League of Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha leavelsz utánna muszály reconnectelni?
May the force serve you well!
játáknál a runa választó képernyõn nincsekek ott
May the force serve you well!

Live Fast, Troll Hard
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Live Fast, Troll Hard
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

valakinek kell ilyen skin?😄😄 Fantom Pantheonnak elneveztem xDDD
. . , -cske készen van a ☺ -cske.
Az volt a szerencsém hogy felsõ lanen eltudtam feedelõdni Teemo és Shen ellen.
Onnantól ment a gank ide oda, elég jó kis menet volt 😄
Felraktam a játékot regeltem elindítottam bejelentkeztem de amint bejelentkeztem bead egy ablakot amibe ezt írja: Game is still in progress...
Aki tud segíten pls <#shakehead>#shakehead> Nem tudom mit kellene csinálni.
Mondjuk elõzõ menet Shacoval 20-3-5 tök jó menet volt, és végre nem noobokkal dobott össze. Bár az ellenfélnél volt pár érdekes arc, ap-s Tristana, de elnéztem neki 😄
most is veigarral 11-4-13 és vesztünk, mert csak 4-en vagyunk...
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
engem amugy blitz huzása zavar, nem sokat lehet ellene tenni, ha kicsit is skilles a játékos:S
de aki jól játszik vele és tud csalogatni akkor gg 😄
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Elõbb toltam egy Shaco menetet, aranyos hero, megérte megvenni.
Többnyire Oracle elixirrel megoldod a problémát, de ha már el van imbulva az se nagyon segít.
na szóval, a lényeg az, hogy minden patch után laggol ez a mocsok szerver <#vigyor1>#vigyor1>
Live Fast, Troll Hard
Hide and fear, Cobra Commander is here !
http://imagefrog.net/show.php/95256_quadra.jpg
Még Twitchen meg Ezrealen ondolkodom. Mind1 majd kitalálom 😄
malzahar is 1hétig tesztelve volt, folyamatosan követtem a hsz-eket vele kapcsolatban, rengetegen könyörögtek h a voidlingen változtassanak és az ultin...erre semmi nem változott kaptunk egy olyan passzivot ami az ellenfélnek +xp és +pénz forrás, az ulti meg mercury-val fele annyit sebez, de ha van cleanse akkor még annyit se :S
mindezt 6300ip-ért
Ezreal
Removed the heal component from Essence Flux
Essence Flux attack speed buff/debuff increased to 20/23/26/29/32 from 5/10/15/20/25
vagyis mostmár még könnyebben lehet tornyot zuzni?
a másik meg ashe...eddig is a játékok 90%-ban volt, de az ingyen clairvoyance-el most 99%-ban jelent lesz...
veigar esete meg sztem most olyan, mint Kayle-nél átestek kicsit a lo tulso oldalára :S