53877
-
#12796 Mire használnád te a spectator módot hogy ennyire kell? :) -
Ariakus #12795 Na akkor már csak a spectator módot kell megvárni és jön a kánaán :D -
Laczy #12794 Én úgy látom, most már véglegesen van a Dominion. Szóval ezentúl bármikor játszható. -
#12793 nem beta -
Rogerke #12792 Volt kisebb patch.
Van dominion (igaz nemtudom h béta-e mert ahova a dolgokat szokták kiirni ott most nincs semmi)
+ változás megváltozott a login képernyő -
#12791 Haverral 3v3, mi csapatunk: Warwick, Brand (én), Trynda (haver). Ellenség: Master Yi, Soraka, Trynda. Elején WW leavelt, így az egész meccs alatt deffelnünk kellet, ami elég szépen ment, killben is mi vezettünk, de sajnos az az egy ember nagyon kellett volna, hogy nyerhessünk.. Mindegy, leaver miatt nem vagyok ideges, kb 20-30 játék óta először fordult elő, szóval szerencsésnek mondhatom magam. -
#12790 eddig váltakozva volt 6tól fél10ig de tegnap 3tól 6.30ig ha jól emlékszem.
nézz rá délutánonként, szerintem elég random -
#12789 Lehet tudni vhonnan h mikortol lesz megint elérhető a dominion mode, esetleg a mai nap folyamán? -
#12788 Új hősről
"Xerath is not tanky the way Swain or Nunu are, no. His strength is more in the offensive power of his spells.
Let's see... the highest-level thing I should disclose here was that I was inspired by the concept of "artillery mage" in his design, and I definitely think we hit that nail on the head."
"Artillery mage...with laser beams.
ItIsSoAwesome."
"PEW PEW PEW.
Why does CDR cap at 40% . -
#12787 Köszönöm szépen! Megcsináltam! -
#12786 Ezen az oldalona Knowledge Base csík fölött találsz egy olyat hogy Submit a request, arra ha rákattintasz bejön maga a kérvény.
A tárgy legyen : champion
Leirásba azt ird hogy : I would like to ask if it's possible to refund the price of my Champions?
Server : EU/Nordic&East
Category : Store refunds
Language : English
Ha ezek megvannak akkor rányomsz arra hogy submit, ha minden igaz azt irja hogy succes blablabla. majd ott lesz linkként a request "száma" arra rákkatintva behozza hogy hogy is néz ki, mit látnak a supportosok. Ehhez tudsz commentelni, commentbe ird le hogy(értelemszerűen a sajátodként töltsd ki) :
Username:
Summoner Name:
Email Address:
Server (US/EU): EU Nordic&East
Nekem 9 napon belül sikerült válaszolniuk, akkor leirta a sablonost szövegét hogy ez egy egyszeri alkalom kivételeznek velem stb. és akkor rákérdez hogy melyik champokat adod vissza(max 3.) és hogy mennyi IP-be kerültek, költöttél-e rá RP-t. Miután ezt is megirod COMMENTBE, 1 napon belül visszairnak hogy megkaptad az IP-t. -
#12785 supportnak a lol oldalan belul -
#12784 Viszont még mindig nem találom h milyen mailcímre kéne írni:S -
BaSSeR #12783 Igazából ki kéne írni nagy betűkkel a fórum elejére, hogy minden karakter jó, csak jól kell vele játszani... -
#12782 Ja, de tudni kell játszani vele.
És kb olyan, mint mágusoknál LeBlanc, papír, jól kell pozicionálni vele, vigyázni kell rá, és gyorsabban legyakni azt, aki megpróbálja ugyanezt tenni veled : D Volt, aki írta, hogy nem érti, hogy képesek Vayne-nel játszani az emberek, és bánja a napot, amikor megvette. Én ellenkezőleg. És sokkal jobban bejön, mint Caitlyn vagy Miss Fortune. -
#12781 nekem még mikor visszaváltottam azt írta, hogy csak olyat tud visszaváltani amit több mint egy hónapja vettem, most nem tudom hogy van -
#12780 ok és hova kell írni? és mit? köszönöm egyébként! -
#12779 Aham. -
#12778 Egy hónapos? azaz egy hónapon belül vásároltat lehet csak visszacserélni? -
#12777 Az egyszeri alkalomban nem vagyok biztos, bár én nem kértem még vissza semmit, haveromnak a második tripla fut át éppen. Viszont az 1 hónapos szabályt azt tartja. Kerek perec megirta nekik, hogy már volt egy akció (úgyis látják), kiváncsi leszek mi lesz belőle végül. -
#12776 Köszönöm a válaszokat! A másik, hogy lehet még visszaigényelni IP-t? Emlékszem hogy írtátok, hogy egyszeri alkalommal, max 3 champ-et visszalehet váltani. Van még ilyen opció? Ha igen, akkor milyen mailcímre és milyen adatokat kell írni? Nagyon köszönöm! (U.i.: 14 000 IP-ről lenne szó szóval nemsak unalomból váltanám vissza őket :D ) -
#12775 "Unlike other AD carries, Vayne's single target DPS is very high starting from level one."
"Vayne is extremely strong in the laning phase, and you must abuse this to your advantage."
Vayne marha erős az elején is. -
#12774 Igen az, de csak mid-lategameben -
#12773 :DDDDddddDDDDDd -
BaSSeR #12772 Szerintem sós... -
#12771 Vayne milyen? Erős? Nagyon gondolkozom rajta :S -
#12770 akali pentakill -
#12769 -
gtronic #12768 szerinted? ;D
én amúgy testeltem melyik championok jók a pályára, eddig shaco,talon aki megállta a helyét úgy igazán : D
teemo csak az elején volt jó
swain masodpercek allat szétszedték
rammus unalmas -
#12767 Ugye most ezt nem írtad komolyan? -
gtronic #12766 nekünk 20:30 ig ez kibaszás : D -
#12765 Oks, rájöttem noob kérdés volt :P -
#12764 Skacok, hogy lehet részt venni a domi bétában? -
#12763 Megint van dominion 21:30-ig !!! -
#12762 Ma lesz Dominion? Ha igen, mikortól? Nagyon bejön, játszani akarok még vele :) -
#12761 Új champion sneak peek -
#12760 -
Free Unchained Alistar skin -
#12758 nekem nagyon bejön a dominion ma toltam 3 menetet,az utolsó szar volt enemynak 1 pontja volt és onnan nyertek... mert a társaim f*szlamák voltak... -
#12757 Tegnap is quene-ét írtál, csak azért, gondoltam megkérdem