League of Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
. . , -cske készen van a ☺ -cske.
mellesleg aki akar játszani EU-n játszom lvl 7 vagyok addoljatok: angyal
Nekem a Takedown most 2538. Szóval gondolom akkor 2500 felett. A többi nekem még ezüst.
Parasite Eve 2, best game EVER!
AP: több hp, erösebb shunpo, ap itemek uniqe tulajdonságai(zhonya, rylai)
hogy kinek melyik kell mindenki döntse el maga, én az ad-ra szavazok 😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Én tegnap csak low társakat fogtam ki, de hát ez ilyen.
elsõ quadra killem ugyhogy az enemy jobban állt mint mi és jobb is az itemjeik😄
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Cool story, bro.
Van valami oldal, ahol le van írva, hogy melyiknek mi a capje? Pl a rune-oknál mennyit lehet kirakni egyes cuccokból, mert gondolom nem lehet mindenhova azt tenni, hanem van egy maximum.
Cleanse+ghost+swiftness csuka, movement mastery+1-2movement quint és a frost shot+volley-val a range-e miatt bárkit jó eséllyel elkite-olgatsz, pár játék után ez az én tapasztalatom, pedig volt hogy engem próbáltak focusolni.
Nem "a slow"-ja miatt különleges, hanem a spammolható(4sec CD) aoe slow-ja miatt, szerintem, de persze nem csak emiatt. Akár egy egész csapat támadását/visszavonulását 1 skillel lelassítja úgy, hogy közben hozzá sem tudnak érni, ha jól csinálod persze.
Ashe-t 1 jó teemo is leputtyogja 1v1-ben. Én most taricra kattantam rá 10win in a row.
en belole szoktam csemegezni 😊 ugy orulok mikor meglatom Ashe jatszik ellenunk, akkor mar tudom kb 10 ingyen frag garantalt a jatekban, 2 utes es mar fekszik is.A stunja valoban jo elismerem,a slow-ja nem egy cucc barmelyik karakternek lehet slowja ettol nem hiszem kulonleges lenne.
de mint irtam is persze izlesek es pofonok.
A MISS beirasa nem tudom kinek fontos vagy miert,a chat ablak helyett inkabb a mini mappra nezek es ott latom vagy nem latom ki hol van.
Amugy se lehet magadat masok MISS reportjara bizni.A sajat szememnek jobban hiszek.
5v5be borderline OP-nak tartom, szerintem a legerõsebb karakter akivel eddig játszottam, Ashe tényleg egy hard carry. Ha eleinte nem gankelik le párszor erõs early mid és end game-ben is szerintem, függetlenül attól hogy mid-re ment vagy sem.
Spammelhetõ aoe dmg+slow, most így hirtelen nem jut eszembe hogy bármelyik másik karakternek volna 4sec CD-s spammolható aoe dmg+slow skillje.
Az ultija nevetséges, alacsony CD, jó sebzés, stun+aoe slow, mi kell még? Szerintem nem kell hozzá különösebben nagy skill hogy eltalálj vele bárkit is félpályáról, elsõ pár meccs alkalmával többször is sikerült és nem tartom magam különösebben skillesnek. BTW van más olyan carry/ranged carry akinek ilyen erõs init skillje van?
E-jére ráfért egy rework, de szerintem már csak pont erre volt szüksége egy egyébként is erõs karakternek, hogy még erõsebb legyen: map control. Legalább jó nagy rajta a CD.
Összegezve Ashe egy baszott erõs ranged carry imho, akinek van egy kis skillje pikpakk megtanul vele egész jól játszani, aztán meg jön a többi apróság E-t R-t megtanulni jól használni.
Nem véletlenül az egyik legtöbbet játszott karakter, bár ez lehet ranked óta változott. Szerintem azért mert kevésbé ügyesebb illetve egy skillesebb játékos kezében is eredményesen lehet használni.
Nagyon jókat játszok vele, jó változatos karakter. A legjobbam 22/4/19. Jó hosszú és szoros meccs volt! 😄 😄
Surrender gomb a menüben van valahol nem emlékszem mi a pontos neve, asszem vmi other options vagy ilyesmi.
Guidek, leírások itt vannak: KATT
Külön hõsökhöz is meg minden . 😊
ja és még egy kér(d)és, van valahol valami guide, vagy esetleg tudnátok mondani pár tippet, hogy hogy érdemes összerakni a runekat, meg a masteryket? masterybõl eddig azt választottam ki, hogy kevesebb ideig legyek halott, gondoltam az kezdõnek nem lesz rossz.
Ki-be lépegetva kapott 1600+ -t egyik csávó, a másik meg elvesztett 1000-t egy relog után.
Játék elején lelépett vlk tõlünk és hosszú gameben megnyertük 4v5-ben!
Viszont a játék végén nem töltötte be a statokat (waiting for stats...) grr pedig volt egy Mordekaiser player akivel jól nyomtuk ketten, sõt még magyar is volt.
Ráadásul még lolbasere se lehet egy jó ideje feltölteni semmit.
Nem tudjátok hogy kell a csapattársak nevét kikeresni a logból? Fel akarom venni friendsbe.