League of Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ez az üzenet amit ki ir
(unable to connect to the server. if you have a firewall, it may be blocking the fire wall's documentation. would you like to retry the connection ?)
nagyon hálás lenék ha tudnátok megoldást a problémámra elöre is köszönöm
elég fun 😄
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Herokat amugy IP pointért lehet venni amit játékok után kapsz, ha gyõzöl többet ha vesztesz kevesebbet.
. . , -cske készen van a ☺ -cske.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Bûrmit csinálthatsz benne azt nem látják.
1. kitámadsz a füböl
2. egy ellenséges hös/ward a füben van
hát fõleg olyan dolgok nem világosak amik a DotAhoz képest megváltoztak, pl. amikor a "fûben" vagyunk akkor mikor láthat meg minket az ellenséges hõs? ha itt teleportálunk akkor is láthatatlanok maradunk? majd még írok ha eszembe jutnak dolgok
Én kb 4évig dotáztam, aztán ezt is kipróbáltam és ráragadtam.
most kezdtem el játszani pár napja, még nem igazán vágok pár dolgot (bár DotA-ztam régen), valami magyar GY.I.K. nincs?
vagy ha nincs akkor majd ide írom szép sorjában ha nem gond😄
"What about making a vuvuzela Teemo skin? "
Ez azért megtetszett kommentek között 😄D
mióta lehet támadni a ketrece közben is, szvsz elég nagy hátrányba került, sebezni meg csak akkor sebez durván ha feedelve van
értelmes csapat ellen, akik fókuszálnak, kb semmit nem tud csinálni, mert a skilljei miatt kb melee rangre kell menni vele és ez nagy valószínûséggel halált okoz
persze ez csak az én véleményem
Live Fast, Troll Hard
League of Legends - Europe
Vagy ha mégis US-en szeretnél, akkor itt regelj:
League of Legends - US
heimerrel😄
ModVer: 1.0.0.32 Offset: 00005f01
Versenyek elõtt gyakorlások stb.
TeamSpeak is alap, nem is igazán vágom anélkül hogy lehet játszani egy csapat játékot.