League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

darkmenx
nyilvan ezert szerepel EU ladderen.

avengir
Az össz meccseim száma 818 ha erre vagy kíváncsi 😉 Az elom pedig 1300 körüli, ami sztem normális, mivel én nem állandó emberekkel játszok, hanem a ~100 fõs barátlistámból 😊

https://hotshu.wordpress.com/

Anthrax
persze,hogy többet, mivel õ US-es 😄😄

darkmenx
valoszinuleg tobbet jatszottunk hirnwasserrel meg Obischweinchennel mint te

avengir
Ja 😄 Normal az f***omat se érdekli, az mindenkinek magas. Azt hittem 5v5 rankedbe vagytok jók.

userId=302023:type=Unranked:rating=2564:wins=422:losses=209:leaves=2

en befertem 😞 esezmostjonekem ? jah igen. ez jo. mert nem fog osszerakni veletek =)

rankeddel pedig pont annyira nem foglalkozok mint normallal. 1500-1700 kozott ugralt eddig, attol fuggoen, hogy mennyire nyomorekokat kaptam tarsnak es mennyire olyanokat, akiket tudtam carryzni mert felfogtak h nem kell meghalni.

premade pedig megint csak egy faszsag, mert vagy egy 1200as fail 5v5ot kapunk enemybe, vagy 1700+os wetdream/k0sta/linak teamt.

dmxnek is 2000 folott van normal game eloja. (2049 ha jol emlekszem). bugival carryztuk fel.

Lying is the most fun a girl can have without taking her clothes off.

avengir
Azért a top 15742 player közé már nem fértél be az eloddal 😉

AD janna faszságot meg felejtsétek már el, miért jó neki az ad? melyik skilljét erõsíti?

Próbáld ki😊 szvsz AD Janna sztem nagyonjó, még mikor kiírta a 3 legtöbbet használt hõst, Janna nálam köztük volt, kb. 40 winem volt, és olyan 9-10 lose, szóval egy próbát megér😄
Unknow
Azért azt mindenki belátja, hogy ezek csak vicc szinten effectivek 😛
darkmenx
felolem felvehetsz de velem soha nem fogsz jatszani. ha premadezek akkor is csak a kozeli baratokkal akikkel nap, mint nap trolloljuk egymast a ventrilon/irl. (igen ez kimerul 6 emberbe, aki miatt hajlando vagyok raklikkelni a lol.launcher.exe-re.)

zsakosfrodo2
Haver is játszott már olyat... Sword of Occult és a heal miatt jött az assist. 😄 Aztán vette a többi ad itemet is. 😄

Tank annie-t is láttam már, és jannát néha én is AD buildre rakom, a pajzsa miatt járó plusz sebzés elég hasznos tud lenni arra a játékmódra.
zsakosfrodo2
Pont téged venne fel, mikor nálad jobb játékosokat is leszaroz? Egyébként meg vedd fel, minek ehhez engedély? 😄

Unknow
AD Soraka...na ez azért tényleg bõdületes nagy ökörség 😄
zsakosfrodo2
<#eljen> 😊

Igen, figyelemmel kísértem a fórumot eddig, és azért beismerhetné mindenki hogy meglepetéseket akárki tud okozni😊
Láttam már AD soraka-t, infinity-vel, meg az ehhez járó finomságokkal, és gusztustalan volt, ölt õ rendesen.😊
Lehet az a corki is értette a dolgát, nemtudhatjátok. Bár az OP mivoltát azért kétségbe vonnám sajnos. Akkor téged esetleg felvehetlek Troll?
Fpocok
Ne szóljatok már hozzá. Csak a figyelmet keresi, ezért nagy a szája.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Unknow
Amennyiben még nem esett le valakinek:

anarga közölte,hogy õ ugye top elo játékos. Mert a normal eloja ott volt mint althoré meg linaké. Errõl ugye tudjuk,hogy hülyeség, mert a GOA utolsó top 500 listájában nem volt egy darab magyar játékos sem. Azóta pedig a normal ELO ratinget mindenki csak saját magának, logból tudja nézni.

Ennél is világosabban: Nem játszanak a játékkal , csak trollkodnak 😛 Vagy ha játszanak is, akkor is valami no-name figurák, csak élvezik ,hogy itt játszhatják a trollosdit.
darkmenx
BrennanHeart / BARACKBAR neveken jatszok, most valtozott valami? azok kozul akik ezt a forumot olvassak talan 1 premade team van aki a mi ELO szintunkon jatszik rankedet. a tobbiek meg a 4unket megolt egy corki szinten toljak meg mindig az 1,5eves jatekot.

gl hf

Sziasztok!

Magyar társakat, barátokat keresnék a játékhoz, napi kb. 2-5 meccset játszom, jelenleg olyan 250 winnél tartok, nem tudom hogy ez mennyire jó, gondoltam ha valakinek ez számít leírom. Többnyire support karikkal, (soraka, taric, morgana, janna) vagy AP builddel is effektív hõsökkel játszom (AP sion, anivia, kassadin, AP teemo, AP gragas).
Eddig solo normal game-eket játszottam, de meguntam az állandó hazárdírozást, fõleg a legutóbbi meccset, mikor az Udyrunk 1-19-es stattal végzett.

In-game nevem: Rosewilldecay, ja és US szerveren játszom.
Anthrax
Ha már ossza az észt legalább ne legyen paraszt, mert anélkül is lehet segíteni vagy elmondani a véleményed,hogy paraszt legyél

Anthrax
Másik okostojás te vagy aki nem írja le, pedig tõled is kérték már

de legalabb ugy osztja az eszt, hogy igaza van es nem faszsagokat irogat.

Lying is the most fun a girl can have without taking her clothes off.

Anthrax
Na tessék, ennyit rólad, sajátod látom nem vállalod fel csak az észt osztod

angyal2232
pfff😄😄😄

darkmenx
Fpocok neven jatszok.

Anthrax
Nem tudom minek jársz ide ha csak leoltani vagy képes másokat, páran már kérdezték de azért kíváncsi lennék a summoner nevedre hogy mennyire is vagy pro ha itt oltogatsz másokat

avengir

darkmenx
corki, kb. olyan szinten op, mint malzahar. hogy ha negyotok megolte egyedul akkor lehet ideje lenne elgondolkodni a jatek uninstallon.

avengir
Corky nagyon gyenge mostanra, nincs értelme játszani vele. Inkább azért szoptatok ki ellene, mert nem ismertétek a hõst.

zsakosfrodo2
Shop/Other --> 6300 IP egy lap.

zsakosfrodo2
aggreed.

Mostansag nem nagyon olvastam a forumot, de ha jol ertem lehet venni több runa táblát? Ha igen, hol?

Alienware M17x R4 - Nvidia 780m

Anthrax
Corki jó nagyon szerintem, csak kevesen tudnak igazán jól vele játszani, azért ha 3-4 embert szétszed az nem Corki OP-sága hanem az ellenfél balfaszsága mellesleg 😄

daemonervosa
Corky top10 legszarabb imho

Trolling is a art.

watto
Szerintem nem OP, vagy csak én nem láttam pro Corkit. 😄 Ap vagy AD buildje volt?

. . , -cske készen van a &#9786; -cske.

angyal2232
Játszott már valaki Corki ellen? hát ez felháborító esküszöm, olyan szinten OP a champion hogy 3onkat meg 4ünket szedett halomra mikor felmentünk mid-re és egyedül,és egy szinten voltunk vele nagyon messzire el lõ hatalmas dmg-e van és olyan mintha több ultija lenne.. pedig nem! nerfelhetnék...

Fpocok
Bár nem vagyok 30, ha felveszel, akkor játszhatunk, meg válaszolok is. Aullah néven vagyok.

szucsy89
van esetleg valaki olyan (30as) aki felvenne friends listbe és válaszolna a noob kérdéseimre? esetleg 1-2 meccset is tolna velem és mondaná a hibáimat stb?😊
angyal2232
van itt valaki aki lvl 11körül van és szeretne játszani?
ha akar akkor addoljon nyugodtan friendnek😊 : angyal EU-n játszom!😊

Fpocok

Fpocok
Zseniális topikot találtam. Érdemes megnézni az összes képet 😄
LOL Activity Book

Fpocok
Na, még egy gyöngyszem. Egész meccs alatt csak trollkodott, az ember nem tudott koncentrálni. Aztán végülis nyertünk, de akkor sem hagyta abba...

zsakosfrodo2
EU/US?

angyal2232
van itt valaki aki lvl 11körül van és szeretne játszani?
ha akar akkor addoljon nyugodtan friendnek😊 : angyal

watto
Én is ezen az oldalon állok. Engem nem zavar.

még véletlenül sem vitát akarok szülni, csak mondom, ha nem tetszik a micropayment, akkor ott a hon, ott egyszer kell fizetned, és nem húznak le többször. igazából választhatsz : )

szucsy89
hát ezaz😊 de igen már rájöttem hogy arrangedet lehet solot nem
avengir
lvl 30 a limit

watto
Hali!
Haveromnak lenne egy olyan problémája hogy mikor indítaná a játékot ez a hibaüzenet ugrik fel: "The launcher has experienced an error. Please restart the application." 3x töltötte le és rakta újra + megpróbált mindnent ami a supportban le van írva de sehogy se jó. Valaki valami ötlet?