League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zsakosfrodo2
Nekem sem ment valami jól, próbáltam ranked match-eket játszani, de állandóan olyan béna csapattársakat kaptam, hogy megint -1 -ben vagyok. Viszont játszottam Xin Zhao-val és tényleg kell neki egy nerf. Elsõ játékomat elveszettem (persze megint nem tõlem függött), de a második már simán hoztam vele.

Fpocok
Ehh.. ma nagyon szar napom volt. Többször is pedig mi álltunk jobban, egészen az utolsó pillanatig. Meg volt pár kör, amikor alapból kevesebben voltunk :S Remélem ma jobban fog menni.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Anthrax
Azt chargenak hívják jobb helyeken 😄

zsakosfrodo2
Beteleportál = bedashel, ez a 3-ik skilje ha jól tudom (vagy valamelyik...).

Unknow
Beteleportál? O_o Nálatok aztán érdekes Xinek lehetnek XD
Az nem segít mert, ugye begakol egy csomo játékost 6-10szint küröl és annyi xp töblete lesz hogy már 1vs2ben is simán nyer.
De van még valki akinek telepor+aoe slowja van? ez magában OP.
Kezdéskor azt csinája hogy betelerotál üt 1et elrohan. Semmit nem lehet tenni ellene, mert lassítva nem érem utol sehogy.

May the force serve you well!

Unknow
Xin tényleg imba... 1st pick vagy ban nálunk is.
Cobra.
1vs1-ben valóban erõs Xin, de arra van még más harcos is. Simán figyelni kell, hogy ne kerülj bele 1vs1 csatába vele, fõleg ha tud vele játszani az irányítója. Csapatharcban meg elsõ vagy második célpont kell, hogy legyen.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Fpocok
Nem kicsit imba a xin. Nekünk pont most szólt be egy nagyképû magyar (Ganjaman16), hogy a haverom milyen noob a karival. Szóval elég vicces, hogy valaki Xin nel van és más, gyengébb karival lévõnek szól be lol.

A probléma hogy iszonyat tápos lesz ha ütöget valakit.
A leírásánál azt írját hogy lassítani kell és távolt tartani.
Telepot+aoe slow= nem lehet távolt tartani.
Xin= win.

watto
Nem is vészes annyira.
Ha nem hagyják elimbulni akkor nem megy semmire, Shacoval és Ezreallel is betudtam ütni.
Bár tény hogy AD-buildes kis feed után nevetségesen erõs.

. . , -cske készen van a ☺ -cske.

omg Xin again
nincs értelme jatszani amig nem nerfelik

Xin nek kell egy hatalmas nerf
iszodat tápos

daemonervosa
Annie a legdurvább nuker imho.

Solomid , szedj rodot early game, 1es cipõt és APnak bluepotot, ha tudsz carryzni akkor MEJA, ha nem megy jól akkor szokásos nuker build.summoner skillnek pedig flash,ignite vagy cleanse

Trolling is a art.

szucsy89
ez az Annie nagyon durva, hihetetlen mekkorákat sebez😊

tudnátok mondani hozzá h mire kell figyelni vele, miket szoktatok neki venni, és milyen hõs(ök) ajánlottak mellé?
Tetszik hát mióta free csak vele játszok 😄(mindig vele játszok amikor free😄)
Biztos megveszem majd ha összejön a pénz rá
Ellenben van olyan vele amire figyelni kell?

watto
Próbáld ki amíg free, aztán ha tetszi kveddm eg 😄

Köszi akkor megfogom venni😛

Gubberx
Tegnap unlockoltam Akali-t, félelmetes egy karakter 😄 Gyakorlatilag ha okosan használja az ember 2-en sem tudnak kárt tenni benne és a végén menekülõre fogják 😄

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Zomil
tudom hülyén fog hangzani de nyerni kell pár meccset és felhuzni magad olyan 1300körülre, onnantol már normális emberekkel találkoztam 😊
jelenleg 1364 ponton vagyok, de sajnos most nem leszek 1 hétig igy ez az idöszak kimarad 😞

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

watto
Szerintem megéri, AD-s buildet használom, bár voltam párszor AP-val is, de az 300abilitypower + LichBane comboig nem igazán ér sokat.
Szerintem elég jól használható Champion.

watto
Uram isten, mi értelme ennek a Ranked 5v5Solonak?
Úgy felidegesítettem rajta magam.
Elsõ menet: 53winnes Sivir belép, de persze skinelve van, gondolom abból tellik XP-boostra is, na mind1 , elég szépen elfeedelte ellenfeleket.
Aztán néztem tovább is hogy kinek hány winnje van, 103,111,210,140.
3menetet vesztettem el 1huzamban, utólsó volt a legszánalmasabb.
Tehát mikor a 11éves tristana nem megy midre, hiába küldjük, a kis barátjával akar menni (nem volt más rangedünk) , aztán az alsó lanen 10x halnak 1ütt, akkor az már kicsit felhúz.
A végére Team - Stat 3-19 lett abból nekem volt 2killem, Shacovl soloztam miden (nem is volt olyan rossz😄) , meg Garennek lett 1.

Egy kérdés Ezrealt megéri "még" megvenni most épp free és már mikor kijött megakartam de aztán nerf után elment a kedvem meg nem is nagyon láttam
És ha van értelme akkor mien build ajánlott akinek megvan adhatna tanácsot...
Elõre is köszönöm

darkmenx
kat-al.

Zomil
egy quad kat-al 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

zsakosfrodo2
Igazából láthatod, hogy milyen rúnák vannak a lapon, mert ha ráviszed az egeret, akkor kiírja egy kis idõ múlva a lapon található rúnák adatait.

Anthrax
EU-ba ladder mûködhetne már igazán

Gubberx
ty

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

ToCsEk

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?

én amelyik weboldaldról szedem a skineket ott raknak mindig képeket a skinekrõl

Gubberx
Valaki tudna nekem egy programot ajánlani amivel a letöltött custum skineket meglehet nézni mielõtt betszem?

Gubberx
Szerintem nem rossz az új design, a kisebb hibákat úgyis javitják remélhetõleg hamarosan, lagg-om szerencsére eddig sehol nem volt még a patch óta.

Cobra.
Nekem se tetszik az új design, meg az is zavaró, hogy nem tudom megnézni a rúnaoldalakat, csak kiválasztani, hogy melyiket szeretném. Ráadásul tegnap már a hõsválasztó oldalon is akadozott a játék, bár a meccsben alig volt lag szerencsére.
És én is hiányolom a plusz rúnaoldalakat.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Gubberx
igen

Anthrax
EU game-ben másnak is háttérben a lol-eu oldala jelenik meg,hogy oldal nem található címmel ?

Nincs szó premaderõl.
Kb 1az 1000hez az esély az elsõ szintû szupere játékosra meg a 30szintû noobra. Lvl 30hoz kell vagg 300-500at játszani addira már nincs olyan aki nem tanul meg játszani.
Amit tapasztalok az hogy 10szint+ átalában az jelenti hogy 3-4 embert kinyír egyedül a végjátékban.

Unknow
Eu minden rendben, de ahogy Te is mondtad valszeg azért mert itt kevesebb a gamer.

Szerintem nem kell aggódnotok, nem sokára nyitnak az ázsiai szerverek nem?😊
Zomil
délután toltam ranked-et meg normal-t is minden oké volt.
aztán 8kor gondoltam tolok még1 ranked-et aztán az történt amit irtam :S

Eu-n nm hiszem, h ekkora lagg lesz kevesebb játékos van mint US szerveren, mivel itt ugye nem csak US van hanem eu játékosoktol kezdve máshonnan is vannak

én 1ranked mecset játszottam olyan 16:00körül és semmi laggom nemvolt de az 3v3 volt és azóta csak pár normalt toltam😄 , azért elég durva laggok is tudnak lenni vagy ha ezek amiket irtál az lagg, mert ha az akkor elég durva lesz EU-n is :/

Zomil
ismét használhatatlan az US szerver, nyertünk de nemtudom hogy 3perceként ledobott valakit tölünk is ellenféltöl is...teleportálgattak az emberek...hála a sok reconnect-nek nekem kb 30 minion volt mid-en 😄
ryze és taric kevésbé laggoltak, igy mindig velük mentem és véletlenszerüen nyomtam a skilljeimet hátha sebzek valamit 😄
nem tudom hogy nyertük meg, de most egy darabig senki ne nyomjon ranked játékot...
jah aki ellenünk volt anivia néha tojás formában mozgott 😄
meg ha elég ügyes voltál a bokrokkal kb. láthatatlan tudtál maradni 😄

nekem az új kinézése tetszik , a heroban is HoNba is jó volt meg itt is 😄, a betöltések azért lassúak mert gondolom egyszerre sokan töltenek és ahoz lehet kapcsolódóan ,mert practicen sokkal gyorsabban töltõdik be legalább is nekem

Gubberx
nekem 8/9-en áll a patchelés és nem megy tovább :S már 3x ujratettem a játékot is..

Fpocok
Szerintem az új design szar. Ezelõtti sokkal jobb volt. Ráadásul annyi csilivili szar van benne, hogy több memóriát is eszik.

Unknow
Azért az nem fix, hogy eldõlt. Lehet,hogy az ellenfélben van 5 magasabb szintû, de akkor valószínûleg nálatok 3-4 ember premade. Ezek ha mondjuk TS-en vagy ventrin vannak, simán kiegyensúlyozzák azt a lvl capet. Smurfökrõl nem is beszélve.
Meg azt sem értem, hogy miért tart midig legalabb 4 percig, hogy betöltsön?
Hon 20mp alatt betöltõdött midenkinek, itt meg tuti van valaki akineknek évekig tart.

watto
Szint nem feltétlenül egyenlõ a skillel.
Egy rahedli DotA játékos is játszik, és lehet hogy lvl1es de jobban játszik mint egy 20as.
+ Az se feltétlen igaz hogy minnél többet játszik az ember annál jobb, mert még 30ason is próbálgatják a Championokat, és nem mindenkinek van meg a fix hero amivel megvan saját buildje , stratégiája ...stb.

De mi az értelme annak hogy még elsem kezdõdött a játék máris eldõlt?

szucsy89
lool tetszik az új style
us szerveren keresek "barátokat"játékra...

Gigabyte-P35C-DS3@F5 rev. 2.0, Core2 Duo E8400@3GHZ, 4*1024MB DDR2 1066Mhz Kingmax, MSI NX8800GT-T2D512E-OC, Samsung 2232BW

Gubberx
EU server indulásáról van vmi infó?