League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

üdv a segitségeteket szeretném kérni van 1 problémám tegnap elöt ota a problémám a következö miután kiválasztom a höst és belépne a játékba nem enged föl hanem valami hiba jelentést ir emiat meg is kapta az elsö 3-rom leave-met pedig soha nem lépnék ki

ez az üzenet amit ki ir
(unable to connect to the server. if you have a firewall, it may be blocking the fire wall's documentation. would you like to retry the connection ?)
nagyon hálás lenék ha tudnátok megoldást a problémámra elöre is köszönöm
bakker, ma kipróbáltam poénból tank kennen-t, gondoltam miért ne, ap-s, ad-s buildje elég useless a végjátékban, és mit ne mondjak pozitívan csalódtam 😄 persze az elején elég könnyen hal, de utána... ha jó a csapat, és engem fókuszálnak, van idõm stunolni az egész enemy teamet akkor nyert ügyünk van 😄
elég fun 😄

ez az aura stack shako-n elég fun😄 klón, és duplázod az aurákat:d

Zomil
jah ez a legutobbi patch ota van igy, starks fevor meg shoul shroud(remélem jól irtam öket 😄), a nálad lévöre is meg az auráért is megkapod a bonuszt, de ha nálad van mind2 akkor csak az egyiket kapod meg nem mind2-öt, szoval amit irtam igaz 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

ToCsEk
mi probálgattuk és 2 ugyan olyan aura összeadódik, mármint 2x adja meg de nem ugyan azt adja, persze nem mind2 itemnek nálad kell lennie.

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?

watto
Itt máshogy van ez a hõsös dolog. Van Store, ott lehet venni saját herokat, de hetente van asszem 9 random amivel játszhatsz.

Herokat amugy IP pointért lehet venni amit játékok után kapsz, ha gyõzöl többet ha vesztesz kevesebbet.

. . , -cske készen van a ☺ -cske.

szucsy89
thx all...ja meg miért tûnt el az összes eddigi hõsöm egyik napról a másikra? igaz lettek tök újak...már épp kezdtem annievel ownolni😄
Zomil
ha dota-bol jöttél akkor azt is elmondom, h itt nincs orb effect, az összes uniqe passive-ot megadja ami nálad van, de csak 1szer, ha 2 ugyanolyan itemed van akkor csak 1szer fogja megadni a uniqe tulajdonságot

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

watto
Ha bejönnek õk is a fûbe, ha bewardoznak a fûbe, ha kilépsz belõle.
Bûrmit csinálthatsz benne azt nem látják.

Zomil
füben akkor látnak meg, ha:
1. kitámadsz a füböl
2. egy ellenséges hös/ward a füben van

szucsy89
én is így vagyok vele, elvégre a készítõk nagyrészt ugyanazok...

hát fõleg olyan dolgok nem világosak amik a DotAhoz képest megváltoztak, pl. amikor a "fûben" vagyunk akkor mikor láthat meg minket az ellenséges hõs? ha itt teleportálunk akkor is láthatatlanok maradunk? majd még írok ha eszembe jutnak dolgok
watto
Tiszta DotA amugy 😄
Én kb 4évig dotáztam, aztán ezt is kipróbáltam és ráragadtam.

ToCsEk
írd és válaszolnak a gosuk 😄

szucsy89
Hi!

most kezdtem el játszani pár napja, még nem igazán vágok pár dolgot (bár DotA-ztam régen), valami magyar GY.I.K. nincs?

vagy ha nincs akkor majd ide írom szép sorjában ha nem gond😄
watto
Leírnád tömören mi a hír? Korán van még ahhoz hogy angolul olvassak 😄D
"What about making a vuvuzela Teemo skin? "
Ez azért megtetszett kommentek között 😄D

zsakosfrodo2
Köszönöm Zomilnak, aki mondta, hogy OMGOMGOMG.

OMGOMGOMGOMG

Zomil
Azért néha sirni tudnék mikor azt látom, h annie+sion nem tudja 2v1-ben megölni sorakat...

darkmenx

nem biztos, hogy szegeny riot szar. lehet inkabb az isp-d. :=(

zsakosfrodo2
Senki sem mondta, hogy mos azonnal jön a Seaon 1, mert adtak ki róla információkat. Jön, amikor jön, én várom.

Anthrax
Lett volna végre ma 1 gyõzelmem erre nem elkezd lagolni, ez a riot se jobb mint a goa volt, season 1 is nagy vakítás volt,hogy maradjanak emberek játszani ,aztán jön megint új hös season 1 helyett...érdekes

ToCsEk
nemsokár jön az értelmes pick rendszer, kitartás 😊

nekem meg abból van elegem pugnál, hogy ha tankkal megyek 3 tank van, ha nem tankal megyek nincs tank, ha carry-vel megyek 4 carry van...

watto
Már engem is idegesít a sok balfaszt csapattárs. Legjobb mikor 2 lengyel elment 1 lanera, chaten lengyelül társalogtak, és mikor harmadszor haltak meg a lanen mind a 2 ment afkolni. Csak Premadel érdemes játszani ha nem akarod felkúrni magad.

én nem tudom, szerintem ryze most már inkább túl gyenge
mióta lehet támadni a ketrece közben is, szvsz elég nagy hátrányba került, sebezni meg csak akkor sebez durván ha feedelve van
értelmes csapat ellen, akik fókuszálnak, kb semmit nem tud csinálni, mert a skilljei miatt kb melee rangre kell menni vele és ez nagy valószínûséggel halált okoz

persze ez csak az én véleményem

Zomil
nevetséges, h ryze még mindig milyen kibaszott erös és nevetséges, h mindig én kapok nyomorék csapattársakat, kurvára idegesito mikor én lehozok egy meccset 11-2-re kat-al, akkor egy nyomorék rammus miatt aki mindig egyedül koricál elveszitjük, aztán meg jön ryze és miután vakon elnyomja a 4 skilljét megöl 3 embert...semmi skill nem kell ahhoz a szar höshöz

zsakosfrodo2
Ingyenes, nincs havidíja, viszont mikrotranzakciós rendszer van benne, ami annyiból áll, hogy ha mondjuk egy hõsnek szeretnél skint venni, akkor veszel Riot Point-ot, és abból tudod megvenni a skint. A championoknál is van lehetõség mikrotranzakcióból fizetni, de itt van egy másik lehetõség is: minden lejátszott játék után kapsz Influence Point-ot (ha jól emléxem a nevére), amit szintén a Store-ban költhetsz el, pl hõsök vételére. Természetesen van minden héten 10 db ingyenes hõs, ezek közül tudsz válogatni kezdetben, amíg nem veszel magadnak hõsöket. Ha egyet megvettél, akkor az már a tied marad, akkor használod amikor akarod. Remélem nem magyaráztam túl. 😄

Köszi! A játékért semmikor semmilyen formában nem kell fizetni?
Steamen nem csak egy kódot kapsz, amit a store-ban tudsz aktiválni?

Live Fast, Troll Hard

zsakosfrodo2
Ha steamen keresztül indítod a játékot, akkor néha bugos lesz a billentyûzet, magyarul nem érzékeli, ha lenyomod a skilleket. Nem érdemes steam megvásárolni, a játék ingyenes. Ajánlom, hogy EU szerveren kezdj el játszani, a honlap:
League of Legends - Europe

Vagy ha mégis US-en szeretnél, akkor itt regelj:
League of Legends - US

Most gondolkozom a játék steames megvásárlásán. Ingame lehet mikrofon segítségével beszélni? Szoktatok együtt játszani? Egy játékbeli közösségnek örülnék itt a league of legends-ben, felnõtt ember vagyok. 😊
megvolt az elsõ pentakillem!! 😄
heimerrel😄

darkmenx
http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=2da43d38-db71-4c1b-bc6a-9b6652cd92a3&displaylang=en

Ja csak nyitott szájjal<#idiota>

watto
Én se 😄 Tiszta Murloc...

. . , -cske készen van a &#9786; -cske.

zsakosfrodo2
o_O én ezt eddig észre sem vettem. 😄

Dede😄

ToCsEk

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

zsakosfrodo2
Lassan jön egy új hõs, nem sok infó van róla. 😄

Champion Sneak Peak

Az adobe air telepítve lett. A Directx 9.0-át nem engedte telepíteni és ezt írta ki:Setup could not download the file. Please retry later or check network connection. Ez az a Direct x ami a telepítõ után elindul.
darkmenx
http://get.adobe.com/air/

Az mitõl lehet, hogy mikor megnyitom a clienst akkor azt írja ki hogy:There was an error connecting with Maestro. League of Legends will now exit. Please try restarting the application.Most mit lehet tenni?
Hello-sziasztok, Timi vagyok, és tudom, hogy nem ide tartozik, de indultam egy netes versenyben, ahol még szükségem lenne legalább 300 szavazatra. netek komolyan csak egy klikk, nekem viszont életem legszebb nyarát adná. ELõre is köszi annak, aki segít. http://www.djuice.hu/nyarfalok#/49fa41919edbd7f3fecc6d1c06e517fd
Arnoux
próbáld meg máshonnan is letölteni a telepítõt, lehetõleg a hivatalos oldalról

duppla katt az ikonra , aztán van két szöveg amit végig kell olvasni. Azokat végigolvasom lenyomom és aztán írja a hibát.
AppName: lol.launcher.exe AppVer: 1.0.0.32 ModName: lol.launcher.exe
ModVer: 1.0.0.32 Offset: 00005f01
watto
Esetleg leírhatnád milyen hiba.

. . , -cske készen van a &#9786; -cske.

3 napja próbálkozok mindennel <#falbav><#falbav>
Helló! Megtudná valaki mondani mit kell akkor csinálni ha letötltöttem a League of Legends-et beíndítom és kis idõ mulva kiírja, hogy valami hiba történt?
Arnoux
Én EU szerveren játszok, még csak lvl 15 vagyok, de mostanában egész jó gamek vannak. Leaver nem szokott lenni mostanában. Viszont még lvl 10 alatt folyamatos volt a leavelés, féltem, hogy ez így fog maradni. Gondolom lvl 10 alatt sok a smurf acc, aztán ha valami nem megy jól akkor rögtön alt+f4.

Okés. Szoktunk járni tournamentre meg azért elég komolyan próbáljuk tolni.
Versenyek elõtt gyakorlások stb.
TeamSpeak is alap, nem is igazán vágom anélkül hogy lehet játszani egy csapat játékot.