53877
-
Ry0K3N #12430 hetente szokták váltani a hős rotát? -
Fletley9 #12429 a q-ja 2.5 secenként sebez: Magic Damage: 60 / 85 / 110 / 135 / 160 (+0.4 per ability power) plus ugye vonja lefele a rsistet folyamatosan nagy szinten a helaje is kellemes meg ottvan ugye az ulti jelenleg plussz silence is. soraka az egyik (ha nem az eggyetlen olyan) full support kari aki képes szétszedni 1v1-be egy melee-t -
Ariakus #12428 Azt tudom, hogy a heal-je gyengébb lett, és a Q-ja meg erősebb, de ettől még nem hinném hogy op... -
gtronic #12427 minden második menetbe látok, de nekem nem tűnik op nak : S -
Fletley9 #12426 ezek szerint patch óta nem láttál sorakat :D....jelenleg OP carrynek is -
Ariakus #12425 Vadul healel? :O -
gtronic #12424 lux a vadállat egy gyönyörű comboval triple killeztem elöbb : D -
#12423 omg Soraka egy vadállat :D megvan az új kedvenc hősöm -
#12422 Nálam ez történt meg a napokban. Kb 6-7 Victory, szép zöld volt a Match history....majd bumm, defeat, defeat hátán. És nem is tudok másokat hibáztatni, hogy afk, vagy leave, mert mi voltunk szarok haverral, és az ellenfél volt a jobb. Na ez az idegesítő - mármint, hogy szarok vagyunk. -
#12421 és hogyan lehet eladni a karaktereket? -
#12420 pont ,hogy ha egy hónapon belül vetted, akkor nem adhatod vissza
#12416: 8-0, 319 cs lett a vége.... -
#12419 Egy hónapon belül vett karaktert lehet visszaadni, maximum három darabot és csak egyszer. Ha ellőtted az egy lehetőséget, akkor nincs rá mód. -
#12418 Arra van lehetőség, hogy amiket vettem karaktereket valahogy eladjam?
Mi a véleményetek Garen-ről és Renekton-ról? (remélem jól írtam, ha nem akkor bocs előre is) -
#12417 Ja, nekem is volt ilyen, aztán utána ugyanennyi szar meccs. -
#12416 wickd, ireliával megy cup meccsen és heal+flasht pickelt -
#12415 Örülök, hogy visszajöttél, kötözködj még, 25 pont után perma. -
gtronic #12413 nem lehet mindenki ilyen okos :) -
#12412 Végre valaki.. -
#12411 Nos már többször láttam ezt a gangelést itt, csak hogy tiszta legyen:
GANK vs GANG
Amikor csapatostol valakit tervezetten levadásztok, az GANK, amikor a pajtásoddal kimész a parkba kutyaszart rugdosni akkor gangeltek. -
gtronic #12410 nem feedelek, nem solozok, nem játszom a forever alonét, és ezenkívül miden aprítok luxal, és kennenel is. + gangelni is járok : )
JA és használom az agyam : ) e legfontosabb. -
#12409 De te konstans jó vagy gondolom. -
gtronic #12408 EU west, 6 ik játékom amit nyerek egymás után mert jó csapatot kapok, eu másik szerverén pedig 7 menetem volt amit buktam a csapat miatt.
EU west sokkal jobb !!! -
#12407 Attól még lehet értelmesen beszélgetni róla, hogy sokan 2 lépést sem tudnak tenni és minden szart megkérdeznek. Hozzál fel értelmes témát. -
#12406 ? -
#12405 Na jó -fav, úgy látom ez nem az a topik ahol értelmesen lehetne beszélgetni a játékról. -
Fletley9 #12404 Cassiot is nyugodtan felveheted azon hősök közé akikkel karthus nem igazán tud mit kezdeni miden -
#12403 Pont az ilyen hősök miatt kötelező miden a cipő first itemnek.. :) -
FreddyHawk #12402 Szerintem nem gyenge early gameben Karth miden... sőt.
Ugye a Lay waste spamm irgalmatlan range-el rendelkezik, hiszen már a
hatókörének közepét is nagyon távolra lehet lerakni, és ehhez még hozzáadhatod a robbanás rádiuszát. Simán tudot terelegetni lay waste-ezéssel akár Ezreal-t is, pedig az ő Q-ja is tisztes távolságot ver át, csakhogy a Lay Waste -el ellentétben azt megfogják a fedezékként használt mobok.
Az első pont tehát lay waste-re megy, a második defile-ra (E -skill, tüdőrák aura ) Nem azért, mert használni akarjuk - úgy szárítja ki a mana poolt másodpercek alatt, hogy öröm nézni alacsony szinten ) hanem mert kell a mana regen, ugye a passzívan ha kinyírok egy mobot , kapok manát )
3. szinten jöhet a fal és kezdődhet a szivatás. Ellen mögé falazol, ha ostoba beparázik és menekülni kezd, ha rossz a mikrója vagy nagyon megijed belemegy a falba. Leesik a magic resistje, és a lassúság miatt simán beszed két lay-waste-et.
Ezt kétszer háromszor megcsinálod és már tuti hogy fél hp alatt van, így jó célpontja lehet egy jungler gank-nek, vagy akár le lehet rohanni egy fal+flash+defile kombinációval is.
Szóval azt gondolom hogy nem gyenge earlyben, lehet vele mit kezdeni... Igy visszagondolva, akik megizzasztanak azok .. Leblanc - >nagyon kevés hpja van Karthnak az elején és két becsúszós kombóval Leblanc earlyben leolvasztja a hp-t, szóval nem gyerebe.
Durva még Annie is - de mondjuk a macizás mindenkit megizzaszt miden szerintem akinek nincs elég hp-ja, szóval Annie ellen is kellemetlen midezni, gyakran catalystra megyek ha megkapom hogy túléljem a maciatombombát kis szerencsével, és hát totálisan passzív játékra kárhoztat. Brand érdekes módon nem annyira kezelhetetlen mint annie, mert valamivel mintha lassabban mozogna, igy jobban eszi a lay waste-eket, akármyilyen ügyes player játszik vele - bár ez inkább megérzés mint kijelentés, meg kéne nézni hogy igy van e. -
#12401 köszi :) MORDEKAISER MORDEKAISER MORDEKAISER.... :D -
#12400 -
#12399 Én anno Stinger + Malady + Guinsoo's Rageblade-del jól elvoltam vele, de az újítás óta nem próbáltam. -
#12398 lássatok* ofc -
#12397 Sziasztok! Kayle-hoz látsatok el kérlek néhány jó tanáccsal. Nagyon tetszik, néztem buildet, de egyértelműen núúbocska (:D) vagyok vele. Kivel érdemes párban menni? Mi az amire mindig figyelni kell? Illetve bármi hasznos tanácsnak örülök! Igazából még csak 2 meccset játszottam vele szóval nem várok magamtól sem csodát.:) Köszi előre is! -
#12396 Tehát olyan mint Lux ? -
gtronic #12395 normalon, többször volt rá példa hogy supportal volt és carryként játszott mind itemileg, mind stílusilag, szóval szerintem karma, inkább supportként használható, és mint fentebb említettem, ezért nem igazán választják, lehet még most se lehet érteni amit mondani akarok, de fáradt vagyok nagyon : S -
#12394 WAT -
Fletley9 #12393 Yorick jelenleg az egyik legjobb pusher a játékban, de összeségben van nála jobb karakter bőven -
#12392 Yorick mihez képest nem túl erős? Mert én olyan championt szeretnék ami megállja 1v1-be a helyét. -
#12391 Te figyuka, mivan? -
gtronic #12390 hát figyuka full support képességei vannak ellenben van pár support akik jól ks elnek meg ilyenek, normálon nem azért pickelik hogy télleg assistként segítsenek, hanem hogy carry hassanak.
vagyis az esetek több% így vettem észre :)