53877
0MWkPbn.jpg
  • tommyknockers
    Oh, törölték a hsz-eket, időközben.
  • tommyknockers
    Úgy hiszem ez a fórum nem csak a hájelóknak van, és a próknak. Vannak itt kezdők. Legyünk már tekintettel rájuk, segítsük egy kicsit, ne osszuk le a picsába, mert elmegy kedve a játéktól is. Kis időt rájuk lehetne szánni, a sok win között. Zeros te írtad: "egymás oltásánál nem léptek előrébb". Ezt te magad bizonyítod be:"A szomorú igazság az hogy egytől egyig lowok vagytok".
    Összefoglalván; ne nézzük le a másikat, mindenki volt kezdő. De, persze hiába mondom, mert az empátia folyamatosan elveszik, minél próbb lesz az ember.
  • SzirmosSzisza
    Egy egy általános LoL fórum, többek között kezdőknek is, csinálhatsz nyugodtan olyat amibe csak PRO-kat engedsz be :)
  • daemonervosa
    Probalj meg elsiklani a retardalt hozzaszolasok felett. Nekem egy pár honapja rettentoen jol mukodik
  • böröczk
    Lehet, hogy Te baromira jól vágod ezt a játékot, de az offline életben lehet néha szükséged lehet a magyar helyesírás szabályaira is, valamint az anyanyelved (helyes) használatára. De köszönjük, hogy jöttél, mint a messiás, és kiosztottál mindenkit, akik tán kérdések feltevésére járnak a fórumra, mégha az a 6300as karakterek megvételezéséhez is kapcsolódik. Látod, akadnak idióták, akik válaszolnak nekik, jé.
  • NagyiBMX
    +1
  • Zeros
    A szomorú igazság az hogy egytől egyig lowok vagytok, és egymás oltásánál nem léptek előrébb, valamint ahogy nezem még mindig az a menő hogy ki tud nagyobb faszságokat írni, annak a megkérdezése pedig hogy melyik hős éri meg a 6300 ip-t szintén felesleges, ha skilles lennél tudnál játszani minden hőssel, de kurvára nem vagy az így nem teljesen mindegy hogy mivel failelsz? Ha tetszik egy hős skill strukturája és eltudod vele képzelni a játékot mind játékélmény mind kezelhetőségi szempontból vedd meg, ha nem akkor meg felejtsd el, attól hogy éppen a reddevil meg pRonesz nevü hülyegyerekek éppen mitőlkaptak agyfaszt és hogy ezáltal melyik hős lett az actual OP az ő általukk elképzelt kis rózsaszn játékbarlangjukban ne is érdekeljen.

Reddevil pedig gondolom akkora cár hogy már bese hivja a ranked és nem talál neki ellenfelet, mert 3 perc alatt ugy megtanult Q zni karthussal hogy megbasz mindenkit mindenhol.

Jöhet az oltás csak kb pont leszarom, kéthetente egyszer ha felnézek ide hogy röhögjek rajtatok hogy mekkora noskill emberek vagytok, na pá
  • SuLtAN17
    Iszonyat ez a rota nem gondolták ezt át bárhova belépek ranked normal teljesen mind1 mi Instalock: Nocturne, Talon, Caitlyn aztán kis gondolkodás nélkül Gp majd a legelső instalocker mondja hogy take soma ap or jungler... Nevetséges rosszul vagyok már most kedden...
  • FreddyHawk
    1. build : pisztoy, boots , sunfire cape, hextech, lich bane, máguskalap
    ( hextechből ízlés szerint +N darab )
    ( single playerre 1xxx-eseket üt a Q-ja, a spell wampból nyer valamelyest védelmet ha pörgeti magán a w-t illetve a siphonnal több ellenfélt sebez. )
    Szerintem squishy, borzasztó agresszívan kell vele játszani, én segg voltam hozzá.

2. build
    Force of Nature rush , de egy level1 cipőt beszúrni, utána sunfire cape rylai scepter. igazából itt vége szokott lenni a meccsnek, de ha megy tovább akkor lehet venni máguskalapot és spell vampot hab a tortán gyanánt.
    ebből a buildból van olyan is hogy beszúr az elejénre egy hextech pisztolyt, csak hogy a skillek visszahozzák a hp-ben mért árukat, természetesen ettől lassul kicsit a kibontakozás, de ha nagyon megy a szekér, akkor meg lehet lépni.

Nagyjából ezeket a buildeket ismerem mordéhoz.
  • SzirmosSzisza
    Amumu nem DPS, hanem tank, Malphiteot meg sokáig nerfelték :)

Mordet prauk nem tanknak szokták buildelni, hanem valami tanky AP carry félének.
  • Kul1cs
    Csak amu ultija többet ér mint morde spelljei összesen.
  • Saccard
    Ilyenek a leárazott termékek :D
  • B52Yami
    Leszarom a véleményed :D Leszarom azt is, hogy supportnak van titulálva, lényeg az, hogy akkor élvezet volt vele játszani, most okádék.
  • tommyknockers
    Phreak postolta NA fórumon, hogy mely hősöknél várható változás, de nem írta, hogy pontosan mit változtatnak rajta. Köztük volt Shen, Mordekaiser, többre nem emlékszem.
  • Fabio Capello
    Nem ebben, a következőben, az amcsi fórumon írták.
  • böröczk
    Azt hunnan szedték emberek, hogy Vladimir buffot kap ebben a peccsben?
  • Saccard
    Sem Amumuval sem Malphite-tel nem lehet olyan kemény dps-t nyomni mint vele, bírni meg majdnem olyan jól bírja...
  • Unknow
    Na és most tényleg ne szarkazmust gyakoroljak, hanem magyarázzam el,hogy miért nem volt az jó? Ahogy a healelő, buffoló, debuffoló, extrém ap ráta az ultin Ezreal sem? XD Vicces,hogy valaki a supporttal akar gyilkolászni, pusholni, és carryzni egyszerre.
  • Saccard
    Nemtudom mégis mit kéne csinálni vele, vicc, hogy tankként és dpsként egyaránt maxos...
  • Eftörsokk
    nem értem miért kellene mordét nerfelni, csak azért mert sokan nem tudják counterelni ?
  • Saccard
    Patchben kap nerfet morda? jólenne... :D
  • Gubberx
    Akkor remélem tényleg javítják :)
  • pluhi
    Sajna nem, magától is képes rá.
  • pluhi
    De csak 180s cd kerül rá ilyenkor, az a vicc. Volt olyan játékom, 5-ből 3-szor bugos volt.
  • Gubberx
    jaaaa nekem is volt ilyen néha, de csak akkor ha a teleport skill castolása közben kattintottam valahová hogy induljon el a karakter, szerintem az szakíthatja meg.
  • Fabio Capello
    Sokan panaszkodnak és velem is előfordult már, ha benyomod a teleportot, megvan az animáció, viszont nem teleportál oda téged, hanem a helyeden maradsz, és elindul a cooldown a tp-re.
  • Gubberx
    teleport bug? :D miről maradtam le?
  • Fabio Capello
    Hát, ha javítják azt a kurva teleportbugot, akkor egye fene, legyen még 24 óra, addig is lehet még egy kis ip-t szerezni :D
  • Gubberx
    Miért nem lepődöm meg ezen :D
  • Fabio Capello
    Jön, de csúszik egy napot.
  • jazzy
    Most írták:

Hello Summoners,

Our release team has confirmed that an extra 24 hours is needed to ensure quality release. There will be no downtime tonight for the Riven patch. We are sorry for any inconvenience and thank you for your patience.
  • B52Yami
    Én nem új ultit akarok, hanem a régi taricot, amivel lehetett solozni egy xin, vagy ww ellen is. Nem csak okádék support itemekkel lehetett vele mászkálni wardokat pakolva.
  • jazzy
    Azt írták Season 1 will end with the Riven patch, tegnap azt írták, hogy Season 1 will end tomorrow.

Ezekből az infókból én úgy gondolom igen. Illetve reménykedek :)
  • SzirmosSzisza
    Nem volt még róla spotlight, szóval nem sok esélyét látom.
  • böröczk
    Jöhet ma a peccsel?
  • Eftörsokk
    én most kaptam választ a hős eladással kapcsolatos requestemre, és azt írják hogy : "If you did not provide me with all of this information, your purchases were made more than 30 days ago, or you have received a refund before we will be unable to process your refund request."

szal akkor megváltoztatták, vagy nem zavarja őket hogy 30 napnál régebbi hőst akarsz eladni vagy ti hogy adtatok el hőst?
  • daemonervosa
    A jelenleginél csak jobb lehet..
  • SzirmosSzisza
    Taric új ultit kap.
  • B52Yami
    Na azért egy full geares Yi-t megnézem, hogyan szedsz szét 1v1-ben sorakával... Játék elején talán lehet szopatni Q-val,de később a 600+os critekkel nem tud mit kezdeni.
  • jazzy
    Igen hétfőn este, vagy kedd körül.