53877
0MWkPbn.jpg
  • gabeone
    Szólóban én mostanában minden meccsemben taktikai öngyilkosokat kapok. Mi történt? Pár hete még lehetett jókat játszani, de mostanában kíméletlenül s*ar.
  • Fpocok

• gtronic
    statreset? erről még nem hallotam : )
  • RedDevilsza
    Sajnos ez van igen. Ranked értelmetlen. Talán statreset után kell megpróbálni gyorsan kijutni az elohellből.
  • Jockey
    hat, elkezdtem ranked meccseket tolni, egyenlore csak solo-t, de 5 meccsbol 4et feladtak 1et nem azt meg is nyertuk...:p
    ez normalis?
    azt kell mondjam, rosszabb playerekkel talalkozom a sajat oldalalom, mint egy sima normal 5v5-re..hiheltetlen
  • FuRiONight
    Miss Fortune és Garen a favoritom még Ryze ami bejön és tudok vele harcolni. Többit nem igazán próbáltam még hosszabb távon.
  • tommyknockers
    Gyakorolni kell vele. Én Custom Game-ben tapasztaltam ki, és 5v5-ben jól jött a gyakorlás. De még így se nagyon értem a karaktert, de ölni, azért öltem vele. Lehet olyan volt neked Lee Sin-el a játék, mint nekem legelőször Mordekaiser-el. Folyamatosan haltam, azt se tudom mi, mire van, mit tudnak a skilljei, csak azt látom, hogy rendesen feedelem az ellenfelet. Majd rájöttem, mi, mire van, de néha ez sem elég, mert így is megesznek reggelire :D
  • ronihun
    nem is könnyű vele
  • FuRiONight
    Pont most nyomtam le shin-el, de hogy azzal semmit nem tudtam kezdeni, komolyan röhögtem, hogy ezzel a karival mit lehetne és guide alapján csináltam. Az biztos, hogy az első és utolsó játékom volt vele.
  • ronihun
    én most egyet játszottam és ilyen jó teammel már nagyon rég rakott össze, főleg easten, egy nagyon jó Akali(1600 elo) meg Amumu volt a teamembe, ritkán látni ilyen jó/jobb játékosokat :) Többivel se volt kivételesen most probléma, sőt ők is jók voltak, én meg lee sinnel soloztam nasus ellen, és az a vicc, hogy nem voltak bénák az ellenfelek se, csak most valahogy jó team jött össze és így eléggé leownoltuk őket, Lee Sin legkirályabb champion
  • bugike
    eu east szenny, este 9kor 1700+ on nonstop 1400-1500as jatekosokkal dobal ossze, mert nincs player easten

transfer west FTW
  • RedDevilsza
    Hálisten. Komolyan mondom tribunal alatt kevesebb volt az AFK, troll, és leaver ember. ÉS remélem nem csak belemagyaráztam.
  • Balintrial
    Van újra tribunal.
  • FuRiONight
    Pl. klánlogó, ranglista a klánokról stb.
  • ronihun
    lehet olyat hogy pénzért átírjátok a neveteket és elé írjátok a klán nevet, lehet együtt játszani bármikor, nem tudom mire gondolsz amihez frissítés kellene
  • Fpocok
    Amikor verseny van, akkor a pro csapatok külön szerveren játszanak, ott lehet nevet állítani.
    Nem igazán versenyjáték ez. Legalább is elméletben.
  • FuRiONight
    Egy ilyen versenyjátéknál szerintem ez alapfunkcióként kéne ha szerepeljen benne.
  • FuRiONight
    Várható esetleg, hogy egy frissítés során létre lehet majd hozni klánt?
  • Fpocok
    Tudtommal nem lehet klánt, meg klán előtagot csinálni... még.
  • FuRiONight
    A Lol-ban létre lehet hozni klánt? Ha igen hogyan?

Más: akik még kisszintűek (5-15) és szívesen játszanának csapatban, kérem írjanak, összehozhatnánk egy klánt! :)
  • Czdano
    Blitzhez odaírtam volna hogy AP-t pakolva neki baszott nagy területnukeja van, de am fasza kis leírás
  • Ariakus
    Dyrus-nak a stream-je is szörnyű, olyan mint akinek megalszik a tej a szájában, nagyon monotonul beszél, mint aki 24 órában be van tépve...
  • SzirmosSzisza
    hey aren't coming next patch, but we are testing changes for Sivir currently and they look pretty good!
  • Fabio Capello
  • tommyknockers
    Dyrus az érzelmek összes színskáláját felhasználja. PS: Ezt a csajt kellene alkalmaznia a Riotnak.

• Győri Devi
    mint ez? enemy Swainnek elég nagy volt az arca és miután a luxunk beownolta párszor ragequit, utána meg elszabadult a pokol XD
  • Grr1234
    lol
  • Grr1234
    Ez a Nasus tényleg nagyon durva.
  • RedDevilsza
    ehh... látszik kezdő vagy, ennél milliószor idiótább buildeket képesek kirakni az emberek.
  • NagyiBMX
    win?
  • rhazid

mondanom sem kell a meccs végeredményét...
  • gtronic
    mekkora,sona zongorázó macska, ok xd

• Különc
  • SzirmosSzisza
  • pluhi
    Ez régi, én linkeltem lentebb a v2-őt.
    Amúgy Westrice guide-ja 30-ra van kitalálva, olyan rúnázással, hogy lvl2-őn meglegyen mindkét passziv, szal az a része nem fog menni...
    De a többi dolog nyilván hasznos.
  • gtronic
    ok, remélem azért le lehet belőle a szűrni a lényeget , csapat nélkül, solo ranked, egy fostalicska : )
  • Fec papa
    öngól
  • RedDevilsza
    szóval mióta carryznek
  • gtronic
    HotshotGG az unokám.

900 elom volt 2-3 napja, és mióta csapat van mögöttem 1300 körül van, na sziasztok xd
  • Különc
    Ha valami durvábbat tudsz beszállok flamelni, de ez elég vérszegény idáig