53877
0MWkPbn.jpg
  • SzirmosSzisza
  • bugike
    erre csak annyit tudok mondani, hogy fe'lelmetes... O_o"
  • NagyiBMX
  • penge96
    Azért vannak itt arcok bőven :D

Jazzy, thanks
  • SzirmosSzisza
    Elhiszem én, de szándékosan ne itt flameljetek, ott a gumi, saját etc.

#12670: én most lakótársaimmal nyomom, érdekes meccsek vannak :D

• jazzy
    Minket meg AD Morgana, és akkor mi van :D
  • Különc
    Nincs fent a laptopon, ám múltkor toltam egyet és Soraka szétownolt, azóta nincs kedvem belépni
  • jazzy
    Tolom csak 2 meccs között vagyunk, te is feltolhatnád lassan azt a flamer arcod
  • Különc
    Inkább menj vissza Lídzs of Ledzsendzezni
  • jazzy
    Hiába törlöd cat, ez nem bunkó reagálás, ennél kedvesebben maximum otthon szólnak hozzád. Ha ez bunkó, jobb a harakiri azonnal, mert csúnya dolgok fognak érni az életben.
  • gtronic
    össze kéne hozni itt egy csapatot, a legjobbakat, és mehetnétek cup-okra.

hahahahahah : s
  • JSbyMSI8800
    Nektek is olyan szarul frissít le hogy 300 megát szed és szedi ilyen 6-10 megával de kb 3 másodpercenként applying patches ?
  • SzirmosSzisza
    Viselkedjetek :p
  • NagyiBMX
    critical hit !!
  • penge96
    Jól van, bocs... de már fél éve is így mondta ki, azthittem azóta valaki felvilágosította... mindegy, mostmár elmondtam, amit akartam.
  • NagyiBMX
    Get ready for the next battle...
  • Különc
    Round 2, fight
  • OzI20
    nem arra mondtam hogy szarul mondott ki valamit hanem arra ahogy te milyen BUNKÓ módon REAGÁLTÁL !
  • daemonervosa
    ANYA!!! MEGÖLTÜK A LICS KINGET

EZ ÉLETEM EGYIK LEGEPIKUSABB JÁTÉKÉLMÉNYE
  • penge96
    Dante, eddig is nagyon irritált, és bocsi, hogy szólok, de ezt a szerencsétlen játékot ne Lídzs-nek mondjad már, maradjon az csak Líg... igazán utánanézhettél volna, hogy kell kiejteni, ha ennyit játszol vele.
  • Fletley9
    igen belenéztem énis a videóba (nem néztem végig teljesen most arra nem érek rá), de pár észrevétel:
    - sok a butaság, nem tudom, hogy áltok a játékkal mennyit játszotattok, de én pár mondatnál elmosolyodtam, hogy az azért nem úgy van , szóval tanács 1: többet játszani ilyen videók készítése elött, külföldi kommentárral készült ideók többszöri nézése
    - a másik pedig amit Pyotr is mondott a harmadik rész elején van egy szitu pl 3v5 ezreal lő egy q-t és már teamfightról kiabáltok holott csak bő fél 1 perc múlva estek egymásnak

persze én magyarázok, tudom csináljak jobbat majd akkor. hát nem fogok :D:D azért remélem a tanácsokat megfogadjátok
  • Pyotr
    Ezek a közvetitések nekem a Palik-Czollner párosra emlékeztetnek amikor az egyik túlorditja a másikat persze úgy hogy belezavarodik saját magába:)
    Persze az ember elmosolyodik rajtuk a résztvevők meg örvendezék vala.
    Pozitiv kritika , de szerintem higgadjon le a kommentátor és inkább mondjon kevesebb okosságot mint sok hülyeséget:)
  • Paranoiac #12651
    Sziasztok! Keresek egy értelmes társaságot némi játékra, mivel mindig gyökereket kapok ki csapattársnak. :( Paracska neven futok a jatekban is.
  • Unknow
    Wut? What happened to ignájt?
  • dantesward
    hellósztok, egy kis apróságot szeretnék nektek mutatni amit nem rég készítettünk. Nem a legjobb, de figyeljük az újításokat, és minden re vevők vagyunk, hogy fílingesebb videókat készítsünk. Tessék itt a debutáló videónk.

• SzirmosSzisza
    Lényegében mindegy, s1et is meg lehet nézni.
  • Fabio Capello
    csak a pontokat és a statokat resetelték, holott elvileg teljes resetnek kellett volna jönnie, ergo lenullázódik a win-lost számláló is, meg minden.

Btw, aki nem tudta, mindenki visszakapja az IP-t, aki megvette Kayle-t.
  • gtronic
    mit rontottak el azon belül? : S
  • Fabio Capello
    Nem csak westen, sehol nincs ranked, mivel elcseszték az elo resetet.
  • Czdano
    Nincs lagg.
  • gtronic
    mikor lesz már ranked ON, a Westen?!
  • jazzy
  • NagyiBMX
    Nem, csak annyit látsz amennyit mutat
  • Rogerke
    Kérdés a EU WeSTEN játszókhoz:

Van lagg game közben, illetve sokszor szokott bedobni amcsi szerverre???

(fontolgatom a váltást mivel több haverom is ott játszik. (tudniillik és németországból származok)).

Előre is köszönöm a válaszokat
  • penge96
    A match historyt visszalehet lapozni?
  • penge96
    Kis Tristanaval lehet aprítani rendesen, meglepő hogy egy facebook link is ingyen a tiéd :D
  • jazzy
    Szerintem Brandet mindenképp.
  • NagyiBMX
    Szerintetek Brand-et vagy Twitchet vegyem meg ? Mindkettőre fáj a fogam de nem tudok dönteni, Brand-el már játszottam és nagyon bejött, valaki Twitch-re tudna mondani véleményt?
  • böröczk
    Hát ezt egyszerűen megírtam neki, mert egy karakternél nem tudom visszakeresni, mikor vettem pontosan. Csak boldogul a dátum nélkül is..
  • NagyiBMX
    Nem lámaság én se tudom megnézni az első oldal utáni dolgokat.