53877
0MWkPbn.jpg
  • Gubberx
    carry-ket lazán lecsapod viszont megölni nem nagyon tud senki :) Én kedvelem irelia-t.
  • Gubberx
  • gtronic
    megvettem ireliát.
    early game : useless
    late game: használható ..

csak offtanknak lehet építeni? ultija nagyon keveset sebez.

Valaki valami nyugtató tanácsot mondhatna ireliáról : )
  • Győri Devi
    Amúgy japánoknál szinte minden karakternek van valamilyen mitológiai alapja. Az amerikaiak meg szerintem ránéznek egy közkedvelt karakterre annak utána néznek eredetnének származásának és azt felhasználják, és amikor az ember ránéz nem egyből a mitológia lény fog eszébe jutni hanem az ami a csapból is folyik. Ezzel véleményem szerint nincs is probléma amíg van valami új a karakterben.
  • Győri Devi
    igen az egyik hogy kilencfarkú róka másik meg hogy az a gömb hasonlít az egyik képességére a rasenganra
  • unusual
    A kilencfarok miatt mi ? :)
  • jazzy
    Na most éppen rajtad próbáltam ki, hogy mi ez az új cucc, szóval van egy hasznos hozzászólásod:)
  • tommyknockers
    A neve Kitsune /Kicune/
  • Liio
    lehet Naruto feelinged, de hogy ezt nem a Naruto alkotója/alkotói találták ki, abban is biztos lehetsz. :)
    Ez egy mitológiai lény, mint a minotaurusz, ?yeti?, főnix, meg ezek. Azt hiszem, hogy Koreában, vagy hol, de ez nem biztos. Valahol a keleten 'mesélnek' róla.
  • BEAST #12827
    Kezdtem örülni a championnek, de te most elrontottad. :c
  • Győri Devi
    naruto fílingem van :D
  • böröczk

új champ sneak peek
  • UnknownAsshole
    tököm tele van az oroszokkal hogy nemképesek csak cirill betűkkel kommunikálni...
  • vajo
    Garen az marha jó dominionba.
  • gtronic
    master yi !!!!!!!
  • Eftörsokk
    nekem meg az nem tetszik, hogy sokan rohangásznak a mapon körbe mint a mérgezett egér, még akkor is, ha 3 pont a mién, ahelyett hogy szépen defelnének és ez miatt sokszor elbukjuk a meccset
  • Gubberx
    Én fiddle-vel is igen jól tudtam darálni :) Nekem csak az tetszik benne hogy gyorsan lemegy egy kör :D
  • Eftörsokk
    no, kinek hogy tetszik a dominion?
    gyűjthetnénk tippeket/trükköket/tapasztalatokat

pl, ma rájöttem hogy capture közben nem kell gyógyitalt nyomni mert megszakítja a foglalást :)

hősökről vélemények? melyik hogy teljesít dominionban? eddigi észrevételem szerint ezek a hősök nagyon erősek : rammus/akali/tryn/heimer

személyes kedvencem ap amumu :D
  • SzirmosSzisza
    Rejtett passzív, érdekes.
  • B52Yami
    Akkor ott a pont.
  • ronihun
    az ritkán frissül, viszont 10 ranked után lesz ratinged a profilodban
  • B52Yami
    Az előzőből 1260 maradt, most van 9 meccsem, abból lett az ~1400. Na mindegy. A fura az az, hogy a honlapon, ha rákeresek a nevemre még mindig ~1260-at ír.
  • Kul1cs
    gondolom 1400 előző season-ből maradt, de kell egy minimum játékszám, hogy legyen rank (asszem).
  • jazzy
    A zene szar, de jók ezek a failek:)

• gtronic
    biztos 6300 ..

Végre bent van a dominion : )
  • Fabio Capello
    a jövő héten, most háromhetes ciklusok lesznek egy kis ideig.
  • B52Yami
    Le vagyok maradva és lusta vagyok utána nézni,de a kérdés az, hogy profile-ban nektek is unrankedet ír? Annak ellenére, hogy premade inv. menüben ratingnek 1400-at ír nálam. Mi ennek az oka?
  • B52Yami
    Torony alatt szaladgálós.
  • jazzy
    Azt írják jövőhéten.
  • tréj
    szerintetek dr.mundo milyen karakter megéri megvenni?
  • jazzy
    Elvileg jövőhéten, mivel 2 hetente jönnek. De ha jól emlékszem, javítsatok ki, azt írták talán, hogy a riven patch utáni patch 3 hetes lesz? Ha igen akkor még 2 hét.
  • gtronic
    Nekem ez a Xerath kell, mikor kerül be a játékba ?
  • Gubberx
    Mire fogod költeni ezt a sok pontot? :D
  • jazzy
    Alistar
  • Fabio Capello
    We are pleased to inform you that the rest of the Tribunal has affirmed your judgment on 1 cases today! As compensation for your service to the League, your account has been credited 5 Influence Points.

• tommyknockers
    Ha jól láttam nem ingyenes, bár lehet elnéztem.
  • Fabio Capello
    Riven nem free? O.o
  • tommyknockers
    Hét hősei:
    Cassiopeiai, Maokai, Master Yi, Miss Fortune, Rumble, Urgot, Veigar, Wukong, Zilean
  • Fabio Capello
    KELL.
  • Különc
    Nincs jobb dolga, mint a te bénázásod nézni, mit nem értesz?