53877
0MWkPbn.jpg
  • Ariakus
    Ha noob akkor ne nagyon nézegesd sztem.
  • Jowanson
    Youtube-on van valami stonewall nevű noob akinek vannak erdőzős videói, lehet érdemes volna megnézni egyet-kettőt...
    link
  • Különc
    Tele lett prokkal a topik, már nem merek írni
  • gtronic
    vettem armor,armor pen,runát junglera, de sokkal nehezebb így, inkább damage taken, és speed, azzal könnyebb nem is értem minek a picsnek magyarázzák meg irkálják mindenhova hogy kell armor, amúgy lee sin junglerol van szó.
  • pluhi
    Ha leterheltek a szerverek, az az első, amit letilt. Persze lehet, hogy itt másról van szó.
  • tommyknockers
    Nálam is ugyanez a helyzet valamiért. Miután kipróbáltam Katarinát, Ezreal-al akartam játszani, erre kiírta azt az Errort.
  • FrostBite
    Engem nem enged egyedül botok ellen játszani custom gameben(minimum 2 játékos), ez valami bug vagy nemrég kiszedték ?
  • SzirmosSzisza
    Legalább a darkwind már nem produkál instant killt :D
  • B52Yami
    Szerintem fid. csak annyira op, mint bármelyik másik caster elfeedelve. Szerintem anivia sokkal erősebb, sok manával és kék buffal endless ulti.
  • Jammal
    Attól még Janna tornádó is nagyobb menekülő skill, mint amiben végigkövetnek egy oracle használatával.
  • pluhi
    Hát én elfogadnám azt a stealthet menekülő skillnek bármelyik karin...
  • Chris
    Köszi.
  • Jammal
    A felsoroltak közül egyedül Vayne életképes, Vladimir egy hulladék, Twitch meg simán szar, nem bír kibontakozni mert az egész játékát hazavágja egy ward mellé pedig rohadt papír menekülő skill nélkül. Majd stealth újradolgozás és twitch új skilljeire kíváncsi leszek, de addig felejtős, csak nagyon noobok ellen működik.
  • Fabio Capello
    Fidlirépában a kurvahosszú fear és a nagy darkwind sebzés az idegesítő, a vicces inkább az, hogy hiába egy szájbabaszottul op champ a buff óta, még mindig megy a rinya a fórumon, hogy demégbuffoljukmertkurvaup.
  • zorovpeter
    Ezek viccesek. Nem.
  • Chris
    Mik a vélemények Vayne-ről, Vladimir-ről meg Twitch-ről? Mennyire használhatók komolyabb, esetleg rated meccseken? Vagy a "tankosabb" karakterek uralkodnak?

• B52Yami
    Van ám egy olyan item a játékban, hogy quicksilver sash...
  • tommyknockers
    Fiddle-vel játszottam NA-n (ott kezdtem, aztán át jöttem EU-ra), hát, nem tudtam úgy alázni, ahogy az ellenfél engem. Egyszerűen idegesítő, és félek megtámadni, mert silence + drain, vagy fear + drain, és game over. Teemo is benne van a TOP 10-es lista, gyűlölt ellenfelei között. Meg a többi poision karakter :D
  • böröczk
    Egyikkel se játszottam még, de gyűlölöm őket ellenben. Ahogy Teemo-t is a gombáival : D És hiába az oracle, ha telegombázza a bokrokat.
  • FreddyHawk
    Egyszer játszottam zorovpeterrel, lee sinnel akkorát rúgott hogy az eu-westen is meghalt két champion.
  • tommyknockers
    ÚRISTEN, NE, FIDDLESTICKS... Utálom. Idegesítő. Shaco is. Úristen.
  • böröczk
    Eheti frí csempionok
  • Fec papa
    Várjon, többet ugyse tehet ilyenkor.
  • Saccard
    Skacok havernek csak reconnect opciója van amikor belép, mintha bentlenne már egy játékban. Nincs bent természetesen. Ötlet?
  • Unknow
    Mert azért Jazzy nem egy zorovpeter? Egyszer játszottam zorovpeterrel és úgy megölte az ellenfelet,hogy a következő meccsben is halott volt ^^
  • Különc
    Már nem jazzy?
  • Unknow
    Istenem, annyira jó vagy!
  • leho94
    egy újabb remek :D
  • Zeros
    gecjovagy mondták már?
  • zorovpeter
    utóbbi egy-két master yi-s meccs: jungle, ki-ki néztem gangelni, néhány jó, de néhány nagyon troll társ (értsd: behúzzák előlem a kéket, pirosat. ks-elnek de nagyon nyilvánvalóan...), majd elég farm után teamfight- beugrok (Q)- ulti és dmg (E) két ütés egy ember. csak reppent a quadra és aztán laza betolás.
    ("elég farm"= as boots, 250% crit, phantomx2, dmg+armor pen)
    ja vannak rúnáim is.
  • ronihun
    Veigar OP?
  • tommyknockers
    Hihetetlen. Kb. 40 perces játékmenet, Xin DC-zett, így haverral maradtunk 2v3-ba. Ellenfél: Udyr, Rammus, Annie. Mi volt a fájdalmas? Kb 10el több killel vezettünk, de így is betolták. Én Brand, haver Warwick.
  • Chris
    A tapasztaltabbaktól kérdezem, hogy Vayne hogy domborít komolyabb meccseken? Van létjogosultsága vagy mindent visznek a "tankosabb" champ-ok?
  • Gubberx
    westen vagyok, vegyél fel :)
  • bugike
    Ezt nem lehet egyertelmuen kijelenteni.
    Eastes tapasztalataim: keves az ember, sokszor rak ossze 1700+ on 1400-1500as emberekkel, akik nem trollkodnak, csak szimplan szarok, ha non-stop play againre nyomok, rengetegszer legalabb 4 jatekos ugyanaz 5+ perc queue utan, mint elotte.

West: vannak elegen, legalabb a sajat elo bracketemben jatszok, es nem mint easten, viszont itt rengeteg a troll.

A legvegen ugyanannyira szar mindket oldal, es a win vagy lose az nem a tudas alapjan dol el.
  • gtronic
    Jobb a west?

más téma: Veigar elképesztő OP, szerintem akárki elér vele olyan jó statokat : )
  • BaSSeR
    Jaja jó

sok orosz játszik rajta. Tegnap kb 7 meccset veszítettem mert kb azt se tudják az oroszok, hogy milyen játékkal játszanak... Persze rankeden...
  • gtronic
    pedig szerintem jó az east szerver :)
  • hitman090
    Sziasztok!

Olyan embereket keresnék rankedezés céljából akik EU:West-en játszanak és tapasztalt játékosok.
    Vagy esetleg olyan klánt akik Westen vannak.

Rólam annyit hogy:

1000+(normal)Win
    1300+(elo)

Aki tud ilyenről írjon PM-ben!
  • B52Yami
    Ami igazolja, hogy kevesen vannak east-en, hogy egy nap 4 időpontban, 4x-er rakott össze ugyanazzal a játékossal...