53877
0MWkPbn.jpg
  • böröczk
    mégse nagyon pikelik
  • SzirmosSzisza
  • ronihun
    ellene voltam többször topon, amivel jellemezhetném: idegesítő, nem annyira erős, de mivel alig van cd a minionjain, ezért folyamatosan tud vele harassolni, szerintem nem rossz karakter bár kétségkívűl van nála erősebb, de ha tetszik, vedd meg szerintem.
  • böröczk
    Karmával mi a baj, miért nem látom egy meccsen se?
  • Atwa
    Igazából nem azért írtam Yorickot,mert offtankozni akarok,csak maga a karakter tetszik,a minionos spellek miatt elég "fun to play"-nek tűnik,szóval valami bővebb tapasztalat Yorickal kapcsolatban ?
  • ronihun
    Inkább a probléma ott kezdődik, hogy te gyengén trollkodsz, és értelmetlenül, egyszerűbb lenne megpróbálni elmondani a saját véleményed ahelyett, hogy elismételed azt amit az előtted szóló mondott gúnyosan,de ha te ettől a "szarkazmustól" király leszel akkor csináld.
  • Czdano
    Nem nagyon. Ha sokat akarsz költeni offtankra ottvan irelia, szétkur mindent.
  • Atwa
    Sziasztok,Yorick-ról valami vélemény ?Megéri a 6300-at ?
  • jazzy
    Te óvodás szinten próbálsz oltani, meghúzom a kislányok haját, Fec papa pedig ha ajnározza roneszt mehet utána el a topikból.
  • Unknow
    Szarul áll ahogy postolok? XD Te egy zseni vagy, szintén kreatív csoport?
  • Fec papa
    Oké csak szarul áll ahogy csinálod. :)
  • Unknow
    A probléma ott kezdődik ,hogy én komolyan fogom a fejem az itteni hülyeségeken, ő meg nem XD Annyi kreatív csoportos ember van itt ,hogy félelmetes. Karthus OP meg hasonló baromságok :D
  • Fec papa
    Te legalább ezt stílussal csinálod nem ugy mint unknown. Cat nyugodtan kipaterolhatná vagy valamit lehetne kezdeni vele.
  • ronesz
    >benézek pár hónap után
    >karthusnak nagy ratio-i vannak
    >lowelo
  • ronihun
  • Unknow
    Ne szólj be neki jó? Ő DYRUS LIVESTREAMET NÉZ! Akkor hadd tudja már jobban oké? Oké, persze voltak már dolgok amikben tévedtek, pl Rumble, Zilean és egyebek, de az csak azért van mert bugos a játék mechanika. Ha nem lenne az Dyrus mindig mindent tudna. Red Devil pedig az ő helytartója itt Mo.-n. Szóval ezt vagy elfogadod vagy sose leszel azon a szinten amit mi itt csak minimumnak hívunk.
  • Saccard
    Heimerdonger azóta ugyanúgy csak fun kari?:P
  • crackyS
    "És ez igaz is. Karthus early-je nagyon gyenge, miden kb az összes hős veri"
    érdekes a logikád
  • crackyS
    skilleket jól kell időzíteni, ami egy kezdőnek nehéz, de gondolom te high elo uber pro vagy aki csak az idióta lengyel csapattársai miatt hal meg
  • böröczk
    mintha valami japó animéből szabadult volna.
    Amőgy tetszetős, de tuti, hogy az új mágus atomüberopé lesz.

• RedDevilsza
    Ja meg gondolom azért hiszik páran nehéz hősnek, mert a Q-ja olyan amilyen. Hát ha valaki játszott vele, az tudja hogy kb 3 perc blejönni, onnan meg már hiányzik, hogy a többi hősnél nem smartcast minden.
  • RedDevilsza
    http://solomid.net/videoplayer.php?v=689
    címre felívnám a figyelmet. Dyrusnak van egy csomó karthusos game, és minden arról magyaráz hogy tökmind1 mit csinálsz, lategameben akkora OP a hős hogy bármit csinálsz, nyertek. És ez igaz is. Karthus early-je nagyon gyenge, miden kb az összes hős veri, játszál te akármilyen jól, ha az ellen se fullkezdő, akkor bizony csúnyán veszted a lanet. Lategame meg a nagy ratiok miatt+halál utáni sebzés+ulti miatt a tiétek. De érdekel ti mit gondoltok.
  • SzirmosSzisza
    Germany vs Spain, most kezdődött. Egyik arc benyomott egy kiadatlan Alastair skint
  • ronihun
    ranked még mindig ugyanolyan mint pár hónapja, van egy jó meccs, a másik csapat jobb, nem is idegeskedem, de egyszerűen a csapatom irányíthatatlan, és folyamatosan panaszkodik, aztán mikor "gg" van akkor persze, hogy beírják "bg", nem értem ezt, na mindegy, legalább kaptam egyik csapattársamtól dicséretet, szóval nem miattam kaptunk ki :D
  • jazzy
    Jah hallottam hírét, de olyannak is aki AP Sionnal 1100ról 1900ra :D
  • SzirmosSzisza
    Kezdőnek semmiképp.

Jazzy: ha valaki rááll, tuti nem para, valaki 1400ról húzta magát 2000re revive + teleport Karthussal :D
  • jazzy
    Ilyen 1300-1400-on lehet nem, ahol mi vagyunk, de az okosok azt mondják, hogy high elon nehéz vele.
  • Grr1234
    fight
  • RedDevilsza
    "contra: nehéz játszani vele"
    nevettem
  • NagyiBMX
    Urgotról valaki vélemény?
  • Grr1234
    Szerintem igen.
  • tréj
    szerintetek talon megéri az árát,megéri megvenni?
  • crackyS
    pro: 80% slow, global ulti, rövid cooldown q skillnek
    contra: nehéz játszani vele
  • tommyknockers
    A jó mocskos életbe, Fiddle Shaco ellenünk, 2v3, és megesznek minket. Meghalok.
  • SzirmosSzisza
    lol

• jazzy
    Őszintén szólva elég erős, sokat használják magasabb szinten, de nem hinném, hogy nerfelnék, mert már kapott nerfet.
  • Morf
    Karthus, elírtam, sorry :) Akkor nem nerfelik, gondolom?
  • jazzy
    Pro: Erős, Kontra: Nem Khartus a neve.
  • Morf
    Sziasztok, Khartus kap valami nerf-et, nem tudjátok? Ő lenne az első 6300-as karim, amit megvennék..pro/kontra?
  • ronihun
    mindkettő érdekesnek tűnik, várom őket! de mondjuk a mágusnak a low energy formája az érdekes