53877
0MWkPbn.jpg
  • Fabio Capello
    a mágust várom!
  • SzirmosSzisza
  • Grr1234
    Én.
  • FrostBite
    Nemrég megvettem Yoricot, eléggé jó kis hős szerintem, bár mikor kijött nagyon gyengusznak láttam, talán egy meccset játszottam vele mikor ingyenes volt, de most eléggé megtetszett, bár nem nagyon látok vele játszani senkit. Egyetlen hátránya mint brandnek, hogy elbörstölök mindent amikor kell, és marad az auto attack a hosszú cd-k miatt.Valaki esetleg szokott még vele játszani ?
  • böröczk
    Morde gusztustalan, legalábbis tegnap egy olyan példányhoz volt dolgunk.
    Morde, Jax, Brand, többire már nem is emlékszem, 20. percnél feladtuk : D
  • jazzy
    Csak nekem unalmas?
  • Unknow
    Nem mert high elon a trynda, morde a legveszélyesebb! Nerfet a mocskoknak!
  • Különc
    Tryndának miért nerf? Haszontalan az így is
  • ronihun
    lategame azért ha vki tud játszani vele akkor tényleg durva
  • Saccard
    Pedig sztem nem kellene... annyira nem tápos csak ha felfeedelik. Kapna inkább nerfet fiddlestick meg tryndamare...
  • RedDevilsza
    Talonnal ha engednek solozni akkor énis tudok vele alázni rendesen. De elvileg kövi patchbe kap egy elég erős nerfet.
  • tommyknockers
    Én Brand-el smartcast-al játszom, ami az alap billentyűkre van rakva. És haverral premade 3v3 meccseket tolunk. Kb. 10 játékból 7-8 win. Szóval akik gyorsan akarnak fejlődni premade 3v3, nekem bejött. Más: toltunk egy 5v5-öt, ellenünk Talon, szépen felfeedeltük sajnos, de megnézve a profilját, amikor Talonnal volt, mindig győzött, és volt vagy 10, 20 killje.
  • Saccard
    na most azon gondolkodom, hogy kéne úgy játszanom melóban h ne vegyék észre:D
  • jazzy
    Nekem valahogy nem jön össze a rota, nem tudom normálisan helyezni a W-t, inkább Orianna :D
  • Fabio Capello
    csak meg kell tanulni stunolni vele, onnan meg puffnyekk.
  • jazzy
    Meg malzának ugye a W ami iszonyat hpt eszik %-onként, meg aoe silence, csak ügyesen kell lerakni.

Brandet többet látok, én nem tudok vele játszani, de aki tud.. pff nagyon durva..
  • Fabio Capello
    Brand= E+Q -> W -> R = Die. Láttál már brandet játszani, tudod mekkorát lehet vele verni.

Swain+Malza: Elfeedelve iszonyatosan erősek, Swainnél a nevermove a nagy fegyver, illetve az ultija, malzának a DoT-ja iszonyatosan nagy harasser, és a jól időzített ulti simán szétkap bárkit.

Jarvan két féle úton építhető szvsz, heavy dps-nek, vagy golyófogónak, mindkét esetben kikúrt nagy teamfightkezdeményező a két crowd control képességével (E+Q kombó, ulti)

Wukongnak az ultija ér bármit is perpillanat, a többi képessége csak parasztvakítás, ettől függetlenül dps-nek és offtanknak is építhető, relatíve közepes-nagy sikerekkel.
  • Saccard
    Brandt egyszerűen brutális, ha szereted a firemage típusú karikat egyszerűen epic. Swain (nekem megvan) sem rossz de endgameben szerintem csak felfeedelve ér bármit is. Wukongot azóta nemláttam játékban mióta lecsengett az "új kari toljuk azzal" hullám. Ez az én véleményem és csak egy casual player vagyok:)
  • böröczk
    Visszakerestem, de nem nagyon szóltatok itt még Brandről.
    Tegnap nagyon durvákat gyakott egy az ellenben, nem volt kinyírhatatlan, viszont még mielőtt a közelébe érhetett volna bárki is, bumm. Dobott a dolgon, hogy egy agyontápolt, armorozott Mordekaiser védte meg egy Jax.
    Aztán ott van még Swain meg Malzahar, de nem sok jót olvastam itt róla, viszont a játékban tapasztaltak mást mutatnak.
    Valamint ami még érdekelne Jarvan és Wukong, láttam velük aranyosakat, viszont nagy bénázásokat is.
  • jazzy
    Semmit, egy tank tankoljon, a carry sebezzen.
  • Saccard
    Azon gondolkodom, hogy mit kéne neki összerakni h kicsit többet sebezzen de tényleg jó tank is maradjon:S
  • Saccard
    Oké köszi:) Amumut kipróbáltam, jó kis kari meg nagyon aranyos :D :D :D. Csak egyedül tényleg gyengus. Szóval lehet h még Malphite is ki lesz próbálva, végülis egyik sem drága kari akár meg is veszem (csak 1350 IP).
  • pluhi
    Ezért kell fegyverrel meg spellekkel támadni, azoktól tökre megdöglik.
  • SuLtAN17
    Nektek is elment a server easten? West műkődik nekem de eastre nem enged fel...
  • FrostBite
    Most malphite ingyes szóval őt is kipróbálhatod. Mostanában megint sokat játszok vele mint anno. Armorral nem kell annyira bevásárolni neki, mert ott a W skill, inkább magic resből kell többet venni, ha tankot akarsz belőle csinálni. Én amire építek Cipő(szituáció függő) Soul shroud + Guardian Angel utánna meg ami még kell.(Csak azért említettem, mert írtad h malph v amumu és bár megvetted amumut van malphra még jó pár nap, hogy kipróbáld.)
  • Saccard
    köszi megvettem:)
    át is néztem gyorsan buildet meg csináltam hozzá masteriest. Meglássuk milyen:P
  • NagyiBMX
    amumu armorral kinyirhatatlan ezért rávoksolok, maplhitot nem ismerem
  • Különc
    Inkább Amumu, bár mindkettő megnyomja az R gombot és meghal típusú karakter
  • Saccard
    Segítsetek! szerintetek Malphite, vagy amumu? csak mert látom, hogy azt írja, h amumu nagyon csapatfüggő. Nem tudok dönteni:S
  • Czdano
    Igen.
  • gtronic
    ha átmegyek westre, pingem marad 40-50 ?
  • FrostBite
  • tommyknockers
  • ronihun
    troll wannabe topik
  • Jowanson
    Nekem is a damage taken meg a speed rúna a kedvencem. Nincs is annál jobb érzés mint handicap-el leownolni a sok lowelo noobot az egyedi erdőzős lee sin buildemmel.
  • Unknow
    Jaja , én is inkább damage taken rúnát veszek nekik. Nincs is jobb mint a "több sebzést kapsz be rúna" mert akkor tudod,hogy eszméletlen jó vagy,hogy még így is megy a jungle.

Éljen a Kreatív Csoport!
  • jazzy
    Nem még soha, de ajánlom neked a #12310-et erre a hszedre is.
  • Ariakus
    Iróniáról hallottál-e már?
  • jazzy
    opsz kicsit nagy lett :D
  • jazzy