League of Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
Janna jó kis suport kari lehet, Zilean is jó vétel 1350-ért szerintem
Evelynn-t nem ajánlom, alacsony ELO-n el lehet vele hülyéskedni, de egy komolyabb csapat wardokkal meg elixirekkel meg fogja keseríteni az életed
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
Asus P5Q-E|iNTEL C2D E8200 2.66 @ 3.2|2*2 GB Kingston HyperX DDR2-1066 Mhz|ASUS DK GTS250 512 Mb GDDR3|Chieftec 450W|Windows 7 RC 64-bit 4EVER-Manchester United
A stat sajna nem látszik, utolsó pillanatokba jött össze 😄D
Amugy elég durva menet volt, 4v5be játszottunk kb 20. perctõl, aztán a vége fele visszajött...
46perces lett a menet és a végére 31-5-18as statom lett Ezreal papával, vele ez a legjobb menetem eddig. Tényleg megéri az árát 😄
. . , -cske készen van a ☺ -cske.
Köszi a választ.
kéne egy 6300-a support aminek skillshot stunja meg silence van 😊 meg skill shot healje is 😊
Xen'Zhao charges an enemy, dealing damage and slowing it and all other enemies in the area. Audacious Charge increases Xen'Zhao's armor temporarily and lowers the cooldowns of all of his abilities.
szoval megint kaptunk egy félig tank/félig carry melee höst...
Igazán jöhetne már valami komolyabb support hös.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
belinkelhetném az elözö 10 meccsemet amit sorakával nyertem, kb. az is igy néz ki 😊
amugy Leviathan-t ajánlom még, a sok assist miatt rendkivül jol müködik rajta 😊
Amugy mostanában szinte csak soraka-val nyomom és kezdem érteni, h miért nem tud semmit se kezdeni a riot vele, kapok magam mellé egy shen-t v taric-ot és kb. teamfight közben mind az 5 embert életben tudjuk tartani.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
"Xin Zhao will be available at the launch of Season One, which doesn’t have an announced release date yet, so stay tuned!"
Egyébként nem hiányoljátok pantheon-t a free chaimpionok közül? Megnéztem wiki-t és ha nem néztem el akkor 15 hete volt free utoljára.
. . , -cske készen van a ☺ -cske.
A TT movie is jó volt, bár inkább a "szinkron" tetszett.
May the force serve you well!
lehet a kettõ összefügg.
neha meg nem.Mostanában sosem látom.
Néha kirja hogy hanyadik szintûek vannak, neha nem.
Aztán játek közben valki halomra öl mindenki és persze lvl30 a tobbiek meg lvl2-5.
A játék után persze lehet látni a játékos szintjet.
És egy EPIC TT movie: http://www.youtube.com/watch?v=NXDUwKjqfZY
de akkor is, lvl-6 os játékost? Ez azért már nagyon durva.
ez az egész MM egy elkúrt dolog már a kezdetek óta.
https://hotshu.wordpress.com/
sajnos az uj ulti eléggé gyengécske
veaigar LOL warwick fail xD <#eplus2>#eplus2>
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Warwick Ulti
Lehet már volt linkelve. Elég fun...<#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps>
nem vagyok grammar náci, de amikor minden (második) szóban alapvetõ nyelvtani hibák vannak az b@ssza a szememet <#szomoru1>#szomoru1>
Ha szándékosan léptél ki akkor csak gratulálni tudok.
Rúnák: View Summoner Profile és ott alul a Runes fülecskére katt.