53877
-
gabeone #12269 Szólóban én mostanában minden meccsemben taktikai öngyilkosokat kapok. Mi történt? Pár hete még lehetett jókat játszani, de mostanában kíméletlenül s*ar. -
-
gtronic #12267 statreset? erről még nem hallotam : ) -
#12266 Sajnos ez van igen. Ranked értelmetlen. Talán statreset után kell megpróbálni gyorsan kijutni az elohellből.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!elohell flém -
#12265 hat, elkezdtem ranked meccseket tolni, egyenlore csak solo-t, de 5 meccsbol 4et feladtak 1et nem azt meg is nyertuk...:p
ez normalis?
azt kell mondjam, rosszabb playerekkel talalkozom a sajat oldalalom, mint egy sima normal 5v5-re..hiheltetlen -
#12264 Miss Fortune és Garen a favoritom még Ryze ami bejön és tudok vele harcolni. Többit nem igazán próbáltam még hosszabb távon. -
#12263 Gyakorolni kell vele. Én Custom Game-ben tapasztaltam ki, és 5v5-ben jól jött a gyakorlás. De még így se nagyon értem a karaktert, de ölni, azért öltem vele. Lehet olyan volt neked Lee Sin-el a játék, mint nekem legelőször Mordekaiser-el. Folyamatosan haltam, azt se tudom mi, mire van, mit tudnak a skilljei, csak azt látom, hogy rendesen feedelem az ellenfelet. Majd rájöttem, mi, mire van, de néha ez sem elég, mert így is megesznek reggelire :D -
#12262 nem is könnyű vele -
#12261 Pont most nyomtam le shin-el, de hogy azzal semmit nem tudtam kezdeni, komolyan röhögtem, hogy ezzel a karival mit lehetne és guide alapján csináltam. Az biztos, hogy az első és utolsó játékom volt vele. -
#12260 én most egyet játszottam és ilyen jó teammel már nagyon rég rakott össze, főleg easten, egy nagyon jó Akali(1600 elo) meg Amumu volt a teamembe, ritkán látni ilyen jó/jobb játékosokat :) Többivel se volt kivételesen most probléma, sőt ők is jók voltak, én meg lee sinnel soloztam nasus ellen, és az a vicc, hogy nem voltak bénák az ellenfelek se, csak most valahogy jó team jött össze és így eléggé leownoltuk őket, Lee Sin legkirályabb champion -
bugike #12259 eu east szenny, este 9kor 1700+ on nonstop 1400-1500as jatekosokkal dobal ossze, mert nincs player easten
transfer west FTW -
#12258 Hálisten. Komolyan mondom tribunal alatt kevesebb volt az AFK, troll, és leaver ember. ÉS remélem nem csak belemagyaráztam. -
#12257 Van újra tribunal. -
#12256 Pl. klánlogó, ranglista a klánokról stb. -
#12255 lehet olyat hogy pénzért átírjátok a neveteket és elé írjátok a klán nevet, lehet együtt játszani bármikor, nem tudom mire gondolsz amihez frissítés kellene -
#12254 Amikor verseny van, akkor a pro csapatok külön szerveren játszanak, ott lehet nevet állítani.
Nem igazán versenyjáték ez. Legalább is elméletben. -
#12253 Egy ilyen versenyjátéknál szerintem ez alapfunkcióként kéne ha szerepeljen benne. -
#12252 Várható esetleg, hogy egy frissítés során létre lehet majd hozni klánt? -
#12251 Tudtommal nem lehet klánt, meg klán előtagot csinálni... még. -
#12250 A Lol-ban létre lehet hozni klánt? Ha igen hogyan?
Más: akik még kisszintűek (5-15) és szívesen játszanának csapatban, kérem írjanak, összehozhatnánk egy klánt! :) -
#12249 Blitzhez odaírtam volna hogy AP-t pakolva neki baszott nagy területnukeja van, de am fasza kis leírás -
Ariakus #12248 Dyrus-nak a stream-je is szörnyű, olyan mint akinek megalszik a tej a szájában, nagyon monotonul beszél, mint aki 24 órában be van tépve... -
#12247 hey aren't coming next patch, but we are testing changes for Sivir currently and they look pretty good! -
#12246 -
#12245 Dyrus az érzelmek összes színskáláját felhasználja. PS: Ezt a csajt kellene alkalmaznia a Riotnak.
-
#12244 mint ez? enemy Swainnek elég nagy volt az arca és miután a luxunk beownolta párszor ragequit, utána meg elszabadult a pokol XD
-
#12243 lol -
#12242 Ez a Nasus tényleg nagyon durva. -
#12241 ehh... látszik kezdő vagy, ennél milliószor idiótább buildeket képesek kirakni az emberek. -
#12240 win? -
mondanom sem kell a meccs végeredményét... -
gtronic #12238 mekkora,sona zongorázó macska, ok xd
-
#12237 -
#12236 -
#12235 Ez régi, én linkeltem lentebb a v2-őt.
Amúgy Westrice guide-ja 30-ra van kitalálva, olyan rúnázással, hogy lvl2-őn meglegyen mindkét passziv, szal az a része nem fog menni...
De a többi dolog nyilván hasznos. -
gtronic #12234 ok, remélem azért le lehet belőle a szűrni a lényeget , csapat nélkül, solo ranked, egy fostalicska : ) -
#12233 öngól -
#12232 szóval mióta carryznek -
gtronic #12231 HotshotGG az unokám.
900 elom volt 2-3 napja, és mióta csapat van mögöttem 1300 körül van, na sziasztok xd -
#12230 Ha valami durvábbat tudsz beszállok flamelni, de ez elég vérszegény idáig