League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fpocok
Még sosem nyertem úgy, hogy egyel kevesebben voltunk 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

elsõ blitzcrankes stattom😄😄

1120 a ranked solomba a ratem és kb 1ik sem az én hibám mert mindegyiket hoztam egyedül de semmit se érek így ....

Anthrax
Solo ranked 1 vicc ahogy van, semmi értelme

Fpocok
Tudom, olvastam. De szerencsére ma visszarakták.

avengir
Server túlterhelésnél szokták kikapcsolni a practicet.

https://hotshu.wordpress.com/

Arnoux
sokat játszott practice gameben

Fpocok
Ranked lvl 30 only és újra van practice game.

zsakosfrodo2
Csempiön szník pík - Nyú Vempájör

(U.i.: Remélem senkit sem zavar a gyönyörû angolom, csak nincs kedvem rendsene leírni. 😄)

elméletileg csak az hogy lvl30asok tudnak rankedozni ,én szerintem csak az volt

volt valami mini patch, hol lehet megnézni mi változott?

May the force serve you well!

Fpocok
EPICWIN!
Szarul álltunk, nagyon.
Aztán jött a lag, de mi jobban akartuk a gyõzelmet (értsd: õk surrendeztek elõbb 😄 😄)

szerk: vagy csak én nem jegyeztem meg jol a multkori statjaimat? o.O

Alienware M17x R4 - Nvidia 780m

Valaki tudja, moért van az, hogy nyerunk és -meccset -rankingot kapok? Nem mint ha zavarna, de mégiscsak minuszba számol 😄

Unknow
Ezt nem centiméterben mérik. Csupán csak szar meccseket nem szeretünk játszani ahol még a játék alapjaival sincsenek tisztába egyesek.
ez hogy is van hogy csak lvl30asok rankedezhetnek?!?! én eddigi ranked mecseimet mindig 20-28 körülivel játszottam...

QuippeR
hát ez szörnyû. és ez centiméterben mekkora veszteség? sajnos nem ismerem a váltószámot.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

watto
Én azon döbbentem le mikor 53winnes sivirrel dobott össze, de már Skinelve volt.
Nemtudom 53winnel hogy lehetett 20fölött, biztos nem csak skint hanem xp-boostot is vett.

. . , -cske készen van a ☺ -cske.

Unknow
Mi 1450/1480-ról leestünk 1350-re. Mert néha bekerült a csapatba egy 80 wines , 1200 ratinges , professzionális lvl 20-27-es játékos 😛
watto
Én voltam már 1070es ratingen is 😄D most épp 1230, de én örülök neki hogy csak 30asok rankedezhetnek.

. . , -cske készen van a ☺ -cske.

zsakosfrodo2
Az elmúlt pár napban leesett a ratingem 1100-ra, hála a sok núb csapattársamnak. Sosem nézem hogy ki hányas lvl-en van, mert engem sem érdekel, de ettõl függetlenül igenis számít hogy ki hányas lvl-en van. Egy lvl 30-as jobban tud játszani adott karakterrel mint egy lvl20-as. Ezen felül a hírben az is le volt írva, hogy míg olyan csapatban, ahol mixelve voltak lvl30 és kisebb játékosok, ott a nyerési arány 32.5% volt, csupa 30-asokból állónál meg 52%. Sztem ez mindent elmond a kisebb szintûek "tudatlanságáról".

Unknow
Mérvadó, mert nem mindegy,hogy 80 meccs után vagy ott, és ismersz 1 karaktert, vagy 150-200 meccs után és már talán kettõvel is tudsz játszani. A rúnákról nem is beszélve.
Fpocok
Szerintem meg a lvl az pont nem mérvadó itt, mivel valaki úgy is lehet 30, hogy egy meccset sem nyer. Én azért akarok olyat, hogy lehessen bannolni karaktert, mert nagyon unom már ezt a dolgot.

Unknow
Hát, ne haragudj, de számomra ez egy nagyon jó hír. Igazából rankedben nem sok keresni valója van olyannak aki még nem 30, mert általában úgyis miatta úszik el egy meccs. Nagyon ritka,hogy nem...
Fpocok
Remek, felemelik rankedet lvl30ra, mint követelmény. Az +10 szint amit ki kell bírnom az op Xinekkel <#wow1><#zavart2><#boxer>

avengir
Majd amikor neked is elkezdi mínuszba számolni a nyert rankedeidet <#zavart2>

https://hotshu.wordpress.com/

Fpocok
Na most már minden jó, csak azért WTF, ilyet még nem tapasztaltam.

Fpocok
HELP!
Most végeztem egy játékkal amit nyertünk. Aztán kiírta, hogy waiting for stats... mondom most nem, majd megnézem summoner profileban. Bementem, és nem volt beírva a meccs.
Relogoltam, és kiírja, hogy még megy egy játék, és ugye reconnect. De ha megnyomom nem csinál semmit, mivel már nincs is játék, aztán kiírja, hogy game has crashed. Akárhányszor belépek, nem enged semmit csinálni, csak ezt látom.

Ötlet?

Lol nekem most 2x volt olyan szar xin hogy õ fedelt a legtobbet persze az én csapatomba volt mind a 2x pedig amikor meglatom, akkor minidg azt gondolom, hogy nyertünk tök mind1 mennyit bénázok.

Fpocok
Sajna még kell 5 szint, de utána azt fogok, amíg nem nerfelik.
Bár most két kör zsinórban nélküle.

zsakosfrodo2
játsz rankedet és kérd, hogy bannolják. 😄

Fpocok
Xin épp most nyert meg két egymás utáni meccset a csapatának... egyedül.
Nekem teljesen elvette a kedvem, hogy minden partiban van egy noob noskill xin...

ja xin reménytlen charge slow aztám meg a feldobások miatt nem lehet mit csinálni
ki a fasz taláta ezt ki

zsakosfrodo2
8db skálázódósat, és 1 db flat cd rúnát veszel, akkor lesz maximális a cd, ami 18-as szinten: -7.85%

Ha csak flat-et, vagy csak skálázódósat veszel, kevesebb jön ki.

Sziasztok...segítsetek. Elfelejtettem, hogy mennyi a max CD reduce runa, amit ossze lehet hozni?

watto
Eddigi leghosszabb menetemen vagyok túl, 89perc és gyõõõztünk xD
Ability poweres Blitzkrankom volt, 700abilitypower 😄
Ultim már 1300at sebzett, 1es spellem 6-700 +lichbanenek köszönhetõen a feldobás is olt 700dmg-t xD

. . , -cske készen van a &#9786; -cske.

Fpocok
Aki Xinnel játszik és azt mondja, hogy nem op, azt pofonvágnám!

watto
Ja, mondta barátom is akivel 3v3premadet játszuk. Egyszer kifogott egy jó kört 4winnel felhúzta 1300fölé és õ is mondja hogy ott már nem vészes a helyzet.
Csak ját odáig eljutni kín szenvedés.

Unknow
1300 körül már nincs annyi idióta, addig húzd ki. 1400 pedig (lekopogom) eddig nem is találkoztam olyannal aki nagyon - nagyon vészes lenne.
Nekem Shen a kedvencem karim (igaz még csak lvl5 vagyok)

Fpocok
Basszus ez a robotkezû mennyire tápos, nem csak, hogy behúz, hanem feldob a levegõbe, ezzel stunnol is! #&@#&@#& nem igaz már...

watto
😄 Én azt bírom mikor beiro mchatb ek it szeretnék hozni, pl elõbb poppy és kibannolja a csapattársam.

zsakosfrodo2
Én abból tudom hogy veszíteni fogunk, hogy nem beszélik meg, hogy ki mit pickel. Pl én állandóan beírom hogy kivel leszek, de õk meg magasrról leszarnak. Volt olyan menetem, ahol a csapat összes kommunikációja abból állt, hogy én írtam a misseket (mind3 lanerõl), próbáltam csapatutasítani. A legvégén beírta valaki a másik csapatból valakinek hogy noob.

Ja ezt én is utálom amikor szará feedelik az ellenfelet aztán nem akarják feladni, pedig teljesen egyértelmû, hogy vesztettünk. Inkább tovább feedelnek.

watto
Örülj neki, én 1100on vagyok 5v5soloban, olyan emberek léptek be ma is, eldobom az agyam. Teamstat ilyen volt 10.percen hogy 2kill-13die, mondtam hogy vesztettünk és nem akarom tovább rontani a statom, úgyhogy visszaveszek a játékból és beállok defelni, erre írják hogy ezt nem lehet megjósolni Earlybe.
Már hogy a francba ne lehetne? Warwick 5-0-0 meg Jax 6-1-3 megjósolom hogy egyedül kúrják be a fél teamet mert nyílvánvaló. Mind 1, azt a menetet is 1-0-1el zártam, de szerintem most hagyom abba az 5v5 solot, félek kivel lehet még összekerülni.

Fpocok
EU

zsakosfrodo2
EU/US szerver?

Sziasztok!

Ha valaki rankedelne, Faberov néven megtalál (lvl22 btw)

Desktop: i74770K + GeForce 770 + 16GB RAM @ 1866 + Gigabyte Sniper lap + Watter Cooling + 27" AOC + RAT5 + CoolerMaterStormTrooper Noti: K53SV noti, a GT540m erejevel...

hehe megvertük xin-t
igaz mengint 2x annyi killje volt mint másnak de nyertünk 😄
Twisted Fate map controll FTW!

háát én ranked soloba szoktam lenni legtöbbször és ott xint mindig kibannolják ugyhogy nekem vele semmi bajom nincs😄😄 , viszont tegnap csak 4losevel kezdtem azután 2win - 1lose -1win és utoljára még1 lose 😄