53877
-
#12676 -
bugike #12675 erre csak annyit tudok mondani, hogy fe'lelmetes... O_o" -
#12674 -
#12673 Azért vannak itt arcok bőven :D
Jazzy, thanks -
#12672 Elhiszem én, de szándékosan ne itt flameljetek, ott a gumi, saját etc.
#12670: én most lakótársaimmal nyomom, érdekes meccsek vannak :D
-
#12671 Minket meg AD Morgana, és akkor mi van :D -
#12670 Nincs fent a laptopon, ám múltkor toltam egyet és Soraka szétownolt, azóta nincs kedvem belépni -
#12669 Tolom csak 2 meccs között vagyunk, te is feltolhatnád lassan azt a flamer arcod -
#12668 Inkább menj vissza Lídzs of Ledzsendzezni -
#12667 Hiába törlöd cat, ez nem bunkó reagálás, ennél kedvesebben maximum otthon szólnak hozzád. Ha ez bunkó, jobb a harakiri azonnal, mert csúnya dolgok fognak érni az életben. -
gtronic #12666 össze kéne hozni itt egy csapatot, a legjobbakat, és mehetnétek cup-okra.
hahahahahah : s -
#12665 Nektek is olyan szarul frissít le hogy 300 megát szed és szedi ilyen 6-10 megával de kb 3 másodpercenként applying patches ? -
#12664 Viselkedjetek :p -
#12663 critical hit !! -
#12661 Jól van, bocs... de már fél éve is így mondta ki, azthittem azóta valaki felvilágosította... mindegy, mostmár elmondtam, amit akartam. -
#12660 Get ready for the next battle...
-
#12659 Round 2, fight -
#12658 nem arra mondtam hogy szarul mondott ki valamit hanem arra ahogy te milyen BUNKÓ módon REAGÁLTÁL ! -
#12655 ANYA!!! MEGÖLTÜK A LICS KINGET
EZ ÉLETEM EGYIK LEGEPIKUSABB JÁTÉKÉLMÉNYE -
#12654 Dante, eddig is nagyon irritált, és bocsi, hogy szólok, de ezt a szerencsétlen játékot ne Lídzs-nek mondjad már, maradjon az csak Líg... igazán utánanézhettél volna, hogy kell kiejteni, ha ennyit játszol vele. -
Fletley9 #12653 igen belenéztem énis a videóba (nem néztem végig teljesen most arra nem érek rá), de pár észrevétel:
- sok a butaság, nem tudom, hogy áltok a játékkal mennyit játszotattok, de én pár mondatnál elmosolyodtam, hogy az azért nem úgy van , szóval tanács 1: többet játszani ilyen videók készítése elött, külföldi kommentárral készült ideók többszöri nézése
- a másik pedig amit Pyotr is mondott a harmadik rész elején van egy szitu pl 3v5 ezreal lő egy q-t és már teamfightról kiabáltok holott csak bő fél 1 perc múlva estek egymásnak
persze én magyarázok, tudom csináljak jobbat majd akkor. hát nem fogok :D:D azért remélem a tanácsokat megfogadjátok -
#12652 Ezek a közvetitések nekem a Palik-Czollner párosra emlékeztetnek amikor az egyik túlorditja a másikat persze úgy hogy belezavarodik saját magába:)
Persze az ember elmosolyodik rajtuk a résztvevők meg örvendezék vala.
Pozitiv kritika , de szerintem higgadjon le a kommentátor és inkább mondjon kevesebb okosságot mint sok hülyeséget:) -
#12651 Sziasztok! Keresek egy értelmes társaságot némi játékra, mivel mindig gyökereket kapok ki csapattársnak. :( Paracska neven futok a jatekban is. -
#12650 Wut? What happened to ignájt? -
dantesward #12649 hellósztok, egy kis apróságot szeretnék nektek mutatni amit nem rég készítettünk. Nem a legjobb, de figyeljük az újításokat, és minden re vevők vagyunk, hogy fílingesebb videókat készítsünk. Tessék itt a debutáló videónk.
-
#12648 Lényegében mindegy, s1et is meg lehet nézni. -
#12647 csak a pontokat és a statokat resetelték, holott elvileg teljes resetnek kellett volna jönnie, ergo lenullázódik a win-lost számláló is, meg minden.
Btw, aki nem tudta, mindenki visszakapja az IP-t, aki megvette Kayle-t. -
gtronic #12646 mit rontottak el azon belül? : S -
#12645 Nem csak westen, sehol nincs ranked, mivel elcseszték az elo resetet. -
#12644 Nincs lagg. -
gtronic #12643 mikor lesz már ranked ON, a Westen?! -
#12642 -
#12641 Nem, csak annyit látsz amennyit mutat -
Rogerke #12640 Kérdés a EU WeSTEN játszókhoz:
Van lagg game közben, illetve sokszor szokott bedobni amcsi szerverre???
(fontolgatom a váltást mivel több haverom is ott játszik. (tudniillik és németországból származok)).
Előre is köszönöm a válaszokat -
#12639 A match historyt visszalehet lapozni? -
#12638 Kis Tristanaval lehet aprítani rendesen, meglepő hogy egy facebook link is ingyen a tiéd :D -
#12637 Szerintem Brandet mindenképp. -
#12636 Szerintetek Brand-et vagy Twitchet vegyem meg ? Mindkettőre fáj a fogam de nem tudok dönteni, Brand-el már játszottam és nagyon bejött, valaki Twitch-re tudna mondani véleményt? -
#12635 Hát ezt egyszerűen megírtam neki, mert egy karakternél nem tudom visszakeresni, mikor vettem pontosan. Csak boldogul a dátum nélkül is.. -
#12634 Nem lámaság én se tudom megnézni az első oldal utáni dolgokat.