League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Unknow
Szerintem senki nem követeli meg az átlagosnál jobb helyesírást 😛 Egyébként meg akárhol játszottam eddig mmoval, sehol nem találkoztam az általad újításként behozott nyelvezettel. Biztos én vagyok túl öreg...
megvan
ha leavelsz utánna muszály reconnectelni?

May the force serve you well!

vettem par runát de hol jelennnek meg?
játáknál a runa választó képernyõn nincsekek ott

May the force serve you well!

Bocs a helyes írásért de szándékosan és megszokásból írtam így mert sok olyan mmo-val nyomulok ahol se ékezet se vesszõket se pont satöbbi nem enged meg így gyorsabb de ha neked úgy jobb akkor profeszori szinten fogok írni csak a te kedvedért 😊.

ma nekem is volt 1leaver társam de nyertem azt a mecset mert velem volt 1ryze-gangplank-amumu és én pantheon és enemy:ww-shaco-kog maw-nidalee-ashe és végülis a csapatomba a 2-3 AOE-s miatt nyertük meg a mecset ez nagyon ritka szerintem lvl30nál

Unknow
Inkább írni tanulj meg, ne játékkal töltsd a tanulásra is fordítható idõdet 😛
watto
Biztos azért léptek ki mert meglátták a helyesírásod ^^

. . , -cske készen van a ☺ -cske.

Nem szép dolog fölöslegesen beszólni.

Live Fast, Troll Hard

akor az update javitota ki de mindegyis a fö hogy megy csak a sok a léver tüne végre el a játékbol mais amit utoljára jácotam a végére 2-en maratunk 5 elen
Zomil
nem szép dolog ref linket ide szemetelni...

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Az újak itt regeljenek.

Live Fast, Troll Hard

Biztos hogy nem az ingyenes hõsökkel volt baj. Azótal volt update is.

Live Fast, Troll Hard

Gubberx
Sziasztok 😊 pár napja játszom én is ezzel a jó kis játékkal 😊 Vegyetek fel havernak: Dearone

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

végre rájötem mi volt a gondja a játéknak a multheti ingyenes hösök miat szorakozot mert most hogy ujak vanak megint normálisan fut
darkmenx
ez nagyon jo!

nem.

valakinek kell ilyen skin?😄😄 Fantom Pantheonnak elneveztem xDDD

watto
Nem , csak beállítottam alapnak. Tehát nálam minden shaco Mad-hatter. Alap pirosat nem nagyon szerettem 😄

Unknow
Mad-hatter Shacod van? XD Hát rohadjál meg 😛
watto
Mai Quadra 😄

Az volt a szerencsém hogy felsõ lanen eltudtam feedelõdni Teemo és Shen ellen.
Onnantól ment a gank ide oda, elég jó kis menet volt 😄

Sziasztok

Felraktam a játékot regeltem elindítottam bejelentkeztem de amint bejelentkeztem bead egy ablakot amibe ezt írja: Game is still in progress...
Aki tud segíten pls <#shakehead> Nem tudom mit kellene csinálni.
watto
Én +20ról rontottam le 4nap alatt -10re, megpróbáltam haverok nélkül játszani.Nem nagyon érte meg, csak felideesítettem magam, meg elrontottam statom 😞
Mondjuk elõzõ menet Shacoval 20-3-5 tök jó menet volt, és végre nem noobokkal dobott össze. Bár az ellenfélnél volt pár érdekes arc, ap-s Tristana, de elnéztem neki 😄

. . , -cske készen van a &#9786; -cske.

Zomil
nah azt a 25+ gyözelmet sikerült +12-re levinnem, hála a rengeteg leavernek és a nyomorék feedereknek...

most is veigarral 11-4-13 és vesztünk, mert csak 4-en vagyunk...

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

watto
Szerintem AD jobb mivel AP-s csak shivre megy , a mi tény hogy nagyot sebez , de nincs backstabdmg-je meg az illu se ér túl sokat.

Zomil
amugy melyik shaco a jobb? ap v ad? nem játszok vele, de mind a 2 fajta elég gyorsan meg tud ölni 😄

engem amugy blitz huzása zavar, nem sokat lehet ellene tenni, ha kicsit is skilles a játékos:S

szucsy89
hát igen, általában elimbul mert mindig van min. 1 noob csapattársam aki feedeli:/
ToCsEk
late gameban nem sokat ér 😄
de aki jól játszik vele és tud csalogatni akkor gg 😄

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

watto
Az attól függ kivel vagy😄
Elõbb toltam egy Shaco menetet, aranyos hero, megérte megvenni.
Többnyire Oracle elixirrel megoldod a problémát, de ha már el van imbulva az se nagyon segít.

szucsy89
Sacho ellen írjatok már vmi taktikát
hát, végsõ esetben win reinstall valszeg segít 😛

jo nektek hogy tutok jácani én már mindent meg probáltam ujra telepitetem meg minden de továbra sem indul el
az igen <#vigyor1> ezt le írtam valahogy <#vigyor1>
na szóval, a lényeg az, hogy minden patch után laggol ez a mocsok szerver <#vigyor1>

á bakker, minden egyes patch utána napon laggol ez a rittyós szeró tell me why???? 😄

watto
Nekem leghosszabb 71perces volt 😄

Unknow
Azért ritkán tart egy meccs 30 percnél tovább 😛 10bõl 2-3 ami talán elmegy 40percig.
watto
Nekem elsõ quadrakillem lvl15ön volt kb, és tök véletlen.Azóta sem tudtam megismételni😄 Amugy Ryzeal sikerült összemûvelni, gyönyörûen lelasthitelt mindenkit az ulti + spellfux kombo 😄

A quadrakill gyér ellenfél ellen is quadrakill.

Live Fast, Troll Hard

Cobra.
Grat, bár az beárnyékolja az eredményt, hogy a 26. percben már beütöttétek a középsõ inhibitort, így igen gyér lehetett az ellenfél tudása.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Anthrax
Nem szoktam vagizni itt a statjaimmal,de ezt azért belinkelem: support janna-val quadra kill 😄
http://imagefrog.net/show.php/95256_quadra.jpg

watto
Kog'Maw kikurt jónak tûnik , videót néztem róla de nagyon tetszik, lehet ez lesz elsõ 6300as champion amit megveszek.
Még Twitchen meg Ezrealen ondolkodom. Mind1 majd kitalálom 😄

zsakosfrodo2
Az új hõs 6300 ip lett.

Zomil
igazábol én még 1szer sem láttam(najó talán 1-2szer), h a commuunity-re hallgatott volna a riot, kivéve a sirás nerf miatt. de ugy látom, h elég önfejüek és ugy gondolják, h amit ök kitalálnak az ugy jó ahogy van

malzahar is 1hétig tesztelve volt, folyamatosan követtem a hsz-eket vele kapcsolatban, rengetegen könyörögtek h a voidlingen változtassanak és az ultin...erre semmi nem változott kaptunk egy olyan passzivot ami az ellenfélnek +xp és +pénz forrás, az ulti meg mercury-val fele annyit sebez, de ha van cleanse akkor még annyit se :S
mindezt 6300ip-ért

Unknow
Így jár az aki nem lövi fel a test realmet és hallgat a communityre 😛
zsakosfrodo2
Zomil
pár dolog ami meglepett a patch notes-ban:
Ezreal
Removed the heal component from Essence Flux
Essence Flux attack speed buff/debuff increased to 20/23/26/29/32 from 5/10/15/20/25

vagyis mostmár még könnyebben lehet tornyot zuzni?

a másik meg ashe...eddig is a játékok 90%-ban volt, de az ingyen clairvoyance-el most 99%-ban jelent lesz...

veigar esete meg sztem most olyan, mint Kayle-nél átestek kicsit a lo tulso oldalára :S

Persze
Végsõ esetbe tedd újra a játékot. (mondjuk én az ilyenekért csinálok biztonsági másolatot.)
a tüzfalon mindent végig zongoráztam a virus irton is még ki is kapcsoltam öket de továbra is ezt a hibát nyomatja
Arnoux
Gondolom nem tudsz angolul. A hiba arról szól, hogy a tûzfalad talán nem engedélyezi a kapcsolatot. Próbáld meg a Windows tûzfalban vagy a vírusírtódban beállítani a kivételezést a LoL-lal. Esetleg ki is kapcsolhatod, hogy megnézzed, hogy tényleg a tûzfallal van-e problem.

nézd meg hogy a tûzfalnál bevan e pipálva a League of legendsbõl valami mert aztirja hogy a ha van tûzfalad akkor az blokkolja