrynél meggondolandó az IE de Asheval nagyon könnyű farmolni és ő nélküle nem olyan erős, szal musthave.
  • Unknow
    Milyen kifigurázás? Én tisztellek
  • crackyS
    imádom vaynet, q skillel early game jól tudsz sebezni nagy távolságból, de skillshotok kikerülésére is használhatod
  • jazzy
    Agyadra ment valami? Azt írtam Trinity fölösleges, mert az is. Semmi más itemről nem írtam. Ki a tököm vesz neki trinityt? Mutass 1 embert és nem vagy buta most ezzel a "kifigurázásoddal", bár elég gyenge volt.
  • FreddyHawk
    Alistar :
    Rúnák : MR, HP , Armor
    Masterik : Sok sok utility, defen annyi hogy a magasabb MR és Armor meglegyen.
    Itemek : Heart of gold, 1-es cipő, Philosophers stone -2-es cipő, közben ward ward ward x 5 ->senkinek nem kell wardot venni a csapatból, supportként az a TE dolgod. Clairvoyance talentelve természetesen és folyamatosan használni. Ha megvannak ezek a cuccok és még mindíg nincs vége, akkor lehet egy spirit's visage felé elmenni - cooldown reduction + magadra erősebb heal.. később ( ha még mindíg nincs vége ) Frozen heart.

Cipő : ha sok az ellenségnél az AP akkor Mercury's tread, ha nem annyira akkor a cooldown reduction-os is nagyon jó.
    Ha még mindíg megy a csata, akkor egye fene vehetsz egy sheent hadd dübörögjön a damage hahaha :)
    De úgysem lesz rá pénzed az irgalmatlan mennyiségű ward miatt amit ki fogsz rakni, meg természetesen te veszed az oracle-t is amivel leveszed az ellenség wardjait, szóval ne számíts túl sok zsozsóra.
    Ha még mindíg van pénz, akkor Randuin's oment lehet csinálni a Heart of Goldból, meg Trinity-t a sheenből, de idáig én még soha nem jutottam el, mert vége lett a meccseknek ;)
  • Győri Devi
    máshol is a top guidekban ezek vannak akkor mindenki noob
  • Unknow
    Amennyiben Jazzy megerősíti,hogy ez a build életképes, akkor talán elhiszem. Amúgy sztem Westrice < Jazzy
  • pluhi
    http://solomid.net/guides.php?g=8

Westrice noob Akali, ma is tanultam valamit.
  • Ariakus
    Hogy hogy a héten nem volt új champion? Vagy majd most jön a Dominion patch , esetleg a spectator mód?
  • Unknow
    Pedig gunbladet, triforcet, rage bladet, guardian angelt, rylai's sceptert nem szabad neki venni. Ezeket az itemeket nagyban el kell kerülni akalin mert rohadtul noob dolog ilyenek venni. Egyértelműen ^^ Jazzy is megmondta és ő tudja, szóval szerintem nem kéne itt az okoskodás :P
  • pluhi
    Csak damage-re Ash-nél az elején. Semmi értelme az attack speednek, a lassitást elég hosszan fel tudod tenni anélkül is. Last hitnél is jobb a nagy damage. A run speed jó, de nem létfontosságú olyan korán. Infinity rush, az ad mindent, ami kell.
  • pries
    Doran's Blade kiváltására Boots+3pot

Ashe-nek, meg bármilyen carrynek fölösleges igazából a gp10, egyszerűen mert, ha jól csinálod lesz 632467347476264 cs-ed -> máni,máni,máni

Alistar buildnek pedig én személy szerint sima support build + sheen/triforce-t ajánlanék, elég tanky az ultijával.
  • tommyknockers
    Én úgy buildeltem Ashe-t, hogy: Phantom Dancer, Infinity edge, Black Clever, Berserker boots, vagy mi a neve, tehát attack speed, és attack damage. Szerintem a Hawk shot, afféle Ward, fel tudod deríteni vele a területet, de lehet jó farmolásra is, nem tudom, kezdő vagyok. :D
  • Morf
    Sziasztok, Alaistar build érdekelne, különösen az itemek. + ha van jó ötlet Tristanara, amivel a dolan's blade-t ki tudnám váltani az elején (nem vampiric cuccal), azt megköszönném. További kérdés az, hogy Ashe-nél van értelme rámászni az avarice blade-ra + kimaxolni a hawk shotot lvl 7-11-ig, vagy nem ad annyi + pénzt?

Köszi..:)
  • zorovpeter
    Annie, Veigar. Azt hiszem olcsók is és jók is.
  • pluhi
    Gunblade-del semmi baj nincs, én nem rusholom sosem, de ha van zséd a végén a revolert simán lehet upgradelni.
  • Unknow
    Én nem értek hozzá mert noob vagyok. Jazzyt kell kérdezni, rajta látszik ,hogy vágja az Akalit!!44
  • Jockey
    akkor te mit tennél?
  • Unknow
    Nem jó neki a triforce, ahogy a hextech gunbladet sem szabad neki kirakni. Még VÉLETLENÜL se rakd ezt a két itemet Akalinak XD
  • pluhi
    A silver bolts százalékos true sebzése durva. Jó carry, még a legmagasabb szinten is használják.
    Amúgy Akalival a fő baj, hogy egy Oracle simán countereli. Illetve némi MR meg HP és már előbb hal meg teamfightban, mint a carry, akire rámászott (persze csak ha fókuszálják, ahogy illik).
  • böröczk
    Más: Vayne-ről mi a véleményetek? Néztem videókat vele, és elég brutálisnak tűnik skilljei alapján. Mivel egy hete, ha játszom, még egyszer se találkoztam vele játékokban, nem nagyon kedvelik? Vagy gyengítethették azóta?
    Az a helyzet, hogy igencsak bejönnek az assassin vagy stealth-es karakterek a játékban, de nem ártana valami más stílusra is váltani, beletanulni.
    Mágusok közül meg Malzahar tetszett, már amit meccsen láttam, de ő is 6300-as. Morgana annyira nem nyűgözött le, pedig Akali helyett még őt akartam megvenni, aztán leszólták, szóval Akali maradt.