53877
-
#12389 mégse nagyon pikelik -
#12388 -
#12387 ellene voltam többször topon, amivel jellemezhetném: idegesítő, nem annyira erős, de mivel alig van cd a minionjain, ezért folyamatosan tud vele harassolni, szerintem nem rossz karakter bár kétségkívűl van nála erősebb, de ha tetszik, vedd meg szerintem. -
#12386 Karmával mi a baj, miért nem látom egy meccsen se? -
#12385 Igazából nem azért írtam Yorickot,mert offtankozni akarok,csak maga a karakter tetszik,a minionos spellek miatt elég "fun to play"-nek tűnik,szóval valami bővebb tapasztalat Yorickal kapcsolatban ? -
#12384 Inkább a probléma ott kezdődik, hogy te gyengén trollkodsz, és értelmetlenül, egyszerűbb lenne megpróbálni elmondani a saját véleményed ahelyett, hogy elismételed azt amit az előtted szóló mondott gúnyosan,de ha te ettől a "szarkazmustól" király leszel akkor csináld. -
#12383 Nem nagyon. Ha sokat akarsz költeni offtankra ottvan irelia, szétkur mindent. -
#12382 Sziasztok,Yorick-ról valami vélemény ?Megéri a 6300-at ? -
#12381 Te óvodás szinten próbálsz oltani, meghúzom a kislányok haját, Fec papa pedig ha ajnározza roneszt mehet utána el a topikból. -
#12380 Szarul áll ahogy postolok? XD Te egy zseni vagy, szintén kreatív csoport? -
#12379 Oké csak szarul áll ahogy csinálod. :) -
#12378 A probléma ott kezdődik ,hogy én komolyan fogom a fejem az itteni hülyeségeken, ő meg nem XD Annyi kreatív csoportos ember van itt ,hogy félelmetes. Karthus OP meg hasonló baromságok :D -
#12377 Te legalább ezt stílussal csinálod nem ugy mint unknown. Cat nyugodtan kipaterolhatná vagy valamit lehetne kezdeni vele. -
ronesz #12376 >benézek pár hónap után
>karthusnak nagy ratio-i vannak
>lowelo
-
#12375 -
#12374 Ne szólj be neki jó? Ő DYRUS LIVESTREAMET NÉZ! Akkor hadd tudja már jobban oké? Oké, persze voltak már dolgok amikben tévedtek, pl Rumble, Zilean és egyebek, de az csak azért van mert bugos a játék mechanika. Ha nem lenne az Dyrus mindig mindent tudna. Red Devil pedig az ő helytartója itt Mo.-n. Szóval ezt vagy elfogadod vagy sose leszel azon a szinten amit mi itt csak minimumnak hívunk. -
#12373 Heimerdonger azóta ugyanúgy csak fun kari?:P -
#12372 "És ez igaz is. Karthus early-je nagyon gyenge, miden kb az összes hős veri"
érdekes a logikád -
#12371 skilleket jól kell időzíteni, ami egy kezdőnek nehéz, de gondolom te high elo uber pro vagy aki csak az idióta lengyel csapattársai miatt hal meg -
#12370 mintha valami japó animéből szabadult volna.
Amőgy tetszetős, de tuti, hogy az új mágus atomüberopé lesz.
-
#12369 Ja meg gondolom azért hiszik páran nehéz hősnek, mert a Q-ja olyan amilyen. Hát ha valaki játszott vele, az tudja hogy kb 3 perc blejönni, onnan meg már hiányzik, hogy a többi hősnél nem smartcast minden. -
#12368 http://solomid.net/videoplayer.php?v=689
címre felívnám a figyelmet. Dyrusnak van egy csomó karthusos game, és minden arról magyaráz hogy tökmind1 mit csinálsz, lategameben akkora OP a hős hogy bármit csinálsz, nyertek. És ez igaz is. Karthus early-je nagyon gyenge, miden kb az összes hős veri, játszál te akármilyen jól, ha az ellen se fullkezdő, akkor bizony csúnyán veszted a lanet. Lategame meg a nagy ratiok miatt+halál utáni sebzés+ulti miatt a tiétek. De érdekel ti mit gondoltok. -
#12367 Germany vs Spain, most kezdődött. Egyik arc benyomott egy kiadatlan Alastair skint -
#12366 ranked még mindig ugyanolyan mint pár hónapja, van egy jó meccs, a másik csapat jobb, nem is idegeskedem, de egyszerűen a csapatom irányíthatatlan, és folyamatosan panaszkodik, aztán mikor "gg" van akkor persze, hogy beírják "bg", nem értem ezt, na mindegy, legalább kaptam egyik csapattársamtól dicséretet, szóval nem miattam kaptunk ki :D -
#12365 Jah hallottam hírét, de olyannak is aki AP Sionnal 1100ról 1900ra :D -
#12364 Kezdőnek semmiképp.
Jazzy: ha valaki rááll, tuti nem para, valaki 1400ról húzta magát 2000re revive + teleport Karthussal :D -
#12363 Ilyen 1300-1400-on lehet nem, ahol mi vagyunk, de az okosok azt mondják, hogy high elon nehéz vele. -
#12362 fight -
#12361 "contra: nehéz játszani vele"
nevettem -
#12360 Urgotról valaki vélemény? -
#12359 Szerintem igen. -
tréj #12358 szerintetek talon megéri az árát,megéri megvenni? -
#12357 pro: 80% slow, global ulti, rövid cooldown q skillnek
contra: nehéz játszani vele -
#12356 A jó mocskos életbe, Fiddle Shaco ellenünk, 2v3, és megesznek minket. Meghalok. -
#12355 lol
-
#12354 Őszintén szólva elég erős, sokat használják magasabb szinten, de nem hinném, hogy nerfelnék, mert már kapott nerfet. -
Morf #12353 Karthus, elírtam, sorry :) Akkor nem nerfelik, gondolom? -
#12352 Pro: Erős, Kontra: Nem Khartus a neve. -
Morf #12351 Sziasztok, Khartus kap valami nerf-et, nem tudjátok? Ő lenne az első 6300-as karim, amit megvennék..pro/kontra? -
#12350 mindkettő érdekesnek tűnik, várom őket! de mondjuk a mágusnak a low energy formája az érdekes